VYHRAJ nový 3D model BETLEHEMU
Ešte sa len skončili prázdniny, začala škola a ani sa nenazdáme a sú tu Vianoce. My v Albi sme vianocovali už od začiatku roka. Už odvtedy sme usilovne pracovali na úplne novom type hry – 3D modele vianočného Betlehemu.
Prostredníctvom neho si vianočnú atmosféru dotvoríte 10 tradičnými vianočnými koledami v milom detskom podaní. Dozviete sa zaujímavé informácie, napríklad na čo slúžia jasličky, čo je kadidlo a myrha alebo ako to bolo s Tromi kráľmi. Nakoniec si už, ako zvyčajne, v zábavných kvízoch overíte, koľko ste sa toho o Ježiškovi naučili.
Koledy z Betlehemu si môžete pustiť napríklad pri pečení medovníčkov s vašimi malými pomocníkmi, alebo pri zdobení príbytkov vianočnou výzdobou.
Kto by si nechcel vytvoriť takú krásnu vianočnú atmosféru spolu s deťmi?
Napíšte mi, čo pre Vás znamená slovo Vianoce. Za odmenu jednej z vás pošlem tento nový Betlehem 🙂
PS.: v predaji dostupný už teraz 😉
https://eshop.albi.sk/kc-betlehem-sk/
Tak súťaž v tejto chvíli vyhodnotená. Betlehem poputuje sem: @lubica285 - gratulujem 🙂 Ostatným ďakujem za účasť 🙂

Vianoce su pre mna teraz hlavne o nasej rodine, o tradiciach, o malych darcekoch a prekvapeniach pre moje deti, o zdobeni stromceka a peceni medovnikov. O pozerani rozpravok v televizori, ale spolu vsetci v objati, o stretavani a piti tepleho cajiku...o privitani maleho jeziska na svet... 🙂
Vianoce pre mňa znamenajú pokoj, lásku a pohodu, krásne dni strávené s rodinkou, pohodová atmosféra pri počúvaní vianočných kolied, pri pečení a pri krásnych rozprávkach pred televízorom, prechádzky po zasneženej prírode,... už aby tento krásny čas prišiel. Veľmi sa teším na pyžamové dni, s horúcim zázvorovo-citrónovým čajom a chutnými koláčikmi, zababušení pod dekou pred televízorom, kedy sa celá rodinka tešíme jeden z druhého a vychutnávame si tento krásny čarovný okamih. V celom dome sa šíri vôňa Vianoc...
Aj pre mňa Vianoce znamenajú najmä čas s rodinou 💕 mám neskutočne rada tu atmosféru ktorá je aj vonku v uliciach po tme keď je všetko rozsvietené 🎄
Tiež mám rada aj momenty kedy môžem niekomu spraviť radosť darčekom 🎁 nekupujeme nič veľké ani predražené a aj napriek tomu sa z toho nesmierne tešíme 😊
Takýto betlehemček by mi pripomínal ten ktorý mávali pod stromčekom babka s dedkom ❤️
@nelakuzelnecitanie vianoce..najkrajsie sviatky roka..rodinna pohoda, laska,stromcek, darceky..Vianoce..toto slovo mam spojene od mojich 14tich narodenin s mojim bratom..ochorel a na Mikulasa ho museli urgentne operovat na onkologii v BA..prisli Vianoce..a my sme netrpezlivo cakali, ci po takej narocnej operacii dovolia, aby bol s nami na Vianoce..a dovolili..ale len na jeden den..boli jeho posledne..od tohto momentu beriem Vianoce ako nieco nadpozemske a vynimocne..kazdy rok spominam na to ked sme boli deti a tesili sa..teraz.uz som mama a verim, ze moj brat sa svojim sposobom tesi z Vianoc s nami, s mojimi detmi..tak ako to bolo kedysi😇
nádej a láska, každý rok si pripomenúť, že láska je stále medzi nami, ten čarovný okamih zrodenia malého človiečika, ktorý tú nádej a lásku prináša na tento svet.
Vianoce pre nas znamenaju symbol rodinnej sudrznosti, lasky a tiez obdobie, kedy sa narodil maly Jezisko.
Čas strávený s rodinou, a radosť detí, a pcit, že sme spolu a tešíme sa z toho.
@nelakuzelnecitanie od kedy máme Linu Vianoce si užívam omnoho viac. Snažím sa čím skôr sú urobiť doma atmosféru a užívať si tie chvíľky a jej radosť v očiach 🙂
@nelakuzelnecitanie
Vianoce pre mňa znamenajú čas stráveny s rodinou. Prechádzky s malým po prírode, spoločné pečenie a oddych. Rada sa prechádzam po vianočných trhoch.
@nelakuzelnecitanie vianoce znamenaju predsa pokoj, rodinnu pohodu a klud od prace. 😊😊 hlavne pre mna 🤣🤣🤣
@nelakuzelnecitanie Pre mňa je to každoročný návrat do bezstarostného detstva, kedy všetko navôkol bolo biele (to boli ešte roky, kedy napadlo aj 2m snehu), štípal mráz, celé dni sme sa s kamarátmi vonku sánkovali, guľovali a stavali sme si pevnosti. Potom sme premrznutý prišli domov a už z diaľky sme cítili úžasnú vôňu starkyných a maminých koláčikov. Boli sme všetci spolu, spievali sme koledy, išli sme na polnočnú omšu ... Všetko to malo takú čarovnú atmosféru, ktorá vo mne rezonuje dodnes. I keď sme nemali možno toľko darčekov ako dnešné deti, boli sme všetci šťastní a spokojní. Na chvíľu sme sa odpútali od každodenných starostí a problémov. Celé obdobie je preto pre mňa dosť emotívne hlavne teraz, keď už mám vlastné deti a chcem im aspoň z časti vytvoriť čarovné Vianoce, nie prostredníctvom darčekov, ale emócii a zážitkov, ktoré si budú pamätať roky 🙂
Vianoce sú pre nás sviatky pokoja... Snažím sa s deťmi piecť medovníky v kľude.. Nech si spravia aké chcú 😍darčeky už nekupujeme ako šialenci..lebo to strácalo čaro.. Takže jeden stačí... Potešil by nás Betlehem... Dala by som ho pod stromček ako darček pre celú rodinu... Už ich vidím ako by sa tešili 💓
Čas strávený s rodinou. Tento rok prvýkrát aj s našou dcérkou, ktorej sa ale ešte. Von nechce 🙄
@nelakuzelnecitanie ja som sa na Vianoce nikdy netesila. Znamenalo to pre mna vzdy chaos, vela prace. Ale odkedy mam dcerku, kazdy rok sa na Vianoce tesim viac a viac 🙂 az sa nespoznavam :D
Vianoce=radost
-zo stretnuti s rodinou a priatelmi
-z priprav-zdobenie domacnosti,vypekanie kolacikov,vymyslania a tvorenia ozdob na stromcek ci darcekov
-z rozpravok bez ktorych by vianoce neboli vianocami
-radost deti (niekedy aj dospelych😉) zo stromceka a darcekov
Vianoce? Čas stráveny s rodinou, zdobenie stromčeka, pečenie, prechádzky po vianočných trhoch, počúvanie vianočných kolied a darčeky pre deti. Malý sa najviac teší na sánkovačku a biely sneh.
Vianoce su carovne a jedinecne. Den ked si za 1stol sadne rodina. A najlepsi je aj predvianocny cas, trhy a ozdobovanie stromceka. Na celom roku mam najradsej prave Vianoce.
Vianoce... Rodina, láska, pohoda, vôňa, teplo, punc😅, rozprávky,piesne, svetielka,výborné jedlo
Ale aj nákupy, hľadanie, chystanie, upratovanie,trhy...ja proste Vianoce milujem 🎄❤️
Vianoce to je čas strávený s rodinou a musím povedať že kým som nemala deti tak pre mňa vianoce nemali až taký význam. Teraz pomaly celý december žijeme vianočnou atmosférou. Tvoríme s deťmi rôzne ozdoby vyzdobujeme, počúvame koledy naozaj si to veľmi užívame. No a samotný štedrý deň to napätie a čakanie do večera a potom pri tom stromčeku keď sa im rozšíria očka pri darčekoch to je neopisatelny pocit. Milujem Vianoce 😍
Vianoce su za kazdeho veku carovne.
Ci ked som bola ja dieta. Alebo v puberte. Ale pre mna osobne su Vianoce najkrajsie teraz. Ked vidim svoje deticky.
Ako sa tesia ked ozdobujeme stromcek. Pecieme perniky. Ked vidia necakane darceky.
Ta tuzba. Viera. Radost. Laska.
Presne to co nasledne nachadzame aj v chrame. Celu podstatu vianoc. Co vlastne znazornuje aj vyherny Betlehem😍😍😍
Pre mna znamenaju Vianoce strasne vela.Od atmosfery zdobenia stromceka a malovania pernickov s detmi az po slavnostnu veceru s rodinou a polnocnu omsu.Uzivam si cas s pribuznymi,lebo nikto nevie dokedy tu bude.A Vianoce su preto vzacne,lebo mozme byt spolu
Vianoce u nás znamenajú čas s rodinou . Najkrajšie obdobie môjho detstva kedy sme trávili všetci čas spolu pohoda kľud. 😂😂. Teraz ako matka si hvedkmujem že to len tak vyzeralo a celé je to rýchlo preč. Žiaľ. Ale milujem Vianoce atmosféru koledy . Betlehem nesmie chýbať
Prvé čo ma napadlo je rodina a chvíle s ňou a detská radosť ...dnešný svet je už veľmi uponáhľaní a určite tie Vianoce majú svoje čaro .. 😊🤗💑👪❄🌲
@nelakuzelnecitanie pre mna znamena, Cas straveny s rodinou, pocuvanie kolied a pozeranie rozpravok, hlavne Cas pohody.
Vianoce su pokoj a rodina.
A kazdorocne hroziaci rozvod kvoli mlynceku na mak.
Vianoce pre mňa znamenajú krásne chvíle strávené v kruhu rodiny, no po strate blízkych aj slzy v očiach pri spomienke na nich...
@nelakuzelnecitanie odkedy pracujem Vianoce pre mňa znamenajú takmer na 100% službu v nemocnici, s pacientami na ARE SI veru medovníčky nenapeciem 😊, im zase pomôžeme inak
@nelakuzelnecitanie Vianoce znamenajú čas strávený s rodinou, radosť v detských očiach, pohodu, rozprávky, koledy. Najkrajší čas v roku. Milujeme Vianoce 🥰🥰🥰
Vianoce=rodina, pokoj, laska, narodenie Bozieho syna

Vianoce sú pre mňa zázračný čas. Niekedy si prajem, aby sa stal veľký zázrak a moja dcérka bola taká ako ostatné deti. Urobím však všetko preto, aby mala krásny život a krásne zázračné Vianoce prevoňané láskou, ihličím a nehou. Moji chlapci vyrábajú darčeky pre Ježiška dajú pod stromček a potom chodia pozerať, či už Ježiško bol, zobral si ich vyrobené darčeky a či im aj On niečo priniesol. A cez vianočný čas sme všetci akýsi lepší, ohľaduplnejší a úctivejší. Kiežby boli Vianoce každý deň.