SÚŤAŽ O HÁČKOVANÉHO MACKA BOBA
Čo vy a novoročné predsavzatia? U nás sa vo veľkom plánuje cvičiť a riešime dilemu, či sa dokážeme hýbať doma alebo máme začať chodiť do fitka... V každom prípade najväčším problémom ostáva, ako si ukradnúť čas iba pre seba😉
Napíšte mi, ako sa vám darí dodržiavať cvičenie a celkovo viesť zdravý životný štýl! Jednej z vás za odmenu pošleme krásneho háčkovaného macka Boba.
@tutiynka hádam ťa náš macko Bobo poteší, vyhrala si! 🙂 Gratulujeme! A keďže vidím, že táto súťaž vás naozaj zaujala, nejakých mackov ešte zoženiem a budeme súťažiť ďalej 😉 Ďakujem vám všetkým a príjemný zvyšok večera prajem

@danica_rajec ja chodim cvicit do nasho rodinneho centra 4x za tyzden. Sem tam este beh. Ale najviac sa motkam okolo deti. 🤗😉
Už dlhšie cvičím tak raz za týždeň a čo sa týka stravy tak mám motto: Treba všetkého z mierou 🙂
presne aj moje predsavzatie bolo o cvičení a zdravej strave. mám problémy s chrbticou čiže cvičím zatiaľ dva týždne pravidelne cviky na spevnenie chrbtice, na leto plánujem vrátiť sa ku kolieskovým korčuliam a skúsim ich s dcérkou ktorá bude mať 6 rokov 🙂 a teraz ak sa dá sme na lyžiach 🙂
@danica_rajec o chvíľu rodim, ale určite chcem dat nejaké to kilečko dole. Muž ten je už na zdravej strave-veľa mäsa a hlavne zeleniny. Tak sa mi aj po prvom aj druhom pôrode podarilo dostat vcelku na svoju váhu. A nejesť večer somariny typu čipsy, keksíky a pod. No a ešte som chodila cvičiť dva krát do týždňa na jednu hodinu také cvičenie pol kardio a pol niečo ako joga. A doma aspoň 15minut. Na orbitreku. No a pitný režim len vodu, resp. Minerálku. Žiadne sladené vody, jedine tak podvečer kapucíno. No a po tomto poslednom, treťom pôrode sa budem musieť riadne hecnut, čo už 🙂
U nas je to tak ze ja cvicim s malou -1rok kde cviky robime v ramci srandy a ked vidim ze ju to bavi (kolkokrat dlhsie ako mna) tak je to super a pocas spanku v kociari ideme do parku a tam sa pekne vzdy popretahujem a nadycham cerstveho vzduchu aby som nabrala energiu ked sa malinka duracelko zobudi 😂🙈 a muz pekne pravidelne po praci ide cvicit,ja ho motivujem resp.nutim ked volame inak by to vzdal,ale co uz ked ja som svoje kila dojcenim rychlo stratila a on nie 😜
@danica_rajec keď pridu zdravotne problemy. s chrbtom tak pride aj odhodlanie cvicit 🙂 a ked pomynu problemy a bolesti tak sa zabudne aj cvicit 🙂 zdravy zivotnty styl som zacala vtedy ked prisli problemy s krvou 🙂 ) uz bol dobry aj spenat aj cvikla atd. macika by som darovala dcerke 2 rocnej 🙂
tak aby sme sa mohli zapojit aj my pierka tak ja s mojou vahou ledva 40kg mam predsavzatie uz nejaky ten rok stale to iste...pribrat 😃 aspon 10kg...no pri dvoch malych strelach 3 a 1 rocnych jest 5x denne je priam nemozne 😃 😃 pohybu mam aj za susedov 😃 takze vsetkym nam drzim palce aby sme dosahli svoj vahovy sen co najskor 🙂
posledných 15 minút!

pri dvoch deťoch sa mi do fitka nedá ísť, ale mám každé ráno dobrú prechádzku, keď beriem malého do škôlky, čo je 1 km od domu a ešte cesta späť domov a tento rok sme začali zdravšie variť, jesť viac ovocia a zeleniny a sme častejšie na čerstvom vzduchu a hlavne v prírode
Novorocne predsavzatia uz radsej ziadne, snazim sa mat pohyb a zit zdravo aj bez predsavzati 🙂 a macko bob by dcerku veeeeelmi potesil 🙈
@danica_rajec Obmedzit pojedanie vyrobkov s palmovym tukom, viac prechadzok po cerstvom vzduchu - aj ked prsi alebo snezi.
A hlavne radovat sa z malickosti 🙂
Dufam ze som to stihla. Milujem Boba 🙂
@opica_skorica stihla 🙂
@danica_rajec Totiz moja hackovana opica Skorica pyta iba Rajec, lebo je na nom obrazok jej milacika 🙂 preto ho u nas pije cela rodina 😉🙂
A koniec! ďakujem všetkým za účasť, bolo to perfektné! žiaden post za mojim už bohužiaľ nie je platný.. a výsledky budú ešte dnes 🙂
@tutiynka hádam ťa náš macko Bobo poteší, vyhrala si! 🙂 Gratulujeme! A keďže vidím, že táto súťaž vás naozaj zaujala, nejakých mackov ešte zoženiem a budeme súťažiť ďalej ;) Ďakujem vám všetkým a príjemný zvyšok večera prajem
@erikaemkina áno. Je to pomalšie ako s chudnutím, ale dá sa to. Treba si upraviť jedálniček, prijímať dostatok bielkovín. Neviem, akú máš skladbu tela. Koľko tuku, koľko svalov. Mne začali ubúdať aj svaly, takže som šla dole s hmotnosťou ☹ Ako som písala vyššie, po cvičení a na noc si dávam L Glutamín, pred a po cvičení aminokyseliny BCAA (je to na budovanie svalstva, resp. zabraňujú úbytku, spaľovaniu svalstva po cvičení.
Poraď sa s nejakým fitness poradcom 😉 urobí ti zostavu na mieru a poradí aj s jedálničkom
@montemotherone ahá .. Dakujem krásne

@danica_rajec ahoj, tak ja sa snažím byť príkladom môjmu synovi a jem podobné veci ako on. Keďže je maličký 10mesačný, cukry a polotovary do jedálnička nepatria, varíme si spolu zeleninu, ovocie, chudé mäso, vločky atd atd.. no proste som prišla na to, že tá "obyčajná" a jednoduchá strava a zároveň byť príkladom v jedení pre dieťa je najlepšie 🙂 A máme veľa pohybu, prechádzky, nosenie malého a vykladanie kočíka mi dáva zabrať 🙂 a aby som nezabudla...vodaaaaa Rajec 🙂 Monika