SOUTĚŽ o HiPP svačinky
Ideální svačinka by měla zasytit, dodat energii a živiny. Proto jsme vytvořili BIO müsli tyčinky bez přidaného cukru. Obsahují vlákninu, která je důležitá pro zdravé zažívání. Naopak v nich nenajdete žádné konzervanty, barviva a ani umělá aromata. Chutná dětem i dospělým, což jsem doma vyzkoušela nejen na Aničce, ale i na manželovi 🙂 Více: http://goo.gl/QFsvNP
Jaká svačinka má u vás úspěch? Napište mi, jaké svačinky děláte dětem a co jim chutná. Pět z vás se může těšit na náš svačinový balíček BIO müsli tyčinek, BIO oplatků a BIO 100 % ovocných kapsiček.

Malý ma nejakú ovocnú výživu.Má rád hocijaké ovocie,či sú to jabĺčka,hrušky, jahody,lesné ovocie a niekedy k tomu pridávam vločky.
U nás je to ovocie, jogurt alebo piskoty - chrumky - popripade si dáme ešte mliečko z prsnika 🙂
My milujeme muslintycinky. Kazdy den kupujeme, je to dobra volba uz len z dovodu ze obsahuje ovocie, vlakninu. A hlavne ziadna cokolada po ktorej sme pravidelne spinave az za usami. Musli tycinky berieme pravidelne na vychadzky a taktiez ked ideme pre braceka do skolky. Kedze je d erka velmi neposedna tak ju musim nejako zamestnat kym pomozem synceka zbalit. Ju usadim na stolicku a dam jej musli tycinku. Tak v klude papka a pozera sa na nas ako nam to s braskom ide 🙂
Môj najmladší syn zje všetko, čo sa mu dostane do rúk. Veď aj jedny z prvých slov boli "ham" a "papať". Doma mu väčšinou nakrájam jablko, hrušku, alebo je banán, hrozno, v lete to boli broskyne, jahody, maliny. K tomu nejaký celozrnný keks, inokedy puding alebo jogurt.
Ale keď sme na cestách, vyhrávajú ovocné kapsičky. Jednu dokáže scucnúť za 14 sekúnd (už som to tu kdesi písala, svokor mu to stopoval). Teraz sa mi osvedčili v lietadle, tiež ak musí vydržať v kočíku a nemá na to náladu a jeduje sa, kapsička ho zabaví.
Matúš zbožňuje tie ovocné tyčinky v oblátke. máme ich všade. v kabelkách, vo vakoch, v pánskych taškách. proste každý a všade. lebo nikdy nevieme kde Matúš zahlási: " prosím si hruškovú tyčinku " 🙂
Ela má rada ovocie-najmä banány, ale aj presnidávky s piškótkami. Keď sme vonku veľmi rada spapá cereálnu tyčinku-páči sa jej aj to, že ju papá sama a vôbec sa neušpiní-to mám zas radosť ja 😉
Aj nasa desiata je bud domaca vyzivka jablkova,alebo jablkovo bananova. Alebo nastruhane jablcko, alebo bananik popuceny,alebo varene ovocie pomixujem. 🙂
Dcerka sa obsluzila sama ovocie aj zelenina niekedy mliecny rez a drobcek ten ma prikrm no svacinka je kojenie.
Moje deti majú 9 mesiacov a žiadne zuby takže u nás desiatujeme hlavne biojogurt s malou lyžičkou biolekvaru,alebo detskú výživu bez cukru.snažím sa im dávať čo najviac jedla v biokvalite.veľa čerpáme z o zahradiek od starkých.
Môj malý je úplný závislák na Hipp taštičkách do ruky, miluje ich všetky. Chutia mu aj vaše tyčinky a aj mne 🙂 Rada ich po ňom dojedám 🙂 Okrem toho papá ešte chlebík s nátierkovým maslom, jabĺčka, hruštičky a jogurtíky. Po ceste z jasličiek vždy scucne jednu taštičku do ruky - to je náš malý rituál 🙂
u nás zatiaľ vedie výživa, ovocíčko, mrkvička a jabĺčko, biely jogurt občas ale musí byť s banánom, čistý nám nechutí 🙂 🙂 🙂
Naše desiaty ( dcerka hovorí slačinky, bolo to v českej rozpravke a zle rozumela) 🙂 sú vačšinou ovocie, jogurt, ovocné tyčinky, musli tycinky, rozne cerealie ktoré sa majú dávat do mlieka tak jedia nasucho🙂 alebo nejake pečivo.
U nas doma sa snazime stravovat zdravo. Dcerka mava na desiatu ovocie...najcastejsie jablko, banan, hrusku. Obcas s vlockami, niekedy s jogurtom. Jogurt nema problem zjest aj obycajny biely, cisty bez ovocia. Niekedy ma postruhane jablko s mrkvou. Ked sa niekam ponahlame, alebo cestujeme, tak siahnem po vyzivkach od Hippu. Najnovsie si do auta vzdy nosime ovocnu kapsicku do ruky. Ta je nielen chutna, ale je skvele, ze ju pitie z kapsicky aj zabavi. 🙂
Maly je velky jedak,takze vselico mozne. Ale medzi najoblubenejsie patria kapsicky a to je jedno s akou prichutou,ked nahodou ze nemame v zasobe kapsicky tak vselijake pudingy s piskotmi a s ovocim,alebo ovsene vlocky s ovocim,alebo pagaciky oskvarkove,syrove. 🙂 🙂
Dcérky dve chodia do školy na desiatu im dávam buď makovku, alebo tekvicovú žemličku, ale najradšej si berú do boxíka HiPP Jablkové keksy- tie milujú, hovoria, že im dávajú pocit radosti a keď sú v škole nervózne, alebo ich čaká písomka, keď ich schrúmu je hneď lepšie, takže HiPP patrí veľká vďaka za nich a berú si najmä najstaršia musli tyčinky, doma cez víkendy väčšinou jablko, jogurty, ale nikdy na stole nechýbajú HiPP keksy- tie sú top ako aj tyčinky. Pozdravujeme v Hipp všetkým veľká vďaka za to čo robíme a za keksy a tyčinky klobúk dole, moje dcérky síce majú 10,7,4 rokov a 17mesiacov ale chutia všetkým a aj nášmu tatinkovi, takže desiata je super s nimi.
Kubik ma nejradeji ovoce, ale nesmi byt kysele a s kousky. Na kousky si teprve zvykame ;) Ovoce od Hipp jsem jeste nezkousela, tak treba ted vyzkousime.
U nás vedie momentálne hrozno ale nielen na desiatu ;) ,jablká ,slivky, ríbezle a čerešne Jaj všetko toto zbašti hneď no a výživa v kapsicke tak toto je "pecka" vec ;) desiata kedykoľvek a kdekoľvek a ešte zvyknem dávať aj biely jogurt skúšala som aj miešať s ovocím abo s vyzivou no pochutnala som si jedine ja ;) a ako som mu prvýkrát dala ochutnať hipp ryzove sušienky no nevydržia do druhého dňa ;)
Dcérka má najradšej biely jogurt, skúšala som aj ochutený, ale ten nechcela. To ma teší, že ešte nie je závislá na sladkostiach 🙂 Synček tiež jogurt, ale zase vanilkový. Obmieňam to s ovocím, piškótami či inými keksami.
Jogurtiky by nasa mala jedla od rana do vecera :0)
Naši drobci majú najradšej čerstvé ovocie, nakrájané na kúsky v krabičke poprípade jogurt alebo nejaké piškotky 🙂
My sme momentálne v nemocnici a tak na tajnáša mu pašujeme raňajky, pekne jogurtik 🙂
Moji chlapci sú veľký "zeleninári" a "ovocinári" takže ráno keď je nejaká pomazánka tak s kopou zeleniny na desiatu ovocné tanieriky a olovrant väčšinou mliečne záležitosti. No a keď sme vonku alebo len tak , potešia sa aj HIPP svačinkami 😉
u nas ako desiata vyhrava ovocie, banan, jablcko, pomaranc, mandarinka, to je u nas najoblubenejsie ovocie. Ked sme doma a mam cas, tak malemu robim domace pyre..tam pridavam aj musli, alebo pomrvene keksiky, to ma tiez rad. A niekedy si sam vypyta jogurtik. Ak niekam cestujeme samozrejmostou su ovocne kapsicky a aj ovocne tycinky maly miluje 🙂 a aj ja 🙂
Dcérka najradšej na desiatu zje nastrúhané ovocie a piškóty, za tie by aj zabila 😠
najčastejšie je to ovocie alebo jogurt prípadne nejaká sladkosť ale len výnimočne 😀
Struhane jablcko s mrkvickou jogurt vyziva ak napeciem tak kolacik 🙂
ovocie, ovocie a ovocie ;)
občas obohatené o píškótku alebo nejakú jednu sušienku pre prvé zúbky ;)
Ale zdravé cukry potrebujeme, takže ovocie na desiatu je No1 :D
U nás je to väčšinou nejaké ovocie alebo jogurt alebo müsli s mliekom alebo croissant , prípadne koláčik 😉
ovocie, jogurtik, ak podavame jedlo v kociku tak je to susienka, alebo biely rohlicek

Naša malá dcérka má veľmi rada ovocie - a to dostáva na desiatu, prípadne olovrant. Zatiaľ jej chutilo všetko, čo sme vyskúšali - či už jabĺčka, hrušky, čučoriedky, banány.... a to buď v čerstvej forme, alebo vo forme ovocných príkrmov. Najnovšie sme vyskúšali i Vaše ovocné kapsičky - a mali veľký úspech 🙂 výhra by nás určite potešila 🙂