OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Dnešne pondelkové ráno začalo o šiestej, zobudil nas náš synček ktroremu bolo smutno v jeho izbičke a šupol sa k nam do postele. Potom nasledovalo budenie o siedmej, raňajky a odchod do škôlky. Všetko bez plaču a vymýšlania, tak sa teším.
Mňa každé ráno po prebdenej noci naštartuje krásny úsmev môjho 2,5 mesačného synčeka 🙂😍
Môj deň ako obvykle naštartovalo pár poriadnych kopancov v brušku môjho malého princa
🤴🏽 ktorého sa už nevieme dočkať. 👶❤️Tatinkovi sme do práce pripravili raňajky a kávičku a potom moja už 2 týždeň materská kľudová rutina sprcha, čajík vychádzka so psíkom 🐕.
Ráno som vstávala na blabotanie synčeka, ktorému sa už zjavne nechcelo spať. Ja by som kľudne potiahla ešte pár hodín 😀 ale dala som si kávičku aby som nejako fungovala.
Mňa manžel zobudil rannou kávičkou a raňajkami podľa môjho želania 💟a to je pre mňa najlepší štart každého dňa 😍 prajem vám krásny predvianočný čas 🌬️❄️🎄
Ranná sprcha, raňajky ovsené vločky a kávička nesmie chýbať
Kedze kavu nepijem musim sa nastartovat aj bez nej 😊 a aj keby sa mi nijak nechcelo ked pozriem na svoje deticky hned mam chut robit vsetko aby boli spokojne a stastne😉
Ja som na materskej dovolenke a moj den sa zacina okolo 6.30,kedy moj budik v pyzame zacne pilit usi 🙂 a kedze pod srdcom nosim moj druhy poklad, rana su pre mna naozaj tazke. Takze den zacinam poharom vody a lahkymi ranajkami 🙂 unava ma premaha celyden, ale snazim sa mat vela pohybu a oddychovat vtedy ked mi to drobec dvoli 🙂
Keďže teraz toho veľa nenaspím svoje ráno som odštartovala veľkým freshom kávou a maslových croasantom 😋
Potom nasledovala voňavá sprcha a mohol začať krásny pondelkový deň ❤️
Naštartovala ma hneď ráno moja dcérka ako každý deň. To ona mi dobíja energiu 🙂
No vyše hodinku pred budikom sme si nasačkovali do postele najmladšie... takže den začínal kopancami... ale aj tak sa tešíme, že už tu hodinku ako tak obleží v našej posteli a nemusíme my vstávať, že možme ležať... no apotom klasika káva cukrom a mliekom.... a potom hajde roznašať po školach deti ... žeby sme sa nenudili, tak muž je po resekcii osmičky, tak chodi rano na kontroly... ale stihne pred kontrolou jedno dieťa odniesť, len ja musim z drobizgom zvyšok zabezpečiť...
Ahojky, my sme den nastartovali kurieeerom😂😂😂. v pyzame strapata opuchnuta. Ale hlavne ze prisiel darcek👍🏼. potom klasika zobudila sa malinky ak sme papkali potom kavicka upratali a isli sme na prechadzku teda riadna zima bola, a potom uz klasika. tak pekni dnik aj vam😀
Ahoj, ráno budík ranná sprcha telové mlieko z Dm a bohaté raňajky a keďže nepijem kávu tak som si dala čaj. Zime ráno jedine čaj ❤️❤️
naštartovala som sa budíkom...nenááávidíííím pondelkový budík, pondelok ignorujem :D ... tento deň v práci sa snažím čo najľahšie preplávať, nechávam si na pondelok vždy v rámci možností na vybavenie tie najľahšie veci... samozrejme kávička nesmie chýbať... po celodennej ignorácii pondelka môj pondelok štartujem o 19 30 na zumbe s mojimi skvelými ženami... neskutočne sa vždy na to teším, vtedy začne môj makací týždeň s úplnou pohodičkou :D
Keďže nie je každý deň ideálny a pondelky už vôbec, náš deň sa naštartoval sám, utekala som k lekárovi s malou, vyfasovali sme ATB a už sme aj doma. 🙂 Dali sme si raňajky a ☕️... 😊 Štart do nového týždňa ako sa patrí... Dúfam, že už bude dobre. Zdravie je najviac.🍀 Pekný deň!
Ahoj. Dnes som hned rano letela do obchodu kupit ranajky a kavu som si stihla dat az v robote... taaakze tak 😊
Ja som dnes vstala ok, ale mladsi syn nechcel vstat, tak mu starsi syn pustil cez repraky nejake tirolske jodlovanie😂 to ste mali pocut, mladsi radsej rychlo vstal, len aby to starsi vypol..nic nie je rano lepsie, ako si poriadne zajodlovat😃
Mne sa nechcelo dneska vôbec vstávať!!!!!! Tak by som bola ešte troška poležala. Polovička rodiny je chorá, ocko je s menšou vypísaný, väčšia je po zápale pľúc, ja takisto pokašliavam, ráno všetko prichystať a šup do roboty, kde v kľude si vychutnávam svoj raňajší čajík.
Mi s manzelom sme sa nastartovali hned zrana vybornou kavickou a sup do prace spracujeme spolu v jednej firme takze sme spolu 24hodin ale vzdy si uzijeme den na 100% s usmemou to je premna najvecsie nastartovanie 😘
ranajky v podobe vianocnych medovnickov pri vysvietenom stromceku boli skvele a budeme tak robit cely tyzden (rajanky pri stromceku a na rano si dame nieco ine).
Dnes som si dala ovsené vločky s ovocím a jogurtom a k tomu kávu a čaj.
@sisa_dm Ahoj, ja kávou a fajnovou rannou prechádzkou s deťmi do škôlky 🙂 🌞
Mna rano naštartuje vždy usmev mojej najmladšej, ktora budi mna, presna ako hodinky, vždy o 6,00 hod. (pre istotu mám budik na 6,10 - kvoli starším, ktorých chystam do školy, ale vacsinou nemá šancu🙂). No a kedže kavu nepijem, tak potom šalka tepleho čaju.

v nedeľu som si dala relax, vanu, masku na tvár, urobila manikuru ... a dnes ráno mi urobil synček kávu a ten ma tak vystískal, že z tejto detskej lásky a energie budem čerpať celý týžden 🙂 🙂 takže vsetkym prajem pekny začiatok nového týždňa 🙂