SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

paradny zeleny caj a peppermintovy olej z dm 🙂
Rano ma zobudza moj drobec,ktory mi spieva do uska:"Kto sa mi to schooooooval pod perinicuuuu😂😂😂" Vzdy sa zacnem smiat pri tejto jeho vymyslenej pesnicke a je po spanku...
Moj budicek je moja dcerka, ktora ma budi svojim smiechom z postielky☺️ darceku by som sa velmi potesila, nakolko nemam moc stastie na nejake vyhry...
Do práce som nastúpila tento pondelok, a to po 3 rokoch na materskej. Problém so vstávaním nemám, nakoľko strašia dcéra vstáva do školy, tak máme zabehnutý sytém, horšie je to s mojím manželom 😁😁😁 vstávanie a on = katastrofa. A ja sa na každé ráno v práci teším, mám super kolektív a prácu ktorá má baví, konečne niesom zatvorená doma. 😋😋😋
Trpim chron. unavovym syndromom (CFS) a vstavenie z postele s takymto niecim je pre zdravych nepredstavitelne. Preto jedine, co mi uz 1,5 roka pomaha v boji a s vylezenim z postele, je hlavne kavicka ☕. V najtazsich obdobiach tohto ochorenia to bola "jedina" vec, pre ktoru som sa "donutila" (doslova a dopismena) vstat z postele - a bolo jedno, o ktory den v tyzdni prave islo🍀
coffee, coffee, coffee....Mám nespavé dieťa. V noci sa zobudí o 1.00 a nespí aj do 4.00...pre mňa spachtošku to je hrôza. Potrebovala by som nejaký ranný životabudič na nakopnutie do dňa.
8 mesacna dcerka - nase osobne ranne slniecko ;)
ani káva, ani slnko, ani budím ani chlap...len otravný kohút v susedovej záhrade :D ten zaručene
Kto by vyspaval ked uz mame konecne krasne pocasie 🌞 Mna rano nakopne predstava novych zazitkov aj ked len tych uplne obycajnych. A snazim sa vstavat s usmevom,lebo aky den si sami urobime,taky ho mame 😊
Momentálne má najlepšie a najkrajšie vytiahne z postele naše každú chvíľu očakávané a vymodlené bábätko👶. Začne kopkať, pučiť sa a to už viem, že treba vstávať 😍 A ďalej ma vytiahne môj priateľ, kt. každé ráno uvarím čaj a vystrojím ho do práce. Vždy sa mi čuduje, načo vstávam, že nech si ešte pospím. No, načo? Lebo ho milujem a robím to s láskou!!! 😍
Mňa zaručene postaví na nohy, keď pozriem na hodiny a zistim, že meškám do práce hneď v prvý deň v týždni 🙄😂😇
asi som divná, no u mňa má káva ráno skôr opačný efekt - ešte viac po nej spím :D ja som si po vstaní z postele vždy pustila nejakú pesničku, ktorá mi spravila náladu a potom som do práce šla s väčším entuziazmom :D ale je pravda, že vstávanie za tmy v zimnom období ma ubíjalo a niekedy ani pesnička nepomohla :D teraz je to už lepšie, stačí aj trocha ranného slniečka a hneď je aj ranné vstávanie krajšie 🙂
a cca rok dozadu ma pravidelne budila moja malá suseda, ktorá si ráno na chodbe veľmi rada spievala Let it go z Frozen :D :D :D
Mne už stačí to, že po dlhej zime sa konečne budím do svetla, nie je nič lepšie ako 🌞, a inak ma každý den o 5,30 hod. budi moja 4 mesačná dcerka. A dnes si privstali aj moji starší a boli sme sa za mestom pozrieť na východ slnka, kedže u nás ho pomedzi domy je vidieť až ked je vysoko🙂
Mna teraz stavia na nohy plač mojej 9 dňovej vysnívanej a milovanej dcérky, pri ktorej musím celkom kmitat😀avšak najväčším zivotabudicom je pre mna vidiet, ked je spokojna😊 zatiaľ moja materská dovolenka je pre mna dovolenka oproti praci, do ktorej som vstávala veľmi nerada.
@rebeka7501 jééj, to je krásne. Tá jedna vyzerá akoby mala čižmičky 🙂
mna jednoznacne dobra kava ,fajne ranajky a slnecne pocasie🙂
Tak mňa dnes bohužiaľ zobudil malého pád z postele. Dúfam že to bol Prvý aj posledný takýto budíček. Inak káva 🍵 to istí.
Mňa vždy vytiahne môj synček..potom si vždy na zobudenie musím zjesť čokoládku a vypiť kávu 🙂
@sisa_dm v mojom pripade 4 -5 fazovy 😂😂😂😂
@sklenarova ach tí muži, čo by bez nás robili 🙂 a čo by sme my pre nich nespravili, že? 🙂
Rano ideme venčit psika, tak si veru musim privstanut

Mna zarucene vytiahne slniecko z postele.tato zima bola strasne dlha a rano sa nechcelo asi nikomu vstavat,akonahle par dni svieti od rana slniecko som na nohach aj keby som mala neviemaku zlu noc