SÚŤAŽ: Vianočný balíček
Viete, že u nás v dmke si môžete naskladať vlastnú vianočnú taštičku? Stačí si vybrať výrobky a pri pokladni vám ich pani predavačka zabalí do našej krásnej vianočnej taštičky. 🙂
Čo ak by ste si mohli naskladať váš vianočný balíček a mali by ste neobmedzené množstvo peňazí? Čo by obsahoval tento balíček? :P Pustite svoju fantáziu a napíšte nám, čo by ste si vybrali do vášho balíčka. Bola by to zlatá tehlička? :D Dovolenka? Plná vaňa čokolády? Fantázii sa medze nekladú🙂
V nedeľu večer vyberiem 4 z vašich odpovedí a odmením dm balíčkom!

priala by som si zdravie ktoré mi chyba a pobyt pre choré zdravie🌜🙂🍀🍀🎁
Ja by som si najviac zo všetkého priala zdravie pre všetkých, to je to najdôležitejšie v živote. Veľmi by som si priala, aby moje deti nemuseli byť na celoživotnej bezlepkovej strave a mohli jesť všetko bez obmedzení. Chcela by som tiež, aby tu mohli byť s nami naši najbližší, ktorí sa už len zhora na nás pozerajú. Takže super by bolo mať nejakú čarovnú paličku, ktorou by sa dalo vyčarovať všetko podľa želania. Či už zdravie, šťastie, blízkych, dom, bazén, jednoducho čokoľvek...
@sisa_dm Ja budem neskromna: pre rodinu si zelam zdravie a pohodu, pre cely svet si zelam, aby sa ziadny clovek nebudil hladny a smadny, aby sa svet zbavil nenazranosti, aby sa neplytvalo, aby sme chranili nase zivotne prostredie, aby sa konecne vsetky konflikty vedeli vyriesit aj bez nasilia a aby sme s nasich deti vychovali dobrych ludi. Neviem kolko peniazkov by som na to potrebovala ale neobmedzene mnozstvo je neobmedzene ;)
Ja začnem samozrejme tým, že si prajem zdravie pre seba aj svojich blízkych. Keď bude zdravie, bude všetko. A okrem toho by som si priala nekonečnú kreditku na celý rok 🙂
Dovolenka s priatelom a detmi 💗 som na materskej siesty rok a sem tam niekam ideme na par dni raz dvakrat rocne ale nie je to ono, vacsinou chata kde si varime. Takze vlastne to co doma ale v inom prostredi. Kedze som cele dni s detmi ci uz s jednym alebo oboma tak by bodlo trosku zmenit vzduch. Ale do balicka najviac by som si priala zdravie celej rodine 🙂
Ahoj. Ja mam 5 deticiek a 6-ste v brusku, 2 vnucatka a podnajom. K tomu sa priatel rozhodol od nas odist, takze si prajem vychovat zdrave a stastne moje deticky v zdravi, pokoji a troska radosti.
A raz mat svoju strechu nad hlavou.
Môj vianočný balíček by obsahoval: hmm čarovnú paličku 🙂 🙂
Nooooo je toho vela co ma napada, ale asi by som zaplatila zamestnávateľovi (jeho otcovi) mojho muža odvody za neho a dala mu nejaky balik peňazí aby nebol stratovy a nechala si muža doma aspon mesiac 😁☺️
Stačilo by mi mat okolo seba ľudí čo tu už niesu. Pre mňa hmotné veci niesu dôležité najdôležitejšia je láska ktorú môžem dať aby som druhého človeka urobila šťastným 😊. Len škoda ze malo kto chápe že hmotné veci potešia len na chvíľu 😊👍.
Na Vianoce prajem hlavne zdravie lebo vidím že ako náhle príde zima môj mladší syn je stále chorý chudáčik už dva krát som mu musela zrušiť narodeninovú oslavu. Aj mojim blízkym prajem zdravie. Ak budeme všetci zdraví tak budeme aj šťastní a môžme robiť spolu pekné veci. A ešte by som pre nás štyroch priala nejaký pekný víkend v Tatrách v peknom hoteli to by bolo super a môj bombulo by sa nadýchal čerstvého horského vzduchu.
@sisa_dm vsetci s aspon malym ❤ chceme zdravie stastie lasku nielen pre seba ale pre vsetkych...
Ale k hmotnym veciam ktore by ma URCITE potesili....
1.zalozit by som vlastnu skolu 😍😍😍
2.dorobit okolie nasho domu
3.cestovat cestovat cestovat- Taliansko ktore ani po sty krat neomrzi, Kanada, Novy zeland atd atd atd..
4.urobit radost rodine priatelom znamym a vsetkym ktori to potrebuju, alebo aj nepotrebuju, proste vycarit druhym usmev na tvari...
❤❤❤
@sisa_dm neobmedzene mnozstvo penazi? Urcite by sme si kupili domcek, ja by som si nakupila veeeeeeela siat (som predsa len zena 😀 ), nove auticko, ktore by sa nekazilo 😕 a dovolenka niekde v teplucku (nemam rada zimu 😎 )
nehmotne veci sa za peniazky kupit nedaju, ale zdraviu sa tymi peniazkami da velmi dopomoct ;)
a tak aj ked bez mnozstva penazi, hlavne ze sa lubime ❤
Kebyže mám takú možnosť tak si zvolím skôr niečo nehmotné 🙂 nejaký zážitok pre rodinku, nakoľko zážitky sú na celý život ❤🍀
moja mala vianocna tuzba - aby ma neboleli zuby a uz navzdy boli zdrave
my mame tri male deti👦👦👧 tak by sa nam zisiel oddych v teple pri mori, deti boli zatial len raz v chorvatsku a boli nadsene, najmladsiemu astmatikovi sa tam zlepsiilo dychanie😍 a hlavne to zdravie pre celu rodinu a pre mna by som si priala nech uz som konecne fit po operacii chrbtice👍
Keby som mala neobmedzene mnozstvo tak isto mojej dcerke by som domcek byvame v byte a chcela by dom tak isto to. A isto by som dopriala kazdemu kozmetiku hracky dovolenku co by sa len dalo a nasmu najmensiemu kopu plienok a vlhcenych obruskov a olejcek a kremik na zadocek od vas komplet rad pouzivame dm takze ja by som sa vedela vynajst
a ja by som si najviac zo všetkého priala, aby moje dieťa bolo také isté ako všetky ostatné. ZDRAVÉ
Keď by som si mohla dopriať tak z materiálnych vecí by to bol vlastny domček s menšou záhradkou, kde by sa drobec vybláznil a my dospelí oddýchli v altanku. A určite auto aby som sa mohla častejšie stretávať so svojou rodinou.
ja by som velmi s mojimi chcela niekam vypadnut kde je teplo, kdekolvek 🏖
@sisa_dm ja by som si priala zdravie a stastie pre všetkých ale hlavne pre maminky a deti pre ktoré materská "dovolenka" nie je prechadzka ruzovou záhradou.
Ja by som si zabalila do balíčka lásku pre všetkých ľudí na svete.
Pretože kde je láska tam je všetko - šťastie, zdravie, mier ....
Zdravie, lásku, úctu
Z hmotných vlastné bývanie, aj dovolenku.
A keby mohol balíček aj zobrať tak nech to je: utrpenie, chudobu, vojny, choroby, nenávisť, smrť,
Veľký balík zdravíčka, nech je menej bolesti a úsmev nech je hlavný kamarát. A ak by v balíčku zostalo ešte nejaké to miesto, tak nejaký malý domček a mačku 🐱, ktorú dcérka veľmi chce, ale ja som povedala, že len ak by bol rodinný domček 😊 a v kúpeľni by bola veeeeeeľká vírivá vaňa, už sa tam vidím, aaaaach, ten relaaaaaax. Krásne Vianoce všetkým 🎄
Nas balicek by obsahoval plienky, vlhcene obrusky, kremiky pre malu, vyzivky a vsetky super veci co mate pre deti 😊

Mam zdravu rodinku, novy dom, mam co jest a kde spat. Mam dobre vzdelanie, a vsetko nehmotne co som vzdy chcela. Takze co by potesilo mna? Uplne nova AUDI Q7, v plnej vybave, bielej farbe a kufrom plnym penazi (ked uz tak neskromne 😊)💵💸💰💶