icon

SÚŤAŽ O HÁČKOVANÉHO MACKA BOBA

danica_rajec
Moderátor
17. jan 2018

Čo vy a novoročné predsavzatia? U nás sa vo veľkom plánuje cvičiť a riešime dilemu, či sa dokážeme hýbať doma alebo máme začať chodiť do fitka... V každom prípade najväčším problémom ostáva, ako si ukradnúť čas iba pre seba😉

Napíšte mi, ako sa vám darí dodržiavať cvičenie a celkovo viesť zdravý životný štýl! Jednej z vás za odmenu pošleme krásneho háčkovaného macka Boba.

@tutiynka hádam ťa náš macko Bobo poteší, vyhrala si! 🙂 Gratulujeme! A keďže vidím, že táto súťaž vás naozaj zaujala, nejakých mackov ešte zoženiem a budeme súťažiť ďalej 😉 Ďakujem vám všetkým a príjemný zvyšok večera prajem

SÚŤAŽ O HÁČKOVANÉHO MACKA BOBA
Strana
z3
moncici7777
17. jan 2018

@danica_rajec ahoj, tak ja sa snažím byť príkladom môjmu synovi a jem podobné veci ako on. Keďže je maličký 10mesačný, cukry a polotovary do jedálnička nepatria, varíme si spolu zeleninu, ovocie, chudé mäso, vločky atd atd.. no proste som prišla na to, že tá "obyčajná" a jednoduchá strava a zároveň byť príkladom v jedení pre dieťa je najlepšie 🙂 A máme veľa pohybu, prechádzky, nosenie malého a vykladanie kočíka mi dáva zabrať 🙂 a aby som nezabudla...vodaaaaa Rajec 🙂 Monika

keena
17. jan 2018

@danica_rajec ja chodim cvicit do nasho rodinneho centra 4x za tyzden. Sem tam este beh. Ale najviac sa motkam okolo deti. 🤗😉

sonja1996
17. jan 2018

Už dlhšie cvičím tak raz za týždeň a čo sa týka stravy tak mám motto: Treba všetkého z mierou 🙂

nelly761
17. jan 2018

presne aj moje predsavzatie bolo o cvičení a zdravej strave. mám problémy s chrbticou čiže cvičím zatiaľ dva týždne pravidelne cviky na spevnenie chrbtice, na leto plánujem vrátiť sa ku kolieskovým korčuliam a skúsim ich s dcérkou ktorá bude mať 6 rokov 🙂 a teraz ak sa dá sme na lyžiach 🙂

lennulik1
17. jan 2018

@danica_rajec o chvíľu rodim, ale určite chcem dat nejaké to kilečko dole. Muž ten je už na zdravej strave-veľa mäsa a hlavne zeleniny. Tak sa mi aj po prvom aj druhom pôrode podarilo dostat vcelku na svoju váhu. A nejesť večer somariny typu čipsy, keksíky a pod. No a ešte som chodila cvičiť dva krát do týždňa na jednu hodinu také cvičenie pol kardio a pol niečo ako joga. A doma aspoň 15minut. Na orbitreku. No a pitný režim len vodu, resp. Minerálku. Žiadne sladené vody, jedine tak podvečer kapucíno. No a po tomto poslednom, treťom pôrode sa budem musieť riadne hecnut, čo už 🙂

xtatiankax
17. jan 2018

U nas je to tak ze ja cvicim s malou -1rok kde cviky robime v ramci srandy a ked vidim ze ju to bavi (kolkokrat dlhsie ako mna) tak je to super a pocas spanku v kociari ideme do parku a tam sa pekne vzdy popretahujem a nadycham cerstveho vzduchu aby som nabrala energiu ked sa malinka duracelko zobudi 😂🙈 a muz pekne pravidelne po praci ide cvicit,ja ho motivujem resp.nutim ked volame inak by to vzdal,ale co uz ked ja som svoje kila dojcenim rychlo stratila a on nie 😜

iniska
17. jan 2018

@danica_rajec keď pridu zdravotne problemy. s chrbtom tak pride aj odhodlanie cvicit 🙂 a ked pomynu problemy a bolesti tak sa zabudne aj cvicit 🙂 zdravy zivotnty styl som zacala vtedy ked prisli problemy s krvou 🙂 ) uz bol dobry aj spenat aj cvikla atd. macika by som darovala dcerke 2 rocnej 🙂

michaella94
17. jan 2018

tak aby sme sa mohli zapojit aj my pierka tak ja s mojou vahou ledva 40kg mam predsavzatie uz nejaky ten rok stale to iste...pribrat 😃 aspon 10kg...no pri dvoch malych strelach 3 a 1 rocnych jest 5x denne je priam nemozne 😃 😃 pohybu mam aj za susedov 😃 takze vsetkym nam drzim palce aby sme dosahli svoj vahovy sen co najskor 🙂

danica_rajec
autorModerátor
17. jan 2018

posledných 15 minút!

sticker
anturia78
17. jan 2018

pri dvoch deťoch sa mi do fitka nedá ísť, ale mám každé ráno dobrú prechádzku, keď beriem malého do škôlky, čo je 1 km od domu a ešte cesta späť domov a tento rok sme začali zdravšie variť, jesť viac ovocia a zeleniny a sme častejšie na čerstvom vzduchu a hlavne v prírode

curcuma
17. jan 2018

Novorocne predsavzatia uz radsej ziadne, snazim sa mat pohyb a zit zdravo aj bez predsavzati 🙂 a macko bob by dcerku veeeeelmi potesil 🙈

opica_skorica
17. jan 2018

@danica_rajec Obmedzit pojedanie vyrobkov s palmovym tukom, viac prechadzok po cerstvom vzduchu - aj ked prsi alebo snezi.
A hlavne radovat sa z malickosti 🙂
Dufam ze som to stihla. Milujem Boba 🙂

danica_rajec
autorModerátor
17. jan 2018

@opica_skorica stihla 🙂

opica_skorica
17. jan 2018

@danica_rajec Totiz moja hackovana opica Skorica pyta iba Rajec, lebo je na nom obrazok jej milacika 🙂 preto ho u nas pije cela rodina 😉🙂

danica_rajec
autorModerátor
17. jan 2018

A koniec! ďakujem všetkým za účasť, bolo to perfektné! žiaden post za mojim už bohužiaľ nie je platný.. a výsledky budú ešte dnes 🙂

danica_rajec
autorModerátor
17. jan 2018

@tutiynka hádam ťa náš macko Bobo poteší, vyhrala si! 🙂 Gratulujeme! A keďže vidím, že táto súťaž vás naozaj zaujala, nejakých mackov ešte zoženiem a budeme súťažiť ďalej ;) Ďakujem vám všetkým a príjemný zvyšok večera prajem

montemotherone
17. jan 2018

@erikaemkina áno. Je to pomalšie ako s chudnutím, ale dá sa to. Treba si upraviť jedálniček, prijímať dostatok bielkovín. Neviem, akú máš skladbu tela. Koľko tuku, koľko svalov. Mne začali ubúdať aj svaly, takže som šla dole s hmotnosťou ☹ Ako som písala vyššie, po cvičení a na noc si dávam L Glutamín, pred a po cvičení aminokyseliny BCAA (je to na budovanie svalstva, resp. zabraňujú úbytku, spaľovaniu svalstva po cvičení.
Poraď sa s nejakým fitness poradcom 😉 urobí ti zostavu na mieru a poradí aj s jedálničkom

erikaemkina
17. jan 2018

@montemotherone ahá .. Dakujem krásne

Strana
z3