icon

SOUTĚŽ O VLHČENÉ UBROUSKY HIPP

lidka_hipp
7. apr 2015

Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 🙂 Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se na osvěžení pleti, otření brýlí, rychlé umytí rukou, když voda není poblíž a vůbec mají spoustu užitečných funkcí 😀 Věřím, že i vy berete vhlčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o velké balení (4x56 ks) Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a deset nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balíček 🙂

Mimochodem, Čistící vlhčené ubrousky HiPP s výtažkem z BIO mandlích jsou vyráběné bez minerálních olejů s cílem minimalizovat riziko vzniku alergií. Nenajdete v nich aromatické látky, které mohou vyvolat alergickou reakci, éterické oleje, alkohol, mýdlo, barviva, PEG emulgátory a ani parabeny. Nejsou ani bělené chlórem a mají neutrální pH.

SOUTĚŽ O VLHČENÉ UBROUSKY HIPP
slavuska237
7. apr 2015

tento prispevok nie je vhodny pre citlive povahy :D :D Náš synček má 7 mesiacov , jeho hovienka už mali kade jaku konzistenciu. Povedzme si uprimne čo sa tyka hovienok manželia alebo teda otcovia su v tejto oblasti to slabšie pokolenie. Pred pár týždňami bol čas zúbkov a na obed bola slivkova výživka čo sposobilo velk natresk...idem si prebaľovať mojho draheho synčeka ,prežila som plnosť a vonu plienky...ale ako spravna matka v rychlosti som si nepripravila potrebne a tak si spokojne držim syncekovu hebučku ritku vo vzduchu za nožicky a zohynam sa pod pult pre utierocky a kremik ked tu zrazu mi niečo letí ponad hlavu ,skrz hlavu :D až na moju krásnu bielu postel s hrozou dvýham okakanu hlavu :D a pozeram že ako som mu tak pekne dvyhla nozky tak som mu stlačila brusko a priama rana do hlavy a naokolo :D tak som vynicila polku balicka kym som ho poutierala podložila som mu čistu plienku ale akosi so si nevšimla a cistu utierku som polozila priamo do ložiška vone a volam ocinka pod ho doutierť už je uplne cisty aj plienkuu uz ma čistu len mu nakremikuj ritku ja sa musim umyť a prezlliecť lebo to asi nerozchodim :D a on ze no dobre tolko zvladnem :D ešte sa ma pyta že či to su tie čo sa mozu aj na tvar ...a zrezu do kupene pocujem krik :D náš drahy ocinko zrejme trošku slepy :D vzal tu spinavu utierku a kedze maly pred tym papal a ani som ho nestihla v tom hovienkovom zhone umyt tak mu isiel ocko poutierat tvaricku aj najnovšie bodynka s utierkou :D samozrejme tou čo sa namočila do hovienka :D no uchvat tak sme teda vyničili aj zvyšnu časť utierok a pol dna sa na striedačku hadali cija to bola chyba a udobrovali ;)

sheila72
7. apr 2015

Ja používam vlhčené utierky vrátane dcerkinej ritky, rúk alebo úst aj napr.na oblečenie (fľaky)-hlavne kabáty alebo čierne oblečenie, na ktorých je vidno prach, potom na koženkovu sedačku, obliaty stôl...už som ich použila aj na odličovanie. Keď bola dcérka menšia, hrávala sa s nimi, povyťahovala ich všetky von a utierala s nimi podlahu. U nás sa vždy zídu a máme teda veľkú spotrebu :D

tatiana135
7. apr 2015

Tiez pouzivame vlhcene obrusky vsade a vzdy 🙂 Na zadocek pre malickeho synceka, s dcerkou, ked bola mala, sme ich pouzivali pri papani. Aj teraz, ked pri malovani zaspini si ruky, a farba neda sa odmyt mydlom, pomahaju nam utierky. Dokonca par krat sa mi podarilo ich pomocou zbavit sa flakov na obleceni 🙂 Aj pri cestovani, ci na grilovacke je to vynikajuca vec pre malych a pre dospelych!

natalia1205
7. apr 2015

Kozmetika Hipp nas sprevadza od narodenia.Uz do porodnice som brala Hipp sprchacik,tel.mliecko a hlavne vlhcene obrusky.Pouzivala som ich pre synceka aj pre seba
Stale ich vozime aj v kociari aj v aute,aby sme Hipp obrusky mali vzdy poruke...utierame pusu,ruky,ritku,obcas hracky,kociar. Naposledy sme z nich robili mini snehuliacika v aute...lebo chcel Olafa 🙂

moje2deti
7. apr 2015

No čo Vám poviem - vlhčené utierky sú nápad skvelý,
dokážu viac, ako by sme od takého malého balíčku chceli 😉.
Vlhčené obrúsky majú všestranné použitie,
či sme vonku, u lekárky, v aute a či v byte 😉 .
Zvládnu všetko - špinavé rúčky na ihrisku, zalepená pusa od zmrzliny,
okakané tričko od vrabca, ba i špinavé packy nášho psíka od hliny 😉 .
A tá vôňa krásna, na tu sa nechytá nik,
ako čerstvo rozkvitnutý mandľovník 😉.
4pack vlhčených obrúskov od HIPP potešil by moc,
bola by to na mesiac u nás doma skvelá pomoc 😉!

cecilka88
7. apr 2015

no za tých 13 rokou používania utierok sme s nimi utreli už všeličo 🙂 , riťule, vrabčiakov, pusu, ruky, nos, prach, palubnú dosku a najlepšie s nimi "utrel" moj najmladší brat (je Downík a skúška kde čo 😉 ) mal asi pocit že wecko je málo čisté tak tam napchal pol balíka vlhčených a spláchol , nakolko majú rodičia tlakovú kanalizáciu tak odpálil motor na čerpadle -no poviem vám otec sa v ten deň "smiechu" nezdržal 🙂 ale dnes to je už usmevná spomienka s faktúrou na nový motor 🙂

janbrna
7. apr 2015

Máme tri děti a aj keď vlhčené ubrúsky potrebuje už iba malá - 14 mesiacov, tak máme ubrúsky dané volně po dome na rózné nehody od dětí. Stejnako tak v autě a to nielen na umývanie dětí od jedla, ale aj prečistěnie palubnej desky. Pri odchodě z domu nesmijá chýbať v šatně. Kde jimi poutíráme špinavé pusiny dětí, aj ruky a prejedeme aj boty, aby sa leskly.

maminamatka
7. apr 2015

my pouzivame vlhcené utierky hlavne na zadocek ale nas tatino si nasiel tiez svoje vyuzite. Nasa palubova doska v aute sa leskne vdaka tymto vlhceným obruskom. Neda si na to dopustit a uz nekupuje žiadne drahe výrobky na cistenie palubových dosiek. Staci pretriet parom vlhcených utierok a je to. 🙂

marbullsalka
7. apr 2015

Obrúsky využívame najčastejšie na zadoček, ale aj na ručičky, tváričku a iné časti zašpinené zväčša od príkrmov... Keď mal náš syn 2-5 mesiacov a bol plne dojčený kakal veľmi sporadicky raz za 10-14 dní, ale boli aj časy keď vydržal nekakať aj 18 dní... no potom keď TO z neho vyrazilo dávka zodpovedala obdobiu, ktoré si to šetril, vždy sa tak pokakal, že ani gumičky plienky nemali šancu udržať nádielku v plienke a vrchom mu to vytrysklo až na chrbátik nikdy sa však nepokakal keď sme mali čas dať ho do poriedku vždy kakal napr. po ceste na poradňu alebo keď sme práve odchádzali z domu na návštevu tak pustil už oblečený v zimnom oblečku a podobne... vždy padla aspoň polovička balíčka utierok.... keď čistil tatík aj celý balíček.... a výsledok nebol ani z ďaleka zodpovedajúci množstvu použitých utierok...

liavan
7. apr 2015

Odpoveď na túto otázku je úplne jednoduchá - skutočne takmer na všetko, pričom ich prioritná funkcia (umývanie detského zadočku), je absolútne minimum, na čo sa v našej domácnosti využívajú. Každopádne, skúsim to fakt stručne zhrnúť 🙂 :
- utieranie nábytku od prachu
- čistenie kuchynskej linky
- umývanie zabrblaných hračiek
- utieranie ručičiek, tváričky, krku,...
- umývanie verejných lavičiek, pokiaľ nie som odvážna sadnúť si na ne len tak
- umývanie palubnej dosky auta
- odstránenie make-upu
- umývanie poličiek v kúpelni
- už som s nimi umývala aj toaletnú dosku a poklop
- čístenie dudlíkov, keď nám padli na zem
- a stalo sa už aj to, že som bola strašne lenivá vytiahnuť vedro s mopom a prebehla som nimi aj dlážku 😀
A je ešte veľa úkonov, ktoré som nespomenula. Bez srandy - vlhčené obrúsky sú u nás kozmetickým aj čistiacim produktom číslo 1 😉

svetulienka21
7. apr 2015

Náš maličký nezbedník
veľa kaká, ako nik. 🙂
Keď poriadne zas "naloží",
hovienka sú rozotreté v plienke aj na koži. 😀
Ocko ruky zalamuje,
starší braček sa čuduje... 😕
Príde mamka vyzbrojená
utierkami HIPP,
poutiera maličkému jeho malú riť.
HIPP utierky - skvelá vec!
Používa ich aj veľký, aj náš malý drobec.
Utierame sa my všetci,
veci, ruky, ústa...,
najviac, však, malého chrusta. 😉
Bez nich von, ani na krok!
Fungujeme tak už rok. 🙂
Používame ich všade -
doma, v práci aj v záhrade.
HIPP utierky do zásoby
privítame radi! 😉
Táto súťaž - nápad skvelý!
Že vyhráme, tomu verím! 😀

martina374
7. apr 2015

Dobrý deň, tak my sme zatial s vlhčenými obrúskami Hipp neprišli do kontaktu. Kúpila som jedny z inej znacky pre istotu do kabelky alebo ak niekde ideme na navstevu tak aby som mala po ruke ak budem pri malej potrebovat. Ale rada by som tieto obrúsky na vlastnej koži, teda na koži mojho babätka 🙂 aj vyskušala. Takže ak sa na mňa usmeje štastie tak budem len rada 🙂

erikab82
7. apr 2015

môj priateľ minule čistil kuchynský drez vlhčenou utierkou, bol na seba nesmierne hrdý ako rýchlo a jednoducho ho vyčistil 🙂 na ja sa môžem trápiť aj 15 min kým ho poriadne vydrhnem 😀

axelina
7. apr 2015

Vlhcene obrusky pouzivam hlavne na zadocek, bez ktoreho to proste neide ocistit poriadne. (raz som omylom vylozila z tasky a maly sa mi pokakal, no so suchymi vreckovkami cistit zadocek, utrpenie)
Kedze uz chodievame aj na ihrisko tak je to obrovskou pomocou pre mna a aj pre ostatne mamicky, ktore s radostou poziciavaju 🙂 Mame aj psika, ktorej tiez labky utieram, ked sme vonku.

fopka
7. apr 2015

okrem veci,na ktore su urcene, vlhcene obrusky najnovsie pouzivam na "zmyvanie" dlazby v kupelni, rychlovka,nedam na ne dopustit pri tejto cinnosti

gapre
7. apr 2015

Pouzivam ich na vsetky veci ktore tu uz boli spomenute,vsak na to su 😀 A este na ochladenie drobca cez leto,ked sa poti.

karolina297
7. apr 2015

aj my máme doma celkom slušnu zásobu vlhčených obruskov, ktoré používame všade - doma, vonku, v aute 🙂 najviac sa mi však osvedčili ako hračka pri prebalovaní - zašuštím obalom a to vždy zaberie, inak je to fuška prebalit malu nezbednicu 😉

wejuska2608
7. apr 2015

Vlhčené obrúsky používame skoro na všetko či už pri prebaľovaní alebo umývaní auta od vnútra.Veľmi dobre sa stým utiera aj prach 🙂

fazulka17
7. apr 2015

ja úplne ku všetému, na ruky a tváričku, na zadok , veľmi dobre s nimi idú dole fľaky s oblečenia, manžel ich používa na palubnú dosku v aute, výborne vyleštia topánky .... naozaj veľmi dobrá pomôcka 🙂 🙂 🙂

petrowna
7. apr 2015

bez obruzkov ani na krok!!! 🙂 pomocnik na vsetko 🙂 dokonca obal z obruzkov poslusi ako šuštiaca hracka pre maleho :D

petronelak
7. apr 2015

Dokedy som nemala dcérku tak som nevedela že nejaké vlhčené obrúsky existujú 🙂 teraz si už bez nich naopak neviem predstaviť existovať 🙂 používam ich asi všade a na všetko. Samozrejmosť je pri prebalovaní, pri papaní a nesmú chýbať ani v kočíku ked ideme von 🙂. No ale napríklad používa ich manžel dosť cestuje v rámci práce a tak sa odomna nakazil že ich má v aute utiera nimi prach v aute, nosí ich vždy na záchod kedže večšinou navštevuje na pumpách tam sa vždy s údivom nanho pozerajú ak náhodou ide s detskými vlhčenými na záchod bez dietata 🙂 ja napríklad nimi leštím i mince pre svokra ten je numizmatik a ked nejakú mu chceme dať vyčistím obrúskom 🙂

poly2406
7. apr 2015

Vlhčené utierky používam doslova na všetko!
Malý 3 ročný synček najnovšie obľubuje kreslenie perom. Keď mi pokreslil stenu a na to vankúš a povedal mi, že to je"dajček k jodeninam" ...no samozrejme som sa musela potešiť a poďakovať! Tie iskričky v jeho očkách a očakávanie sa nedajú opísať.
Ale určite sa mi nechcelo ďakovať, keď som našla pokreslené nové kožené topánky.! Aj toto je k "jodeninam" (narodeninám) - povedal :D No reagujte! Bola som zlostná ako čert!
Predstavte si, s Hipp obrúskom zišlo! (hipp používam od narodenia, je to veľmi dobrá kozmetika).

slamienka
7. apr 2015

Vlhcene obrusky pouzivame v nasej domacnosti uz 8 rokov. Odkedy sa nam narodila nasa prvorodena dcerka. Medzitým sa nasa rodinka rozrastla o dalsich dvoch clenov, syna a dceru, takze obrusky su u nas na kazdodennom poriadku. Sprevadzaju nas aj na nasich cestach, nielen doma...Ved , ked nie je poruke voda, tak su uplne perfektne na utretie tvaricky po chutnom obede, ci zaspinenych ruciciek z pieskoviska.
Velakrat nas zachranili v situáciách, kedy by sme si bez nich ani nevedeli poradit. Neviem si teraz spomenut na nejaku vtipnu prihodu, ale urcite sme si ich uzili s tromi detmi dost....Taka vyhra by nas velmi potesila a zvlast moju 15 mesacnu dcerku, ktore je teraz velka vymyselnicka a objavitelka, obrusky by sa teda urcite hodili....🙂

dadka_bb
7. apr 2015

ja este ked som bola len tehotna som vencila havina 🙂 samozrejme ziadna priprava na najhorsie !! kika (nas pes) vsak mala nejeke "prehanky" a tak si pospinila celu ritulu, srst az po zem, a ostalo jej "zakliesnene" aj kusok este na zadocku, a kto ma psika vie, ze v takom pripade hanba-nehanba musi pomoct panicka , lebo psik neurobi ani krok 🙂 rukami som to tam obriadila a zapasila s tym s travou a vsetkym co bolo okolo na porudzi 😀 po chvilke sa pri mne zastavila pani s kocikom a dala mi vlhcene obrusky. priznam sa neviem ci to boli zrovna HIPP, ale zachranili mi zivot 🙂

hlupyzajko
7. apr 2015

U nas ked krpec "smrdi"tak nastupuje tatino.Pripravi si vsetko potrebne:prebalovaciu podlozku,uteracik a samozrejme povytahuje aspon 10vlhcenych obruskov.Potom zacne dcerku vyzliekat a ked zisti ze tam ma len maly bobek tak sa zacnem rehotat, ze na co mu je pripravenych 10obruskov.Samozrejme,nestrati hlavu a poctivo utiera zadocek zo vsetkymi 10obruskami a ptom ide vitazoslavne este umyt ritku.Po vsetkom nezabudne podotknut ze uz nasa dcerenka krasne vonia.
Vlhcene obrusky mame vsade zo sebou stale v kabelke, vyuziva ich cela rodina

evulienkaslx
7. apr 2015

okrem vsetkeho, co uz bolo vyssie spomenute (obrusky sa pouzivaju snad na tisic sposobov aj u nas), neda na Hipp vlhcene obrusky dopustit ani svokor, ktory ich rad pouzije, ked ho trapia hemoroidy 🙂

poleva
7. apr 2015

tak toto je super otázka 🙂 k čomu som ich použila, ha ha...kúpila som dvojčatkám úžasné tigrovane topánky, boli polokožené a vrchný diel bol z imitácie tigroviny...boli dosť drahé a tak sme si ich šetrili. Jeden den , bola nedeľa -sme sa vybrali do mesta na odrážadlách, vkuse som ich upozornovala, nechodte tam a sem.len tu pri nás, a nie po trávičke...samozrejme neposlúchali. S manželom stále zájdeme na kávičku do našej obľúbenej kaviarničky.My sme si dali kávičku a deti linecké koliesko. Odrážadlá ostali vonku a z okienka sme na nich videli 🙂 Ako tak chlípeme kávičku / som strašne veľká kávičkárka / deti sa zahryzli do koláčika a v tom neskutočný smrad..Ale taký,že ma až naplo.Dnes je úplne normálne a asi aj moderné,že v kaviarni už nesedia len dospelí ale aj decká . / samozrejme sme boli v nefajčiarskej časti /, deti tam pobehovali hore dolu,prvé čo nás napadlo,reku niektoré z nich pustilo do gatí...ako sme tak oňuchávali, došli sme až k topánkam nášho synčeka, jedného z dvojčiat.Myslela som,že sa prepadnem od hanby, smiechu a smradu...Z topánky / tej krásnej, čo sme tak šetrili / odpadávali kusy hovienka / psieho- bohužiaľ , že je to tak ☹ / že ľudia doplácajú na nezodpovedných psíčkarov. Schytla som malého a utekala na WC,,, vymyla som ich ako sa dalo, ale smrdeli ďalej,kedže vrchný diel bol z tej tigroviny, všetko sa to tam olepilo....Bola som bezradná.Vybrala som z kabelky vlhčené utierky a vytrela topánku / šťastie, že len jednu / minula som takmer všetky, aby ako tak prebilo ten smrad. Na záver som ich použila na ruky.Lebo aj tie doplatili na ten smrad ☹ našťastie , že som ich mala, lebo ináč neviem. Od tejto príhody nosím vlhčené utierky stále so sebou a aj zo 2 balíky 🙂 Vždy ich mám poruke, sú skutočne potrebné,lebo nikdy neviete, čo sa stane až vytiahnete päty z domu, a ja to mám všetko vždy krát 2 🙂

katuliacik
7. apr 2015

vcera k drhnutiu eitkety z kociaru. slo to jedna basen 😀

natalia_1
7. apr 2015

V prvom rade pouzivam vlhcene obrusky na ritku mojej dcerky a na spinave ruky, ci pusinku po papani.
No ked moj manzel varoval Klaudiu, tak zaspal ( podla jeho slov, kedze som pritom nebola )
A ona sikovna objvila jogurtik, ktory mala nachystany na desiatu. Asi uz bola hladna tak zacala ohryzkavat vrchnacik az ho zubkami prederavila. Slecna sa ho snazila nejak spapat, no dopadlo to tak, ze ten jogurt skoncil na obleceni, na celej tvari a samozrejme policeny po celej plavacke v obyvke 😀 😀 Mm sa to snazil zamaskovat a poutieral rychlo vlhcenymi, akurat ja ked som isla prat som sa zababrala tym jogurtom z oblecenia... vtedy sa priznali a tot je aj dokaz 😀 😀 😀

Inak viem obruskami lestit skleneny stolik, topanky, a kvapnute jedlo na zemi, odlicujem si nimi make upU nas su vlhcene obrusky najlepsim pomocnikom, preto ich aj dost minieme 🙂