POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
Za mňa Balea všetky výrobky tejto značky a pre moje bábätko babylove 👍
Balea produkty ☺️😍👌🏻
Uf, tazko odpovedat, z kazdej mam par produktov, no najnovsie som nasla skutocne poklady znacky Trend it up 🙂
dmBio to je naša obľúbená značka,
teším sa z nej ja a aj moja mamička,
široká ponuka výrobkov na nás v regáloch čaká,
naša peňaženka sa pri návšteve dobre namaká 🙂,
kvalita sa snúbi s pastvou pre oči,
do DM naša noha vždy rada zas a znova vkročí 😉.
Zo všetkých najobľúbenejších, ktoré zaváži si produkty dm denkmit čistiace prostriedky, sú cenovo dostupnejšie a kvalitou sa vyrovnajú tým drahším. Strašne mám rada, keď s nimi poupratujem a tá čistota, zatiaľ to trvá príliš krátko popri malých deťoch, ale z toho ťažkú hlavu nerobím. Teší ma keď sa do toho zapájajú.
Balea sprchové a balea telové krémy, kvôli ich úžasnej vôni. Ale aj alverde, momentálne krémy a sprchové pre tehulky 💜🤰🍀😉
Pre mna Alverde výrobky .... skúsila som pred niekoľkými rokmi a odvtedy už len tie.... od čistenia pleti až po make up 👑
Alverde❤🍀🌞👍
Balea a Trend it up! 😍💕👍✌
Babylove.. To naj pre bábätká❤️❤️❤️ balíček by potešil 🍀🍀🍀
rozhodne Balea - či už šampóny, sprchové gély alebo iné - nádherne voňajú a sú za skvelú cenu 😍
balea, má asi najširšiu radu výrobkov, preto sa z nej u nás nachádza toľko vyrobkov
Babylove keď bola dcera malinká,teraz profissimo,sanft & siher
U nás denkmit, veľa produktov tejto značky, či tbl do umývačky, alebo čistiace prostriefky
Babylove.....😍
Babylove pre malu😊a Dein Bestes pre cele dalsie osadenstvo nasej domacnosti.teraz je penazi malo,tak hladame kvalitu za dobru cenu
Od dm pouzivame doma znacky Babylove, Denk mit, Balea, nepohrndeme ani essence 🙂 no od porodu ma denne zachranuje znacka Sanft & sicher vdaka vlhcenemu toaletnemu papieru a ked je v pohode maminka, je predsa spokojna cela rodinka 😊🤣
Ťažko vybrať jednu. Veľmi som si oblubila Baleu- samozrejme ma zaujala aj cena,ale v prvom rade mi sadli niektoré výrobky, po ktorých siahnem opakovane a vždy, ked sa mi minú. Spomieniem napriklad sprchové gély, kondicionér na vlasy, púder Balea(ten som vsak uz dávnejšie nevidela), prna na holenie atd. Dalsia značka je DM Bio a Alnatura. Keď dostal syn alergiu na mlieko,tak som sa zamerala na zdravšie potraviny a aj výživy a prikrmy pre dceru. Odporucam aj produkty Babylove-plienky su cenovo aj kvalitou super, vlhcene utierky, cumliky a aj flasky.
V neposlednom rade kupujem aj produkty Himalaya, hravé toaletaky😊, vyrobky Essensce, Alverde a Ebelin.
Takze uznajte,ci sa da vybrať jedna vaša značka. Dm drogerie je nasa mala závislosť.
Aj teraz v nemocnici nam nechybaju dudky z Dmky🙈👌
BABYLOVE..kvalita za rozumnú cenu
A žiadna dudka u nás neprekoná dudku z Dm 😉
babylove a DM bio pre moje deti to najlepsie 🙂👧🏼👶🏼
a denkmit v domácnosti na čistotu 💦🙂
@angelina15 Garnier nie je myslím priamo značka dm drogerie markt
U mňa vedie Alverde, pretože ak môžem, siahnem radšej po prírodnej kozmetike 🙂
Babylove 😉
Za mna Balea a Alverde.
Babylove 🙂 - lebo pre mojim dievcatam vyhovuje vsetko a pre mna konecne vona, ktora mi nesmrdi... 😉

Jednoznačne Balea - super cena, krásne vône aj balenia