icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
bajka0112
10. dec 2018

@sisa_dm ahoj, mna nastartovala nasa dcerka, ktorej idu asi posledne zubky a budi sa kadzu noc minimalne raz so slovami “chcem mliecko”, tak raketova rychlost do kuchyne, ohriat mlieko, aby este aspon polhodku pospala 🙈
Potom nastupuje na rad ranna hygiena a u mna samozrejme nemoze chybat krem na ruky, kedze ich mam neskutocne celorocne suche a nic nepomaha 🤦🏻‍♀️
Pekne ranko vsetkym, idem si urobit dobru ☕️

marysska
10. dec 2018

Ja som naštartovala deň rannou prechádzkou, potom odvozom syna do školy, dobrou kávičkou a kvalitnými raňajkami. Plus raňajšie kozmetické ošetrenie pleti.

jumama
10. dec 2018

Mam zapal priedusiek, takze za mnou desna prekaslana a prepotena noc. Odstahovala som sa uz druhu noc do obyvky, aby som kaslom nebudila muza a aby neochorel tiez, ale aj tak to uz lezie aj na neho. Dcerku som liecila dva tyzdne... tak teraz cajickujem. A modlim sa nech dcera zase neochorie, lebo v skole stale ktosi kasle, smrka u nich.

sooovicka
10. dec 2018

Deň som začala ako každý už 4 roky plačom jedného zo synov 😂 a to je moj štart.! potom ako prvé si uvarím kavičku ktorá musím byť ❤

renkova22
10. dec 2018

Moje rano zacalo neskutocnou bolestou hlavy,do toho chory syncek,snad sa nastartujem kavou a hor sa do prace🥤

pininka
10. dec 2018

Ráno ma naštartovali moje tri deti, hlavne starší dvaja hadajuci sa kto pôjde prvý do kúpeľne. Káva s raňajkami mi dodali energiu.

zuzanamarek
10. dec 2018

Deň začína jednoznačne kávou, ktorá má naštartuje do dňa. Rýchlo vychystať 3 detičky do školy a dnes si budem užívať deň voľna / upratovaním a praním 🙂 / nakoľko nemám smenu v práci 🙂

anna_orchid
10. dec 2018

Každý deň štartujem kávou. A áno, aj pleťový krém musí byť. 🙂

lenka0033
10. dec 2018

@carmen238 držím plalce. Pokial sa Vam tie kiahne potvrdia niekoľko dni sa to moze zhoršovať, moj syn vyzeral dost zubozeno, chuda moje. Najviac ich mal na tvári, po celej tvári aj vo vlasoch. Umyvali sme v hypermangane , dostali sme ho na recept. Inak len Fenistil kvapky , ja som neskor dokupila zyrtec tabletky. Ako liek od bolesti, prípadnej teploty nekupuje hlavne Nurofen, moze urobit viac skody ako úžitku. Radsej Paralen alebo Panadol. Na odporučenie sme mali z lekárne Tanno hermal lotio. Do hrdla Glimbax v spreji, Tantum verde vraj dost stipe deti.

lindusss2016
10. dec 2018

Ja vam vsetkym zavidim, lebo sice sme hore uz skoro tri hodiny, ja som sa este stale nenastartovala. P.S. Soplikujeme

ajino
10. dec 2018

@sisa_dm ahoj, ja som ešte v polospánku nabalila obed pre manžela do práce, potom som sa rýchlo umyla, zobudila deti do škôlky, čo sa im po víkende veľmi nechcelo vstávať, utekala s nimi do škôlky a teraz som už doma, je za chvíľu 9 hodín a ja si konečne môžem vychutnať rannú kávu, pekný deň

lenka0033
10. dec 2018

@carmen238 a vitamín C, z postupným uvoľňovanim a vitamín B, my sme mali B komplex

evicaopica
10. dec 2018

Startovacimi ranajkami 🙂 banán jogurt a čaj 🍌👌

vepyovas
10. dec 2018

@sisa_dm presne o tyzden ma caka cisarak, pride k nam dalsia princezna, tak si uzivam posledne dni s 5-rocnou dcerkou, rano si dame sladke ranajky a pozerame rozpravky, stromcek svieti a je nam fajn
@sisa_dm 🙂😍

adka90
10. dec 2018

My sme naštartovali týždeň cestou do škôlky, starší sa už pekne hra, 7 týždňový drobček spinka a mamka ma čas v kľude sa naranajkovat

lesna_vila
10. dec 2018

káva, veeela kávy a hyper-akčný dvojročák k tomu, to preberie aj medveďa :D

2veronika262
10. dec 2018

Mňa vytiahla z postele moja dcérka Veronika, má rok a 8 mesiacov. Či sa mi chcelo alebo nie musela som ísť von z postele 🙂 a tá ma toľko energie, že ma naštartuje ona sama 🙂

ronik19
10. dec 2018

Moj 15 mesacny syncek a ranna kavicka tie dve veci ma zarucene nastartuju každý den.

sima1415
10. dec 2018

Ja som deň začala kŕmením dvojmesačnej dcérky a zvery a na štartér v podobe kávičky a raňajok počkám na manžela kým príde z práce lebo bez neho mi nechutí 🙂

bosorkabb
10. dec 2018

Samozrejme kávou a krémom na ruky a popritom sedením na nočníku 😂😂😂moja dcéra mi ho vždy prinesie, ja si musím sadnúť, ona si sadne na svoj a čakáme 😂😂😂

beky1813
10. dec 2018

Mna dnes naštartovala dcera a to tak, ako ani kava nedokaze

beky1813
10. dec 2018

Mna dnes naštartovala dcera a to tak, ako ani kava nedokaze

zorilka
10. dec 2018

Ahojte 🙂. Rano ma svojim cupitanim vzdy zobudia prvi nasi hafani a potom uz klasicka rutina - chystacky do skolky 🙂. Dneska sme mali, ale pekne rano, kedze bol tatino doma z prace a zobudzali sme sa v posteli vsetci 4ria 😍😁

golfinka8690
10. dec 2018

Dobré ránko..začala som deň rannou hygienou a chystaním dcérky do škôlky...zatiaľ,čo 10mesačný štvornožkoval po byte..Po vystrojení dcéry nasledovala káva..😊😊

megan6
10. dec 2018

@sisa_dm Ahoj,ráno som naštartovala kavickou A klasika vychystat dieťa do školy. A hor sa do prace😊hlavne S úsmevom.

259monika
10. dec 2018

😁pondelkové uprasane ráno je najhoršie ráno😂nič sa nechce ale dám si salku riadnej tuhej kávy 😂ako všetky ženy 😂😂a keď krpec zaspí pustím sa do umyvania okien 😉aj keď sa mi nechce 😂

zorilka
10. dec 2018

A zabudla som dodat, ze mojim typickym starterom je cierny caj s citronom 😋

evkao
10. dec 2018

@sisa_dm ráno mi začalo kopancom do hlavy od môjho 2ročného syna, ktorý spáva s nami v posteli - tak som si pre zlepšenie nálady dala ďalší čaj z adventného kalendára a domáce tvarohové koláčiky 🙂
ps: tulipány sú zatiaľ jediná "vianočná" výzdoba, aspoň ten hrnček to zachraňuje 😀

evka03
10. dec 2018

@sisa_dm ahoj tak mne sa dnesny den velmi dobre nezacal dcerka(7m) nielen ze si v noci robila 3hod party a ja som chodiaci zombie ale aj prvy krat spadla s postele 😢 natastie tam mam penove puzzle aj koberec a nic sa jej nestalo ako som ju isla skontrolovat k oknu kvoli lepsiemu svetlu uz zacala tahat zaluzie a uz sa smiala o 106 takze poplakala ani nie minutku a uz aj zabudla nato ze spadla takze idem si dat poriadnu davku kavy lebo to moje sidlo male uz musim nahanat po byte 🙂

chcemradu
10. dec 2018

Rano som vstala skor, lebo som sa tešila na moju "prvu" kavu z noveho kávovaru. Chcela som si ju vychutnať sama, pri sere.