icon

Staňte sa našimi testermi

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊

Staňte sa našimi testermi
ada510
17. okt 2018

U mna prave tie nevsedne rada si kombinujem napriklat matovy s pomarančovým alebo bylinkové zelene caje ...od Mistralu milujem tento

karamellova
17. okt 2018

Najviac zbožňujem zelený čajík. Kedže som teraz tehotná prestala som piť kávu a čaje s vyšším obsahom teínu a vrátila som sa k ovocným ktoré som obľubovala ako puberťáčka. Pripomína mi to pekné časy keď som sa učila na skúšky so šálkou čajíku v ruke. V lete zasa s priateľom obľubujeme svieže čajíky ako Lemon Twist, Biely čaj jasmín a mango a melón a jahoda. Spravím ich do veľkého džbánu ozdobím lístkami maty alebo ovocím a pijeme ich aj studené s ľadom. Ako sa ochladilo veľmi mi chutí čajík magic time a jablko a škorica. Celý deň sa v praći teším ako večer zaleziem pod deku so šálkou teplého čajíku a s obľúbenou knižkou.

nikolurbanska
17. okt 2018

Pre mňa ráno bez výborného čaju nie je ráno(potom samozrejme musi byť káva). Najviac ma zaujala kombinácia čerešna a ruža🌹🍒. Čaj musí mať peknu farbu a krásnu vôňu(všetko musim voňať ak mi to nevona nie je to nič pre mňa😂) a tento čaj splňa moje požiadavky👌❤

zuzaanka27
17. okt 2018

pre mna je top jednotka citron a zazvor a pre deti jahoda a malina strasne sa im paci vas obal na tomto cajiku a hlavne malinkej medvedik. Deti neustale piju len tieto znacky lebo im velmi zachutili.

sykorka84
17. okt 2018

Ja mám najradšej Magic Time, pre jeho nevšednú chuť a okúzĺujúcu vôňu 🙂 vždy keď pijem tento čaj si spomeniem na Vianoce (je ako stvorený 🙂 vianočný čas, sneh, priatelia a výborný čajíķ...čo viac si môže človek priať?! ) dcérka zas miluje melón- jahoda. Keby mohla pije ho vkuse....ale sem tam jej ho prestriedam s malinou-jahodou 🙂 melonovy, keď pripravím ...je vôňa po celej kuchyni a tá chuť je ozaj že dokonalá...

babybazar1
17. okt 2018

Egyptská mäta jediny čaj s mätou ktorý vypijem a prečo lebo je super lahodný a rada by som protestovať jadmin

ivankajar
17. okt 2018

@marton_popradske rada by som testovala kvetinové čajík všetky ostatné od vás mám vyskúšané vedie bazová rada u mňa

dankaav
17. okt 2018

V tomto počasí jednoznačne citrón&zázvor a úžasný je aj kamilkový s medom. 🙂 Tie novinky by som rada vyskúšala, slivkový čaj som tuším ešte nepila, ale môže byť super. ☕

katusikkk
17. okt 2018

️Bez čaju nie sú rána ránami, bez čaju sú rána ranami.
Či už mata,jahoda,na celý deň to elán dodá.😎

topas103
17. okt 2018

Najcastejsie pijeme zeleny ale rada skusam nove kombinacie...😊🤗

haidi
17. okt 2018

Priznám sa ovocne caje nie su zrovna moja srdcová záležitosť uprednostnujem, alebo skor som,,zavislacka,, na zelenych, bielych a bylinkovych cajoch. Vase nove cajiky vyzeraju zaujimavo a lakavo a rada by som ich vyskusala😊

sperka
17. okt 2018

Ja som vyskúšala všetky možné, bylinkové, ovocné, čierne, zelené i biele. Najviac mi učarili dve chute. A to, čajík od starkej z malinoveho listu alebo harmanček s medom. Tieto chute nikdy neodmietnem!

buba183
17. okt 2018

U nás nesmu chýbať vaše čaje. Milujeme ich celá rodina. Deti malina ,jahoda a nam veľkým všetky ale rakytník nesmie chýbať.

drdrdr
17. okt 2018

Ja tom mam rozdelene, rano pijem zeleny caj s medom a citronom, cez den vacsinou ovocne cajiky a vecer si rada vychutnam bylinkove 🙂 Jediny, ktoremu som zatila neprisla na chut, je asi biely caj... a ked na nas lezie nejaka choroba, vytahujeme vlastne zasoby bazy, lipy, sipok a materinej dusky 🙂

livizi
17. okt 2018

Zbožňujem čaj Pozitívna myseľ. Kúpila som si ho najmä vďaka názvu, chcela som zahnať negatívne myšlienky, pozitívne sa naladiť, pretože to je kľúč k úspechu a k šťastnému životu. A podarilo sa! 🙂 Od tohto momentu kupujem aj iné ako Pigi čaje či ovocné čaje, na ktoré som bola zvyknutá z detstva, skúšam nové kombinácie a chute, robí mi to obrovskú radosť a potesenie. Caj má nepochybne žiadúce vplyvy na náš organizmus, ale samotné okamihy pitia čaju by mali byt rituálom, ktory pozitívne vplýva na našu psychiku, kedy sa viac uvoľníme, budeme oddychovať a relaxovat, kedy pustime z hlavy všetky starosti a vychutnávame si daný okamih či už sami alebo v spoločnosti.

rude_baby
17. okt 2018

Tieto vaše novinky (okrem slivky) som už doma otestovala, ale rada by som mala možnosť otestovať ich znovu. Najradšej mám... teda začnem tým čo v čaji nemusím cítiť: zázvor, škoricu, mätu, a exotiku typu mandarínka, banán, limetka 🙄 naopak mám rada bazový čaj (lebo mi pripomína detstvo), váš rakytník s malinou a melón s jahodou, maliny, lesné ovocie a marhuľa ❤

sonica
17. okt 2018

najradsej pijem bylinkove z vlastnorucne nazbieraných byliniek, ale velmi rada skusam nove chute, tak ma prekvapte 🙂

foolie
17. okt 2018

medovka na večer lepšie sa mi spí

cadulka2908
17. okt 2018

U nas sa caj vari kazdy den,ci rano ci vecer...ci ovocny ci bylinkovy...
Ale toto trio by som urcite rada vyskusala...

cilkau
17. okt 2018

ja mám rada ráno alebo večer 🌞👍🙂😍😘❤🌹🍏🍉🍀🎁 bylinkové aj ovocné čaje : mäta & černica,zazvor & citron,harmanček,medovka&čierná ríbezľa,šalvia,,marhuľa & levandula,škorica & jablko,brusnica,materina dúška & limetka & citron,harmanček & med,pomaranč & mango & škorica,jahoda&mango&malina,jahoda & melon,brusnica&malina&baza čierna,limetka & eukalyptus

sticker
carmen238
17. okt 2018

Mám ich viac obľúbených, ale pre mňa je kombinácia melón 🍉 a jahoda 🍓tá naj, výborná chuť a tá vôňa ❤

erika630
17. okt 2018

@marton_popradske jeeej tak tomu sa povie paradna vyzva 🙂 a rada by som sa stala testerom vasich čajíkov a ochutnala kvetinove cajiky. U nas prevlada skor jahoda malina citron ale aj melon je nasa srdcovka.

markomonika
17. okt 2018

Mata, citronova tráva je super..ale celkovo mám čaje veľmi rada, deň bez Čaju si neviem predstaviť a takisto aj moja rodina. Veľmi rada by som otestovala vaše Čajíky, bol by to super darček k mojim budúcotýždňovým narodeninám.))

hawaika24
17. okt 2018

Dobry den, ja mam rada vsetky caje roznych znaciek, ale Mistral som este nevyskusala.

beatris0777
17. okt 2018

Môj najobľúbenejší čaj je rakytník-malina od Vás, rakytník milujem kedže je dobrý úplne na všetko 🙂 čaj pijem každodenne a takéto testovanie by ma veľmi potešilo 🙂

kim_rossi_stuard
17. okt 2018

tak u nas vedie ovocie v roznych kombinaciach, aj ked ja si doprajem aj bylinkove ako pestrec mariansky na pecen a zihlavu na ocistu ....a tu zihlavu mam najradsej ked si ju osobne pozbieram v lete a nsusim a potom v zime uchlipkavam pri krbe...😍

a21
17. okt 2018

Ráno sa síce prebúdzam kávou, ale v priebehu dňa nepohrdnem dobrým čajíkom, najviac mi chutia z Popradu 🙂 ovocné popri práci a bylinkové, keď si chcem urobiť chvíľku relax a v zime klasika - pigi s citrónom, to je proste spomienka na detstvo 🙂 Vaše kvetinové čajíky som ešte neskúšala, tak by som sa testovaniu potešila 😉

romca23
17. okt 2018

Najviac mi chuti čerešňa a ruža, je úžasný ta vôňa a chuť 😍

nataliamiskova
17. okt 2018

Medzi môj najobľúbenejší patrí zelený čaj, veľmi mi chutí a tiež ma naštartuje do nového dňa 🙂 v zime mám najradšej jablko a škorica 😊 čajíky od Vás by som rada testovala, pretože som ešte nemala možnosť ich ochutnať 😊😊

nelly761
17. okt 2018

@marton_popradske vase cajiky u nas doma a ani v praci nikdy nechybaju. Samozrejme deti skor ovocne a ja v praci mam stale zeleny a doma zazvor ❤ tieto dva mam stale a ostatne.obmienam a skusam... urcite by sme velmi radi otestovali aj nove prichute 🍀