SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Mne pri slove DM napadne skvelý obchod.V ktorom sú dobre produkty za super ceny.Doma mám deodoranty, šampón,sprchový gél a šampón pre dcérku.
Vsetko pre dietatko. Ked som pred par rokmi zistila, ze som tehotna, tak som zacala chodit do DM-ky a pozerat vsetko pre deti, od plienok, prvej hygienickej vybavicky pre novorodeniatko az po hracky. Velky rozmanity vyber 💜
Rada chodím do dm- ka. Majú krásne voňavé sprchové gély. A keďže máme bábätko, kupujeme aj plienky.
Dobrý den čo ma napadne ked si poviem DM ? 🙂 DM je moja mladosť / tým netvrdím,že som stará / moje prvé nákupy dekoratívnej kozmetiky / jej moja prvá špirála to bol zážitok / DM sa mi spája s mojou prácou v Rakúsku...keď som ako au pair s prvými peniažkami utekala do mesta a nevedela do ktorého skôr, kedže som bola taká natešená 🙂 wau moja prvá výplata, maličká ale moja a poctivo zarobená....na slovensku bola prvá filiálka otvorená v roku 1995...dovtedy sme ani netušili,že nejaká taká drogéria existuje, aj ked sem tam som zahliadla ľudí s igelitkami s logom DM....ja som však mala šťastie, kedže ma mama brávala sem tam na prázdniny do rakúska,kde aj ona mala prácu...Tam som prišla prvýkrát do kontaktu s drogeriou Dm...pamätám si ako som chodila okolo regálov a mala som chuť nahádzať do košíka úplne všetko 🙂 Takže mne sa drogéria DM spája s detstvom,mladosťou, čistotou a vôňou obchodu, milými predavačkami a nemeckým jazykom ktorým som sa tam zdokonalila...Bolo zábavné si čítať o produkte v nemčine 🙂 Drogérii som verná dodnes, a kedže máme dvojičky, všetko sme kupovali dvakrát tak ako aj dodnes, kedysi to boli plienky a kozmetika pre detičky, dnes sa zašupem v bio kútiku a chalani s detskými vozíkmi si nakladajú čo im padne do oka 🙂 tak ako som to kedysi robievala ja 🙂
Pre mňa znamená DM- dary mame...je to kráľovstvo vytvorené pre mňa ako matku,kde sa zahalim do vone všetkého krásneho.prechadzam sa vysvietenymi ulickami a zakaždým najdem niečo nové co ma zlaka a dostane..je to ako vojsť do omamneho sna,kedy som smutna ze odchadzam,ale zároveň sa tesim lebo sa zas vratim...
Krásny dník ;)
Mne sa spája hlavne s veľkým nákupom , keď sú pre bábätká 25%zľavy🙂
Kupujeme sprchove gely, šampóny, výživy, kasicky...proste všetko pre nášho Miška;) a popri tom aj pre nas;)
Už čakáme na pondelok...aby sme znova šli vo velkom nakúpiť;)
No napadne ma super drogeria radi tam chodime vsetko co potrebujeme z drogerie je na jednom mieste🙂
Keď sa povie DM ....napadne má môj syn ...iniciály sú nase😊😊. Ale potom ma napadne ..kvalitná a dostupná drogéria ktorá má vždy niečím novým a pekným prekvapi😍
U nás keď sa povie Dm - ka, tak sa ide na nákup pre deti a hlavne pre nášho najmladšieho člena rodiny (11 mesiacov). Najnovšie si už sám ukáže, čo mu máme kúpiť 😂
Jednoznačne má vždy niečím novým prekvapí, nikdy neodídem s prázdnymi rukami 😀 či už sú to čistiace prostriedky, prášky na pranie alebo drogéria ako pre dospelých, tak pre dcérku 😍
DM mňa napade najsamlepsia drogéria ;) ja ako mamička tam chodím nakupovať pre hlave pre deti od malička sme boli na mlieku babylove (super mlieko za skvelú cenu) to iste môžem povedať aj O plienkach ktoré tiež používame tak isto vlhčené obrúsky A kozmetika.a kopec iných vecí .
DM -MOJA DROGÉRIA 🙂
DMka to su pre mna a moje deti (4 a 6) male kosiky! zboznuju ich odkedy chodia, ked ideme na nakup jedna vec jemu, druha jej do kosika, aby to bolo spravodlive🙂 Vzdy ich naplnime, cistiace su u nas TOPka
Moja obľúbená drogéria. Vždy pri slove DM sa mi vybaví to najlepšie na zadoček pre môjho synčeka. Babylove plienky sú to najlepšie, čo môžem môjmu synčekovi dopriať. Žiadne plienočky mu tak nesadli ako tieto. Aj sprcháčiky má len z DM drogerie 😍
Pre mňa je DM prekrásna vôňa - čistoty , luxusu. Vždy sa tam cítim, že som tam vítaná. Predavačky vždy ochotné pomôcť, poradiť. ... Pre mňa je DM obchod, ktorý zasiahne všetky moje zmysly. ...
DMku pozna uz aj moja rocna dcerka 🙂 Chodime sa tam vyblaznit najma pocas detskych nakupnych tyzdnov, aktualne sa vytesujeme slnecnymi okuliarmi, tie ohybne pre najmensich su proste TOP 🙂
Mna napadne praci prasok 🙂 V poslednej dobe periem velmi casto, takze spotreba prasku je vysoka. Kupujem praci gel Denk mit a nastastie mam DM predajnu blizko domu, takze sa mi nemoze stat, ze nemam cim prat 😅
DM to je naša drogéria 😍 kupujeme tam všetko.Šamponiky,zubné pasty+ kefky,krémiky a mastičky do ručičky mlsnotky.Pre tatina ,pre maminu aj dre dcerky.😉 A dokonca aj pre psíka vzdy odnesieme konzervu.Radosť nakupovať 👍👍👍
@sisa_dm s detskym tyzdnom kedze najviac veci nakupujem detom od kozmetiky cez mlieko plienky kase drobne pochutiny napoje samozrejme vzdy sa nieco najde v kosiku aj premna
Napadnu ma plienky a mliecko kedze mam dvojrocneho cervika a najcastejsie a najviac veci nakupujeme v detskom tyzdni a prave pre neho..❤️
Prvé čo ma napadlo pri slove DM sú vaše úžasné predavačky u nás v meste.Vždy radi a ochotne pomôžu a ešte sa nestalo že by boli bez úsmevu, preto tam radi chodíme nakupovať s manželom.A hlavne čo sa týka sortimentu pre deti v tom ste Top-ka! A zn.Balea ani nevravím,úplne super produkty aj známym ju odporúčam 🙂
DM znamená pre mňa "Drogéria Moja" mám po ruke všetko čo potrebujem od drogérie, cez parfémy, malovátka, detské potreby... Vyuzivame produkty vlastnej rady DM. Rada nakupujem v DM aj s mojimi drobcami ktorý majú vlastný vozíček 😘
dm je miesto, kde vzdy nakupim kvalitne a cenovo primerane, synovia si oblubili priestor s detskymi maskrtami, ja pobeham cely obchod a vzdy prihodim i nieco, po co som povodne nesla. Ak ju porovnam s inymi drogeriami, u mna vedie 🙂
@sisa_dm
nakupujeme tu ekodrogeriu, a potraviny trvanlive v super bio kvalite.
Keď sa povie DM napadne ma veľa vecí ale v prvom rade vaše plienky babylove. Vaše detské nákupné koše s ktorými moje deti radi v dm nakupujú 😉 . A samozrejme detská kozmetika je top 👍
Dm je oddych,lebo nakupovanie nie je povinnost,ale zabava.
DM je radost,lebo sa vzdy potesim nejakou vonavou malickostou pre seba.
DM je vona,lebo tajne ovoniavam sprchove gely,avivaze🙂
DM je krasa,lebo v nej krasny vyber dekorativnej kozmetiky roznych znaciek.
DM je radost,lebo moja mala dcerka sa vzdy nesmierne tesi na nakupovanie s malym vozikom.
DM je rodina,lebo pre kazdeho clena tam nieco najdem.
DM je uspora,lebo nakupim vzdy vyhodne.
DM je jednotka,lebo do ziaddnej inej drogerie tak rada nechodim🙂
@sisa_dm pre mna uplne skvely obchod,vzdy ked pridem do predajne dm nadchynam novinkami,ktore tam najdem.inspirujem sa mnohymi produktami,ktore doma rada pouzivam.momentalne rada nakupujem rozne detske veci od plienok,kasiciek,flasiek,poharikov ,tak ma vzdy potesi ked u vas najdem zdrave snacky pre deticky,ktore im aj naozaj chutia.pravdaze ako gazdinka vzdy minam peniaze aj na cistiace prostriedky,ktore mi ulahcuju pracu doma.kedze oddychu pri 2 detoch nemam vela,tak ma velmi potesia rozne spa vecicky do kupelne vonave sviecky,kvalitne sampony,peny do kupelov.no proste v dm najdem vsetko aj pre kazdodenne pouzitie,kvalitne produkty.milujem dm😘
Mna napadne pri DM kozmetika ako make up, spiraly, linky, ruze...Vsetko pekne naukladane v regaloch podla znaciek.

Keď sa povie DM tak ma napadnú sprchové gély Balea, ktoré boli obsahom prvých nákupov v DM. Ostala som im verná dodnes a samozrejme k nim pribudli iné obľúbené produkty (Balea Professional šampóny, dekoratívna kozmetika Essence, celý rad Denkmit a najnovšie aj produkty Babylove).