icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
agakoll
3. júl 2018

Ťažko vybrať jeden produkt z takej skvelej ponuky, ale pre dcéru by som vybrala Ľudské telo, od malička ju zaujímali tieto veci a pre syna Svet zvierat, rád chodí do prírody a stále pozerá prírodopisné filmy.🙂

mirkapd
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie neviem sa dockat na dopravu.... Mame doma nezbednika ktoreho fascinuju. Auta a bezpečnostné zložky. Myslím ze práve tato knizka bude pre neho to prave orechove

happy77
3. júl 2018

Moje dvojrocne slecny velmi radi "citaju" zatial obrazkove knizky. Vecer by krasne zaspinkali pri Rozpravkach na dobru noc kedze sa nam trochu tazsie zaspava.

marlen5
3. júl 2018

Mame uz dost knih ale potesi nas nieco z noviniek. Mam dve deticky vo veku 3 a 5 rokov.

duracelka13
4. júl 2018

Keďže moje takmer 3 ročné čertíča má problémy s rozprávaním, bolo nám Kúzelné čítanie odporúčané tetou logopedička ako dobrý odrazový mostík k rozviazniu jazýčka. Zaujalo nás Hravé učenie, kde sa spoznávajú čísla, písmená, tvary a farby, skrátka presne to, čo sa práve učíme a nie veľmi sa nám darí...a určite by nás potešili i Rozprávky na dobrú noc, aby som si pri večernom uspávaní s manželom trochu oddýchla.

lula313
4. júl 2018

Keďže sa roky venujeme záchrane zvierat, pre nás je jasnou voľbou svet zvierat, nakoľko chceme, aby k zvieratkam mala vzťah aj naša dcerka❤️

tinkaw
4. júl 2018

Nas 5,5 rocny syn Samko, by si urcite vybral knihu o Ludskom tele. Chcel by sa stat lekarom a odkedy ma aj svoj lekarsky kufrik, ziadne choroby a bacile v nasej rodine nemaju sancu lebo nas vzdy vylieci 🙂

luucca5
4. júl 2018

Nas by potesila hra do auta. Ked cestujeme robim detom animatora len ja....by som si oddychla a oni mozno tiez 😃 Ceruzku zatial nemame, no chlapci poznaju od sesternice a vzdy je to prva vec, ktoru ji zabavi ked sme na navsteve 🙂

denuska23
4. júl 2018

Máme doma dve malé nezbednice pričom staršia bude mať teraz v auguste 2 roky. Veľmi rada tancuje keď jej spievame, tak by nás určite potešila knižka Spievanky, lebo práve pesničky v nej má rada 😊 a rovnako zbožňuje aj všetky zvieratká tak aj knižka Svet zvierat by ju neskutočne potešila

tivka
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie My zatial nemame doma ziadnu takuto knizku, ale veru uz dlhsi cas po nich pokukujem. A kedze mame doma trojrocnu milovnicku kniziek, odze septembra skolkarku, tak pokukujem po Hravom uceni a Hravej anglictine. A preco? 🙂 Lebo je super, ze su v dnesnej dobe taketo moznosti ako sa aj takouto hravou formou ucit a tiez sa nenasilne a hravo zoznamit s anglictinou uz od mala 🙂 Takze ako prvu by som ja volila Hrave ucenie a neskor anglictinu 🙂

sperka
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie budeme mať doma prváčika, určite by mu pomohlo kúzelné čítanie o písmenkách, určite by mu učenie išlo ľahšie a neskôr by mala pomôcku do školy aj dcéra Libuška. No a nakoniec by sme knihu venovali do našej Obecnej knižice, nech aj ostatné deti z našej obce majú uľahčený vstup do školy ;)

marcipanovatorta
4. júl 2018

Už od mala mojim dievčencom veľa spievam, Spievanky by teda boli určite využité. Kde sa spieva, tam je vždy veselo a hádky nemajú miesto 😊

ludkka0407
4. júl 2018

Nasa mala ma sice iba rok a 4 mesiace,ale knizky sa jej velmi pacia☺za mna urcite rozpravky na dobru noc,kedze skusame uz spolu citat vecer pred spanim alebo aj spievanky,kedze jej spievam (ale nejaky super sluch nemam)😅

nito
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie pre môjho staršieho syna 7 rokov, určite niečo kde sa bude ďalej vzdelávať a zlepšovať, už teraz je to taký malý dedko vsevedko 🙂
Takže jemu by sa určite hodil Atlas sveta, Ľudské telo, Slovensko, Anglický obrázkový slovník.
Menší syn (5r) má problém s rečou, na jednom oku dioptriu -3,25, takže pre neho sú tieto knižky ideálne , keďže má niekedy bolesti hlavy z videnia. Jemu by sa hodili Hravé učenie, Svet zvierat s elektronickou ceruzkou, Moje prvé písmenká, Dinosaury, Doprava, Spievanky, Rozprávky na dobrú noc, O pernikovej chalupke.
Spolocne by sa pohrali s hrami: Cesta okolo sveta, Hra do auta 🙂
Už máme Hravu angličtinu, nakoľko starší chodí do jazykovej triedy a veľmi rád sa s ňou hrá, robí si kvízy, počúva a učí sa nové slová. Menší ten si rád zapína zvuky. Chodia k nám aj susedia, ktorí sú vrstovníci s mojimi deťmi a niekedy sa nemôžu dohodnúť, kto sa bude hrať s knižkou ako prvý, takže určite budeme dokupovať ďalšie knihy 😊

extrapm
4. júl 2018

Moju 5 ročnú a poriadne zvedavú slečnu by potešilo Slovensko... Stále musíme na nete vyhľadávať niečo o mestách, pamiatkach... a takto by to mala pekne pokope... 🙂

matkag89
4. júl 2018

Nasho synceka strasne zaujimaju z zvieratka... Uci sa napodobnovat aj ich zvuky... Takze urcite by nas potesil Svet zvierat 🙂

llela
4. júl 2018

dobry den, vase knizky mame velmi radi, doma mame anglictinu, svet zvierat a hrave ucenie....mam sice 2 dievcata ale auta u nas nesmu chybat a preto si myslim ze pripravovana doprava by bola momentalne idealna kniha pre nich...urcite sa chystame aj na prirodovedu ked bude dostupna a pismenka kedze starsia bude predskolacka..

reni1512
4. júl 2018

Nasa Nelka 5r.by sa potesila Slovensku,je super vediet o nasej krajine co najviac a kniha je vyuzitelna v kazdom veku,zabavi sa cela rodina a pocka aj maleho braceka 🙂

beky1813
4. júl 2018

Moju by urcite zaujala Hra do auta, kedze cestujeme dlhsie trasy

nevesta
4. júl 2018

Pre moju 10 rocnu ludske telo, nech vie viac, ako veci v tele funguju. A pre 8 rocnu hra do auta, nech nepili usi 😀

ivec16
4. júl 2018

moj 3 rocny drobec by urcite najviac ocenil dopravu, je to velky cestovatel... zrovna vcera vecer sme mali letiet na slovensko, bohuzial vymenili sme lietadlo za poziarne auto, pretoze si 20 min pred odletom spravil uraz nad okom, spadol a hlavickou narazil o stolicku (akurat zacali bordovat)... vsetci boli velmi mily a pacilo sa mu ako pistili sirenu v aute... mame jeden stych nad okom, o zazitok viac... ale dufam ze s ostatnymi dopravnymi prostriedkami ako napriklad zachranarska helikoptera sa oboznami radsej iba v knizkach...

tinka1601
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Nam by sa teraz najviac hodila kniha moje prve pismenka,mame uz svet zvierat,hrave ucenie aj rozpravky na dobru noc a vsetky sa nam velmi pacia

silsil
4. júl 2018

Ja mam síce už velkaca 5r a knihy altas sveta, kde vie nájsť vsade to kozmické centrum, raketu, a jej od štartovanie som. Počúvala hodiny. Ale pri pozicanej pernikovej chalupke pre sedel este viacako ho to bavilo. Takze5keby som vyhrala potešilo by nas niečo rozprávkové

smejka0907
4. júl 2018

kniha ľudské telo,lebo ju ešte nemáme 😊

monika937
4. júl 2018

Nas by potesilo slovensko alebo ludske telo 🙂

alenaba
4. júl 2018

Ak by som mohla tak určite Moje prvé písmenká, aby sa jej lepšie v septembri darilo v škole a ľahšie by sa naučila látku v prvom ročníku

bendinko
4. júl 2018

Potesila by nas Hrava anglictina, kedze si myslim, ze cudzi jazyk je potrebne vstepovat dietatku uz od mala a tato hrava forma je ta najlepsia cesta 😉

marcelka11
4. júl 2018

Pre môjho syna by bola ideálna hra Cesta okolo sveta, od útleho veku pozná mnohé hlavné mestá štátov, ktoré si nepamätám ani ja😄... Isto by ho obohatila.