ŠTARTUJEME!
A štartujeme nie len Dni s dm, ale aj náklaďáky, aby stihli doručiť všetky vaše objednávky z nášho čerstvo spusteného online shopu! Počuli ste už o www.mojadm.sk? Stihli ste si už niečo objednať? Preferujete nákupy online, kde môžete nakupovať, kedykoľvek len chcete alebo si radšej veci "ohmatáte" v predajni, a tak nakupujete? 🙂
Mam rada dm ale nevedia mi poradit na cistenie skiel sprchovacom kute mam od vody flaky
EShop som ešte neskusala lebo nemôžem zbierať body.. takze radšej osobne a super veci majú na pranie- bielenie, plienky, pre drobca a taktiež aj sprchové sú super😍 rada chodím po obchode a ovoniavam nové vecicky 😊
Dajú sa uplatniť kupóny z dm baby bonusu aj cez e-shop?
Ahoj.ano,viem o tom,že sa dá už nakupovať aj on-line,ale ja veľmi rada chodím do kamennej DM,mám to blízko z domu,prejdem pár metrom cez hlavnú cestu a môžem nakupovať 😃 chodím tam často,kupujem synčekovi mlieko, kaše, výživy, drogériu a pre seba kozmetiku a drogériu 😍
Ohmatávam, ovoniavam, predajňu mám blízko, ale keby som nemala po ruke dm, určite objednávam cez e-shop
najradsej osobne!dmka je moj fetis
Taktiez nakupujem rada priamo v DM a pozeram co noveho a teraz uz mam aj mini partacku,ktora si vzdy vezme kosicek a uz len vkladat don...
@ludka140281 jasné, každému vyhovuje niečo iné 🙂 Aj to je možnosť pozrieť si to u nás v eshope a následne kúpiť v predajni alebo to môžete spraviť naopak, pozrieť v predajni a kúpiť online a nemusíte to ťahať domov 🙂
@lili235111 to znamená, že vedia udržať tajomstvo 🙂 Potom by to nebolo prekvapenie. Nebojte sa, už čoskoro sa dozviete viac. 🙂
DM je srdcovka, osobne je osobne,ale dnes som si objednala cez eshop. Výborná vec, veľmi ma to potešilo.Ked už len kvôli tomu, že nemusím vláčiť plienky hore dole 😁 Obrovským mínusom je však to,že sa nezaratavaju body, resp. prepojenie klubových kariet s kontom na e-shope.
Dobrý deň 🙂 práve som sa vďaka Vám dozvedela, že ste spustili aj možnosť online nakupovania. Podľa mňa super a ja isto využijem. Kupujeme vždy viac vecí, takže mne sa to oplatí. Ja sa teším. 🙂
Ja idem najradšej do obchodu👍je to taká pokojná chvíľka pre mňa 😀
najradsej chodime do obchodu. moje dve bambulky so mnou,zoberu si kosiky detske a musim im delit nakup... ;) tak za nas jednoznacne osobne. ale keby sme nemali dmku blizko urcite by som pozerala eshop 🙂
@sisa_dm keby som nerobila v DM tak som nadšená z toho že vedia udržať tajomstvo,ale viem ako to chodí 😂
Kedze mam DM po ruke eshop neplanujem vyuzit.
Veľmi rada nakupujem DM prípravky sú Suoer veľmi rada by som sa zapojila do testovania 🙂
Akurat dnes alebo zajtra sa chystam nakupit cez eshop prvy krat☺Ja som sa eshopu strasne moc potesila,milujem online nakupovanie.A nevadi mi vobec,ze sa nedaju zbierat body.Ked si vezmem usetreny benzin,cas,nervy,statie pri pokladni a na druhej strane mi to dopracu az pod nos+10% zlava a doprava zadarmo,kedze nase mesacne nakupy pod 60e niesu,tak vobec nieje o com✌🤗
@0100 moje kolegyne kričia, že Denkmit čistiaci prostriedok s octom je super na to 🙂 Ale ja napríklad používam Denkmit Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok, ten mi zatiaľ zmyl všetko! 🙂 Nájdeš ho aj na eshope - https://www.mojadm.sk/denkmit-multi-power-unive...
E shop je super ale nakupovať v predajni ešte lepšie trochu oddyc relax od malého a ak idemr spolu nakupuje somnou💞
@sisa_dm Ahojte, vsimla som si ze moja oblubena drogeria spusta takyto obchod. Ja uz napr oblecenie nakupujem tak, ze si objednam cez eschop a potom vyberiem v obchode. Takze urcite vyuzijem aj takuto formu nakupovania. Ved nechcem stracat casu, ktoreho mam sama velmi malo na výchovu dvoch chlapcov, domacnost, praca. Ten radsej stravim s nimi stravim doma ci na vylete, na kave s kamoskou alebo pri mojich cviceniach. DM vyrobky nam vsetkych velmi vyhovuju, ci to boli plienky, mliecko, rozne flasky, prasky alebo cistiace prostriedky a potraviny.

najradšej nakúpujem v predajniach v meste lebo na dedine nemáme DM predajňu.... 🌞👍😀😎😘😍😉🙂🌳🍀🌹🌷