VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

Moj malinky dlho dlho nechcel papat skoro nic, okrem mojho mliecka, hocico som mu uvarila nic ani pusinku nechcel otvorit ☹ , skusali sme vseliake výživy, ale HIPP prvá tekvica to zachránilo 😎 ,na prvýkrát zjedol skoro celu 🙂, neviem co mu na tom chutilo najviac, ale to viem, ze odvtedy kupujeme len HIPP vyzivy a skoro vsetky mu chutili tak isto ako tekvicová. Proste HIPP výzivy su u nás naj...
Náš drobček spapá všetko to, čo nespapá jeho 😀
my máme najradšej ovocné výživky - to je jedno aká, spapá všetko.... 🙂
u nas sa to priebezne menilo, dvojcata dostavali od zaciatku prikrmov zeleninove aj ovocne. Teraz vsak su nase TOP tie srdiecka - HIPP bio cestoviny od 1. roka.
Nasa rocna slecna Hanka este stale najradsej spapa zemiaky s kralicim masom a fenyklom 😉 co na tom,ze obcas aj dve flasticky naraz 😀 proste jej to chutiiii 😀 a vecera bez hipp ovsenej kase s jablkami sa ani nerata 😉
Alžbetke chutia všetky Hipp príkrmy. Veľmi jej chutila zeleninka so sladkou mrkvičkou a bio kuracím mäskom. A teraz sú hitom aj príkrmy z rady vegetariánske menu. A najväčšou bombou je Hipp mliečno-obilná kaša. Tá je naozaj vynikajúca. Musím napísať, že najlepšia zo všetkých, čo sme ochutnali.
U nás sú asi najoblúbenejšie bolonské cestoviny, ale chutia jej všetky mäsovo-zeleninkové.. 😀
nas maly ma najradsej cestovinove prkrmy, ale od zaciatku mu vsetko chuti ci uz mrkvicka , mrkvicka so zemiacikom a pod. Ale co je naj naj co mu mozem dat casto su bolonske cestonviny a ovocne vyzivky. 🙂
my papame zatial mliecko od hipp ale urcite budeme aj prikrmi aj kasicky aj starsi syncek papal len prikrmi od hipp a preto lebo mu velmi chutili vsetky zi zeleninkove alebo ovocne.... 🙂 😉
moja maly Sebastianko ma rad vyzivky od Hipp a tiez papame aj prikrmi velmi nam to chuti 🙂 a sme spokojny
naša Emka zbožňuje kašičky Hipp, vedela by ich jesť aj celý deň. 🙂 a sme spokojní, pretože ju nebolí bruško a proste nemá žiadne potiaže : )
Naša Karolinka si velmi rada pochutnava na Bio mliecnej kaši na dobru noc.... 😉 a ja som rada že jej chutí
moje dvojičky zbožňujú príkrmy, a najmä tie, ktoré najviac farbia oblečenie 🙂 a presne vtedy začínajú vyrážačky lyžičiek z ruky a pod. 🙂
Náš Oliver nechcel papať mäsko, skúsili sme všeličo, no ako jediný zabral príkrm Zemiakové pyré s kukuricou a morčacím mäsom 😉 no najradšej má všetky ovocné, hlavne Jablkovo-mangový duet s tvarohovým krémom a to veru chutí aj mne, vždy mu musím ukradnúť aj ked jemu sa to nepáči 😀
Môjmu oliverkovi veľmi chuti čajík od Hipp granulovany harmancekovy 🙂 výživiek sa nevie dopapat 🙂 veľmi nám chutia 🙂 preto vy sme sa moc potešili keby sme dostali ten balíček 🙂
Moja dcerka miluje vsetky ovocne prikrmy od Hipp / aj mliecko mame osvedceno-najlepsie Hippkove 🙂 /.
Z ovocnych prikrmov mavame najcastejsie marhulkovy 🙂 do toho piskotky a hotova mnamka na desiatu alebo olovrant 🙂
Mojej Lare najviac chutia jablkovo broskynove hippky. Zo zeleninky zeleninovu zmes s ryzou. Mne chutia vsetky ovocne ;)
moj maly hlavne pije mlieko HIPP BIO Combiotic. je naozaj vyborne, nam poriesilo tazkosti s kakanim. ziadne ine mu nerobi dobre. v sucasnosti je ho ale dost tazke zohnat v obchodoch, pretoze potrebujeme cislo 3. jakubko by mal pit uz mlieko pre deti od 1 roka ale BIO combiotic sa zrejme pre taketo deti uz nevyraba,co je mi luto. skusali sme mliecko Junior combiotic (bez toho BIO) ale to nam zase spustilo tazkosti s kakanim. takze fungujem na cisle 2 alebo 3. po trojku chodim vacsinou do rakuska,kde sa da bezproblemov kupit hocikde. no proste u susedov vsetko tusim funguje lepsie................Ale samozrejme my radi mame vsetky druhy vyzivy. NAjprv sme papali tie v platovych obaloch ale taka davka nam je uz malo a tak teraz kupujem tie v skle. Kase mliecne tohto druhu nemozeme,kedze mlieko v nich nam nerobi dobre. tak kupujeme kase spaldove, kukuricne, pohankove a vsade davame mliecko HIPP BIO Combiotic. Zial ani klasicke od kravicky nam nerobi dobre,takze budeme asi dlhsiu dobu musiet zostat pri nasej hipp-ke.zaujimalo by ma, cim sa lisia jednotilive mlieka v cislovani 2,3 a potom tie junior. dakujem
nasej Emke (a mne tiez 😉) najviac chutia ovocne 🙂
my sme hipp použíávali všetko nápoje, hotové prikrmy, aj sladučke ovocné. Keby vyhrám odložím pre malinkú ved ju 3/4 roka počkaju 🙂
Starsi syn ma s jedenim problem, a tak nema ziane oblubene jedlo (ak neratam cukriky a cokoladky). Neuveritelne, vsak? ☹ Ked uz je velmi zle a odmietne vsetko, co som mu doma s laskou pripravila, tak otvorim hotovy prikrm vo flasticke, trosku mu posolim (ma uz 4 roky) a ten zje vzdy (nastastie) a dokonca s chutou... Hotove prikrmy mame doma stale, casto ich vyuzivam aj pre mladsiu dceru, ked chodievame von. Ona je pravy opak syna, bude si musiet davat pozor na figuru 😀 Zje vsetko, co nezje ju 🙂
Nasa mala fici zväcsa na HIPPikoch a MILUPA jogurtichoch. Najoblubenejsie su spagetky bolognesse. vsetko ovocne spapka tiez. Co vyslovene odmietla bol spenat🙂 BABYlove neche, to nechutilo ani mne. Ked daco navarim, tak jej dam polku HIPP a polku, co som jej urobila.
Starsia dcerka vyrastala na Hipp odmalicka-cajiky pila od mesiaca a potom prikrmi jej velmi chutili.......mladsej dcerke zatial davam feniklovy Hipp..pozdejsie takisto jej ponuknem aj prikrmi ..su chutne a zdrave a detom chutia...
Môjmu malému najviac chutí Hipp ovocný príkrm marhuľový... mňáám... malokedy mi nechá niečo dojesť... Inak čítala som tu vyššie koment maminy andrejka1978 ohľadom mlieka.. My tiež pijeme Hippko a ako sa zmenila receptúra a aj to číslovanie, tak som si všimla, že pri zarábaní mlieka mi viac pení vo flaške... Predtým, ked som mlieko zarábala s prevarenou vodičkou, tak mi to tak nepenilo.. 🙂
U nas fici najma HIPP mliecna kasa, dnes som kupila uz aj tu na dobru noc, tak vyskusame. Prikrmy v skle velmi nekupujem prave pre ich cenu, hoci vo vseobecnosti ocenujem, ze ako kasa, tak aj ovocne prikrmy su bez pridaneho cukru (na rozdiel od inych znaciek). Najviac ma rad jablko+banan+broskyna 🙂 Prave pre tu sladucku chut. Chuti mu to az tak, ze potom nechce obed, tak tuto kombinaciu musim davat ako olovrant 😝 A kase kupujeme len HIPP.
Nasa dcérka Olívia zacala papat len nedávno.Zatial sa jej to moc nezapácilo,akurát to sa jej páci,ked má nieco na jedenie v ruke a moze sa sama krmit,takze u nej zatial vyhráva rohlík,kúsok chcebíka a jablcko 🙂
Náš synček Janko má najradšej príkmrček: Zemiaky so špenátom a so smotanou" A prečo? Ked som sa ho dnes spýtala prečo povedal mi že "hippii mňamaaa" viac toho ešte povedať nevie🙂 A je to jediný príkrm, kedy sa nechce nechať krmiť a papá ho sám🙂 je to úžasné, z toho usudyujem že ho musí mať fakt najradšej. Ja ako mamička oceňujem, kvalitné vyberané suroviny, lahodnu chuť a označenie BIO. Nech sa vám i nadalej darí. 🙂 😎 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Naša Sonča zje skoro všetko, ale teda HIPP značka je pre nás TOP? aj keď cenovo nie je najôacnejšia, ale rada priplatím za kvalitu.
Miluje hlavne kašičky HIPP na dobrú noc, a samozrejme nepohrdne, ani tzv. srdiečkovými príkramami 😀 😀 Sú super, že sú v plaste, pretože sú ľahšie, a výborní na cesty.
Spapá a obal jednoducho vyhodíme. 😀 😀 😀

Nasa Emusa je maly zrut a spapa vsetko, co nezje ju, teda dufam...🙂 Kedze prikrmujeme iba necely mesiac, ešte ma celkom bavi pripravovat jej papanicko doma na pare...ale na navstevy a cesty nosime male Hippky prva lyzicka a za mrkvickou s jablkom sa ide teda "zabit"... mne osobne sa paci aj ten maly chutny poharik, je na zožratie...🙂