icon

POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA

sisa_dm
Moderátor
14. apr 2018

Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂

sirene
15. apr 2018

Jednoznačne Balea - super cena, krásne vône aj balenia

lussyita
15. apr 2018

Za mňa Balea všetky výrobky tejto značky a pre moje bábätko babylove 👍

veroxy
15. apr 2018

Balea produkty ☺️😍👌🏻

beznoha_stonozka
15. apr 2018

Uf, tazko odpovedat, z kazdej mam par produktov, no najnovsie som nasla skutocne poklady znacky Trend it up 🙂

curcuma
15. apr 2018

dmBio to je naša obľúbená značka,
teším sa z nej ja a aj moja mamička,
široká ponuka výrobkov na nás v regáloch čaká,
naša peňaženka sa pri návšteve dobre namaká 🙂,
kvalita sa snúbi s pastvou pre oči,
do DM naša noha vždy rada zas a znova vkročí 😉.

karolin2
15. apr 2018

Zo všetkých najobľúbenejších, ktoré zaváži si produkty dm denkmit čistiace prostriedky, sú cenovo dostupnejšie a kvalitou sa vyrovnajú tým drahším. Strašne mám rada, keď s nimi poupratujem a tá čistota, zatiaľ to trvá príliš krátko popri malých deťoch, ale z toho ťažkú hlavu nerobím. Teší ma keď sa do toho zapájajú.

bellabell
15. apr 2018

Balea sprchové a balea telové krémy, kvôli ich úžasnej vôni. Ale aj alverde, momentálne krémy a sprchové pre tehulky 💜🤰🍀😉

kimmi17
15. apr 2018

Pre mna Alverde výrobky .... skúsila som pred niekoľkými rokmi a odvtedy už len tie.... od čistenia pleti až po make up 👑

jankalukasova
15. apr 2018

Alverde❤🍀🌞👍

eilish
15. apr 2018

Balea a Trend it up! 😍💕👍✌

mala_katie
15. apr 2018

Babylove.. To naj pre bábätká❤️❤️❤️ balíček by potešil 🍀🍀🍀

alikal
15. apr 2018

rozhodne Balea - či už šampóny, sprchové gély alebo iné - nádherne voňajú a sú za skvelú cenu 😍

evkapen
15. apr 2018

@sisa_dm Denkmit - gely na pranie, lebo maju velmi dobre zlozenie a su bez vone, pre rodiny s detmi ideal 🙂

ladyaki
15. apr 2018

balea, má asi najširšiu radu výrobkov, preto sa z nej u nás nachádza toľko vyrobkov

hlupyzajko
15. apr 2018

Babylove keď bola dcera malinká,teraz profissimo,sanft & siher

mooonika1975
15. apr 2018

U nás denkmit, veľa produktov tejto značky, či tbl do umývačky, alebo čistiace prostriefky

adel47
15. apr 2018

Babylove.....😍

ludkka0407
15. apr 2018

Babylove pre malu😊a Dein Bestes pre cele dalsie osadenstvo nasej domacnosti.teraz je penazi malo,tak hladame kvalitu za dobru cenu

kinderdepingui
15. apr 2018

Od dm pouzivame doma znacky Babylove, Denk mit, Balea, nepohrndeme ani essence 🙂 no od porodu ma denne zachranuje znacka Sanft & sicher vdaka vlhcenemu toaletnemu papieru a ked je v pohode maminka, je predsa spokojna cela rodinka 😊🤣

petawoman
15. apr 2018

Ťažko vybrať jednu. Veľmi som si oblubila Baleu- samozrejme ma zaujala aj cena,ale v prvom rade mi sadli niektoré výrobky, po ktorých siahnem opakovane a vždy, ked sa mi minú. Spomieniem napriklad sprchové gély, kondicionér na vlasy, púder Balea(ten som vsak uz dávnejšie nevidela), prna na holenie atd. Dalsia značka je DM Bio a Alnatura. Keď dostal syn alergiu na mlieko,tak som sa zamerala na zdravšie potraviny a aj výživy a prikrmy pre dceru. Odporucam aj produkty Babylove-plienky su cenovo aj kvalitou super, vlhcene utierky, cumliky a aj flasky.
V neposlednom rade kupujem aj produkty Himalaya, hravé toaletaky😊, vyrobky Essensce, Alverde a Ebelin.
Takze uznajte,ci sa da vybrať jedna vaša značka. Dm drogerie je nasa mala závislosť.
Aj teraz v nemocnici nam nechybaju dudky z Dmky🙈👌

onmaria
15. apr 2018

BABYLOVE..kvalita za rozumnú cenu

fischka6
15. apr 2018

A žiadna dudka u nás neprekoná dudku z Dm 😉

bednna
15. apr 2018

@sisa_dm Jednoznačne babylove, Balea, Denk mit a teraz už aj trend it up. Neviem, jednoducho všetky tieto veci sú dobré, kvalitné a za rozumnú cenu, takže nemajú konkurenciu, podľa mňa.

jully0987
15. apr 2018

babylove a DM bio pre moje deti to najlepsie 🙂👧🏼👶🏼
a denkmit v domácnosti na čistotu 💦🙂

bednna
15. apr 2018

@angelina15 Garnier nie je myslím priamo značka dm drogerie markt

sunny02
15. apr 2018

U mňa vedie Alverde, pretože ak môžem, siahnem radšej po prírodnej kozmetike 🙂

mirinkaaa
15. apr 2018

Babylove 😉

papywest
15. apr 2018

Za mna Balea a Alverde.

misicka101
15. apr 2018

Babylove 🙂 - lebo pre mojim dievcatam vyhovuje vsetko a pre mna konecne vona, ktora mi nesmrdi... 😉