Posledná šanca vyhrať macka Boba!
Celý tento týždeň sme vám predstavovali rôzne typy mám z Rajeckej doliny. Zosobňuje ich šesť rozkošných zvieratiek – žaba, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčica. Pomôžte nám vybrať, ktorá z nich je NAJ!
Kritérium hodnotenia necháme na vás – či na to pôjdeme cez výzor, lesklosť srsti alebo hustotu peria, prípadne sa vám zapáčila svojou osobnosťou – prezraďte nám tú „vašu“ zvieraciu mamu🙂 Jednu odpoveď dnes vyberieme a odmeníme obľúbeným macom Bobom (ostal nám len jeden posledný!). ZAPOJTE SA! 🙂
Gratulujeme víťazke @ludka140281 k získaniu posledného macka Boba! Tešíme sa a prajeme krásny nedeľný večer - rovnako ako aj všetkým zúčastneným, boli ste úžasné 🙂

Podla vasho testu som mama zabka. Co sa celkom na mna hodi. Snazim sa byt stale v pohode a nic si velmi nepripustat. Su vsak situacie, kedy jednoducho nepovolim, ale ide mi len o to, aby z nich nevyrastli zdivocele deti, ktore si mozu dovolit vsetko. Inak sa snazime hladat zlatu strednu cestu a zatial sa nam to osvedcilo
vlcica ❤️ pretoze je nezna k detom, ale ked ide o ich ochranu, dokaze byt drava a bojovat do posledneho ;)
@danica_rajec sykorka je top!!!
Vydra 😉
@danica_rajec vsetky su pekne pre MBA naj he zaba
@danica_rajec u nas letia vtaciky jednoznacne he to sova
vlčica sa mi páči,je to taka divoká mama :D
Mne sa najviac paci zabka, aj podla testu som zaba a moji drobci su moje zabky 🙂
@danica_rajec jednoznacna zaba
@danica_rajec vsetky zvieratka su krasne, mne podla Vasho testu vyslo, ze som mama sova 🦉🦉🦉
@danica_rajec zabka je topka
Moja žabka v tom ma jasno...... SRNKA 🙂
Mne sa velmi paci sykorka. Aj pre moju dcerku je teraz v zime zaujimava,kedze ju mozno vidiet. Ucia sa o nej aj v skolke a robia rozne aktivity so sykorkami. Inak,nam dcera dava rozne mena podla rozpravok,ktore prave sleduje. Napr.ona je Masa,ja zajac,manzel medved. Alebo ona je Maja,ja teta Kasandra a tatino Vilko. A tak sa aj doma oslovujeme🙂
Dcérka pozrela a hneď ukázala na žabku 🙂
Srnka je krasna a obetava, ale zase to vsetky mamy

je to dost vyrovnané! Už iba necelá 3/4 hodinka a končíme 🙂
Ja som vraj podla testu zaba 🐸. Ale vizualne sa mi paci sovickaaaa 🦉
Srnka je super truper 😘
Ta žabka vyzerá tak sibalsky, tak dávame hlas jej 🙂
Nám sa najviac páči sýkorka...na balkóne máme kŕmidlo a tak pozorujeme ako k nám chodia sýkorky zobkať 🙂
@danica_rajec za nas sykorka.Niekedy by clovek chcel mat kridelka a odletiet od vsetkych problemov..
,,Sova velke oci ma,na sykorku pozera. Co sa to len deje v lese?Srnka maca nozky v plese.Vydra by sa pridala,no vlcica ju vyhnala. Zabka mala,zelena,rychlu vydru dohnala.Musime vzdy drzat spolu,budeme mat mensiu smolu. Kamarati drzia spolu,odozenu vsetku smolu." 🐸🐦🦉🦌🐹🐺
Mne v tom teste vysla trpezliva vydra a ked sa tak pozeram na vsetky tie zvieratka, vydra mi pride najmilsia takze vyberam ju😊
@danica_rajec vsetky su prenadherne!Kazdy jeden nosi srdce toho kto ich vyrabal s laskou,ale nas by najviac potesila sykorka 🙂
@danica_rajec Nám sa páčia sovičky. My ich máme úplne všade 🦉🦉🦉🦉🦉🦉🦉🦉🦉
Žabka je nádherná 🐸
Sovicka
ahoj, neviem co by z toho vyslo, ale kedze si myslim, ze v kazdej osobnosti - zvieratku mame je cosi super, tak by som to spravila asi tatko: hlava srnky, telo vlcice, perie sykorky, kridla sovy a nohy zaby a chvost vydry. ale ak by predsa len cosi naj - tak za mna sova 😉
Ja by som vybrala srnka.

Zaba je super. My mame aj materske centrum zabka, tak sme vsetky zabky s malymi zabiatkami.