Aká som mama?
Už ste sa stihli otestovať na http://www.rajec.com/aka-ste-mama? Ja som vraj mama rozlietaná sýkorka, aj keď mám už rok a pol pocit, že som sa prakticky nepohla z domu 😉 Asi mám v sebe tiež kúsok vyplašenej srny, a to nielen kvôli noseniu v šatke. No keďže je u nás doma silne aktuálna téma tlačiacich sa očných zubov, veľmi súcitím s každou mamou ospalou sovou...
Ktorá mama z Rajeckej doliny sa vám páči najviac? Alebo ste sa v žiadnej z charakteristík nenašli? Napíšte mi!

Mne vysla bezstarostna žaba 😉
@nelinka888 nemôžem úplne veľa prezrádzať ale niečo sa určite bude dať vyhrať ;))
@yanni jasne ide o zabavu 🙂 aj keď mne celkom pasovali a nevedela som uplne odhadnut co mi z toho vylezie 🙂)) to ma bavilo 🙂
mne vysla ospala sova
@s1m.one mne síce sýkorka ale dochádza mi káva čiže tiež ospalá 😉🙂
@danica_rajec hihi, na mna by dnes pasovalo ta ospala sova. Ani kava nepomaha. A pocitac taaaaaak unavuje. A este je aj zamracene grrrrr
@danica_rajec ja som si cely cas myslela ze som zaba 🙂))))
Ja som trpezliva vydra a podla popisu to viac menej aj sedí 🙂
@danica_rajec teda az na tie sladkosti pred obedom, teda sladkosti vseobecne, teda... no cudujem sa ze mi nevysla liska :DDD
@danica_rajec paneboze ved ta tam ani neni, predsa len som malo spala, myslela som vlcicu, idem si dat kavu baby na pondelok som dost zabavna aj sama pre seba 😅
@danica_rajec hlasi sa mama 🐸🙅🏻♀️
Vyplasena srna??? Neviem...
Som mama bezstarostna žaba 🤗
Ja som bezstarostná 🐸 😃😃
Som mama Bezstarostna žaba 😊
Ospalá sova, až na to že v noci spím - teda občas aj kojím ale byť mamou ma nesmierne baví - v tom sa trafili a aj tá hodka spánku navyše to je tiež + 😉
Mne vyslo moje oblubene zviera..bezstarostna zaba 😉
vyplasena srna, sedi to na mna az na to ze nevarim bio prikrmi :D
@s1m.one som chcela napisat ze sice neni ale mozno domyslime 😀
Bezstarostna zaba: Ste mama, ktorá svoju rolu zvláda s absolútnym prehľadom bez ohľadu na to, koľko máte detí. Aj keď sa ich okolo vás motá celá kopa, pokojne postrážite ratolesti aj susedke. Nejaká tá omrvinka na sedačke, každá ponožka iná alebo sladkosti pred obedom pre vás totiž nie sú dôvodmi na stres
Kvíz ma pobavil, super 👌 vyšlo mi, že som bezstarostne žaba a je bohovska 🙂 celkom to aj sedí, čakám tretie, ešte 2-3tyzdne vydržať a potom bude sranda 🙂
Zdravím....mne vyšla ospalá sova ale netvrdím že aj tam nie je pravda ... ale v tých otázkach mi nesedeli odpovede potrebovala by som iné😉
po prečítaní ostatných zvieratiek som sa "našla" aj v bezstarostnej žabe , trpezlivej vydre a rozlietanej sýkorke. ale super ...človek sa zabaví 🙂😀
Mne vyslo trpezliva vydra a aj to sedi 😁
bezstarostná žaba 🙂 🙂 🙂
ja som ospalá sova 🦉🦉 a ze je sova moje najoblubenejsie zvieratko? 😍😍
Bezstarostná žaba, ale to teda nie som, starám sa až príliš...🙂
Sykorka kedze krpec je stale so mnou aj ked by nemusela 🙈😂🚽
Snažím sa spočítať kto je tu v presile - žeby žaby?? Aj keď aj sýkoriek som veľa videla... no musím sa na to ešte pozrieť poriadne! 🙂
bezstarostná žaba

ja som zaba. ma.to pobavilo :D