Ktoré produkty značky Dr.Max nakupujete?
Značka Dr.Max má široké portfólio, viac ako 200 produktov pre každého člena rodiny, od produktov na zaparené detské zadočky cez imunitu až po kozmetiku. Ja osobne nedám dopustiť na kozmetickú vazelínu Dr.Max, čokoládová príchuť je top. 🙂 Minule ma príjemne prekvapil Betaglukán Dr.Max s vitamínom C, ktorý prispieva k správnej funkcii imunitného systému. Vďaka pomarančovej príchuti tohto sirupu som s Ellinkou nemusela bojovať. 🙂 Do rodiny som na základe odporúčaní zadovážila komplex vitamínov GoldAktiv, ktorý si pochvaľuje aj moja mamina. Ktoré produkty značky Dr.Max máte v obľube vy?
@katka_drmax ja len preto sa pytam, lebo niekedy ked som bola ja dieta, tak sa vit.D tiez daval v ampulkach a daval sa raz za nejaky cas (3 mesiace? Neviem)
@ivana_drmax to je super ze nema problem ho zjest 🙂 kamoskina dcera ta cokolvek co ma tvar tabletky alebo nieco take tak ani za svet neotvori usta. Ani na lentilky ani na nic 😀
@andreja13 Andrejka, Betaglukan je sirup a naozaj má príjemnú chuť a vôňu. Viac informácií nájdete tu: https://www.drmax.sk/dr.max-betaglukan-s-vitami...
Ja som ako tehula kupovala vašu kys.listovu, potom som mala aj železo, teraz má muž mg s B6 na sklbanie viecok.🙂 myslím, že vaša bola aj hrejiva náplasť na kríže. 🙂
@sun123 Produkty Dr.Max objednávame u desiatok výrobcov po celom svete: od krajín ako sú USA, Kanada, cez Švajčiarsko, Francúzsko, Taliansko až po Slovensko alebo v Českú republiku. Bez ohľadu na krajinu ide vždy o renomovaných a certifikovaných výrobcov a za kvalitou svojich výrobkov si stojíme – v prípade nespokojnosti ti garantujeme vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.
@sun123 ja mam realne a pozitivne skusenosti s privatnou znackou dr max, naco platit viac?
Pre seba magnezium a zelezo,pre dcerku B complex,vitamin C,vitamin D,hroznovy cukor a pre najmensieho zatial nic 😉
@ivana_drmax ahoj a ako vlastne môžem získať vernostnú kartu? Nemohla som to minule na stránke nájsť. Ďakujem.
@shilou 😀 😀 😀 Aj ja som si minule dala, keď Ella spala. Lenže druhy deň som zistila, že mám problém, keďže si ich vie zrátať. 🙂)))
@ivana_drmax ved to,ze aj moja vie pocitat 😀 😀 😀 Ale nie tak zistila,ona stale odpocitava s toho vytlacovacieho kolko este ostalo 😀 😀
@trubi Ahoj. Najprv je potrebné sa zaregistrovať na stránke. https://www.drmax.sk/club/registration/. Nasledne po registracii sa prihlasis a hned sa ti ukaze nasledovne okno 🙂
nic tam nekupujeme a veru ani sa nechystame 🙂
@katuska2709 Vitamín D sa hlavne odporúča užívať v zimnom období, keď je slniečka málo a ako píšeš určite nie dlhodobo. Dlhodobo len po odporúčaní lekára 🙂 Prajem príjemný deň
@ivana_drmax ďakujem
@katuliacik Teší nás tvoja pozitívna skúsenosť s produktami Dr.Max a tvoja spätná väzba.

@ivana_drmax vyskušame,dakujem