OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Po zobudení sa som si šla zabehať a následne som doplnila spálené kalórie domácimi vaflami s čerstvým ovocím a šľahačkou 😇
Ja somsom zacala den kavou ,pred pracou na prebratie,a v parci potom biely jogurt s vlockami 🍀
moje deti ma preberú raz - dva. Nespím už pomaly 5 rokov, odkedy som na materskej. Káva to istí, studená sprcha a deň sa môže začať.
My sme dnes štartovali s chaosom,zaspali sme.V škôlke sme namiesto papuciek obuli dvakrat čižmičky a v práci som dnes doplietla co sa dalo.Dufam ze zajtra to už bude lepšie😀😀😀

Dnes som starovala nie velmi slavne...klasicke nestihacky a potom trochu stres...ale mne vzdy vycari usmev na tvari mojich 15 minut v kupelni...kremik je u mna nevyhnutnost v lete aj zime + ocny krem + serum + miceralna voda + cistiaci gel...potom licenie, kde mam tiez svojich favoritov...a samozrejme uprava vlasov...no a potom prichod do prace, kavicka, ovsene vlocky a uz bola zase pohodicka 🙂
Dnes to bol velmi sialene a narocny den 🙂 Ale co by cloevj neurobil pre tie svoje detuchy a samozrejme pre zdravie 😉
Takze rano sa hned pekne poumyvt studenou vodou, umyt zuby a samozrejme krem na tvar a ruky nesmie chybat 🙂 No a potom uz rychlo okolo deti obriadit, obliect, dat si makeup a sup do noveho dna 😉
Rano zacinam kvalitnym ciernym cajom a nie kavou, tu mavam az neskor 🙂
dnes som nastartovala seba salkou ovocneho caju a ranajkami s guacamole..... zobudila deti a poslala muza behom do prace 😉
My sme doma s mojim bábom, takže ráno ma povzbudí úsmev v postieľke a slovko "mama", to je také naj...a potom "páči" aby som ju vzala von z postieľky...
@sisa_dm V noci som dosť málo spala, premýšľala som nad deťmi, ktoré som mala u nás z detského domova na víkend. Ráno ma naštartovala myšlienka , pochystať im izbu na ďalšiu návštevu u nás. No a moje deti s mužom od ktorých som dostala pusu , keď odchádzali z domu. A potom to bola kávička pri ktorej som si pripravila v mysli krásne spoločné Vianoce. Viem, všetko môže byť inak ako snívame...ale ja verím, že Boh rád plní túžby nášho srdca. Všetkým vám tu prajem krásne vianočné sviatky❤
Ja som ráno začala čajíkom jablkovo - škoricovým 🙂 čakal ma náročný deň, hneď z rána som si napísala zápočet a riešila záležitosti k ukončeniu semestra. Dala som si obedo-večeru :D Konečne sedím a užívam si chvíľu ticha, že sa nemusím nikam ponáhľať a mám chvíľu len tak sedieť a užívať si pokoj, kým opäť sa nepustím do ďalších prác. Pekný večer všetkým 🙂
Dnesny den bol behaci...so starsou dcerkou k lekarke a potom sama na imunologiu po injekciu do zadku. Nastartovalo ma to az az.
Den som nastartovala hned z rana po ranajkach prechadzkou s drobcom a jeho kamoskou od susedov, kedze maly sa pyta von za kazdeho pocasia a preskuma vsetky zakutia v okoli 🙂
Dnes som sa nastartovala kavou,kavu vobec nepijem..ale po dnesnj noci,ktora bola velmi zla..vobec som sa nevyspala..dcerka ma zapal stredneho ucha..snad to prezijeme
Nastartoval ma ⏱, potom ☕️ a super pocit, ze vsetci👫👬 isli do skoly😂
Ranny starter boli dnes uz o 5 rano (minimalne dve hodiny skir ako standardne) zazracne slova mojej dcery: " Mamka chcem miecko".To nastartovalo ju a mna klasicka ranna kava
Ja som dnes nastartovala rannou kavou a zahajila som dnes vianocne pecenie uz to unas rozvoniava a strasne sa tesim zajtra pokracujem aukocujem to zase kavou a vylozenymi nohami a uzivam si vyzdobu a rozmyslam co mi este chyba paaa
Dnes ráno ma ako každý deň prebudil môj malý drobec ťahaním za vlasy 😀 potom sa otočil na druhú stranu a zobudil aj tatina do roboty. Išla som do kuchyne a prichystala raňajky pre mojích dvoch hladošov a ja som si dala veľkú kávu a potom sprchu 🙂
Naštartovalo ma moje dieťa a káva 🙂
Ja som dnešný deň štartovala s horúcou čokoládou, ktorú mi pripravil kolega 🙂
Dnešný deň pre mňa začal už o 4tej ráno. Prebudila som sa do krásnej zasneženej krajiny, ktorá mi znemožnila cestovanie a tak som zmeskala hneď prvú skúšku v tomto semestri. 😀

@sisa_dm Zdravim. Takze ja som zacala dojcenim a prezeranim si leporela Zabiatko so synom, dalsi level ustna hygiena 😉.