icon

Aká som mama?

danica_rajec
Moderátor
15. jan 2018

Už ste sa stihli otestovať na http://www.rajec.com/aka-ste-mama? Ja som vraj mama rozlietaná sýkorka, aj keď mám už rok a pol pocit, že som sa prakticky nepohla z domu 😉 Asi mám v sebe tiež kúsok vyplašenej srny, a to nielen kvôli noseniu v šatke. No keďže je u nás doma silne aktuálna téma tlačiacich sa očných zubov, veľmi súcitím s každou mamou ospalou sovou...

Ktorá mama z Rajeckej doliny sa vám páči najviac? Alebo ste sa v žiadnej z charakteristík nenašli? Napíšte mi!

Aká som mama?
jabucko
15. jan 2018

ja som zaba. ma.to pobavilo :D

katka1416
15. jan 2018

Mne vysla bezstarostna žaba 😉

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

@nelinka888 nemôžem úplne veľa prezrádzať ale niečo sa určite bude dať vyhrať ;))

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

@yanni jasne ide o zabavu 🙂 aj keď mne celkom pasovali a nevedela som uplne odhadnut co mi z toho vylezie 🙂)) to ma bavilo 🙂

s1m.one
15. jan 2018

mne vysla ospala sova

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

@s1m.one mne síce sýkorka ale dochádza mi káva čiže tiež ospalá 😉🙂

yanni
15. jan 2018

@danica_rajec hihi, na mna by dnes pasovalo ta ospala sova. Ani kava nepomaha. A pocitac taaaaaak unavuje. A este je aj zamracene grrrrr

s1m.one
15. jan 2018

@danica_rajec ja som si cely cas myslela ze som zaba 🙂))))

alenkaa1510
15. jan 2018

Ja som trpezliva vydra a podla popisu to viac menej aj sedí 🙂

s1m.one
15. jan 2018

@danica_rajec teda az na tie sladkosti pred obedom, teda sladkosti vseobecne, teda... no cudujem sa ze mi nevysla liska :DDD

s1m.one
15. jan 2018

@danica_rajec paneboze ved ta tam ani neni, predsa len som malo spala, myslela som vlcicu, idem si dat kavu baby na pondelok som dost zabavna aj sama pre seba 😅

keena
15. jan 2018

@danica_rajec hlasi sa mama 🐸🙅🏻‍♀️

kangaba
15. jan 2018

Vyplasena srna??? Neviem...

annaandrusova
15. jan 2018

Som mama bezstarostna žaba 🤗

katuss005
15. jan 2018

Ja som bezstarostná 🐸 😃😃

elka7
15. jan 2018

Som mama Bezstarostna žaba 😊

mischel218
15. jan 2018

Ospalá sova, až na to že v noci spím - teda občas aj kojím ale byť mamou ma nesmierne baví - v tom sa trafili a aj tá hodka spánku navyše to je tiež + 😉

nikinkals
15. jan 2018

Mne vyslo moje oblubene zviera..bezstarostna zaba 😉

lavieenrose
15. jan 2018

vyplasena srna, sedi to na mna az na to ze nevarim bio prikrmi :D

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

@s1m.one som chcela napisat ze sice neni ale mozno domyslime 😀

moncach
15. jan 2018

Bezstarostna zaba: Ste mama, ktorá svoju rolu zvláda s absolútnym prehľadom bez ohľadu na to, koľko máte detí. Aj keď sa ich okolo vás motá celá kopa, pokojne postrážite ratolesti aj susedke. Nejaká tá omrvinka na sedačke, každá ponožka iná alebo sladkosti pred obedom pre vás totiž nie sú dôvodmi na stres

lennulik1
15. jan 2018

Kvíz ma pobavil, super 👌 vyšlo mi, že som bezstarostne žaba a je bohovska 🙂 celkom to aj sedí, čakám tretie, ešte 2-3tyzdne vydržať a potom bude sranda 🙂

lulu2014
15. jan 2018

Zdravím....mne vyšla ospalá sova ale netvrdím že aj tam nie je pravda ... ale v tých otázkach mi nesedeli odpovede potrebovala by som iné😉
po prečítaní ostatných zvieratiek som sa "našla" aj v bezstarostnej žabe , trpezlivej vydre a rozlietanej sýkorke. ale super ...človek sa zabaví 🙂😀

nelly761
15. jan 2018

Mne vyslo trpezliva vydra a aj to sedi 😁

domecs
15. jan 2018

bezstarostná žaba 🙂 🙂 🙂

wonderwoman32
15. jan 2018

ja som ospalá sova 🦉🦉 a ze je sova moje najoblubenejsie zvieratko? 😍😍

greta123
15. jan 2018

Bezstarostná žaba, ale to teda nie som, starám sa až príliš...🙂

xtatiankax
15. jan 2018

Sykorka kedze krpec je stale so mnou aj ked by nemusela 🙈😂🚽

danica_rajec
autorModerátor
15. jan 2018

Snažím sa spočítať kto je tu v presile - žeby žaby?? Aj keď aj sýkoriek som veľa videla... no musím sa na to ešte pozrieť poriadne! 🙂

kocko
15. jan 2018

bezstarostná žaba