SÚŤAŽ: Vianočný balíček
Viete, že u nás v dmke si môžete naskladať vlastnú vianočnú taštičku? Stačí si vybrať výrobky a pri pokladni vám ich pani predavačka zabalí do našej krásnej vianočnej taštičky. 🙂
Čo ak by ste si mohli naskladať váš vianočný balíček a mali by ste neobmedzené množstvo peňazí? Čo by obsahoval tento balíček? :P Pustite svoju fantáziu a napíšte nám, čo by ste si vybrali do vášho balíčka. Bola by to zlatá tehlička? :D Dovolenka? Plná vaňa čokolády? Fantázii sa medze nekladú🙂
V nedeľu večer vyberiem 4 z vašich odpovedí a odmením dm balíčkom!

moj naj darcek pod vianocnym stromcekom, ktory by som si priala:, by bolo na stedry den nic nerobit, len oddychovat pozriet telku a uzivat si jeden, aspon jeden den bez prace
Tak v prvom rade zdravie...potom viac casu na vsetko...Kedze neustale na striedacku sme vsetci chori...zelala by som si vitaminy..probiotiky...sumive celaskony..nieco na imunitu...detom vitaminy vibovit...aby som nemusela tolko minat v lekarnach....a aby som nezabudla- taktiez aby som nemusela chodit 10tyzdnov po 2 injekcie do zadku.😅a ten vecny kolobeh infuzii....toto je fakt najviac pre mna.
Nesplneny sen ma kazdy...mat maly domcek/ staci 80m/...a ist prvykrat na dovolenku k moru. Mozno by sa aj tie choroby pominuli. A tiez ist aspon na 5dni niekde po Slovensku...Ja si to zelam kazdy rok na Vianoce a aj na narodeniny..no neviem, kedy sa mi to splni...
pozemok na nas vysnivany domcek, ktory tak dlho zhaname... ale samozrejme si najviac prajem zdravie pre celu rodinu🍀
Momentalne je to nove auto,co potrebujeme😁
Pokoj a dobro pre vsetkych 🤗
Ja by som si vybrala kurz líčenia manželovi by som vzala PS4 nech si aj on trošku po práci oddýchne a dcérke najmä zdravíčko❤️❤️❤️všetko ostatné jej snáď dane my❤️
Zdravie pre mňa a moju rodinku a ešte nejaký aspoň týždňový pobyt v Tatrách 😉 a ešte auto by sa mi zišlo, nové čižmy a toho by boloooo 😉
A este som zabudla...mohla to byt nova pracka🙂) Ta stara nam v nedelu dosluzila...
Riadnu masáž takze nejakym wellnesom by som nepohrdla nakolko stojim v praci 12 hodin takze trpia nohy a cele telo ale urcite by som si priala aj nejakú spolocnu rodinnu dovolenku, alebo predlzeny vikend niekde na chate daleko od mesta a spolocne by sme si oddýchli😊😍
Ja by som si priala zdravie, pretože keď ma človek zdravie, ma všetko. ♥️ Ďalej aby sa už tento svet spamätal, aby sa ľudia prestali pozerať na seba povysenecky, aby boli k sebe mili, priatelski. A stretnúť sa ešte raz s mojou starkou, ktorá už žiaľ dva a pol roka nie je medzi nami😔 a strasne chyba. Z tych materialnych veci by mi stačila dovolenka, a potešiť nejaké deti z detských domovov alebo z nejakých združení niečím, čo potrebujú. ♥️
pobyt v nejakom wellnesse v horách v Tatrách🙂 a pár drobnosti pre rodinu.🌜😉🌜❤🍀🍀🎁
@sisa_dm
pre mňa by balíček mohol byť kľudne prázdny 🙂 to, po čom túžim je, aby som si vždy na konci dňa mohla povedať, že bol krásny, šťastne prežitý a že moji milovaní sú spokojní a chrapkajú vedľa mňa.... on sa dôvod vždy nájde, prečo je mi krásne 🙂 a hoci balíček kozmetiky, auto alebo dovolenka by ma potešili, tento pocit neprekoná nič ❤
Na to by netrebalo žiadnu tašku - jeden papier...a síce neobmedzenú letenku kamkoľvek po svete...my s manželom milujeme cestovanie, akékoľvek, za pamiatkami, za prírodou, turistikou, mestské poznávačky, historické poznávačky, prírodné poznávačky...na svadobnú cestu sme kúpili letenky na Island, vzali stany, zabookovali auto, zohnali ďalších dvoch ľudí a bolo to...najlepšia svadobná cesta aká len mohla byť...ba nie..mohla byť dlhšia 🙂...a nakoniec sa ešte aj tí ďalší dvaja dali dokopy...teraz máme 15 mesačnú slečnu, čiže cestujeme "zjemna", ale už sa nevieme dočkať kedy jej ukážeme svet a potom pôjde sama, s kamarátmi, s láskou a ukáže svet ona nám...najlepší darček!!
Priala by som si spanok dosyta kedykolvek a ktorykolvek den ☺️🙂
No ked tu píšete taketo prianie môj bude znieť sebecky. Tak samozrejme zdravie a šťastie kazdemu. Ale mna by potešil robotický vysávač! Už sa mi nechce každý deň!
@sisa_dm dobré ránko. Keby som si mohla vybrať hocičo do vianočného balíčka,určite by to bolo prvom rade zdravie. To je najdôležitejšie. Ale nie len pre mňa ale pre celú moju rodinu zdravie. A ak by bolo ešte trochu miesta (hoci zdravia nikdy nie je dosť 🙂 ) ešte trochu šťastia . Nič nie je uzastnejsie než zdravá a šťastná rodina ;) krásne vianočné sviatky prajem ;)
Jedine co b som si vyskladala na vianoce by bolo mat mamku na vianoce pri sebe. To by bol najkrajsi vianocny balicek, kedze byvame od seba 900km a chodime do prace tak sa nam nepodari prist a opacne kvoli jej zdraviu nemoze/nezvladne pricestovat.
Asi to bude znieť smiešne,ale zabalila by som mojej mamine kúsok šťastia,aby bola stále šťastná lebo často vidí svet v čiernej farbe a chcem to zmeniť 🌈♥️a keby môžem niečo pre seba tak by to bola asi dovolenka s celou rodinou pri mori 🙂
V dnesnej dobe zlate tehlicky by sa zisli,a za ne by som uz dokupila vsetko,co sa kupit da 🙂 A z tych veci,ktore sa kupit nedaju by to bola laska,porozumenie a hlavne zdravie,moje,vsetkych tych ktorych mam rada a zdravie mojej dcerke,ktora este je v brusku a nase prve stretnutie sa planuje na januar ❤😍

Zo všetkého by som najviac priala zdravie, a keď sa nám podarí usporiť troška peniažkov tak cez prázdniny výletík, ale nie taký 3-dňový, ale aspoň taký 5-dňový a keby sa nám ako 4-člennej rodine podarilo presťahovať sa do väčšieho bytíka. ❤❤❤
Ejha,tak neobmedzene?Bol by to sice väčší baliček,ale priala by som si novú kuchyňu pre rodičov,a vlastne rovno dom hneď vedľa nás,aby som ich mala v blízkosti a nemusela som utekať(samozrejme použivam auto) cez dva okresy keď môj mamulik ochorie a treba čajík navariť..ale stačila by aj jednoďňová kreditka aby som mohla kúpiť pod stromček každému čo si želá...a kebyže mam rovno čarovný prútik tak by som vrátila čas späť,podstúpila by som operaciu,vďaka ktorej by som sa vyhla rakovine prsníka a moje nevlastné dcéry by sa vrátili späť do detského veku a ja by som si užila každú sekundu s nimi,lebo...lebo čas rýchlo letí...Jedna má už 18 rokov a z cool-ovej nevlastnej matky-kamarátky je zrazu trapka čo nevie o čom je život...hihihihi...aaaale tak hadam niesom sama....
Ej ale som sa rozpísala 🙂
Keby to bolo mohlo byť naozaj hocičo, ja by som si želala druhé bábo. Prvý pôrod sa mi skomplikoval a lekár, ktorý ma operoval mi dával len malú nádej, že ďalšie ďalšie bábo sa podrí, ale aj náš prvý syn bol vymodlený a taký malý zázrak, takže verím stále. Odložila som si aj všetky vecičky po malom, tak hádam to výjde.
Zabalila by som obrovsku naruc zdravia a stastia, viac netreba.
Ja by som si priala nejaký pobyt v horách s mojím mužom a synčekom 😊 a ešte také veľmi skromné, (čo dúfam, že už tento rok dostanem) je náramok Pandora. 🙂😀
Fuuuuu....z toho nehmatatelneho by to bola spokojnosť, šťastie a hlavne zdravie pre blízkych....a z toho hmatateľné ho...jaaaj bubaky na dostavanie domčeka...a asi nekonečný voucher na nákup kníh a k tomu obrovskú kniznicu...a z takého ,zazitkoveho, ....nejakú super pohodovú dovolenku na nejakej zasneženej chate s rodinou a plnou chladničkou a krbom 😊😊😊😊
popri abstraktnych prianiach, ktore su tie najpodstatnejšie (zdravie, stastie, rodina) by som sama sebe (pretoze mam pocit, ze pri detoch casto zabudam na seba) nadelila ozdravny pobyt niekde v prirodene (Bali, dazdovy prales a pod.) kde by bolo vsade ticho, zvierata, sumenie vodopadov, hlas vtakov a okulahodiaca panorama na krasnu prirodu v spojeni s procedurami ako masaz, joga, meditacie a kde by som nemusela varit a len by som prisla k stolu a bolo by navarene (a pokojne by som skusila aj veganske jedlo, ja ako zaryty masozravec :D) a k tomu vsetkemu by bola k dispozicii obrovska vana,bazen, kniznica a tv a ja by som tam mohla chodit len v pyzame cele dni :D a po niekolkych hodinach (viac dni by som nezvladla :D) by tam prisli aj moje deti a manzel :D
Ja sa kazdy vecer modlim len za zdravie. Ked je clovek zdravy,potom sa da vsetko.
A mat na ucte peniaze neobmedzeny limit,tak len nejaku dlhuuuuu dovolenku a oddych s rodinou 😁 a vyplatit hypo 🤣
Zasnežené Vianoce pre deti, pokoj a oddych aspoň dva týždne pre dospelých a pokoj, mier, zdravie všetkým 🙂 pre seba dovolenku pri mori konecne po rokoch, auticko pri ktorom by som nemusela trpnut ci nastartuje :D
Ja by som si dala zabaliť veľkú kopu pevných nervov a obrovskú dávku trpezlivosti, lebo mam pocit, ze mi niekedy dochadzaju😀 a potom este velky lexikon, v ktorom by boli odpovede na úplne všetky otázky "preco" 😂 a potešila by ma aj nová kuchyňa a sedačka 😉

@sisa_dm takze ked som chora pribalila by som si zdravicko, ale kedze ide o hmotne veci tak moj balicek by obsahoval: poukaz do welnes, parfem lancom, letna dovolwnka, susicka, tofifee. A asi by aj stacilo 🙂 a samozrejme zdravie, lasku, a nech nic nikomu nechyba. ;)