SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

Naša Lili zbožňuje túto hrkálku - berieme ju všade so sebou - kto vidí ako ju jej tatino oblieka sa len smeje, keďže ona obliekanie nenávidí a vreští akoby ju z kože drali, tak si on dá hrkálku do úst a skloní sa k nej, aby dočiahla na ňu ručičkami a mohla ju otáčať a tak ju oblieka a vtedy sa to dá 😀 potom ju samozrejme vyumývame, takže je to asi najumývanejšia hračka akú máme a od malička som ju naučila, že hrkálkami netrasie, ale pekne si ju chytí do jednej rúčky (keď bola menšia, držala som jej ju ja) a druhou točí tými otáčavými tváričkami 🙂
Dobrý deň, všetkým a najmä Tebe Lidka, teším sa, dnes bolo strašné upršané počasie, ale Ty si to spestrila súťažou. Moja najstaršia dcérka, ktorá má 9 rokov, má svoju kačičku Katušku už 8.rok a stále s ňou spáva, berie si ju všade, viem, že je veľká, ale nevadí, je to super kamarátka, a dodáva jej silu všetko zvládnuť,už ako malá sa s ňou vozila na detskom vláčiku a nikto nesmel s ňou iba jej Katuška,ďalšie dcérky milujú kocky , hlavne keď sú rozhádzané a potom z nich postavia vežu, snažia sa čo najväčšiu, to sme boli u babky cez prázdniny a stavali sme ostošesť a najmladšia dcérka najradšej vyťahuje riady a varí. Ale najväčšou a najmilovanejšou hračkou všetkých sú , keď sú spolu a šantia spolu a vymýšľajú,objímajú sa. Majte sa. 🙂 🙂 🙂
Nasa dcerka sa najradsej mazna s jezkom;) vsade ho berieme. Mame ich 4 pre istotu.. Pri zaspavani musia byt vzdy 2;) takze ich mame nakupenych aj v zasobe(4) pre pripad prania/ stratenia( to by bola asi tragedia)... A navyse sme sa inspirovali jezkom aj na nase svadobne oznamenia😍 jezko je jednoducho TOP
U nas je to jednoznacne plysova chobotnica, ktoru ma od malinka. Horsie je,ze tu chobotnicu som si kupila, ked som mala 15 rokov na skolskom vylete v Rakusku ako suvenir. To som este netusila, ze o dalsich 15 rokov moj syn bez nej ani nezaspi 😉 uz sme kupili asi 4 chobotnice,ale ani jedna nema na tu "jeho" 😀
@bonaqa2013 odpadla som🙂 tesim sa co caka mna 🙂
tak u nás je najlepšia hračka ryža. Jedine s ňou sa zahrá sám a vydrží sa hrať veľmi dlho. Ibaže vždy keď mu ju dávam naivne dúfam, že tento raz naozaj skončí len na igelite prípadne v jednej izbe 😀 a nie v celom byte. 😝 Ale keď vidím to veľké nadšenie tak mu ju vždy dám aj napriek toľkému upratovaniu po skončení 😉 😅 A veru zo začiatku ju chcel brávať aj do postele a chcel s ňou spať 😀
Asi tomu neuveríte ale obľúbená hračka môjho syna je vibračný prístroj z vibračného kresielka (vymyslel ocko keď boli so synčekom sami doma a nevedel si s ním rady 😀) páči sa mu ako to vibruje uteká za tým keď sa to pohybuje po podlahe. Naši bývajú pod nami prvýkrát pribehli že čo to vrtame a teraz už sa len smejú že či má Filipko za to zaplatené keď každú chvíľku vŕta 😀
Moji dvaja starší synovia 5,5 a 3,5 r. sa veľmi radi hrajú okrem iného so svojími plyšákmi Macko Puf a Mobik, bez kt., nejdú ani spať. Keď ich niekde zapatrošia musíme vstať z postele a ísť ich hladať inak nezapia. Na fotke sa hrali na ocka a mamku a plyšáci boli deti, kt. samozrejme dali plienky, chodili ku doktorom, do škôlky atď, tak ako to v živote chodí a vôbec im nevadilo, že kočiar je rozobratý.
Naša prvá hračka 🙂 Ovečka 🙂 Takto sa s tatkom s ňou hrali už keď mala Emuška ešte ani nie 3 týždne 🙂

U nas su najoblubenejsie mojkaciky, s ktorymi papame aj vyzivky hipp 🙂 🙂