icon

SÚŤAŽ o balíček pitného režimu Rajec

danica_rajec
21. mar 2016

Darí sa vám dodržiavať pravidelný pitný režim počas dňa? Ako si pomáhate – máte nejaké osvedčené triky, ako sa nezabudnúť napiť? Napíšte nám a my jednu odpoveď ešte dnes o 19:00 hod oceníme 1,5 l a 0,33 l balením dojčenskej vody Rajec 🙂
-------------
Vyhodnotenie:

Veľký klobúk dole! Prečítala som si množstvo zaujímavých tipov, ako sa prinúniť piť a čo je najdôležitejšie, očividne fungujú! Medzi nami, zdá sa, že voda neustále po ruke je skutočne radou nad zlato. A tie z vás, ktoré s pitným režimom stále bojujú, si tu tiež isto našli kopu inšpirácie... Ďakujem vám za skvelý deň.

Výhru posielame mamičke s nickom @poleva a srdečne gratulujeme. A ak ste dnes nevyhrali, vôbec nesmúťte, čaká nás ešte kopa súťaží a zábavy. Prajem vám všetkým krásny a pokojný zvyšok večera.

SÚŤAŽ o balíček pitného režimu Rajec
jabucko
21. mar 2016

Pitný režim, základ. Obzvlášť pri kojeni. Mne sa žiada Veľa vody piť, fľaša so sosacikom na stole je vždy dobrá pomôcka alebo pohár vody.

macopka
21. mar 2016

No ja nemam problem, ze by som zabudala pit pocas dne. Vypijem pomerne dost a kedze teraz kojim, tak to aj velmi potrebujem. mam flasu s vodou aj pri posteli 🙂

peggy55
21. mar 2016

Pitny rezim som za 30rokov dodrziavala len 1rok..a to bolo cca 3mesiace pred porodom,kedy mi zacali opuchat nohy a potom cca 9mesiacov pocas ktorych som kojila..a kedzw to bolo aj pocas tohtorocneho leta kedy boli feploty velmi vysoke tak som niekedy cez den vypila aj 3-4 flase dojcenskej vody rajec..dovtedy ako som sa s nou nahodou stretla na prednaske predporodnej pripravy som o nej ani netusila,no potom som sa jej nevedela dopit...teraz moj pitny rezim skor funguje na dopijani vody z flias..t.. ked otvorim rajec pre maleho na sunar...tak potom mu ju pocas dna vypijem...a kedze na sunar nedam dopustit..tak pri akciach na dojcensku vodu rajec pravidelne kupujeme 8-10bas vody. 🙂

evittam
21. mar 2016

danica_rajec Áno dodržiavame a úspešne čajíkmi a čistou a zdravou vodou z vodovodu. Prepáčte, ale tú vašu balenú vodu z vodovodu v plastových fľašiach - skladovanú nikto nevie ako a kde a ako dlho si strčte viete kam...Alebo si ju pite sami. V živote by som podobné svinstvo nekúpila a nieto pila. 😉

purinkaa
21. mar 2016

Mám 2 dcérky - staršia piť skoro nepotrebuje, ale tá mladšia pije vodu aj za ňu, vypila by celú studňu......preto staršej vymýšľam súťaže....dám obidvom vodu a ktorá vypije prvá, vyhráva....a keďže je súťaživý typ...funguje to....alebo keď nechcú piť z pohára, dám im slamku,.....ja osobne mám najradšej čistú vodu...preto pripíjam NA ZDRAVIE pohárom čistej vody 🍺 🍻 🍺 🍻 🍺 🍻 😀 🙂 😉 😎

danielka7
21. mar 2016

Mna kedysi dávno istá situácia donútila viacej piť vody a každý nový rok si aj dávam také predsavzatie,že od nového roka ,,pijem,, 😀 A to aj dodržiavam.Dokonca aj kojenie ma nútilo viacej piť vody,melty,čaju.Vždy ráno ako vstanem sa idem napiť čistej vlažnej vody a urobím plný hrniec bylinkového čaju-bez cukru.Ten spolu s mladsou sa snažíme v priebehu dna vypiť.Ked chodíme von,v kočíku,alebo v ruksaku mám nachystanu fľašu s vodou,aby sme pekne dodržiavali pitný režim.Dokonca moja mladšia dcerka cez den za mnou príde aj s naberačkou,ktorú vytiahne zo skrinky a povie mi ,,ham,, u nej to znamena nielen jedlo,ale že sa máme napiť 😀

reni1512
21. mar 2016

Ja som pocas hospitalizacie v nemocke nemohla jest, tak jedine co mi ostavalo bola voda 🙂 ...vtedy som dostala flasu so ,,sosacikom" 🙂. Pila som tolko vody, ze som ani netusila, ze tolko dokazem, boli to litre a litre a vtedy som si zvykla na pitny rezim.. Odvtedy je mi jedno aku flasu pouzivam, no viem, ze ich vypijem niekolko za den. Najlepsie je na tom ten pocit, krajsia plet a urcite sa tesi aj moj krvny obeh 😀

zuzkaleng
21. mar 2016

Mam dvoch synou a tich strasne musim napominat aby pili a uz ked piju aj oni tak pijem aj ja ,lebo maju rady ked pijeme spolu ,a na cesty ,vonku si zvikneme kupovat rajec bud velke flasky ochitene a ked ideme niekde len tak k lekarke tak male pol litrene.

jarnicka
21. mar 2016

Urcite striedam napoje ci uz je to dojcenska coda alebo cajiky a fresh domace dzusy ktore so e detmi vyrabame samy.

fazulka219
21. mar 2016

Aj ja som sa naucila pri dcerke.dojcim ju a ked malo pijem ja aj dcerka ma menej mliecka.stale mam na stole Vasu vodu.hlavne dojcensku alebo vineu.a kedze som z rajeckej lesnej kde sa tato voda naplna tak musim podporit trosku aj odbyt.🙂

livinka1111
21. mar 2016

My začíname deň žihľavovým alebo repíkovým čajom, keď idem do práce, cestou si kúpim 1,5 litrovú fľašu vody Rajec a mám ju počas celého dňa na stole na očiach. Kým skončí pracovná doba, fľaša (vody Rajec) je prázdna. Doma už len bylinkový čaj alebo čistú vodu a pitný režim je dodržaný. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že keby som počas dňa tú 1,5 litrovú fľašu Rajca nemala na stole, tak by som sa určite nenapila... :( Som na toto moc nezodpovedná a priznávam si to... :(

gujami
21. mar 2016

kedže som doma na rodičovskej,hodiny máme po celom dome 😀 tak iba sledujem čas.ku ranajkám si dám každý ďen ako sedliak sedmičku čaju,striedam,avšak najmä bylinné.o dve hodiny vypijem dva deci mineralky,taktiež striedam.sulinka,rajec pupava,rajec materina dúška,magnezia....,odstata voda.navečer zase čaj v šálke.dcérka 2.8 roka pije najčastejšie čaj ktorý jej striedam alebo rajec 0,75 l flasku,to vonku,keď sa nám minie čaj 🙂 ale pije celý ďen,na to dávam pozor

skerinko
21. mar 2016

Pre mňa bolo veľmi ťažké zvyknúť si na pravidelný pitný režim A tak mám nastavenú aplikáciu ktorá má pekné upozorní kedy sa mám napiť A už konečne nemám S pitím vodičky problém. pekný den

janettan
21. mar 2016

Ako som na MD, tak celá rodina pravidelne dodržujeme pitný režim. V práci som často zabúdala piť a spomenula som si, koľko som toho málo vypila až vtedy, keď ma začala pobolievať hlava... Potom prišlo tehotenstvo a dojčenie a fľaša s vodou pre mňa a drobcov sa stala neoddeliteľnou súčasťou mojej už maxi kabelky. Nosím ju so sebou všade ako peňaženku a mobil 🙂

danica_rajec
autor
21. mar 2016

@movin snažíme sa stále rozširovať naše predajné miesta, aby sa Rajec dal kúpiť po celom Slovensku. Aktuálne máme novinku 0,33l v sieti Dm drogerie, IKEA, Metro, Kaufland, CBA, Tesco, Coop, Diligentia a takisto v eshope Tesco. Hádam už čoskoro dorazí aj k tebe 🙂 krásny deň prajem

lenka4414
21. mar 2016

Pitny rezim sa snazime dodrziavat.ale nie vzdy uspesne☺😉preto mame flase a flasky po celom dome.samozrejme hlavne pri posteli,aby sme sa nenabehali😉☺

iwuska1401
21. mar 2016

u mna je problem vypit viac vody za den pokial neni sladena ale dala som stop sladenym veciam a cista voda mi chuti len ked som fakt smedna ale da sa zvyknut pit len cistu vodu teraz najnovsie som si spravila tak ze si zarobim do dzbanu taku svizu vodu ktora sa vecer pripravuje a cez noc je v chladnicke tak vzdy ked idem do chladnicky tak si vzdy poviem ze aaa treba sa napyt a treba ten dzban dopit do vecera aby som pripravila si cerstvu vodu zatial funguje 😀 nazdravie 😀 😝

drobca07
21. mar 2016

U nás fungujeme tak,že ráno vždy pochystám malej tri rôzne fľašky a ešte aj pohárik s "brum vodičkou" - malá tak volá rajec baby lebo je tam macko 😀 a rozložím po dome a vždy keď ide okolo tak sa napije bez upozorňovania - ráta sa jej,že vždy pije z niečoho iného 🙂 🙂 🙂 ....striedam čaj, vodičku, riedenú šťavu a takto nám to vyhovuje 🙂 🙂 🙂 ...a ešte aj súťažíme o detskú izbičku ♥♥♥

bibyke
21. mar 2016

Ja mam problem dodrziavat pitny rezim,nemam pocas dna ani cas si nan pomysliet a zabudnem pit,potom ma bolí z toho hlava,je mi zle... Ale snazim sa syncekovi vzdy pravidelne ponukat vodu aby sa napil a nastastie na to,ze ma dva roky má asi viac rozumu ako ja ,pretoze pije casto aj sam od seba..

jul17
21. mar 2016

Ja to robim tak ze vsade ale fakt vsade aj na wc som dala vodu. Aj v taskach su pribalene tie male flasky. Problem je hlavne v tom aby nas niekto stale zasoboval🙂)

danica_rajec
autor
21. mar 2016

@prosac Ide o malú súťaž, ktorou sme chceli niekoho potešiť 🙂 a keďže vody posielame po baleniach a nie po kusoch, bude to takmer 12 litrov 🙂

dazdovka
21. mar 2016

Niekto raz povedal, ze hlad je prezleceny smäd, takze toto heslo udrzuje moju vahu aj zarucuje moj bohaty pitny rezim. Deti si pytaju pit same od seba, su naucene vela pit, kedze vidia rodicov - otecko si robi viackrat denne cajove ritualy a mamicka sa nalieva vitaminovymi a bylinnymi lektvarmi riedenymi vodou, pit sa nam dari vsetkym 🙂

danica_rajec
autor
21. mar 2016

@lauricka ano nazvali, posielame balenia takze je to spolu takmer 12 litrov vody, hadam vyhercu poteší 🙂

macko35
21. mar 2016

Mne doteraz voda absolútne nechýbala a aj preto sa moja váha šplhala hore.Od januára som začala chudnúť a učiť piť čistú vodu.Mám 1l džbán a vždy ked som hladná sa napijem.Takto som zistila že bývam menej hladná,menej zjem a ešte aj chudnem.Takže rada pre všetkých,ktorí chcú schudnúť-naučiť sa piť 3l čistej vody

gretocka
21. mar 2016

No asi sa mi viac nedari ako dari a podedili to po mne aj deti, potrebovali by sme pit viac a hlavne pit viac cistu vodu. Ked nie su naotvarane dzusiky a sladke vody, pijeme vsetci bez problemu aj cistu vodu, len ked mame doma ine, tak sa pije kadeco....
Snad sa mi podari zas cez leto prinavratit vode aktraktivitu 🙂 Cez leto pijeme cistej vody viac, len ta zima je akasi slabsia....

lubica285
21. mar 2016

Snazim sa dodrziavat, kedze som tehotba a mam nizky tlak. No najlepsie, co mi pripomenie,ze sa mam napisat je flaska s cucatkom od Rajca naplnena vodou. Musim ju mat na stoliku a dodrzim pitny rezim 🙂

lentilka135
21. mar 2016

Snažím sa dodržiavať pitný režim. Denne vypijem cca 2 l vody. Som už zvyknutá, takže mi to nerobí problém, no predtým som mala v mobile aplikáciu, ktorá mi to pripomínala, alebo fľašu s vodou neustále na očiach. 🙂

erika630
21. mar 2016

Pitny rezim sa snazim dodrziavat ale malokedy sa mi to podari tak mam vzdy nachystany pohar vody a ked ho vypijem tak si ho nanovo naplnim a vzdy sa snazim ho vypit a znova naplnit ;) ked som niekde vonku tak mam v kabelke pol litrovu flasku s vodou

stesil
21. mar 2016

Já som zástancom toho keď si smädný tak sa napi. Takže pravidelný až tak nie.Samozrejme keď sa nepijem aspoň raz za 2 hod, tak sa prinutim. Deti majú vodu alebo čajík stále pri ruke. Taktiež keď ich nevidím piť, tak im nukam pokiaľ sa nenapiju aspoň glg. Samozrejme iné je to v lete. Vtedy máme stále fľašu s vodou v ruke 😉

wewussh
21. mar 2016

Snazim sa dodržiavať pitny rezim tak ako treba aspon u svojich drobcov ked uz ja dako malo pijem. Ale to vascinou ked mam toho cez den kopu tak na to ani nemyslim. Vacsi by pil kazdu chvilku. Ten si hocikedy vypita ked potrebuje. Aj ked nepotrebuje :D jemu keby nalejem liter vody do pohara vsetko by vypil naraz :D mensiemu pouzivam vody
Ako rajec na pripravu cajika, keďže ma 2 mesiačiky zatial🙂. A tak snazim sa aby aspon deticky spravne pili ked ja ani na to sem tam nemam cas :D...