icon

Získaj Miniknihu Kúzelného čítania

iva_kuzelnecitanie
Moderátor
5. aug 2020

Častokrát sa pri svojej práci stretávam s otázkou, ktoré knihy Kúzelného čítania odporúčame pre menšie deti okolo veku 2 rokov. Odpoveďou sú Miniknihy (https://www.kuzelnecitanie.sk/ponuka-produktov/...)
V ponuke Kúzelného čítania sú aktuálne 3 Miniknihy:
- Denné činnosti,
- Domáce zvieratká a
- Lesné zvieratká.

Vďaka Miniknihe Denné činnosti môžu Vaše deti stráviť jeden deň so súrodencami Miškom a Zuzankou a ich nerozlučnými spoločníkmi, psíčkom Benom a mačičkou Mínou. Čaká na nich spoločné vstávanie, čistenie zúbkov, česanie, cvičenie, obliekanie, raňajky, maľovanie, obed, prechádzka, hranie sa, večera, kúpanie i spoločný spánok. Knižka navyše obsahuje krásne básničky, jednoduchý kvíz a jednotlivé činnosti sprevádza i pesnička.

V Miniknihe Domáce zvieratká sa deti zoznámia s psíkom, húskou, koníkom, ovečkou, prasiatkom, sliepočkou, králikom, kravičkou i s moriakom. Zistia, čo domáce zvieratká jedia a aké zvuky vydávajú. Dokonca sa naučia pomenovať mláďatká domácich zvieratiek. A to všetko spolu s krásnymi básničkami, pesničkami i jednoduchými kvízmi.

Tretia Minikniha Lesné zvieratká zoberie deti do lesa, kde ich čaká veľa zábavy. Svoj domov tu má mnoho nových zvieracích kamarátov ako sú veverička, medveď, jazvec, vlk, diviak či sova. Kto ju zobudil? Kto práve oslavuje narodeniny? Komu sa narodilo mláďatko? To všetko môžete s deťmi v knihe zistiť.

Kúzelné čítanie však pre deti pripravuje 4 nové Miniknihy, vďaka ktorým sa budú môcť naučiť mnoho úžasných vecí z jednotlivých ročných období. A prvú vydá už čoskoro! Už túto jeseň v regáloch predajní uvidíte novú Miniknihu Jeseň. 😊 (https://www.kuzelnecitanie.sk/jesen-minikniha/?...)
Prejdite sa farebnou jeseňou spolu s Magdalénkou a Jonášom. Môžete s nimi vyraziť do lesa na huby, púšťať si šarkana alebo počas sychravých dní vyrábať zvieratká z gaštanov či navliekať šípkové koráliky. Jeseň, to nie je len upršané počasie, ale aj kopec zábavy. Neskôr v zime sa môžete tešiť na novú Miniknihu Zima. ❄

Myslíte si, že by Denné činnosti mohli pomôcť Vášmu dieťaťu pri vytváraní denného režimu?
Alebo, že Domáce zvieratká či Lesné zvieratká v deťoch dokážu vzbudiť o zvieratká ešte väčší záujem?
Napíšte mi, aká téma by Vám v Miniknihe pomohla dieťa naučiť, čo sa mu opakovane nedarí a dve z Vás odmením Miniknihou.

------

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@bona69
@anicka176

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂

vierkaviera
6. aug 2020

Urcite cokolvek s viazanim snurok ❤️

petulda333
6. aug 2020

Domace zvieratka. Dcerka (1) sice pozna zvuky ale boji sa ich. Kniha by jej mohla pomoct zistit, ze zvieratka su dobre a nasi kamarati ❤️

zankakovackova
6. aug 2020

Nas by potešila Minikniha Denné činnosti, aby mala moja malá dcérka inšpiráciu hlavne v česaní ale aj umyvania zubkov, nech si vytvori z tychto cinnosti rutinu.

maja2019
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie Určite umývanie zubkou rucok. Zabavenie sa plienociek .

86488648
6. aug 2020

Jednoznacne s vychovnym zameranim,preco je potrebne zdravo sa stravovat,mat druhych rad a pomahat im,byt ohladuplny a sucitny k ludom a zvieratkam,tesit sa k obycajnych veci...atd...😁

delfinik68
6. aug 2020

potešila by knižka denne činnosti, nakoľko v septembri nám začína škôlka a režim bude úplne úplne iný ako ho pozná 😊

greenfrog
6. aug 2020

mna by pre moje deti potesila kniha s temou kompostovania, recyklacie, separovania, minimalizacie odpadu, uvedomeleho zivotneho stylu, ochrana zivotneho prostredia..k tomuto vedieme nase deti od malicka a beru to ako samozrejmost, mame doma uz klasicku knihu na tuto temu, ale osveta v tomto smere je vitana podla mna v ktorejkolvek podobe. Zaujimava kniha by bola aj na temu ako sa co vyraba, napr. taky papier ako vznika a podobne.

rumalka
6. aug 2020

U nás by určite pomohla téma o umývaní zúbkov. Dcéra si ich síce umyje, ale nie je tým veru veľmi nadšená 😀

vyhuelka
6. aug 2020

Hodila by sa nám knižka Denné činnosti, aby si dcérka osvojila denný režim pekne poporiadku, lebo nie vždy spolupracuje 😁 možno takouto hravou formou by to bolo jednoduhšie 😊

mary_m
6. aug 2020

farby , geometrické tvary , základy sluš.správania- prosím / ďakujem ...

zuzki1
6. aug 2020

Denne činnosti, ak by tam boli aj hodiny , co sa ktorú časť dňa deje 🙂nás bude mat štyri roky ale niekedy poobede je domotaný že je ráno atd (po spánku), keď sa prichytíme že aj na obed mu želáme dobrú noc🙈

funicka
6. aug 2020

Kedze čakáme druhé dieťatko,super by bola knizka,ktorá by na toto vedela pripraviť staršieho súrodenca 😊

iva_kuzelnecitanie
autorModerátor
6. aug 2020

@greenfrog V komentároch som našla viac dobrých nápadov ale Váš s recykláciou, kompostovaním a triedením odpadu je naozaj výborný! Dnes budem publikovať výzvu, v ktorej hľadáme nových autorov či spolupracovníkov Kúzelného čítania. Skúste poslať svoje návrhy na uvedený kontakt. 😉
A ohľadom výroby papiera, tej je venovaná časť knihy Už viem ako sa to robí, kde sa deti dozvedia ako sa vyrába napr. i kniha Kúzelného čítania. 🙂 Túto novinku uvedieme na trh už koncom roka.

kzuzanka
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie denne cinnosti by boli super 😊 verim, ze ak dieta nieco vidi napr. rannu a vecernu hygienu tak sa to automaticky nauci a bude to pokladat za normalnu sucast dna 😊 takisto sa to tyka jedenia, spinkania, hrania a pod. 😊

marite
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie Denné činnosti, by boli perfektne pre nasho Samka, ten sa síce zaujima o velmi vela veci, ale take bezne denné cinnosti, by sa urcite viac naucil chapat, a hlavne preco su dôlezite. 🙂

barbora237
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie Zvieratka uz pozname,ale denne cinnosti by nas urcite potesili,ide najma o spanie haha lebo s tym mame vecny problem. 😂😂😇😇🍀🍀🙏🙏 Vsetky knizky su vymakane a super.

julia34
6. aug 2020

Nám by sa hodila Minikniha :denne činnosti, keďže mame problém s umývaním zúbkov občas aj s česaním a mnoho ďalších veci záleží od nálady našej slečny 🙂

danielyn
6. aug 2020

Bratrancova zienka ma 2chalosov.Jeden bude mat 2rocky a druhy ma 3mediace.Potesila vy sa ktorejkolvek knizke 😊

petrasto
6. aug 2020

Nielen pre mensich, ale aj vacsich tema poriadok a upratanie izby a zaviazanie snurok

vmatuscinova
6. aug 2020

nasemu cerstvo 2r vo svojej vzdorovitej faze by sa zisla taka o tom, ako sa odchadza z ihriska bez jedov a placu;) no isto aj inym maminkam by pomohla knizka o tom, ake je dolezite papanie zeleninky a ovocia ale aj to, ako pekne je sa podelit o hracky... 2. rok zivota je kuzelny objavovanim sveta, priblizit detom cokolvek z realneho sveta je super napad

michmich
6. aug 2020

Nam by sa zisla inspiracia na umyvanie zubkov. Denne musim maleho nahanat a statocne sa pri tom brani 😅

miriskaz
6. aug 2020

Necital som uplne vsetky komentare,ale mna napadla knizka o zeleninke(stale bojujeme😔).
Mohlo by to byt rozpisane,na co je aka zeleninha dobra,a comu pomaju vitaminky z nej.

luspik
6. aug 2020

Myslím,že ako vždy klasické návyky ako umývanie rúk, slušne správanie pozdravenie, podelit sa o hračky, pomôcť si navzájom

sasula8892
6. aug 2020

Vaaau urcite odplienkovanie, lebo nasa mala zdaleka obchadza nocnik a vsetko spojene s cikanim mimo plienky 🙈🙈🙈 inak Denne cinnosti uz mame a je to jej oblubena knizka 😍 ma rok a pol 🙂

weronyqa
6. aug 2020

Zdravé stravovanie by bolo super

mami5
6. aug 2020

Farby a veci typické pre tú farbu

lulu587
6. aug 2020

Mna a mojich dvoch drobcov by potesila knizka Denne cinnosti.Starsi syncek(2.8r)ma este velakrat problem si niektore veci pospajat.Ze si treba umyt rucky ked dojdeme zakazdym z vonku,ze si treba kazdy vecer umyt zubky atd.

ankahe1
6. aug 2020

Mozno tema mladsieho surodenca - babatka, ktore prichadza do rodiny a hoci sa to nezda, nestrhava vsetku pozornost na seba, ale lubi svojho velkeho brata/svoju velku sestru ☺️

kikuska555
6. aug 2020

Nas by urcite potesila kniha domace zvieratka 🙂
Kedze nasa Ness ma takmer rok a pol a o 106 sa uci a opakuje zvieratka tak to by ju potesilo, a myslim ze aj jej starsiu sestru lebo vzdy berie jej knihy 🙈 tak by mala konecne svoju, a ja aspon chvilu casu pre seba 😂🙈

miiceencoovaa
6. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie
Nás by potešila minikniha s postavami alebo so zvieratkami, pretože si ich ešte niektoré stále pletie a už má skoro 2 roky 🙂