POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
donedavna to bolo babylove, ale kedze maluch uz odrastol z plienok aj mlieka aj mixovanej stravy, zacina prevladat pri nakupoch alverde 🙂
Jednoduchá Balea a účinný Denkmit 🙂
Balea v kozmetike a Denkmit pokiaľ ide o domácnosť a čistotu
Balea je super ale aj kozmetika Alverde
Balea, pretoze su to uzasne vyrobky a za velmi dobru cenu.Milujem vonu roznych ovocnych a kvetovych sprchovych gelov.
ALVERDE 😍
Jednoznačne top značka je pre moju rodinu babylove. Ale aj Denkmit do domácnosti a balea nesmie chýbať v našej kúpelni.
Balea 🙂
Pre nás dm bio - skvelý výber zo zdravej výživy pod jednou strechou. Priznám sa, že predtým ako sa mi narodili detičky, tak som stravu až tak moc neriešila, ale teraz využívame veľa výrobkov zdravej výživy z dm - prílohy, kaše, sušené ovocie, múky na pečenie, bujon, natierky, ... A samozrejme, kedže máme teraz nového člena domácnosti, tak babylove - veľká časť výbavičky pre novorodeniatko, skvelé plienočky, vlhčené utierky, šampon, mydielka.
Trend it up výborná dekoratívna kozmetika a babylove pre môjho malého syna
pre nas je dm hlavne dein bestes pre mojho astonka-lebo to boli prve konzervy,ktore jeho utrapene brusko ked pre rokmi ku mne prisiel,zjedol a nebolo mu po nich zle-tak tie su doteraz jeho hlavnym chodom...a vyuzivame balea vyrobky-hlavne limitovane edicie vzdy potesia,ci uz sprchace alebo sampony...
Jednoznačne Balea produkty a postupne skúšam čistiace od Denkmit za mňa super☺
Babylove 😍
Babylove a denkmit 😉
Babylove, balea naj 😉
vyzerá to, že u vás vedie Balea, babylove a Denkmit 🙂 Ďakujeme a veľmi sa tešíme, že ste spokojní s našími produktami. My sa budeme snažiť i naďalej ponúkať vám len tie najkvalitnejšie produkty za výhodné ceny 🙂
Aj my plienky babylove
Pre mňa jednoznačne BALEA, vynikajúce výrobky, ktoré nemôžu u nás chýbať. Oslovila ma kvalita, vôna, cena, no skrátka super výrobky...ktorých nikdy nie je dosť.🙂😉😎
Zostanem im verná aj naďalej.
Tak ja budem asi o dekorativke to je premna produkty od catrice hlavne co sa tyka pletovky je top 👌🏻 Teda pomer cena kvalita velmi dobre a vyrovna sa aj drahsim znackam urcite niektorymi produktami .. ale mohla by som este vymenovat kludne aj dalsie 3 znacky ale zamerala som sa na catrice lebo to kupujem pravidelne dekorativku 💙
Balea kozmetika a Denk mit
Pouzivam vela DM produktov a znaciek a vsetky mam rada, ale vedie asi BALEA, ci uz sprchove gely, sampony, kremiky vsetko je TOP!!!
BABYLOVE, lebo ma velky vyber produktov a mojim trom "chlapom" uplne vyhovuju plienky a kvalitne dojcenske mlieko...
Tak a máme tu posledných 3 šťastných výhercov z dní s dm! 🎉
@jachin @kikiss27 a @olala19 - GRATULUJEM, pošlite mi adresy do správy 🙂
Ďakujeme veľmi pekne a teší nás, že máte radi naše značky. My sa budeme i naďalej snažiť, aby ste boli s nami spokojní ;).
Tí, ktorí ste tento týždeň nič nevyhrali, tak nezúfajte je to len súťaž 🙂 Ani ja som nikdy nič nevyhrala ( ak vás to poteší :D). Predsa len najväčšia výhra je zdravie, láska a rodina, no nie? ;)
Mám tri deti, cize u nas bez debaty vedie babylove a celkom často nakupujem aj denkmit a frosh🙂
Tak skúsim šťastie ,ktore nemám..
U nás doma taktiež ako sa tu veeela opakuje Balea a pre deti Babylove (sprcháce Balea su topka pre mňa.😀
Balea 🙂 voňavé, skvelé a lacné 🙂

balea.....😉