icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €

lidka_hipp
15. feb 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
gabika51
17. feb 2016

a ked bol maly tak mal rad sladky rozok aj doteraz ho ma rad 🙂 🙂

miskamiskamiska39
17. feb 2016

Sice na tejto fotke mala 7mesiacov no dnes uz mame presne 1rok ,do dnesneho dna sme verny znacke Hipp od pocnuc mlieka,prikrmov,napojov...som velmi spokojna a hlavne moja Lilianne urcite na dalej ostanem verna znacke Hipp ❤️

miskamiskamiska39
17. feb 2016

Ospravedlnujem sa viac krat mi pridalo moj prispevok,tento je uz original. Sice na tejto fotke mala 7mesiacov no dnes uz mame presne 1rok ,do dnesneho dna sme verny znacke Hipp od pocnuc mlieka,prikrmov,napojov...som velmi spokojna a hlavne moja Lilianne urcite na dalej ostanem verna znacke Hipp ❤️

misiq22
17. feb 2016

Nam chuti zatial vsetko 😀 , uvidime casom... 😉 😝 🙂

kkmonique
17. feb 2016

Olivia velmi rada papa skoro vsetko... 🙂 Od ovocia a zeleniny az po rajcinovu polievku...Ale samozrejme vie, ze obcas si treba aj pomaskrtit...tak si v cukrarni vybrala ten najvacsi zakusok... 🙂

gabiandelka
17. feb 2016

Tamarke chuti mrkvicka

slavuska237
17. feb 2016

Milá Lydka a milé mamky. Nedá mi , nepodeliť sa s vami o náš pribeh. Dufam ze to nikto nevezme zle a neposle mi tu socialku.. 😉Dnes ráno som si na svoju divnú chuť spravila chlebík vo vajíčku... bolo mi divné že mám naň chuť ale reku dám si... moj synček v posledných dňoch veľmi vymýšla ohladom jedla... vie ze ked niečo odmietne dostane niečo iné a niekedy to skúša stále dookola ... (bol chorý a takým sposobom sme sa donnho snazili dostat aspon máličko čohokolvek) ale dnes moja trpezlivost presla ja si chcem dat vonavucky chlebik vo vajicku a on vymýša...počas ranajok mi prislo upozornenie že dámska návsšteva ktorá chodí každych 28 dní meška...hmm divné... prešla ma chut na vonavy chlebík a nervozita stúpla. Synček čo inak zje všetko čo nezje jeho odmietal jest.. ja nervna vybrala som ho zo stolicky a hovorím dám to do kosa ked si to neprosis a nebudeš mat! budeš hladnučký . a on že .. nono ,, :D tak som ho dala na vrch kosa do sacika ze dame potom zvieratkam... v strese hladam aspon nejaký tehu test. jeden som našla . Moj prcek stále v patách ked mu doslo ze ten chlebík už nedostane a zrejme to s tou hladovkou myslím vážne.. plačúci chodil za mnou prosil mna,m mnam a hladkal ma ab som mu prepáčila. výťazoslavne som vytiahla test z kufríka a ten na mna že ,, mnam mnam?? ,, ja že nie!!! :D no už mi bolo opäť smiešno... ani ocikať mi ho nedal :D zrazzu odišiel ja som v pokoji ocikala a len počuej niečo šušťať prídem do kuchyne a on si to z toho koša vybral :D myslela som ze sa z toho ovracam :D :D ale ustála som to :D pridem do kúpelne a test // až vtedy mi prišlo zle...

Lydka ber to ako poctu si prvá ktorá to vie... ešte to samozrejme nie je 100% ale všetko tomu nasvadcuju :D

Tak držte prsty neech to s tým zbojníkom všetko zvláadneme!

Prajem vám krásny den MAMKY!

aluxka
17. feb 2016

Romanka spapá všetko, ovocie, zeleninu, mäso, rybu ale najviac si "pošmakuje" na kuracom stehne a akejkoľvek ovocnej výživke s piškótami 🙂

jajuska9
17. feb 2016

Spapá všetko čo nespapá ju :D

polacka
17. feb 2016

My najradšej papame piskoty a mlieko 😉

anita
17. feb 2016

Táto fotka je ešte z Vianoc kde papa špaldový medovník. Snažím sa variť zdravé veci, môjmu malému naštastie chutí skoro všetko. Čo som ale veľmi rada, tak to je to, že najviac zbožňuje zeleninu a ovocie.

kikiklop
17. feb 2016

Mi začiname z papkanim a samozrejme mrkvičkov ake ideme dalej a dalej a dufam že zo značkov hipp budeme iba priberat🙂dobru chut🙂

valkyra85
17. feb 2016

Mišelke najviac chutí polievočka od maminky 😉

dobromila1111
17. feb 2016

Náš maskrtnik, chutí mu zdravé sladké, čokoládové moc ee, ovocie len vyzivkove, hm..chlapci🙂

valkyra85
17. feb 2016

Mišelke najviac chutí polievočka od maminky 😉

yvaine
17. feb 2016

Našej princezne zatiaľ viac ako jedlo chutí lyžička :D

werunn
17. feb 2016

Naša Sofi najradšej "žuje" vlastné pančušky 😉, ale nepohrdne ani zeleninovo masovym príkrmom a úplne najradšej má Hipp keksíkovú kašu na dobrú noc.

martinkaha
17. feb 2016

Naša dcérka najmladšia rada mliečko pije
braček starší s radosťou ju pritom pozoruje. 🙂
Na desiatu, na olovrant dávajú si najradšej
ovocné príkrmy od Hipp-u, tie sú najsuper!
Slivkové, broskyňové, hruškové
najobľúbenejšie sú pre deti naše,
keď boli bábätká papali aj kaše.
Keď sme chorí a nevládzeme navariť,
musí nás Hipp aj s obedom veľakrát zachrániť.
Mäsovo-zeleninové príkrmy,
deti už všetky ochutnali. 🙂
Kuracie mäsko i teľacie,
rybička i hovädzie,
všetky majú deti rady
a rastú nám ako z vody! 😀 😀 😀 😀 😀

elliene
17. feb 2016

Zoe má rada všetko, ale najviac jabĺčkovú výživu.

vtacatko3
17. feb 2016

Nášmu Matúšovi chutí všetko...hlavne to, čo je zakázané. Tak aj aj táto smotana, lebo mu nerobí dobre na bruško.

polacka
17. feb 2016

@martinkaha 😀 Tak ty to vyhras 😀 Ta fotka jak ju krmi nema jedinej chyby, fandim vam

martina374
17. feb 2016

Našej malej najviac chutí to čo má na tanieri ocko 🙂 Zje všetko, nevymýšľa,ale okrem svojho obedu sa ešte rada pridá k nám a ochutnáva náš obed. 🙂

linuus77
17. feb 2016

ochutname všetko, nicim nepohrdneme, ale toto nam chuti jednoznacne najviac 😀 😀 😀 😀 😀

martinkaha
17. feb 2016

@polacka Si zlatá, ďakujeme! 😉

jajamalka
17. feb 2016

Aj keď to tak nevyzerá, naozaj jej chutí jesť. 😀 Najviac kyslé uhorky. 😉

misicka2207
18. feb 2016

Mami ja to masko nepapam to sa ti zda. ;)

dzanem
18. feb 2016

Daj uz sem tu vyzivuuu rychlooo,mnam

svetlusb
18. feb 2016

Ja ešte papám a beriem výživu s bruška svojej maminky, ale neskôr by sa nám takýto balíček zišiel. Chcem byť zdravý a papať dobrú a zdravú stravu, preto by sme radi vyhrali túto sadu 🙂 ďakujeme a posielam pozdrav s bruška, držte mi palce 🙂

jaankaa1
18. feb 2016

My my zboznujemeasi vetko ..ja som taky srotovnik a ked mama nestiha mi nieco spravit takki da hipp prikrm.. najlepsie s telacim alebo vyzivku mnam mnam

zoizoi
18. feb 2016

Mne najviac chutí rožtek a výživa Hipp jabĺčková s čučoriedkami. Mňam 🙂