icon

SOUTĚŽ: Cestujete s dětmi?

lidka_hipp
17. okt 2014

Hodně z vás psalo, že saháte po hotových příkrmech, když jste s dětmi venku nebo cestujete. A tak jsem si řekla, že bychom si mohly udělat cestovní soutěž 🙂 Napište mi, jaké to pro vás je cestovat s dětmi a jak na cestách řešíte jídlo. Co si berete sebou? Jaké jsou vaše oblíbené svačinky? Mým favoritem byla vždy "srdíčka" s těstovinami a nově to jsou HiPP 100 % ovocné BIO kapsičky, které si často nosím s sebou i já do práce 😀

Pro pět z vás mám připravený cestovní balíček, ve kterém najdete dobrůtky HiPP, samolepky na auta a také HiPP stínítka do auta.

SOUTĚŽ: Cestujete s dětmi?
Strana
z2
marisa90
17. okt 2014

My tiez dost cestujeme a samozrejme bravame si zasoby caju a jedla. Na cestach ma najradsej Hipp srdiecka-cestovinky alebo spagetky a ako desiatu kapsicky ovocne pyre-tie zboznujeme 🙂

aneisse
17. okt 2014

Cestovanie je pre nas s manzelom droga a nevzdali sme sa jej ani po narodeni synceka. Teraz ma 2 roky a precestoval s nami uz riadny kus Europy (od 6. mesiacov sedel v lietadle uz 14x) ;) Teraz sme sa prave vratili z prekrasnej Andaluzie. A najlepsie na tom je, ze Hipp-ky sa daju kupit v Spanielsku, Taliansku, Nemecku, na Cypre...;) takze cestujeme vzdy na lahko s max. dvomi flastickami pre istotu. Rad cestuje aj v auticku, to si najcastejsie chrumka jablcko alebo bananik, ohlubene ma aj cokoladove mliecne dezertiky, ktore sa daju kupit takmer vsade rovnake ;)

evulienkaslx
17. okt 2014

na cesty balime ovocne aj masovozeleninove Hippky, na chrumkanie pocas cesty keksiky (najviac jej chutia jablckove keksy), nesolene chrumky a musli tycinky Hipp alebo Alnatura (su vynikajuce a ine musli tycinky uz nejem ani ja), pije iba cistu vodu a mliecko

nostek13
17. okt 2014

S malým zatiaľ veľa necestujeme, občas si spravíme výlet, aby sme trochu zmenili prostredie 🙂, ale keď už, tak nesmie chýbať bylinkový čajík Hipp a nejaké to ovocie - najradšej máme banány s marhuľami 🙂

janettan
18. okt 2014

Ako som už písala aj v inej diskusii, Vaše príkrmy využívame najmä pri cestovaní, doma uprednostňujem to, čo navarím z čerstvej zeleniny a mäsa. V ostatnej dobe nám viac chutia ovocné ako mäskové, zaleninové, ale aj tie sú súčasťou pri cestovaní a samozrejme jablkovo-medovkový Hipp rozpustný čajík

silvia2103
18. okt 2014

Jablckovo medovkovy cajik vypijeme hektolitre aj my na cestach a oblubili sme si papat aj chutnu karotku cistu..a po novom pijeme aj cajik sipkovu ruzenku vynikajuci

evka18
18. okt 2014

My tiež cestujeme každý deň, a vyzivky Hipp nesmú u nás chýbať a nielen na cestách. Najradšej máme maskove, ale aj cestoviny, polievočku, a samozrejme aj ovocné vyzivy maličká zbožňuje. Vacsinou sa zastavíme niekde na pumpe a tam nám bez problémov Hipp zohreju, pekne sa napapa a pokračujeme ďalej. Zo začiatku sme si mysleli, že jej hotove prikrmy nebudú chutiť, ale chutia jej veľmi, aj napriek tomu, že ju ešte kojim 🙂 takisto jej nerobí problém ani normálna strava. Miluje jedlo a my milujeme ju :D

anny1984
18. okt 2014

Ak už cestujeme na dlhšiu trasu, tak synčekovi kúpim tvarohový krém alebo ovocný príkrm, ktoré kombinujeme s piškótami a samozrejme čaj.

anicka86
18. okt 2014

Ako som sa stala mamičkou,keď ideme na dlhšiu trasu, tak uprednostňujeme cestu vlakom. Tam sa detičkám veľmi páči, nepištia a nemusíme autom stále zastavovať. Po 1x sme cestovali, keď malo naše dieťa 3 mes. a tak stačilo prsko a bola to prvá skúsenosť s kojením na verejnosti, zvládli sme to diskrétne obaja, nebolo nič vidieť a bruško bolo napapkané a spokojné, medzitým manžel pobehoval so starším dieťaťom po vlaku, kreslili si, pozreli rozprávku... Teraz máme na cestu zbalený čajík - chutí nám najviac červená čiapočka, pred časom to bol detský sen, nejaký ovocný príkrm a niečo chrumkavé na zahryznutie a ukľudnenie. 🙂

ekinka82
18. okt 2014

Takze ja s malou cestujem skoro stále - miluje cestovanie - ci autobusom, autom ale najviac asi má rada cestu vlakom - chodime na východ k babičke a tu cestu si užíva - zo zaciatku to bola hroza ale teraz 🙂 radost cestovat

heeedka
18. okt 2014

Obe babky máme mimo nášho mesta, takže sa nacestujeme dosť. Občas je to "drsné", ale už sa to začína zlepšovať. Aj vďaka Hipp ovocným výživkám v téglikoch 🙂

fazulka17
18. okt 2014

tak teraz je to už dobre cestovať keď papá všetko najradšej však máme kapsičky do ručičky nepotrebujeme lyžičku. Je to super nápad 😀

miroslavan
18. okt 2014

Kedže starkovci bývajú od nás 150km, tak cestovaniu sa nevyhneme 🙂 A asi tak ako píšete Lidka,tiež využívame ovocné "kapsičky", aj mäskovo-zeleninkové poháriky - aby sa tých pár dní u starkej nemuselo variť 😉

evaevelinaa
18. okt 2014

cestujeme casto k mojim rodicom a to je od nas asi 2 hodiny autom. pripravim vzdy teply cajik do flase a termoobalu nas najoblubenejsi je HIPP sipkova ruzenka. na jedenie odporucam vsetkym ovocny prikrm HIPP musli, jahody, jogurt (ten vzdy po dcerke dojedam 🙂 ), k tomu este nejake keksiky.. nevedela som ze existuju aj ovocne kapsicky na cesty, dakujem za dobry napad, urcite vyskusame 😵

jaja865
18. okt 2014

my sme si tento rok obľúbili túry hlavne v Tatrách so synčekom v turistickom nosiči a bez hotových príkrmov by sme sa proste nezaobišli, keďže čas obedu je väčšinou, keď sme hore na štíte a nie dole v chate 🙂 Riešime to tak, že cestou do Tatier v aute ohrievame príkrm v takom termoobale, v ktorom ho aj potom máme na túre, takže má jedlo teplé a chutí mu. Naposledy sa takto napapkal na Plačlivom 😉

mabliss
18. okt 2014

Tiež cestujeme často. No priznám sa,že v dnešnej dobe je tak široký výber hotových jedál a maskrt,že to je ten najmenší problém. 🙂 Skôr sa ja (mamina) ako hlavný animator musím vyzbrojit rôznymi tradicnymi aj netradicnymi pomockami na zábavu. 🙂 Malý totiž nespí v aute! Ked sme išli na dovolenku, prespal z 12h len 2... a to sme vyrazali po polnoci.

dobromila1111
18. okt 2014

My často necestujeme, len sem tam. Väčšinou siahnem po ovocných kapsičkách, keďže sa ľahko aaplikujú a nie je po nich bordel všade okolo🙂 a radšej volím ovocie ako ľahké jedlo na cestu, aby sme sa vyhli nevoľnostiam🙂

ikika
18. okt 2014

@lidka_hipp my cestujeme v ramci mesta autom niekolkokrat do tyzdna... vacsie cesty sa snazime absolvovat pocas spanku deti... balenie je jedna velka katastrofa 😅 , takze vacsinou nestihneme uplne ten spanok, napr. ked sme cestovali do Chorvatska sme spanok deti, zial, vyuzili len na niekolko hodin, kedze sa nam podarilo vyrazit az v noci... potom nastupuju "uplatky", aby pekne sedeli a vydrzali - so starsou uz neni taky problem, ako s tou malou... velmi sa mi osvedcili Hipp ovocne tycinky, ako aj spominane kapsicky s ovocnou vyzivou... z prikrmov mala lubi Hipp-ky od 12. mesiaca... aj nejaky ten jablkovy keksicek alebo vase ryzove pukane chlebiky ponuknem... a, samozrejme, rozne cerstve ovocie a zelenina (napr. uhorka je velmi vdacna)... v neposlednom rade dobra nalada, CD-cka s detskymi pesnickami a nas spolocny spev alebo hadanky a pod... a nezabudame ani na pitny rezim... 🙂

kim_rossi_stuard
18. okt 2014

@lidka_hipp len poznamka k tvojmu uvodnemu clanku- myslela som ze vzdy, ze ked pracujes pre Hipp vzdy mate dobroty pre deti v zasobe a ze si davate a *testujete* aj vy dospelaci v praci 😀 😀 😀 a nie ze si ich nosis do prace 😅 ze tam mate vzdy neake to *repre* pre nahodne navstevy malych nezbednikov 😵 😵 😵

ajka30
18. okt 2014

necestujeme prislis casto na dlhsie, ale ked ano, tak so sebou berieme maskove vyzivky, ovocne fruchte pause, detske susienky a nemliecne instantne kase na veceru - ovsena alebo ryzova. A ano, teraz berieme aj ovocne tasticky, ale od HIPP sme este neskusili.

butterfly22
19. okt 2014

autom cestujeme viac menej na kratšie vzdialenosti...ale vždy mám v taške pre istotu ovocnú, aj zeleninovú kapsičku... a v miske nejaké keksíky - vacsinou jablkových sloníkov a chrumky... ale cestujeme aj lietadlom, vtedy beriem niekoľko príkrmov v poháriku, alebo srdiečka.. síce ten výber je dosť obmedzený, keďže malá nepapá živočíšne výrobky...ale máme 2 obľúbené, takže počas cesty sa to dá zvládnuť 🙂

avanka
19. okt 2014

cestujeme casto, nas top su ovocne kapsicky, netrusi sa z nich, zasytia a su chutne

katarinaz123
19. okt 2014

Väčšinou cestujeme na kratšie vzdialenosti takze beriem nejaky banan, jablko ,čaj a podpory snazim sa si cestuvzdy nnaplánovať na poobedie kedy mame olovrant a na večeru sme uz doma.

cawes
19. okt 2014

Dobry drn
Z malym som na cestach skoro stale. Prvu velku cestu sme podnikli ked mal 8 tyzdnov isli sme 850 km na Slovensko.
V aute som mala specialnu vanicku ktora sa dala priputat pasami aby nesedel celu dobu vo vajicku. Papal len mliecko Hipp 1 takze som mala velku termosku z vodou pkus flasku zo studenou vodou namiesala spravnu teplotu a kazde tri hodky som stala na vypitie mliecka a prebalenie.
Takto sme cestovali do 6 mesiacov asi 3x
Od 6 som zacala prikrmovat a vudy som mala pri sebe presnidavku plus hotove jedlo v termodoze.
Momentalne ma maly 2 roky a ked cestujeme tak ideme vzdy skoro rano okolo 8 dostane este stale flasku z mliekom okolo 10 ranajky bud niekde zastavime a napapame sa alebo mam pripraveny chlebik z maslom a sunkou. Okolo 11:30malemu dam ovocnu tycinku hipp keksiky alebo hipp ryzove kolieska. Na obed sme vacsiniu uz doma.

tiumen
19. okt 2014

My sme práve včera boli v Tatrách a čas obeda bol práve keď sme boli niekde na ceste mimo civilizácie 😀 takže nás zachránil hotový príkrm a manželov výmysel - v kufri auta ho ohriať na mini plynovom variči 😀 hlavne že malý bol spokojný a najedený, nie? 🙂

katka708
19. okt 2014

Pre nas je cestovanie peklo.... fakt! Najdalej sme sli 300km na Oravu a v case ked mal maly spat ale kedze jeho spanok casto trva 30min tak sa zobudil par km za domom. Zvysok cesty sme si odtrpeli so 4 prestavkami. Manzel sa zaprisahaval ze nikdy viac 🙂 Vtedy sme jedlo riesili vecernou kasickou. V termoske som mala horucu vodu, zaliala v miske kasu, pridala som este vyzivu s kapsicky a vecera bola hotova 🙂 Inak si berieme rozne cestoviny v tych tanierikoch ale par krat som zobrala aj mnou navareny obed a ohrievali sme ho horucou vodou z termosky.

siska53
19. okt 2014

@lidka_hipp my uplne v pohode..najskor sme si testovali kratsie vzdialenosti hosinu cesty autom,neskor 4-5hodinove cesty, a ked deti mali rok a pol,sli sme v pohode i k moru. Vzdy sme mali dake hracky a dcerku som pocas cesty aj dojcila,nasla som si sposob,ako to spravit tak,aby to bolo bezpecne i pre mna aspon trpocbu. Sice trpela chrbtica,ale obe sme boli priputane. So synom sme cestovali 1x,ked mal 13m. (nie do zahrady,tam chodil od 4.m.),vsetko zvladol. Dcerka cestovala 1.x do Tatier ako 4,5m.. Tam som prikrmy este neriesila.lebo bola vylucne dojcena,co bolo uplne super. Pri synovi a neskor i pri nej som kupila rozne prikrmy roznyh znaciek. Take,ake by som nevedela doma pripravit. (jahnacie,kralicie maso..tuniak..).. V hotelich ocbutnali aj ich stravu,ale len ak som zistila,ze nie je solena ci korenena -varene zemiaky,cestoviny...
Po 2.roku som to uz prestala riesit a na vylety ci dovolenky uz ziadne "pohariky" a mlieka ci kasicky a tr anlive mliecne produkty neberiem.

Nasi cesty zvladaju v pohode,prosto mali cestovatelia a teraz,ked maju 4,5,a 2,5r. Ich uz netreba ani velmi zabavat. Este tak mozno pri cestach k moru trochu mladsiu..

sunibrutal
19. okt 2014

cestujeme dost casto,ale vacsinou len na malé trasy, max na 40-50km . tak cestu v aute vydrzi bez papani, ale so sebou máme vzdy nejakú svacinku - pre pripad nudzy 😀 napr. Hipp ovocné pyréá do rucicky - je to praktické, nemusime mat lyzicku ani mikrovlnku - len otvorime a je to 🙂

stina
19. okt 2014

Joj, tak aj nas Filipenko je velky cestovatel 🙂najlepsie bolo ked sme ho nalozili a on hned zaspinkal. To sme pomaly ani radio nepustili, len nech vydrzi spinkat co najdlhsi kus cesty 🙂 no ale ked sa zobudil, to hned ako otvoril ocka sa otvorili aj ustocka a museli sme papat. Ja som si vzdy pochvalovala v aute a aj si pochvalovat budem ovocne prikrmy...najradsej jablkovu a do nej pomrveny marina keks. Tie mate vyyyyborne. A ked sa nedoje, mamicka rada pomoze. Neviem preco ale do auta vzdy riesim ovocne 🙂 a potom ma v oblube take tie tycinky. Naj je slivkovo jablkova hippka 🙂

Strana
z2