Vyhrajte s čajíkom Mistral😊
Krásne poludnie milé dievčatá😊Vyhrajte krásny hrnček Geisha, luxusné pero našej spoločnosti a celý rad ovocných čajov Mistral s kvetovými príchuťami. Napíšte nám tip na víkendový výlet a my tomu najlepšiemu pošleme spomínanú cenu. Veľa šťastia a krásnu sobotu😊

Krompachy Plejsy, v zime super lyžovačka, v lete oddych vo welnes hoteli pri dobrej kávičke na terase alebo prechádzka po okolí obklopenom krásnou prírodou 😊
Odporúčam moje rodné a zároveň veľmi krásne mesto Bardejov 💖
prechadzka pri lome sutovo rieka a na sutovsky vodopad
@marton_popradske Plavecký hrad na Záhorí
Vsade, ved Slovensko je krasne❤A ako sa hovori a umna to plati ked prideme z vyletu: "Vsade dobre doma najlepsie" a teraz v zimnych mesiacoch to bude top ked prideme bud zo sankovacky,lyzovacky, vyletu,navstevy.Sadnut na pohovku s horucim cajom v ruke a pozerat na horiaci plamen v krbe.Relax ako ma byt💆
Moj tip na vikendovy vylet je nas minulovikendovy - Osviencim. Odporucam to vidiet na vlastne oci, precitit vsetku tu ponuru atmosferu a zamysliet sa nad tym coho sme my ludia schopni a aj touto osvetou zabranit tomu, aby sme take nieco este niekedy dopustili. Po tomto zazitku odporucam zajst aj do blizkeho Krakowa, ktory je neskutocne nadherny a nezabudnite si odtial doniest jantar a dracika v akejkolvek podobe, ktory je symbolom mesta.
Gaderská dolina
Hrad Strecno ☺,zvladnu to aj male deticky a vyhlad je odtial krasny 🤗
@marton_popradske nam sa strasne pacil Oravsky Podzamok. Krasne miesto, aj okolie a moznost plavby na pltiach
Závisí od regiónu a od toho, či s deťmi, kočíkmi alebo bez. V okolí Bratislavy ma príjemne prekvapila rozhľadna nad hraničnou dedinou Berg. Autom 15 minút od domu a potom s kočíkom (nie golfovým) asi 45 minút po peknej ceste. Bolo tam kopec ľudí zo Slovenska. Keby som bývala viac v srdci Slovenska, určite volím iné ciele, napríklad ešte bez detí sme boli na najvyššom vrchu Západných Tatier Bystra 🙂
Zádielska dolina, Hrhovské vodopády, Turniansky hrad
za mňa top, len z toho čo sme prešli tohto roku, je kaštieľ v Betliari a turistika v Malej Fatre.
Zvolen, Pusty hrad, SLovenská Ľupča = Ľupčiansky hrad
Tip na super vylet jednoznacne SUTOVSKE VODOPADY v Malej Fatre😍
Odporúčam Kvačiansku a Prosiecku dolinu (turistika pre menej náročných turistov), výlet na Mlyny v Oblazoch a cestou späť sa môžete ešte povoziť na katamaránoch po Liptovskej Mare.
Za nás určite top na víkend. Vysoké Tatry a Bachledova dolina
Pre nas najlepsi vylet k babke a dedkovi ❤ vybehaju sa na dvore, nakrmia sliepky, kacky, vyvencia psika, v lete ich zoberu na zmrzlinu a deti su stastne prestastne. myslim si, ze deti nepotrebuju neake nic specialne, len pocit ze su lubene a ze kde idu tesia sa tam na nich a naplno si ich uzivaju 😊
Nieco menej zname.... Ubytovat sa v hoteli v Starej Turej. Doobedu si zajst s detmi na minifarmu a na obed vyjst na Javorinu na Holubyho chatu. Tam si spravit prechadzku na rozhladnu na Jelenec. Vecer si dat wellness masaz v hoteli. Na druhy den si spravit vylet na niektori z blizkych hradov, ci uz Cachticky hrad alebo Beckov. Oba su po rekontrukcii krasne. Alebo na Bradlo.
odporúčame prechádzku po Arboréte Mlyňany, deti tam majú veľa miesta na vybehanie a je tam krásne po celý rok ;)
My s nasim skvrnatom davame len tour de ihrisko ale keby... tak by sme zasli na vikend na hrady zamky. Ci uz nase slovenske alebo ceske. Vsetky su krasne 😍
Síce je to ďaleko na východe, no za poznanie stojí Morské oko a Benatina 😉
Odporúčam Šútovsky vodopád, krásna príroda a nenáročná turistika
Trencianske Teplice, cez leto skvele kupalisko zaba najma pre deti, s plachtickou nad detskym bazenikom a skakacim hradom, uzasne animacie pre deti a dospelych, saunovy svet a vip zona s vlastnym bazenom
Tip na vikendovy pobyt je urcite snina.....je tu sninsky kamen,,,morské oko....a v okolí kopu krasnych pamiatok...

Ja, spolu s mojou milovanou rodinkou, zbožňujeme Tatry, Štrbské pleso je naša srdcovka ❤️. Nenáročná mini turistika vhodná aj pre rodinku s malým bábom 😊