OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

@alexandrag1 Tak tomu sa vraví dobrý štart do nového týždňa 🙂 Mohla si prísť v papučiach do práce, aspoň by si sa cítila ako doma :D! Verím, že to pôjde už ľahšie 🙂
@sisa_dm No u mňa každé ráno začne mojím škreklúnikom , to ma vždy ráno pekne naštartuje aby som vyskočila z postele a rýchlo utekala ku kávovaru na poriadnu dávku kofeínu nech mi vlasy dupkom nestoja 🙂 inak krém hlavne pre malého nezabúdam ani na 5 minútovú prechádzku. Nejaky ten hyratačný rúž alebo labelo to istí . Krém na ruky nevyhnutnosť tak isto u nás 🙂 to sú naši pomocníci na každý deň 🙂
Pekný deň,
ja s mojou malou , veľkou škôlkarkou 🙂 sme ráno naštartovali ako každý deň 🙂
Ja so zeleným čajom a princezná s kakavkom :D , okrem iného keďže dostala od Mikuláša tri adventné kalendáre ( od jednej babky, od druhej a od nás 🙂 ), tak si každé ráno k tomu vylupne tri okienka 🙂 .
Potom papá v škôlke , kde má chvíľu po tom čo príde desiatu 🙂.
Pekný deň prajem :D
@sisa_dm to už by bola čerešnička na torte🍒😉
Verím v lepšie zajtrajšky🤞
bylinkový čaj,vlaknina aj ked je u nás všelijaké počasie slnečno zamračeno🙂😉
No u nas az tak pohodove rano nebolo, zaspali sme do skoly/skolky/prace,
Takze rano zhon/stres/nahanacky, aby sme ako tak nas casovy sklz zvladli 😀
Potom uz v klude "desiatova" salka ☕☕☕ , ta uz nebola na nastartovanie,ale skor na upokojenie,navodenie pohody...
Mňa vždy ráno naštartujú dobré raňajky s mojím synom (15 mesiacov).
@sisa_dm Mna povacsine nastartuju moje 2 Miscky - Miska a Misko 🙂 Ked vstanu, tak sup sup uz chcu nieco dobre ranajkovat a tak mama nemoze dlho vylihovat :D Co sa tyka nasho ritualu, tak s mojou dva a pol rocnou Miskou si spolu vypijeme kavicku - ano, ja kavu a ona kakao, ktore vola kavicka 🙂 Je to take mile a skvely start do dna :D
Tak ako každé ráno som ako prvé vzala von (o piatej ráno) naše šteniatko, ktoré ešte nevydrží. Takže ako prvé chodím von so psom. To ma hlavne teraz v zime dostatočne preberie 🙂 Potom samozrejme nesmie chýbať káva, pri ktorej si popozerám čo je nové na modrom koníku 🙂
Vychystanim deti do škôlky a potom poriadnou šálkou kávy ☕🙂
@sisa_dm základ su poriadne ranajky bez nich to nejde a samozrejme kávička. Bez nej jednoducho zaspím na štarte 😃
Veľmi pozitívne 😉. Zvyčajne ma štartuje môj syn, ale dnes to bolo výnimočne naopak. Samozrejmosťou je káva ☕ a fľaša 🍼 (dôležité je dať kávu a mlieko tej správnej osobe😀).
Nakoľko ma hneď ráno čakalo vyšetrenie oči, moja "skraslovacia" kúra bola dosť obmedzená 😅🤭😉. Užila som si krém do tohoto rozfukaneho počasia, snažila som sa urobiť "poriadok" aj s vlasmi, ale vietor urobil aj tak svoj styling 🙈, syn dostal svoju dávku krému s obsahom 0% vody a boli sme nachystaný začať nový deň a aj týždeň 😉
Pekný deň
@sisa_dm ahoj 🙂...tak dnesne rano bolo naštartovane hned dvojitou davkou kavy a cokolady.Sprijemnila nam ho aj ranna prechadzka s dcerkou a taketo krasne slnecne rano nas nastartovalo do noveho tyzdna 🙂)
My sme dnes vsetko zvladli bez stresu, co nie je zvykom, hlavne v pondelok...hoci s 5 minutovym meskanim do prace 😁 ale nic sa nedeje. Vsetko treba brat s usmevom, zbytocne sa nestresovat pre hluposti. A hned bude aj cely tyzden krajsi.
v týchto chladných a tmavých ránach začínam vždy kávičkou pri zapálenej sviečke a vychutnávam ticho, kým zvyšok rodiny zobudím 😉
Mna nastartovala dcera(4,5 roka) , ktora bola v noci asi 4x hore s tym ze nemoze zaspat a rano pribehla ku mna a budila ma, lebo bola straaasne hladna.ked uz som jej spravila konecne ranajky, tak sa s nimi babrala polhodinu. Pri tom sme dnes nikam nemuseli ist, lebo je chora, maly si pospal do 8:20 a ja mam o tri tyzdne termin porodu. Samozrejme ma potom postavila na nohy kavicka a huncuti...
Môj mladsi syn, keď zistí, že už je vonku vidno a to je dosť skoro, ma naštartuje hneď takou dávkou energie, ze mi ani budíček nieje potrebný 😃😘. Je to energia v celom tele. Je to také zihadielko, ze hneď sa chce ísť umývať a papať, lebo sa chce ísť už hrať 😘
Nase rano zacalo telefonatom o pol tretej..sestra mi volala,ze jej priatel spadol a asi ma zlomenu ruku,ze mu stale puchne.Manzel nasadol do auta a z Nitry uhanali do Bratislavy na plasticku operaciu-ma zlomene kosticky v ruke😨 .po par hodinach jej volam ze ako su na tom,a sestra sedela u detskej doktorky so synom,ze maju chripku,taxik hore-taxik dole,do toho jej zacalo tvrdnut brusko,kedze je v 6.mesiaci:baby:, do toho telefonat,ze postel co im mali doviest uz pred 2 mesiacmi,nema kto nalozit a doviest...zacinam sa bat dvihnut telefon.vypila som trojitu kavu☕ ze aj za teba sestricka moja.uz aby sme sli spat😴
Den som naštartovala netradične.Tlačenkou na raňajky a potom cestou na chirurgiu so synom na preväz ručičky..
U nás je základom ranná káva, aby som ju mohla v kľude vychutnať vstávam o 6:00 😁😁 potom už len čakám kedy sa zobudí syn, a deň sa začína v plnom prúde 😊
Ja som doma na rodicovskej a na nastartovanie dna mi pomaha dobra kavicka a so syncekom si kazde rano pustame slovenske detske pesnicky, ktore nas vzdy rozveselia a roztancuju. Teda vacsinou 😉
@sisa_dm klasicjy pondelok plny zhonu zajtra to budete lepsie

@sisa_dm svoj den som nastartovala ☕️s dcerkou s ktorou som po dobrych ranajkach vyrazili vysediet sedacku k doktorke kedze sa zobudila chora 😢, balicku by sme sa urcite potesili cela 👨👩👧👧🎁🎄

@sisa_dm dnešný deň na figu,,,, o 8.00 hore nad nami prerábajú byt a búchali takze nás s dcérkou zobudili....potom vŕtali..... dcerke som dala mliecko a sebe silnú kavu a koláčik na nervy 🤦🏻♀️... výhra by veľmi potešila ...