Posledná šanca vyhrať macka Boba!
Celý tento týždeň sme vám predstavovali rôzne typy mám z Rajeckej doliny. Zosobňuje ich šesť rozkošných zvieratiek – žaba, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčica. Pomôžte nám vybrať, ktorá z nich je NAJ!
Kritérium hodnotenia necháme na vás – či na to pôjdeme cez výzor, lesklosť srsti alebo hustotu peria, prípadne sa vám zapáčila svojou osobnosťou – prezraďte nám tú „vašu“ zvieraciu mamu🙂 Jednu odpoveď dnes vyberieme a odmeníme obľúbeným macom Bobom (ostal nám len jeden posledný!). ZAPOJTE SA! 🙂
Gratulujeme víťazke @ludka140281 k získaniu posledného macka Boba! Tešíme sa a prajeme krásny nedeľný večer - rovnako ako aj všetkým zúčastneným, boli ste úžasné 🙂

Vlcica 😀
U nas po velkom hlasovani vyhrala vlcica 🙂
Nam s dcerkou saa paci vydra je úžasne bohovsky urobena a, toto zvieratko ešte nevieme povedat,takže aby sa nam lahsie ucilo davame hlas vysdre

Za nás žabka som bezstarostná mama žaba 😉
Nam sa najviac paci srnka 🙂 ale tym netvdime, ze ostatne sa nam nepacia... aj ked podla nasej Lindy je to taky maly konik 😀
Nám sa páčia všetky zvieratká. Hlasujeme za sovičku.
Vyberám si sovičku , rozkošnica
ťažko vybrať všetky sú prekrásne zvieratka 🙂😉😍👍❄

Sýkorka 😊
srnička,sovička,vlčica,žabička,sykorka,🍀❤😉

Za mňa a moje deťúrence taktiež sovička 🙂
ale aj vydra 😍😉🍀❤

Žabka je krásna a hneď ma upútala. Je veselá, hrava a roztomilá ako všetky deti.
Žabka 🤗
Sovicka 🙂
Malá hlasuje za vydru. Ináč sa nám páčia všetky.
Najviac sa mi páči žabka. Teraz som si robila aj váš test a tiež vyšla žaba 😂
Všetky sú krásne,na výber som sa spýtala staršej dcérky a výber padol na sovičku. Tá je vraj múdra,dobre vidí a počuje aj v noci a aj ona bude na najbližšom karnevale sovou . 😉👌
Sovickáááá.🍀
@danica_rajec Najradsej zo vsetkych farieb mam zelenu farbu, vsade 🙂 Takze jasna volba 🍀
@danica_rajec Som zelena zabka ❤

@danica_rajec moja malá zbožňuje keď napodobňujem sovičku 😍 tak rozhodne sovička
Žaba ❤️
Baba /žaba/akoby povedal môj 1,5 ročný syn. Miluje zvieratká
Srnka by potešila moje dve detičky, a určite by bola o ňu aj nemalá hádka 🙂😍
@danica_rajec vydra
Jednoznacne vlcica ❤od mala milujem vlkov, aj dnes som taka mama vlcica, deti maju aj vlcich mojkacikov 😁bol by to mega darcek pre nas ❤da sa aj kupit niekde prosím?
@zarja011 kupit sa bohuzial nedaju, mame ich len zopar kuskov a zatial su prisne strazeni 🙂 ak by sa situacia zmenila, urcite vcas dame vediet 🙂

Mne sa paci vydra 🙂