VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

Sice na tejto fotke mala 7mesiacov no dnes uz mame presne 1rok ,do dnesneho dna sme verny znacke Hipp od pocnuc mlieka,prikrmov,napojov...som velmi spokojna a hlavne moja Lilianne urcite na dalej ostanem verna znacke Hipp ❤️
Milá Lydka a milé mamky. Nedá mi , nepodeliť sa s vami o náš pribeh. Dufam ze to nikto nevezme zle a neposle mi tu socialku.. 😉Dnes ráno som si na svoju divnú chuť spravila chlebík vo vajíčku... bolo mi divné že mám naň chuť ale reku dám si... moj synček v posledných dňoch veľmi vymýšla ohladom jedla... vie ze ked niečo odmietne dostane niečo iné a niekedy to skúša stále dookola ... (bol chorý a takým sposobom sme sa donnho snazili dostat aspon máličko čohokolvek) ale dnes moja trpezlivost presla ja si chcem dat vonavucky chlebik vo vajicku a on vymýša...počas ranajok mi prislo upozornenie že dámska návsšteva ktorá chodí každych 28 dní meška...hmm divné... prešla ma chut na vonavy chlebík a nervozita stúpla. Synček čo inak zje všetko čo nezje jeho odmietal jest.. ja nervna vybrala som ho zo stolicky a hovorím dám to do kosa ked si to neprosis a nebudeš mat! budeš hladnučký . a on že .. nono ,, :D tak som ho dala na vrch kosa do sacika ze dame potom zvieratkam... v strese hladam aspon nejaký tehu test. jeden som našla . Moj prcek stále v patách ked mu doslo ze ten chlebík už nedostane a zrejme to s tou hladovkou myslím vážne.. plačúci chodil za mnou prosil mna,m mnam a hladkal ma ab som mu prepáčila. výťazoslavne som vytiahla test z kufríka a ten na mna že ,, mnam mnam?? ,, ja že nie!!! :D no už mi bolo opäť smiešno... ani ocikať mi ho nedal :D zrazzu odišiel ja som v pokoji ocikala a len počuej niečo šušťať prídem do kuchyne a on si to z toho koša vybral :D myslela som ze sa z toho ovracam :D :D ale ustála som to :D pridem do kúpelne a test // až vtedy mi prišlo zle...
Lydka ber to ako poctu si prvá ktorá to vie... ešte to samozrejme nie je 100% ale všetko tomu nasvadcuju :D
Tak držte prsty neech to s tým zbojníkom všetko zvláadneme!
Prajem vám krásny den MAMKY!
Naša dcérka najmladšia rada mliečko pije
braček starší s radosťou ju pritom pozoruje. 🙂
Na desiatu, na olovrant dávajú si najradšej
ovocné príkrmy od Hipp-u, tie sú najsuper!
Slivkové, broskyňové, hruškové
najobľúbenejšie sú pre deti naše,
keď boli bábätká papali aj kaše.
Keď sme chorí a nevládzeme navariť,
musí nás Hipp aj s obedom veľakrát zachrániť.
Mäsovo-zeleninové príkrmy,
deti už všetky ochutnali. 🙂
Kuracie mäsko i teľacie,
rybička i hovädzie,
všetky majú deti rady
a rastú nám ako z vody! 😀 😀 😀 😀 😀
@martinkaha 😀 Tak ty to vyhras 😀 Ta fotka jak ju krmi nema jedinej chyby, fandim vam
@polacka Si zlatá, ďakujeme! 😉

a ked bol maly tak mal rad sladky rozok aj doteraz ho ma rad 🙂 🙂