Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.
Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Logo duplo je u nas Naj hracka 😉 🙂
lego = male naslapne miny 🙂 🙂 🙂
Duplo je vhodne aj pre vacsie deti...syn najstarsi ma 5r a lubi sa s tym hrat...uvitala by som keby sa dali pokupovat nejake diely zvlast dvere,okna,zvierata,postavicky
Jeeeej pekny zaciatok tyzdna 😊 tesime sa 😊 uz aj my skladame legooooo 😊😊😊😊😊😊❤❤❤❤❤❤❤
Jeeeej lepší týžden na koniku ani nemohol byť 😵 Moj synček bude mať v Decembri tri rôčky a lego Duplo miluje a ja tiež 😀 minulý rok dostal na vianoce lego duplo vláčik a odvtedy je maniak do lego duplo.Pri ničom nevydrží tak dlho ako pri hre sním.Tento rok plánujeme pod stromček lego duplo Lesopark je to nádherné lego 😵
Perfektná hračka pre každé dieťa a jeho rozvoj.
Moji maju uz 6r a 9r..ale stale si vedia pohrat. Mame vela duplo lega takze si stavaju farmu, alebo vlacik s velkou drahou kolajnic..popr sa hraju na policajnu nahanacku. A ked deticky vyrastu, urcite duplo nepredam ale odlozim pre buduce vnucatka 😀 😀 😀 ved lego nestarne 😉 😉
Jeeee 🙂 super téma! Som rada, že opäť prišli dni s lego duplo 😀
Ja už len čakám kedy sa vráti manžel zo služobky..aby prevzal štafetu na stráženie nášho Jakubka a ja som sa mohla slobodne zatúlať pomedzi lego 🙂
aj my sa tešíme a veľmi 🙂
🙂 Teším sa na súťaž i užitočné typy na darčeky 😀
Tesime sa,tento tyzden mi zapasoval,akurat som tieto dni po lego duplo poskulovala.Syn bude mat dva,uz nico chystam na Vianoce z tejto sady.Vsak si pamatm,ze 25 rokov dozadu som sa s brachom tolko vyhrala s legom a dnes pokracuje dalsia generacia.
Mame lego duplo vlacik a tale dokupujeme,dokupujeme a staviame rozne trate uz sme dokupili aj most.No uz ma nic nenapada... 🙂
U nas lego Duplo fici, skladame vlacik auticka mame aj zvieratka syn ukazuje dcerke ako treba skladat :D ona chudatko zatial len lego ochutnava :D ale coskoro zacne aj skladat 🙂
tesime sa , u nas lego nesmie chybat, ci uz na narodeniny, vianoce. Mame celkom slusnu zbierku, hlavne duplo. 😉
Aj my sa tesime, moj syncek ma sice len 18 mesiacov, no uz je hrdy majitel 4 stavebnic a velmi pekne sa s nimi hra od 1. roka Miluje skladat traktor, vlacik, hrat sa so zvieratkami a panacikmi. Na vianoce mu urcite pribudne dalsie Lego Duplo Hra sa cela rodina 😂😇👍🏼👌🔝💋🦄
U nas lego top top hracka tp je neznicitelna nenahraditelna hracka tesime sa
super konecne ;)
taaaak,u nas doma sa s Legom chystam zoznamit teraz,resp.o par dni....lebo syn bude mat 5r.,no a az teraz sa mu zacalo pacit v skolke,u kamaratov a ja naozaj potrebujem nejaku radu na "startovacie lego"....naozaj by som rada vedela,co kupit ako prve,resp,co kupit uz pre takeho velkeho chlapca
takze na sutaz sa tesim a aj na inspiracie a uz teraz sa tesim,ze sa vratim do detskych cias aj ja.
Vcera sme akurat objednali moj prvy vlacik malemu k meninam 🙂 chceli sme mu to dat az pod stromcek no muz nevydrzi 🙂
Planujeme na Vianoce kupit synovi. U nas doma Lego Duplo to proste fiči
Chceli by sme malej na narodeniny kupit lego rodinny dom len skoda ze ho uz nezozenieme v obchode u znamych ju ocarila hojdacka ani z ruky ju dat nechcela
Super, ze tu mame opat dni s Lego duplo. Prave cez vikend sme synovi kupili dve menšia balenia a jedno vacsie lego duplo ( ku kazdej babke jedno a jedno domov- uz chystáme na Vianoce) jasom sa vzdy tešila, ako si budem raz so svojim dieťaťom stavat z lega, konecne sa mi to zacina plniť. Ak bude syn po mne, budeme musiet kupit extra izbu len na stavebnice Lego duplo
Lego duplo a lego pre vacsie deti su sucastou nasho zivota uz 12 rokov a este sme nenasli inu hracku ktora by moje deti zabavila tak ako Lego.Ked riesime nejaky darcek vzdy skoncime pri Legu, lebo to je istota 😀 Aj teraz uz moj 12 rocny syn štrkoce vo svojej izbe s legom...U mojej skoro trojrocnej dcery su najoblubenejsie duplo zvieratka a Minnie.
Samozrejme že sa tešíme 🙂 Vianoce sa blížia takže čo chvíľka už budeme písať ježiškovi ohľadne darčekov a samozrejme na lego DUPLO nezabudneme 🙂 😉 🙂
super velmi sa tesime,lego duplo je sucastou nasho zivota 🙂skladame auticka,domceky,farmu so zvieratkami k vianociam rozsirujeme nasu zbierku.....hasičsku supravu............1*** 🙂 😉
Och, u nás sa z LEGO DUPLO stala závislosť...len neviem, či synčekova alebo moja 😁 najväčší úspech má diaľkový autobus, policajná stanica a lietadlo...na vianoce pribudne smetiarske auto a farmár...och to bude radosti 😘 😍 😘
Lego je každodennou súčasťou nielen nášho života. Tento rok pod stromčekom bude aj nový box v tvare lego kocky lebo už to nemáme kde dávať. Súťaži sa určite zucastnime a vopred gratulujem víťazom a Vám v mene všetkých mamičiek Ďakujem!

Skvelé! Lego skladačky sú už dávno súčasťou nášho života, ako malá som ich zbožňovala. Celé dni som si dokázala skladať. Dcérka sa už tiež začala o skladačky zaujímať. Duplo nemáme, zatial sme si mohli kúpiť len napodobeninu u číňana 😀 ale účel to plní, skladáme vysoké veže, domčeky...