icon

Staňte sa našimi testermi

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Krásne ráno milé dievčatá. Včera sme si predstavili naše nové fantastické čajíky Mistral. Ako prvý na Slovensku sme do čaju zakomponovali kvety. Chcete sa stať našimi testermi? Napíšte nám aký čajík máte najradšej a prečo. My trom z Vás pošleme tri nevšedné čajíky ktoré sme si včera predstavili a do Vašich schránok Modrého Koníka krátky dotazník. Tešíme sa na spoluprácu. Krásny deň😊

Staňte sa našimi testermi
luciapelakova
17. okt 2018

Ahoj, najradšej máme melon-jahoda. Tento cajik je proste úžasný. Viac písať netreba;)

akcul13
17. okt 2018

najviac mi chutí bazový 🙂 vynikajúco chutí a krásne vonia 🙂

macik45
17. okt 2018

Ja mám rada bylinkové čaje, zvlášť v zimnom období, ked si sadnem do kresla, pozerám do krbu ako horí ohen a popíjam čajík, to je moja chvíla relaxu a pohody.

anetka212
17. okt 2018

@marton_popradske milujem asi vsetky caje najviac mi vsak chutia tie bylinkove samozrejme s kvetmi ako napr. bazovy kvet s citronikom, materina duska...lipovy kvet a najviac ked je toto vsetko v kope :D prezradim vam vsak tajomtvo, pre mna su najlepsie ked si tieto bylinky natrham a ususim doma, zalejem horucou vodou, pridam med...nebicko v papulke...skryjem sa pod deku a vychutnavam si tu vonu..niekedy by ot vsak chcelo aj nieco nove, nevyskusane, preto by ma testovanie vasich cajikov nesmierne potesil..:D

shilou
17. okt 2018

U mna top je baza. Robim si sirupy aj z bazy, co nam rastie. Samozrejme mi nikdy nevydrzia dlho, lebo sa rychlo vypiju. A caj po novom zalejem a pijem ho vecer studeny. Topka🙂) Osviezi v lete i v zime. Pri chorobe pijem vlazny. Mam ho na viac sposobov. Sladim si ho domacim levandulovym nepravym medom.
Deti zboznuju jahoda, malina....odkedy dorotka z fidorkova ho pila v klipe.😃👍

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@luciapelakova to sa tešíme. aj mne osobne veľmi chutí.

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@shilou áno, baza je po vychladení perfektný osviežujúci nápoj

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@anetka212 🙂

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@macik45 bylinkové čaje sú ranou priamo do stredu. čistota prírody.

blackcat8885
17. okt 2018

Najviac mi chutí čaj jablko-škorica pretože mi pripomína čas vianoc a počas jesenných a zimných večerov ho rada ešte horúci popíjam. Synovi chutia ovocné čaje. Radi by sme ich testovali a ochutnali možno aj nové chute

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@nelly761 ĎAKUJEME, sme radi, že sme s Vami doma

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@romca23 ĎAKUJEME

s_i_s_a
17. okt 2018

Môj najobľúbenejší čaj je z materinej dúšky...sami si ho v lete na chate zbierame a sušíme...a v zime keď za oknami padá sneh, uvarím si materinodúškový čaj a tá krásna vôňa ma zase prenesie na letnú zakvitnutú lúku 😍

s_i_s_a
17. okt 2018

@marton_popradske a tvoj najobľúbenejší čaj je aký? 🙂

sustiakova
17. okt 2018

Ja mam najradsej zeleny caj, ale teraz ho nemozem pit vo velkom, kedze som tehotna,tak popijam rozne druhy 🙂

inseka
17. okt 2018

U nás je najobľúbenejší brusnica, malina a baza.

zuzanka2411
17. okt 2018

Uz veelmi dlho pijem caj jablko-skorica..ale len ten vas 😊 iny mi v tejto prichuti vobec nechuti 😀 ale vsetky vase cajiky su super!

lubinaxyz
17. okt 2018

urcite bylinkove caje a samozrejme ze zeleny a biely caj 🙂

sissinka8888
17. okt 2018

Čerešňa-ruža mi chutí najviac

alena04
17. okt 2018

Ja mam najradsej bylinkove caje ale nepohrdnem ani ovocnym. Prijemne zahreju v takychto jesennych a aj v zimnych casoch ☺

enike03
17. okt 2018

Milujem Mistral čaje. Najviac mi chuti Bazový 🙂

pativla
17. okt 2018

Ja milujem čaj, každé ráno hneď po káve teplý čajík, či už ovocný, alebo bylinkový. Neviem si predstaviť ráno bez teplého čajíka 👌👍💙

cucoriedka21
17. okt 2018

marton_popradske
Mistral čaje kupujeme asi najčastejšie nakoľko cítim vôňu 👍 chuť 👍a má aj krásnu fabu 🏵 nie ako niektoré značky ktoré človek zaleje a je z toho len ofarbená voda 🤔🙈bez chuti a vône ..výber striedame podľa nálady ale najradšej mám brusnica,malina,baza a melón,jahoda. Nieje pre mňa väčší relax keď večer po ťažkom dni sadnem na gauč a pochlipkavame s manželom horúci čajik. ❤ Samozrejme by sme radi vyskúšali novinky kt.sme ešte neochutnali 😉 pekný deň

tekvicka2018
17. okt 2018

💛Kamilka a med toto je najlepší čaj, prijemne zahreje a vždy si oddýchnem keď ho pijem. A ešte mám rada egyptsku mätu tento cajik mám rada tiez je osviezujuci a dobre padne na zaťažený žalúdok. Mňam, mňam...💛

livinka1111
17. okt 2018

Milujem čaje akékoľvek. Akurát mám kombináciu od Mistralu Brusnica-Malina-Baza. Neskutočná vôňa a chuť. Testovanie by sme si s mojou rodinkou skvele užili 🙂

zuzanatl
17. okt 2018

Caje mam velmi rada hlavne teraz ide to obdobie 😊ked vam padne neskutocne dobre teply a chutny cajik. Najviac asi ceresna🍒 ruza🌹 ale vsetko su famozne. ❤❤❤☺

veronique2508
17. okt 2018

Môj najobľúbenejší čaj je Mistral slivka jazmín. Je to môj top jesenný čaj. Úžasná lahodná chuť sliviek a nádherná vôňa jazmínu 😉😍

janhe
17. okt 2018

My zboznujeme skorica jablko krasna vianocna klasika 😊 a ja by som potrebovala levandulovy na stress kedze teraz sme kupili byt a prerabame tak sa nezastavim a potrebovala by som sadnut s levandulou v ruke a zrelaxovat ❤️

kimmi17
17. okt 2018

U nás vyhráva Rakytnik....zbožňujem jeho chuť už od detstva a ten Váš je naozaj podarený 🤗

majolenka11
17. okt 2018

my mistral čaje obľubujeme zo vsetkých najviac, varíme cca 5 L čaju denne, nakolko mame doma troch malých nezbedníkov a tí si čajík pýtaju stale.Najviac im chutí lesná zmes.Ta je u nas topka.Za mna je to citron zazvor.