🌞SÚŤAŽ: 3 solárne nabíjačky, ktorými si kedykoľvek dobijete napr.svoj mobil čistou energiou zo slnka🌞
Milé dámy,
máme tu jednu rýchlu mini SÚŤAŽ, podmienkou zapojenia sa je len odpovedať na otázky:
Vedeli ste o tom, že SPP okrem plynu predáva aj elektrickú energiu?
Aké ďalšie služby sú pre vás dôelžité pri dodávateľovi energií? Čo by ste určite uvítali a uľahčilo by vám to život? 🌞
PS: Okrem solárnej nabíjačky veľmi rada rozdám radosť aj v podobe srdiečok. ❤️
Spomedzi všetkých zapojených vyberiem 3 z vás už piatok 15.1.2021
Teším sa na odpovede.
Andrea
Všimla som si dávnejšie túto možnosť spojiť si plyn aj elektriku do jedného celku, ale zatiaľ sme túto možnosť nevyužili. Mňa by celkom potešilo keby sa sadzby za danú službu konkrétne plyn nejako selektovali. Nakoľko bývame na Kysuciach a kúrime niekedy aj viac ako pol roka.. čo v nižšie položených lokalitách môže vyznieť dosť blbo, ale žiaľ je to tak 🙂
Áno, vedela som to. Viac zákazníckych centier a call centrum počas celého týždňa 🙂
@andrea_spp ano, vedela som, lebo od nich aj odoberam aj plyn a aj elektrinu. Asi by pre mna bolo ulahcujuce mat nejake spp konto, kde si mozem pozerat svoje platby, udaje, menit niektore udaje atd (ospravedlnujem sa ak take nieco je) a hlavne v tejto dobe je pre mna najdolezitejsie, aby sa dalo komunikovat elektronicky (co sa da) 😁
@andrea_spp ano, viem, ze spp predava aj elektrinu. pre mna dolezite: cena, vykon, servis. urcite by potesili aj zlavy pre dlhodobych zakaznikov prip. minidarceky
@andrea_spp Áno!
@andrea_spp Samozrejme vieme, ze SPP dodava aj elektricku energiu, nakolko ju od nich mame, proste oplati sa to viac ;). Dolezite sluzby dodavatela energii su dostupnost nonstop, rychle riesenie problemov, navrhy sposobov znizovania spotreby energie, za mna je velmi dolezite nachadzanie "zelenych" rieseni vyroby energie. No a co by som uvitala, je automaticke meranie spotreby energie konkretnych spotrebicov v domacnosti 🙂.
Máme zatiaľ len plyn . Elektriku mala predošlá.majitelka ZSE a rovno tam nám dala prehlásenie.
Ja od spp by som chcela kontrola plynu v domácnosti možno by sa predišlo viacerým nehodám. Lebo u nás v paneláku chodia tak Max 1x za 2roky robiť revíziu
Áno, vieme o tom, že SPP dodáva aj elektrickú energiu - aj zvažujeme, momentálne máme zavedenú plynofikáciu celého mesta, takže odoberáme plyn z SPP . Pri odbere energii je podstatná cena, kvalita poskytovaných služieb ( servis, call centra) a tiež ochrana životného prostredia.
@andrea_spp jasné že áno.
Práve staviame domček a rozhodujeme sa nad dodávateľmi dúfam že sa rozhodneme správne pretože ja som dosť na Ecco,, len mám pocit že štát o tom iba rozpráva ale nepomáha nam menším aby to bolo to čo naozaj chceme: Ecco.
Aj ja viem ze spp ma aj plyn, elektriku a dokonca aj smart. Mozno v buducnosti zmenime, ale musel by sa zlepsit pristup k zakaznikom, elektronicka informacia, nie tlacenym formularom, info o cenach elektronicky, nie kazdy pozera web ci je tam nejaka zmena. A kedze ludia co byvaju v domoch mozu poziadat o dotacie, rad by som privytal aj nieco pre ostatnych, ktory napr. slnecne kolektory alebo tepelne cerpadlo nevyuziju.
@andrea_spp áno, viem že dodáva aj elektrickú energiu. Okrem nej má aj sieť staníc CNG ktoré využívame s našim autom 👍👍👍
@andrea_spp nabijacka by nas potesila urcite, najma ked sa vyberieme s rodinou na tour de Slovensko, takmer vzdy mame problem vykryt vsetky mobilne zariadenia autonabijackou.
Ked sme sa stahovali do noveho domu, mali sme problem so spustenim dodavky energii po predchadzajucom majitelovi, neboli tam nedoplatky, ale on umrel, prebiehalo dedicske konanie, prerabka a stale nas posielali na pobocke plynarov s niecim prec, stale im nieco chybalo a no ja uz som sa potrebovala nastahovat (dva mesiace u svokry boli nad moje ocakavania frustrujuce), uz ked sme tam boli piaty x a stale si vymysleli nejaky dovod nas nezapojit, dovalila som sa tam s dvoma malymi detmi a spravila som tam hystericku scenu s placom deti a do 3 dni nas zapojili 😀
Inak pohoda, odvtedy nic neriesime, bezproblemov dodavky energii funguju.
@andrea_spp áno, viem o tom a stále uvažujem nad zmenou dodávateľa. Dôležitý je servis a všetky informácie online. Uvítala by som, keby sa všetky zmeny dali vykonávať online.

@andrea_spp rychly a bezplatny servis a poradenstvo potesia aj sutaze
SPP dodava okrem plynu aj elektrinu. Pre nas dolezite pri dodavkach energii su: vyhodne ceny, rychly servis v pripade poruchy, pracovnici na call centre, ktori su dostatocne informovany a vedia poskytnut pozadovane info.
Od spp mame plyn, a veľmi ma teší ze u nich funguje call centrum aj počas víkendu.
.... áno viem, že máte elektrinu aj plyn 🙂 a zlepšenia: menej byrokracie, rýchly servis a nižšia cena energií 🙂
1 : Áno vedela som ze zastrešuje aj el. energiu.
2 : Určite call centrum, a pohotovostný servis.
Ps,. Úžasná reklama, je vysoko nákazlivá... 🥰
Áno máme elektrinu od SPP a služby? sú dôležité pre zákazníka v prípade potreby,ceny prijateľné
@andrea_spp Ano, viem ze ponukaju aj elektrinu. Ocenujem ked sa s dodavatelom energii da komunikovat elektronicky, co je rychle a efektivne. A tiez prehladnu stranku, kde sa da najst dostatok informacii.
SPP má aj elektrinu viem už dávno sme jej klienti je to dobré a lacné. Odporúčam
Áno vieme, máme 🙂
Non-stop call centrum,vernostné zľavy,servis.
áno vieme aj o predaji elektriny, ja by so privitala mozno aj viacej tarif, podporu solarneho vykurovania, pripadne nejaku podporu pri vyuzivani vyhradne energii od Spp, napr. pri vymene kotla atd, viac ekologickejsej popdory celkovo, propagacia plynoveho varenia atd... solarna nabijacka potesi, pretoze velmi vela casu travime v prirode na trekoch a stanovackach a tam by naozaj bodla
Áno, vedala som, že SPP predáva aj plyn aj elektrinu.
Pri dodávaní energií je pre mňa dôležitá cena, spoľahlivosť, rýchly servis a riešenie porúch.
Uvítala by som zľavy za vernosť a solárnu nabíjačku 😉
Ano viem o tom, maju fajn servis, call centrum aj cez vikend co je super, a dobra cena. Ja by som urcite nemenila👍🏻
Áno viem, že predávajú aj elektrinu. Určite je plus call centrum aj počas víkendu a servis. Určite by ma potešil nejaký bonus alebo zľavy pre verných zákazníkov 😀
Dobrý večer ano viem, že SPP , ponuka aj elektrinu 🙂 a čo je pre mna dôležité ? Jednoznačne zákaznicky servis...To ako ku mne pristupujú ako k zákaznikovi, to že viem že v prípade problému, viem a môžem zavolať na infolinku...že na druhej strane sú vyškolení ľudia, ktorých cieľom je pomôcť ľuďom ak to potrebujú...Ľudia, ktorých táto práca v call centre baví.Lebo nie je to ľahká práca. Našťastie mám iba dobré skúsenosti..A riešila som problém už viackrát...Musím povedať, že som bola vždy dobre vybavená...Takisto je pre mna dôležitá aj cena.A vedieť za čo presne platím 🙂 ...A čo by som uvítala ? Tak napríklad táto diskusia ma veľmi milo prekvapila...Vždy sa tu súťaží o knihy, hračky, kozmetiku..Toto je niečo úplne iné...Ked som to zbadala, hned som si povedala, že sa zapojím...Nakoľko aj tento týžden som riešila odpočty plynu... a mimochodom vaša nová reklama je super, veľmi sa nám páči 🙂
Áno vedela som,že spp predáva aj elektrickú energiu. Dôležité pre mňa je napr : rýchlo dostupný servis a riešenie problémov. Samozrejme aj prístup k zákazníkovi. Uvítala by som Calll centrum počas víkendov.

Viem, že ponúkate plyn aj elektro 🙂 pre mňa je dôležité u dodávateľa energií rýchla reakcia na problémy - teda call centrum aj cez víkendy, a rýchle vybavenie problému.