SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!
Ja som taký spáč ,že keď môžem spať vstanem sama skôr a v pondelok ked treba všetkých vypraviť do školy a škôlky tak rada by som si poležala dlhšie. Zaručene ma prebudi trieskanie dverami svokrovcov o poschodie nižšie 😞 alebo ked zacne hrať svokor skoro rano na harmonike :O
Veľmi trefná otázka 🤗 z postele ma vytiahne 7 dní v týždni a 365 dní v roku moj skoro 2 ročny synček 😀 len kvoli nemu sa oplatí vstať z postele a zažiť každý deň nové zážitky ❤️ Najkrajšie prebudenie keď sa na mňa usmeje a je rád, že ma vidí a som pri ňom, nič krajšie neexistuje a to ma dokáže nakopnúť na celý deň, no určite by potešil skvelý dm balíček 😊
mna muž tým že ma zobudí a na výber nemám lebo ja by som sa otočila na druhý bok a spala dalej 😀 a potom by sme s detmi zaspali do škôlky
Mna z postele zarucene dostanu von moje dvojicky 🙂
No veru pondelkové rána by mali zrušiť. Aj dnes sme to so synmi riešili pri umývaní, že by bolo fajn začínať až pondelok poobede. A chcela som ich trochu rozveseliť a tak sme začali trepať blbosti a začali sme si spievať mimoňov
https://www.youtube.com/watch?v=zvz8HmZ7BTYa už sme sa smiali a bolo nám veselo. Myslím že to zabralo celkom dobre 🙂
nie som veľký spachtoš, ale ráno ma vytiahne z postele väčšinou moja dcéra alebo potom môj veľký pocit, že už chcem vyvetrat a nadýchať sa čerstvého vzduchu...a v poslednej dobe aj pár minút strečingu...ale ozaj len pár musím to trošku rozšíriť
Jednoznačne moja dcérka ;)
@sisa_dm mna vzdy vytiahne na nohy babatko v mojom brusku 🙂 vzdy ked sa rozhodnem ze si spanok predlzim a posuniem budik, zacne kopat o stosest 🙂
Budik na telefone - "Skola vola!!! " A ide sa na to - budit deti, robit ranajky, desiatu do skoly... a zase ich budit, lebo uz zase spia...🙊🙊🙊 a tak aspon 3x kazde rano....😂😂😂😇
V pondelok ráno ma vždy ženie vpred predstava,že na pár hodín budem mať doma "iba" 1.dieťa 😂🙈A po úspešnom rozvoze do školy a škôlky si dám v kľude moju ☕️
Zarucene ma vytiahne z postele moja mala sefka,dcerka izuska,je jedno,ze mama ma o 6tej rano este noc,hned ako sa ona prebudi,spat nedovoli uz nikomu
z postele ma dostane budík, ktorý mi pripomína, že je pondeloooook
Dnes su to prave 2 roky, co ma budi moj syncek vyberanim prsa spod pyzama kriciac: Mami, tam! 😍❤
@misinka0611 👍presne to iste ma napadlo😀
Ja mam 9 mesacneho a 4rocneho 😉
havino a syncek 🙂 milujem sa takto zobudzat 🙂 kiezby to nikdy neskoncilo
Z postele ma vytiahne dieťa - samozrejme - no skvele ma naštartuje svieža vôňa mojej novej voňavky 😊 teraz na jar som na vône velmi citlivá 😊 taktiež nesmie chýbať zelený čaj a čerstvo prichystaná káva 😉 bez týchto veci sa nepohnem z domu💃🍒☕
Zaručene ma ráno dostane z postele vôňa lievancov alebo waflí,ktoré každé ráno pripravuje môj muž. To je to najsladšie prebudenie každé ráno😊
Čo ma vytiahne ráno z postele?
No predsa môj synček, ktorý sa ráno vrtí v mojom brušku 🙂 a jedna radosť dáva kopance 🙂. Už o mesiac ho uvidíme naživo a už sa ho nevieme dočkať.

z postele na obyčajne vyženie budík, v tom lepšom prípade je to slniečko 🌞
@sisa_dm Či chcem či nechcem, vytiahne ma z postele moja 4 mesačná dcéra 😀 Keď počujem ako výska od radosti, že je ráno, a čaká kým na ňu prehovorím, musím sa premôcť a vstať, po ranných rituáloch ideme do kuchyne, uvarím si Caro, pustíme rádio a spievame si aby som sa prebrala 😀
@sisa_dm Nie som prave ranne vtaca, co ma zarucene preberie, je hlaska nasho 2 polrocneho synceka "maminka, otvor ociii, ja by som si dal mmm iba KASUUUU" alebo "maminka, pod sa pozrieeet" a vtedy viem, ze ma caka nejaky vytvor z auticok alebo lego-dupla.))) prijemne vstavanie vsetkym maminkam)))
pocit na WC,budík alebo zmena počasia....🌞👍❤😘😍😀😎😉🙂🌳🍀🌹🌷🍀🍀🍀☕

Dobrý deň!
Najmenšia dcérka nad ránom zaspáva. A keď zalomím aj ja, tak ma preberie budík, ktorý vypínam rýchlosťou svetla, aby nezobudil aj ju. 😀 A to už musím fungovať okolo starších dvoch. Nie len v pondelky, ale aj počas víkendov. 😀
Pekný dník.
čo ma vytiahne z postele?
no budík 🙄
no a potom začína kolotoč - chystať raňajky, desiatu do školy, zobudiť decká, zaviesť do školy/škôlky...
takže vôňa čerstvo uvarenej horúcej kávičky to veru nie je ☕
ale doprajem si ju v kľude sama, keď skončí každoranný kolotoč - ten pondelkový býva naozaj najhorší. Väčšinou cez víkend podnikneme nejaké výletíky/návštevy, deti sú tým pádom unavenejšie, roztatárenejšie... no a ráno zrazu niečo pekné, keď sme všetci spolu, nahradí zasa to vstávanie, obliekanie, škola/škôlka .... 😠 asi každá mamina to pozná 😝

Ked som si prečítala otázku z chuti som sa pousmiala a v tom momente som vedela odpoved na vasu otázku. Z postele ma nielen v pondelok ale každý deň v týždni vyženie môj 7 mesačný synček :D Ale tak rýchlo ako ma z nej vyženie tak rýchlo ho zoberiem a opäť do ne idem naspäť, len už s ním a môžeme sa ešte chvíľku v nej válať až po kým ... nezažne byť hladný :D Ano, vyzerám tam hrozne, ale o to, je fotka autentickejšia 😇