icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
lenkuliak
10. dec 2018

Dnešné ráno bolo ťažké, ale asi rovnako ťažké ako tie predošlé rána už skoro 2 roky odkedy máme dvojičky 😀 poprebaľovať, poprezliekať z pyžamka, zamávať starším dvom, ktorých manžel berie do škôlky/ školy, až potom sa dostávam na rad ja 😀 umyť tvár, nakrémovať, raňajky a zelený čaj..až po ňom sa cítim naštartovane 🙂

nikiki29
10. dec 2018

Môj štart výrazne zhoršuje rastúce bruško a takmer žiadny spánok v noci 😂 zachránil to čaj a vianočka, ktoré ma nabudili tak akurát na dokončenie prerábky bytu a vytvorenie detského kútika 😍

owlet
10. dec 2018

Kávička a niečo sladké pod zub 🙂

miiichala
10. dec 2018

Najradsej by som zacala den s kavou aby som sa prebrala,ale realita je ina😃nachystam seba a potom rychlo mojich skolkarov,aby sme stihli skolku a po prichode hura na kavu 😉

nikolurbanska
10. dec 2018

Dobré ráno. Tak u nás ráno vyzeralo, že má krpec ťahal za vlasy, pohrali sme sa, raňajky a samozrejme káva na naštartovanie☕ Ako každe ráno od 1.12. otvoriť adventny kalendar z DM-balea a hneď aj skušam všetky vyrobky z neho👌❤

angelheart
10. dec 2018

Nás "naštartovala" kolika s refluxom ☹ Naša malá princezná má opäť raz problémy s bruškom. Spať 6 hodín na 4 etapy nie je nič moc ...

danielik23
10. dec 2018

@sisa_dm ja sa ešte len štartujeem, leňoším po náročnom víkende, drahý je doma a zaniesol staršiu do škôlky ,🙂

lienka175
10. dec 2018

mňa každé ráno štartuje úsmev synov z postieľky a prechádzka po čerstvom vzduchu cestou do škôlky. Dnes sa ale nekonala, keďže drobca cez víkend zdolala nejaká viróza, tak sa ideme naštartovať tak vianočne a pustiť sa do pečenia medovníčkov, prvá dávka je už hotová, ale keďže chceme potešiť čo najviac ľudí, ide sa na druhú 🙂

barbara24
10. dec 2018

Dobré ráno, mňa štartol syn, keď mi začal pátrať pod pyzamom, bol smädný ... Tak sme vstávali ... 😉😋

barcaja
10. dec 2018

Ja zacinam den s poharom sumiveho magnezia z DM, lepšie som zatiaľ nenašla 😁👍 a samozrejme s usmevom mojich drobcov teda hlavne mladšieho keďže spi u nas ešte 😁

tenderka
10. dec 2018

Deti nakrmene, tak prave ranajkujem aj ja, potom kavicka musi byt 🙂 a potom sup-sup pliest posledne vianocne objednavky 🙂

etnatn
10. dec 2018

Keďže dcérke idú stoličky, tak my sme s manželom naštartovaní už od včera :D Každopádne ako 15 mesačnej sme jej odobrali všetky čokolády a podobné nevhodné veci zo všetkých mikulášskych balíčkov (je nám jasné, že budúci rok nám to už neprejde) a môžem povedať, že v naštartovaní tento zlý cukor dosť pomáha, určite ale pred tým ako vyrazím s kočíkom do ulíc šupnem do seba silné preso.

zuzka38
10. dec 2018

Kazdy den startujem kavou vlastne dvoma, kedze som ss uz 8 rokov nevyspala 😁 sice to nepomaha ald je to start kazdeho dna, estevso zavretymi ocami zapinam kavovar.

shallimar
10. dec 2018

Mňa zobudil 2 ročný synček, ktorý spal vedľa mňa. Najnovšie miluje plastelinu, takže má budí slovami "mama platejína" a kým sa hral, tak na prebratie u mňa zelený čaj a potom sme si dali raňajky

katkasav
10. dec 2018

Začala som veľmi podobne: umyť sa, krém na tvár, bez ktorého nezačnem deň v lete ani v zime, teraz samozrejme taký mastnejší. Veľký pohár vody na naštartovanie. Na to každodenná ranná dávka adrenalínu v aute - odviezť deti do školy. A potom si môžem uvariť kávu, zapnúť počítač a pracovať a pracovať ... 🙂 všetkým prajem pekný začiatok dňa a aj týždňa

lenka0033
10. dec 2018

Vsetkym dobré ráno, pekný začiatok dňa. My sme rano, opäť ako vzdy vstali. Syna zobudil tento krat az zvoniaci budík. Rýchlo previezť z pyzama, na záchod, obliecť, to synovi pomáham lebo sam by sa rano neobliekol ani za 30 minut . Umyjeme sa. Obujeme , berieme batoh a ideme do skoly. Raňajky rano nestíham, kávu moc nepijem, resp.veľmi zriedka , staci mi pohár vody. Moja ratolesť ma svacinu aj obed v skole, dostali sme poučenie, aby rano moc nejedli lebo potom v skole nechcú jesť. Na 07:30 sme už v skole, doma ked pridem stihnem nakupit, aj navariť pokial treba, najesť sa, upratať a o 11:10 uz pelasim po syna lebo im končí vyučovanie. Vsetkym pekný den prajem. Este mam necelé 2 hodiny cas, idem ja poupratovat

s1m.one
10. dec 2018

Ahoj, ráno som si stihla dať banán a niečo má seba 😉) inak vychystala, nakŕmila deti a vitaj nový deň! A dnes si spravím den v DMke! Teším sa !👍😜

monixa17
10. dec 2018

Ajoj, dnes som zacala čajikom, kavu si zalievam az v robote... a hlavne s úsmevom do nového týždňa. 😊

majuska21
10. dec 2018

Ako každy den kavou bez ktorej sa mi den ani začat neda a samozrejme obajtim a bozkom od mojich synčekov 🙂 ❤

hodanka38
10. dec 2018

Ahoj. Uz 4 mesiace ma do noveho dna nastartuje moj krpcek, raz je to placom inokedy usmevom. Dnes to bolo tou lepsou variantou 👶a pondelok je hned krajsi 😉

elka017
10. dec 2018

@sisa_dm po dlhej noci, kedze kojim a malicka si zo ma spravila cumlik, som sa nastartovala na malom, lebo nechcel ranajkovat, nic co som mu dala na stol sa mu nepozdavalo. Moju kavu si vypijem zase zimnu, popripade si ju zohrejem v mikrovlnke. Isla som sa ukludnit vysypanim kosa do kanvy a uz sa s kludom pozeram na moje milovane deticky ako prevracaju hore nohami. Krasny pondelok 😊

lucymaud
10. dec 2018

Kazde rano v podstate ma nastartuje namiesto kavy cerealny kavov.napoj.. a moj pomaly dvojročný syn..ale dnes ma nastartoval specialne..dostal sa k oleju v kuchyni a rozlial ho po koberci..😰😀

rude_baby
10. dec 2018

den som zacala neskorym vstavanim o 8.00, lebo dcera je chora. Ta sa zobudila s celkom fajn naladou, takze choroba ustupuje, co ma tesi najviac 😍

henuskah
10. dec 2018

Ja som sa naštartovala rýchlou rannou prechádzkou do škôlky so synmi a ovsenou kašou s ľanovými semienkami z DM🤩😊

zuzanahviez
10. dec 2018

@sisa_dm ahojte, moje ranko nastartoval syncek (2,5 roka) ked dobehol do spalne s vetou: Dobe ranko maminka, uz je den? Som doby ja, nepocikal som 😍 Hned od rana je u nas super nalada, uz sme stihli nakreslit list Jeziskovi a po dohode s Oliverkom posielame s listom aj plienocky a spinkaci dudlik ❤️❤️❤️ Takze pre nas je to uz teraz VYYYYHRA ❤️❤️❤️
Krasny den vsetkym

tinka132
10. dec 2018

Ranajky, kavicka 😀

lenkadaisy
10. dec 2018

Dnesok sme zacali iz pre istotu o 3 rano kenze krpec sa rozhodol ze tolko spanku mu staci😀😀 a samozrejme mega veeeeelka a silna kava samozrejmostou a ked koooonecne zaspal este, stihla som teplucku sprchu 😀😀

franica
10. dec 2018

Pri dvoch plačúcich deťoch, ktoré nechcú ísť do škôlky som stihla aspoň kávu, miesto účesu čiapku na hlavu, ale aspoň trochu pomády na pery v aute som si nagebrila 😝😀

katika1984
10. dec 2018

Môj den už 18 dni začína s ním, vonavym batozkom v perinke, výtvorom lasky 💖🧒😘

huncuti
10. dec 2018

Dnes ráno súper s malým behom do školy prišla som jednému mlieko druhému mlieko. Totižto ja mám 3 deturence. Urobit si kávu a deň sa môže začať 😀