icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
natalka1985
10. dec 2018

@sisa_dm dnešný deň na figu,,,, o 8.00 hore nad nami prerábajú byt a búchali takze nás s dcérkou zobudili....potom vŕtali..... dcerke som dala mliecko a sebe silnú kavu a koláčik na nervy 🤦🏻‍♀️... výhra by veľmi potešila ...

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@alexandrag1 Tak tomu sa vraví dobrý štart do nového týždňa 🙂 Mohla si prísť v papučiach do práce, aspoň by si sa cítila ako doma :D! Verím, že to pôjde už ľahšie 🙂

netykajmi
10. dec 2018

@sisa_dm ja som vystartovala hned, ako som zistila, ze sa moj maly zas precikal, tak som este so zalepenymi ocami prebalovala a susila, co sa dalo 🙂 ale potom si to syncek vyzehlil tym, ze mi v posteli cital knizky 🙂

miroslava1995
10. dec 2018

@sisa_dm No u mňa každé ráno začne mojím škreklúnikom , to ma vždy ráno pekne naštartuje aby som vyskočila z postele a rýchlo utekala ku kávovaru na poriadnu dávku kofeínu nech mi vlasy dupkom nestoja 🙂 inak krém hlavne pre malého nezabúdam ani na 5 minútovú prechádzku. Nejaky ten hyratačný rúž alebo labelo to istí . Krém na ruky nevyhnutnosť tak isto u nás 🙂 to sú naši pomocníci na každý deň 🙂

vulcano1986
10. dec 2018

Pekný deň,
ja s mojou malou , veľkou škôlkarkou 🙂 sme ráno naštartovali ako každý deň 🙂
Ja so zeleným čajom a princezná s kakavkom :D , okrem iného keďže dostala od Mikuláša tri adventné kalendáre ( od jednej babky, od druhej a od nás 🙂 ), tak si každé ráno k tomu vylupne tri okienka 🙂 .
Potom papá v škôlke , kde má chvíľu po tom čo príde desiatu 🙂.
Pekný deň prajem :D

alexandrag1
10. dec 2018

@sisa_dm to už by bola čerešnička na torte🍒😉
Verím v lepšie zajtrajšky🤞

zuziko80
10. dec 2018

@sisa_dm Hneď ráno vystrojiť naše najmladšie slniečko do škôlky - samozrejme nesmie chýbať sto objatí a sto pusiniek na rozlúčku a v práci káva s mliečkom, po kávičke zázvorový čaj.

cilkau
10. dec 2018

bylinkový čaj,vlaknina aj ked je u nás všelijaké počasie slnečno zamračeno🙂😉

maryon1
10. dec 2018

No u nas az tak pohodove rano nebolo, zaspali sme do skoly/skolky/prace,
Takze rano zhon/stres/nahanacky, aby sme ako tak nas casovy sklz zvladli 😀
Potom uz v klude "desiatova" salka ☕☕☕ , ta uz nebola na nastartovanie,ale skor na upokojenie,navodenie pohody...

tuskau
10. dec 2018

Mňa vždy ráno naštartujú dobré raňajky s mojím synom (15 mesiacov).

majik66
10. dec 2018

@sisa_dm Mna povacsine nastartuju moje 2 Miscky - Miska a Misko 🙂 Ked vstanu, tak sup sup uz chcu nieco dobre ranajkovat a tak mama nemoze dlho vylihovat :D Co sa tyka nasho ritualu, tak s mojou dva a pol rocnou Miskou si spolu vypijeme kavicku - ano, ja kavu a ona kakao, ktore vola kavicka 🙂 Je to take mile a skvely start do dna :D

lenkuliak
10. dec 2018

@sisa_dm veru veselé 😀 dnes rozbili pohár s vodou, kým som išla na wc a otrhali a okoštovali púčiky z orchidey 😅😅 je s nimi kopec zábavy..

tmavovlaskakatka
10. dec 2018

Tak ako každé ráno som ako prvé vzala von (o piatej ráno) naše šteniatko, ktoré ešte nevydrží. Takže ako prvé chodím von so psom. To ma hlavne teraz v zime dostatočne preberie 🙂 Potom samozrejme nesmie chýbať káva, pri ktorej si popozerám čo je nové na modrom koníku 🙂

ivana2209
10. dec 2018

Vychystanim deti do škôlky a potom poriadnou šálkou kávy ☕🙂

janavaskova
10. dec 2018

@sisa_dm základ su poriadne ranajky bez nich to nejde a samozrejme kávička. Bez nej jednoducho zaspím na štarte 😃

ellaafi
10. dec 2018

Veľmi pozitívne 😉. Zvyčajne ma štartuje môj syn, ale dnes to bolo výnimočne naopak. Samozrejmosťou je káva ☕ a fľaša 🍼 (dôležité je dať kávu a mlieko tej správnej osobe😀).
Nakoľko ma hneď ráno čakalo vyšetrenie oči, moja "skraslovacia" kúra bola dosť obmedzená 😅🤭😉. Užila som si krém do tohoto rozfukaneho počasia, snažila som sa urobiť "poriadok" aj s vlasmi, ale vietor urobil aj tak svoj styling 🙈, syn dostal svoju dávku krému s obsahom 0% vody a boli sme nachystaný začať nový deň a aj týždeň 😉
Pekný deň

jankapresov
10. dec 2018

@sisa_dm ahoj 🙂...tak dnesne rano bolo naštartovane hned dvojitou davkou kavy a cokolady.Sprijemnila nam ho aj ranna prechadzka s dcerkou a taketo krasne slnecne rano nas nastartovalo do noveho tyzdna 🙂)

elkatelkaaa
10. dec 2018

My sme dnes vsetko zvladli bez stresu, co nie je zvykom, hlavne v pondelok...hoci s 5 minutovym meskanim do prace 😁 ale nic sa nedeje. Vsetko treba brat s usmevom, zbytocne sa nestresovat pre hluposti. A hned bude aj cely tyzden krajsi.

matask
10. dec 2018

v týchto chladných a tmavých ránach začínam vždy kávičkou pri zapálenej sviečke a vychutnávam ticho, kým zvyšok rodiny zobudím 😉

jarnicka
10. dec 2018

@sisa_dm klasika hekticky pondelok nestihacka

vladkulienka
10. dec 2018

Mna nastartovala dcera(4,5 roka) , ktora bola v noci asi 4x hore s tym ze nemoze zaspat a rano pribehla ku mna a budila ma, lebo bola straaasne hladna.ked uz som jej spravila konecne ranajky, tak sa s nimi babrala polhodinu. Pri tom sme dnes nikam nemuseli ist, lebo je chora, maly si pospal do 8:20 a ja mam o tri tyzdne termin porodu. Samozrejme ma potom postavila na nohy kavicka a huncuti...

anka2103
10. dec 2018

Môj mladsi syn, keď zistí, že už je vonku vidno a to je dosť skoro, ma naštartuje hneď takou dávkou energie, ze mi ani budíček nieje potrebný 😃😘. Je to energia v celom tele. Je to také zihadielko, ze hneď sa chce ísť umývať a papať, lebo sa chce ísť už hrať 😘

tutio
10. dec 2018

Nase rano zacalo telefonatom o pol tretej..sestra mi volala,ze jej priatel spadol a asi ma zlomenu ruku,ze mu stale puchne.Manzel nasadol do auta a z Nitry uhanali do Bratislavy na plasticku operaciu-ma zlomene kosticky v ruke😨 .po par hodinach jej volam ze ako su na tom,a sestra sedela u detskej doktorky so synom,ze maju chripku,taxik hore-taxik dole,do toho jej zacalo tvrdnut brusko,kedze je v 6.mesiaci:baby:, do toho telefonat,ze postel co im mali doviest uz pred 2 mesiacmi,nema kto nalozit a doviest...zacinam sa bat dvihnut telefon.vypila som trojitu kavu☕ ze aj za teba sestricka moja.uz aby sme sli spat😴

nivea777
10. dec 2018

Den som naštartovala netradične.Tlačenkou na raňajky a potom cestou na chirurgiu so synom na preväz ručičky..

ladyflybird
10. dec 2018

U nás je základom ranná káva, aby som ju mohla v kľude vychutnať vstávam o 6:00 😁😁 potom už len čakám kedy sa zobudí syn, a deň sa začína v plnom prúde 😊

miroslava21
10. dec 2018

Ja som doma na rodicovskej a na nastartovanie dna mi pomaha dobra kavicka a so syncekom si kazde rano pustame slovenske detske pesnicky, ktore nas vzdy rozveselia a roztancuju. Teda vacsinou 😉

lubka307
10. dec 2018

@sisa_dm po nevyspatej noci..rano kavicku ranajky a nastartovala som sa na to ze ma caka ulietany tyzden s mojim malym synom...ale ako vzdy tomusim dat 🙂

monicka821
10. dec 2018

@sisa_dm klasicjy pondelok plny zhonu zajtra to budete lepsie

sticker
petronelak
10. dec 2018

@sisa_dm svoj den som nastartovala ☕️s dcerkou s ktorou som po dobrych ranajkach vyrazili vysediet sedacku k doktorke kedze sa zobudila chora 😢, balicku by sme sa urcite potesili cela 👨‍👩‍👧‍👧🎁🎄