ŠTARTUJEME!
A štartujeme nie len Dni s dm, ale aj náklaďáky, aby stihli doručiť všetky vaše objednávky z nášho čerstvo spusteného online shopu! Počuli ste už o www.mojadm.sk? Stihli ste si už niečo objednať? Preferujete nákupy online, kde môžete nakupovať, kedykoľvek len chcete alebo si radšej veci "ohmatáte" v predajni, a tak nakupujete? 🙂
@cadulka2908 radosť mať takých šikovných malých pomocníkov 🙂
@kittyjuliette to nás veľmi teší 🙂 Máte pravdu, ušetrení čas, nervy v zápchach a veľa iných výhod sú práve veľkým plusom online shopov všeobecen 🙂! Ďakujeme 🙂
@jajuska2021 tak vy máte ešte lepšiu pomoc ako je online shop,- dve malé pomocníčky! Radosť potom nakupovať 🙂
Pocula ssom o tom, zatial este neobjednala nakolko mam dm drogeriu na skok. No potesilo,najma moju sestru, ktora vo svojom meste dm nema....Pre nu to bola velmi velmi potesujuca sprava😉😇🍀🍀
Ešte som online shop nevyskúšala, ale veľmi ma teší táto možnosť, pretože kým som chodila na výšku v KE, mala som veľa možností kde nakúpiť vo vašich predajniach, teraz však keď som na rodičovskej nemám poblizku predajňu (50km) 😉😆
Počula som uz o tom a podla mna je to super napad pre tých ktorí nemaju po blizku DM
ja mam rada online nakupy 🙂 mam cas si povyberat, nemusim nikam chodit.. no krasa :D
Ja som DM zacala navstevovat a vnimat sice len pred dvoma rokmi,ale nelutujem ze som zakaznikom DM.Online shop je super vec,ale urcite veci si radsej omakam aj skrz to,ze som tazky tip na kozmetiku.Skor mi chyba obchod v Krupine kedze som sa musela odstahovat z väcsieho mesta.
@sisa_dm ja si rada veci ohmatam a ovoniam...ale tie ktore uz poznam preferujem nakupovat online 🙂 a to teda ze po tolkych rokoch nakupovania u vas vela vyrobkov poznam velmi dobre 🙂
Mam rada online nakupy, usetria cas ;)
Ja najradšej nakupujem v kamennych obchodoch,ale rada poprezeram aj web
Ahoj. Ja nenakupujem online cez eshopy. Predajnu dm mam blizko tak sa radsej prejdem a zbieram body a body potom vyuzivam na darceky alebo jokera. Mam radsej ked tovar ktory kupujem aj vidim.... Prajem krasny den. Monika
Ja som už objednala aj cez eshop s dorucenim som bola spokojna dostala som aj darček ktorý potešil. Je toto krok vpred urcite. Ale nakupujem radšej v kamennej predajni kvoli detskému týždňu pre moju malú bambulku. Zboznujem DM drogeriu.
Jooj, ked idem sama bez deti na nakup do dmky, to je odmena, relax 🙂 priznam sa, ze nakup online cez eshop som este nevyuzila :D
@lili235111 môžem sa spýtať ako zrušili babybonus? O tom nič neviem ☹
@freeshop Nezrušili len sám momentálne nedá doňho prihlásiť. Chystajú nejaké zmeny ale aké este sa nevie 🙂
@misinka0611 aha už som sa zľakla 😀 tak to uvitam ďakujem :-*
@freeshop Snáď k lepšiemu budú 🙂
@bodkolienkam Ved to je prave idealne.. ze existuje online shop a nemusi ta trapit kamenna predajna. I ked ako pises niektore veci si chces pozreit aj LIVE.. Ja zas milujem v kamennom obchode tu ich super vonu 😀😀🙈🙊
@princetongirl3012 presne aj pre takéto prípady je to online shop! 🙂 Ušetríš čas, len pár klikov a namiesto cestovania a behania po obchode môžeš pokojne oddychovať doma 🙂
@sophinka17 a najlepšie na tom je, že sa dá v pokoji vyberať aj o pol noci, pretože sa eshop nezatvára :P
@sisa_dm a ta radost ked dojde balicek!! :D :D
@evamarek77 v predajni sa určite nemáte prečo hanbiť pýtať sa personálu 🙂 Kľudne sa opýtajte a oni určite veľmi rady pomôžu 🙂
radsej mam kamenne predajne ,ale skusim aj vas online shop😉
O tejto možnosti som počula zatiaľ nevyužila ale ten deň určite príde.
Online shop som este nevyskusala asi pockam kym sa bude dat pouzit aj karticka na body a mozno aj bez toho cez internet rada nakupujem vsetko info je v popise a ked pride mala na svet tak to vyskusam zeby som nemusala s nou nakupovat ale radsej sa prejst vonku 🙂

@421215813 tiež ho mam len nie je antibakterialny ale iba ako rýchla pomoc vonku voči nečistote.