Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
Súťaž práve teraz!
Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?
Vyberieme a odmeníme 5 z vás!
V tejto chvíli ukončujem súťaž.
Výhry poputujú sem:
@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea
Ozvem sa Vám!
Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉
Nám by sa veľmi hodila knižka Rozprávky na dobrú noc, nakoľko dcérka pred spaním rada počúva rozprávky, ktoré jej čítam. 🙂 veľmi by sme sa potešili, ak by sa na nás usmialo šťastie 🙂
My uz doma spievame pesnicky s knizkou Spievanky, a nasu Nelku by urcite potesila knizka Rozpravky na dobru noc, kedze si kazdy vecer pred spanim citame ❤
Chcela by som vyhrat pre mojho synceka Rozpravky na dobru noc, pretoze bez rozpravky na dobru noc si ani jeden z nas nevieme predstavit uspavanie a syncek by sa tejto knizke urcite velmi potesil 🙂
Mne by sa pre mojho 2,5 rocneho nezbednika pozdavali rozpravky na dobru noc a hrave ucenie, ale asi by ostali v kute ak by sa mu do ruk dostala knizka Doprava 😊
Páči sa mi Cesta okolo sveta. Nedávno sme spolu s dcérkou čítali knižku Cesta okolo sveta za 80 dní - skrátené spracovanie Verneovky pre deti. Leto je o cestovani, spoznávaní... A tak aj spoznávanie cez knižku môže byť zábavné.
Jednoznačne Ľudské telo. Našich dvoch nezbedníkov Jakubka a Zuzku zaujíma všetko a často sa rozprávame o všeličom. Zvažovali sme kúpu a bol by to krásny darček pre oboch, nakoľko majú obaja v lete meniny.
Moje prvé písmenká je pre nás aktuálna knižka, kedže máme doma budúceho prváčika. Určite by našla svoje uplatnenie a škola by bola pre nás hrou. 😉
Aktualne by sa nam hodila Hra do auta, kedze nas caka cestovanie. Ale vsetky knizky su super a postupne si ich urcite zaobstarame. 🙂
Nasho syna by urcite potesila knizka Svet zvierat, ale ak vyjde Doprava tak to by bolo radosti, ked by ju dostal 🙂
nejaké knihy už máme, ale najviac by sa nám hodila kniha Hry do auta, keďže je čas dovoleniek a výletov 🙂
Ahojte 🙂 rozprávky na dobrú noc by nás veľmi potešili, náš drobček už pomaly začína vnímať, preto by rozprávočky pred spinkaním určite urobili radosť. Aj drobcovi aj maminke 🙂
Máme už doma 4 knižky a deti sa s nimi vedia zabaviť (hlavne dcérka). Potešili by ich určite ešte Slovensko, keďže ich zaujíma, kde je čo na Slovensku a Moje prvé písmenká, pretože ich na budúci rok čaká škola.
My sa zoznamujeme s cislami, farbami,tvarmi, takze by nám to Hravé ucenie veľmi veľmi uľahčilo.Plánujeme ho kúpiť drobcekovi k 3. narodeninam, alebo ako odmenu, za to, ze pojde od septembra do škôlky.
určite by sa nám hodilo Slovensko pre staršiu a pre mladšiu, ktorá bude od septembra prváčkou hravé učenie 🙂😍
Joj nam by sa hodilo Ludske telo ale aj rozpravky na dobru noc aj do auta aj zvieratka ... tazko vybrat z takej super ponuky.
@nelakuzelnecitanie u nás ľudské telo, lebo to dcéru zaujíma a ufff sa priznám že tie jej otázky niekedy fakt že neviem narýchlo zodpovedať a musíme googliť...😁
😍 Cesta okolo sveta ✈️ alebo Hra do auta 🚗 pretože veľa a radi cestujeme, dcérka je na svoj vek veľmi zvedavá a rada sa učí takže by sa určite veľmi potešila 🙂❤️❤️❤️
Tieto knizky su super 🙂 mam doma troch chalanov a mame uz dve perá,lebo bola bitka oň :D ked mal najstarsi 2 roky dostal Hrave ucenie, postupne sme dokupili Hru do auta, Svet zvierat, Atlas sveta a Ludske telo 🙂 nas prostredny ma v nedelu 2 roky tak by bol super darcek dalsia knizka do zbierky trebars Anglicky obrazkovy slovnik alebo Hrava anglictina, super bude urcite aj pripravovana knizka Doprava 🙂 tazke vybrat, tak keby sa nam postasti boli by sme velmi radi 🙂

@nelakuzelnecitanie Nasa Lilien ma strasne rada zvieratka a preto nasa prva volba by bola Svet zvierat 🙂 Prvu knizku jej planujeme kupit na Vianoce, ale kedze ma o par dni meniny, potesila by vyhra v tejto sutazi 🙂