icon

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?

lidka_hipp
31. mar 2015

Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
daniaz
31. mar 2015

U nas su najoblubenejsie mojkaciky, s ktorymi papame aj vyzivky hipp 🙂 🙂

erinkamaminka
31. mar 2015

u nas tato super lopticka, vie sa na nej riadne narozculkovat

luchajda
31. mar 2015

Zabudla som pridať fotečku 🙂 Sáčik má u nás vždy veľký úspech 😀

evyttka
31. mar 2015

Naša Lili zbožňuje túto hrkálku - berieme ju všade so sebou - kto vidí ako ju jej tatino oblieka sa len smeje, keďže ona obliekanie nenávidí a vreští akoby ju z kože drali, tak si on dá hrkálku do úst a skloní sa k nej, aby dočiahla na ňu ručičkami a mohla ju otáčať a tak ju oblieka a vtedy sa to dá 😀 potom ju samozrejme vyumývame, takže je to asi najumývanejšia hračka akú máme a od malička som ju naučila, že hrkálkami netrasie, ale pekne si ju chytí do jednej rúčky (keď bola menšia, držala som jej ju ja) a druhou točí tými otáčavými tváričkami 🙂

janettan
31. mar 2015

Naša dcérka už chodí do škôlky a počas jej neprítomnosti sa synček najradšej hrá s jej bábikami 🙂 Aj jeho otecko sa takto hrával keď bol maličký 🙂 Dúfam, že mu to vydrží a raz sa budem môcť pozerať na to, ako sa dokonale vie postarať o moje vnúčatká 🙂

sunibrutal
31. mar 2015

Oblúbená hracka Daniela - Robot Lamaze a rucicky 😀

sunibrutal
31. mar 2015

Oblubené hracky Márk-a - ockové náradie , puzzle, báger (+ autá, traktory, vlaky 😀 ozajstny chlap ) 😀 no a este lavór je tiez top 😀

lilidix
31. mar 2015

Špinďo je Matesov najväčší kamoš 🙂 Stále ho žužle a zaspáva s ním 🙂

irenaliza
31. mar 2015

Dobrý deň, všetkým a najmä Tebe Lidka, teším sa, dnes bolo strašné upršané počasie, ale Ty si to spestrila súťažou. Moja najstaršia dcérka, ktorá má 9 rokov, má svoju kačičku Katušku už 8.rok a stále s ňou spáva, berie si ju všade, viem, že je veľká, ale nevadí, je to super kamarátka, a dodáva jej silu všetko zvládnuť,už ako malá sa s ňou vozila na detskom vláčiku a nikto nesmel s ňou iba jej Katuška,ďalšie dcérky milujú kocky , hlavne keď sú rozhádzané a potom z nich postavia vežu, snažia sa čo najväčšiu, to sme boli u babky cez prázdniny a stavali sme ostošesť a najmladšia dcérka najradšej vyťahuje riady a varí. Ale najväčšou a najmilovanejšou hračkou všetkých sú , keď sú spolu a šantia spolu a vymýšľajú,objímajú sa. Majte sa. 🙂 🙂 🙂

maladanielka
31. mar 2015

Nasa emmka nezaspi bez svojho kamarata macka. Musi byt s nou v postielke

luculik12
31. mar 2015

Nasa dcerka sa najradsej mazna s jezkom;) vsade ho berieme. Mame ich 4 pre istotu.. Pri zaspavani musia byt vzdy 2;) takze ich mame nakupenych aj v zasobe(4) pre pripad prania/ stratenia( to by bola asi tragedia)... A navyse sme sa inspirovali jezkom aj na nase svadobne oznamenia😍 jezko je jednoducho TOP

emka2610
31. mar 2015

Emka bez minnie ani na krok 🙂 bez nej ani nespíme (ani karneval nevynechala ) 🙂

lillona
31. mar 2015

U nas je to jednoznacne plysova chobotnica, ktoru ma od malinka. Horsie je,ze tu chobotnicu som si kupila, ked som mala 15 rokov na skolskom vylete v Rakusku ako suvenir. To som este netusila, ze o dalsich 15 rokov moj syn bez nej ani nezaspi 😉 uz sme kupili asi 4 chobotnice,ale ani jedna nema na tu "jeho" 😀

mata0410
31. mar 2015

Najlepsou zabavou u nas je rozoberat PUZZLE.

bielavila
31. mar 2015

@bonaqa2013 odpadla som🙂 tesim sa co caka mna 🙂

ada510
31. mar 2015

U nas vsetko ale momentalne fičíme na autach a časopisoch o autach...😉

beatid
31. mar 2015

nasa najoblubenejsia hracka je ta ktora je vacsia ako ja 🙂

ferihegy
31. mar 2015

Tohto macka dostal synček keď sa ešte len učil chodiť ( 1 rôčik ) od jedného pána, ktorého ani nepoznáme. Boli sme na ihrisku a keď nás videl doniesol nám ho, že je po jeho vnúčikovi, veľmi milé to bolo 🙂 Hoci má synček už tri rôčky, na prechádzky ho vždy veľmi radi berieme zo sebou.

mmatam
31. mar 2015

Pešo? Kdeže, bez auta ani na krok.
Moja najobľúbenejšia hračka každý deň, či je pekne, alebo prší, mne to nevadí,
hlavne že sa vozím.

alex21
31. mar 2015

tak u nás je najlepšia hračka ryža. Jedine s ňou sa zahrá sám a vydrží sa hrať veľmi dlho. Ibaže vždy keď mu ju dávam naivne dúfam, že tento raz naozaj skončí len na igelite prípadne v jednej izbe 😀 a nie v celom byte. 😝 Ale keď vidím to veľké nadšenie tak mu ju vždy dám aj napriek toľkému upratovaniu po skončení 😉 😅 A veru zo začiatku ju chcel brávať aj do postele a chcel s ňou spať 😀

leila022
31. mar 2015

U nás je najobľúbenejšia hračka tento plyšový medvedík,Lianka ho má už od narodenia. S medvedíkmi sa hráme, cestujeme a zaspávame 🙂

alexandra2010
31. mar 2015

Alexandra a autodraha

silvia2103
31. mar 2015

žabiačik frog od narodenia zaujala a drzi nás dodnes ...bola to prvá hracka kupená z 2mes.pobytu v nemocke :/

karolina297
31. mar 2015

U nás jednoznačne vedie hrací havino. Mirka sa s ním dokáže zabaviť celé hodiny. Cestuje s nami na ďaleké cesty, aj keď má ožužlané ušká je to náš miláčik . 😵

peta2108
1. apr 2015

Asi tomu neuveríte ale obľúbená hračka môjho syna je vibračný prístroj z vibračného kresielka (vymyslel ocko keď boli so synčekom sami doma a nevedel si s ním rady 😀) páči sa mu ako to vibruje uteká za tým keď sa to pohybuje po podlahe. Naši bývajú pod nami prvýkrát pribehli že čo to vrtame a teraz už sa len smejú že či má Filipko za to zaplatené keď každú chvíľku vŕta 😀

truskawka
1. apr 2015

Najradšej mám...lietadlá po tatinovi, knižky po maminke, "zdravé" hračky
...a najradšej mám svojho Murka s tatrovkou 🙂

kajca84
1. apr 2015

U Olívii sú momentálne v oblube lopatky do piesku,vela krát ked ideme pre jej brata do skolky si zoberie po jednej do rúk a tak sa vezie v kocíku😊 a este má velmi rada ponozky.Ked nájde ponozku,tak si ju dá na nohu.Minule mala na nohách po tri páry😃

bodka2014
1. apr 2015

Moji dvaja starší synovia 5,5 a 3,5 r. sa veľmi radi hrajú okrem iného so svojími plyšákmi Macko Puf a Mobik, bez kt., nejdú ani spať. Keď ich niekde zapatrošia musíme vstať z postele a ísť ich hladať inak nezapia. Na fotke sa hrali na ocka a mamku a plyšáci boli deti, kt. samozrejme dali plienky, chodili ku doktorom, do škôlky atď, tak ako to v živote chodí a vôbec im nevadilo, že kočiar je rozobratý.

ryolita
1. apr 2015

Naša prvá hračka 🙂 Ovečka 🙂 Takto sa s tatkom s ňou hrali už keď mala Emuška ešte ani nie 3 týždne 🙂

lusulko
1. apr 2015

u nas je najoblubenejsie vsetko co sa da zjest 🙂 a z original hraciek je to taka drevena koralkova somarinka (vid posledna foto) 🙂