icon

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
luchajda
10. okt 2016

Skvelé! Lego skladačky sú už dávno súčasťou nášho života, ako malá som ich zbožňovala. Celé dni som si dokázala skladať. Dcérka sa už tiež začala o skladačky zaujímať. Duplo nemáme, zatial sme si mohli kúpiť len napodobeninu u číňana 😀 ale účel to plní, skladáme vysoké veže, domčeky...

sisulka12
10. okt 2016

Logo duplo je u nas Naj hracka 😉 🙂

majusqa77
10. okt 2016

lego = male naslapne miny 🙂 🙂 🙂

1katkas
10. okt 2016

Duplo je vhodne aj pre vacsie deti...syn najstarsi ma 5r a lubi sa s tym hrat...uvitala by som keby sa dali pokupovat nejake diely zvlast dvere,okna,zvierata,postavicky

trudy1717
10. okt 2016

Jeeeej pekny zaciatok tyzdna 😊 tesime sa 😊 uz aj my skladame legooooo 😊😊😊😊😊😊❤❤❤❤❤❤❤

martinusik91
10. okt 2016

Jeeeej lepší týžden na koniku ani nemohol byť 😵 Moj synček bude mať v Decembri tri rôčky a lego Duplo miluje a ja tiež 😀 minulý rok dostal na vianoce lego duplo vláčik a odvtedy je maniak do lego duplo.Pri ničom nevydrží tak dlho ako pri hre sním.Tento rok plánujeme pod stromček lego duplo Lesopark je to nádherné lego 😵

adenka777
10. okt 2016

Perfektná hračka pre každé dieťa a jeho rozvoj.

leylastore
10. okt 2016

Moji maju uz 6r a 9r..ale stale si vedia pohrat. Mame vela duplo lega takze si stavaju farmu, alebo vlacik s velkou drahou kolajnic..popr sa hraju na policajnu nahanacku. A ked deticky vyrastu, urcite duplo nepredam ale odlozim pre buduce vnucatka 😀 😀 😀 ved lego nestarne 😉 😉

lenulikus
10. okt 2016

Jeeee 🙂 super téma! Som rada, že opäť prišli dni s lego duplo 😀
Ja už len čakám kedy sa vráti manžel zo služobky..aby prevzal štafetu na stráženie nášho Jakubka a ja som sa mohla slobodne zatúlať pomedzi lego 🙂

minulin
10. okt 2016

@bara_lego Veru, tesim sa 🙂 Dlho bolo ticho 🙂 Snad si opat nieco najdem aj pre synceka 🙂

staniacik
10. okt 2016

aj my sa tešíme a veľmi 🙂

timea
10. okt 2016

🙂 Teším sa na súťaž i užitočné typy na darčeky 😀

swimka1
10. okt 2016

Tesime sa,tento tyzden mi zapasoval,akurat som tieto dni po lego duplo poskulovala.Syn bude mat dva,uz nico chystam na Vianoce z tejto sady.Vsak si pamatm,ze 25 rokov dozadu som sa s brachom tolko vyhrala s legom a dnes pokracuje dalsia generacia.

gababtom
10. okt 2016

Mame lego duplo vlacik a tale dokupujeme,dokupujeme a staviame rozne trate uz sme dokupili aj most.No uz ma nic nenapada... 🙂

luma1
10. okt 2016

U nas lego Duplo fici, skladame vlacik auticka mame aj zvieratka syn ukazuje dcerke ako treba skladat :D ona chudatko zatial len lego ochutnava :D ale coskoro zacne aj skladat 🙂

laura28
10. okt 2016

tesime sa , u nas lego nesmie chybat, ci uz na narodeniny, vianoce. Mame celkom slusnu zbierku, hlavne duplo. 😉

evasarlota
10. okt 2016

Aj my sa tesime, moj syncek ma sice len 18 mesiacov, no uz je hrdy majitel 4 stavebnic a velmi pekne sa s nimi hra od 1. roka Miluje skladat traktor, vlacik, hrat sa so zvieratkami a panacikmi. Na vianoce mu urcite pribudne dalsie Lego Duplo Hra sa cela rodina 😂😇👍🏼👌🔝💋🦄

mytraja3
10. okt 2016

U nas lego top top hracka tp je neznicitelna nenahraditelna hracka tesime sa

majik66
10. okt 2016

super konecne ;)

terezka1947
10. okt 2016

taaaak,u nas doma sa s Legom chystam zoznamit teraz,resp.o par dni....lebo syn bude mat 5r.,no a az teraz sa mu zacalo pacit v skolke,u kamaratov a ja naozaj potrebujem nejaku radu na "startovacie lego"....naozaj by som rada vedela,co kupit ako prve,resp,co kupit uz pre takeho velkeho chlapca
takze na sutaz sa tesim a aj na inspiracie a uz teraz sa tesim,ze sa vratim do detskych cias aj ja.

myshela
10. okt 2016

Vcera sme akurat objednali moj prvy vlacik malemu k meninam 🙂 chceli sme mu to dat az pod stromcek no muz nevydrzi 🙂

caterin
10. okt 2016

Planujeme na Vianoce kupit synovi. U nas doma Lego Duplo to proste fiči

boniqa
10. okt 2016

Chceli by sme malej na narodeniny kupit lego rodinny dom len skoda ze ho uz nezozenieme v obchode u znamych ju ocarila hojdacka ani z ruky ju dat nechcela

liligreg
10. okt 2016

Super, ze tu mame opat dni s Lego duplo. Prave cez vikend sme synovi kupili dve menšia balenia a jedno vacsie lego duplo ( ku kazdej babke jedno a jedno domov- uz chystáme na Vianoce) jasom sa vzdy tešila, ako si budem raz so svojim dieťaťom stavat z lega, konecne sa mi to zacina plniť. Ak bude syn po mne, budeme musiet kupit extra izbu len na stavebnice Lego duplo

petrazkn
10. okt 2016

Lego duplo a lego pre vacsie deti su sucastou nasho zivota uz 12 rokov a este sme nenasli inu hracku ktora by moje deti zabavila tak ako Lego.Ked riesime nejaky darcek vzdy skoncime pri Legu, lebo to je istota 😀 Aj teraz uz moj 12 rocny syn štrkoce vo svojej izbe s legom...U mojej skoro trojrocnej dcery su najoblubenejsie duplo zvieratka a Minnie.

lemasa
10. okt 2016

Samozrejme že sa tešíme 🙂 Vianoce sa blížia takže čo chvíľka už budeme písať ježiškovi ohľadne darčekov a samozrejme na lego DUPLO nezabudneme 🙂 😉 🙂

stanulka27
10. okt 2016

super velmi sa tesime,lego duplo je sucastou nasho zivota 🙂skladame auticka,domceky,farmu so zvieratkami k vianociam rozsirujeme nasu zbierku.....hasičsku supravu............1*** 🙂 😉

zuzzuzzuz
10. okt 2016

Och, u nás sa z LEGO DUPLO stala závislosť...len neviem, či synčekova alebo moja 😁 najväčší úspech má diaľkový autobus, policajná stanica a lietadlo...na vianoce pribudne smetiarske auto a farmár...och to bude radosti 😘 😍 😘

martinadoll
10. okt 2016

Naša neodmysliteľná súčasť kazdeho dna 🙂 dcérka dostala na prve narodeniny od svokry a dokaze sa s ním prehrat cele hodiny. 🙂

lovetoken
10. okt 2016

Lego je každodennou súčasťou nielen nášho života. Tento rok pod stromčekom bude aj nový box v tvare lego kocky lebo už to nemáme kde dávať. Súťaži sa určite zucastnime a vopred gratulujem víťazom a Vám v mene všetkých mamičiek Ďakujem!