icon

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
taya4
10. okt 2016

Lego je super hracka. 🙂

rita2012
10. okt 2016

No super, tak sa tesime na sutaz. Tiez uz mame doma prvy lego duplo vlacik s cislicami a na vianoce urcite pribudne dalsia duplo krabica 🙂

sandri
10. okt 2016

Maly ma o tyzden narodeniny a Duplo uz caka schovane na vrchu skrine 🙂

pittka
10. okt 2016

Tesime sa aj my, dcerka sa rada hrava s legom a kedze nam v lete pribudol syncek budeme musiet zbierku rozsirit.

clauda2010
10. okt 2016

Lego duplo je super. Teraz ho berie madcsia staršej tak kúpime pod stromček máme dom a dajake domáce zvieratká. Tak už len dať tip aké kúpiť teším sa na inšpiráciu

kikusa76
10. okt 2016

Tešíme sa veľmi,asi pred pár mesiacmi sme kúpili prvé Duplo a nevieme naň dopustiť super hračka prehra sa celá rodinka,tesime sa na súťaž hádam sa nám podaril aj niečo vyhrať xi xi,mame už niečo kúpené aj na vianoce,stale niečo nové a pekné nachadzame.

saskiaaa
10. okt 2016

Mi mame 2 roky aj 3 mesiace a urcite chceme kupit ale vobdc neviem jake ☹

knatinka
10. okt 2016

Lego duplo najlepšia zábavka pre môjho synčeka a teda aj pre mna☺️ za chvíľu su tu jeho meniny a čoskoro Vianoce, uz sa teším, ze si zväčšime našu zbierku😍

jany205
10. okt 2016

Super, po Legu túžime, budeme vás sledovať a do súťaže sa radi zapojíme 👍😍

julia225
10. okt 2016

Velmi sa tesim!!!

adu177
10. okt 2016

super mame vlacik s cislami a mal velku radost a prehra sa dlhe hod planujem kupiť syncekovi na Vianoce dalsie duplo

suzane86
10. okt 2016

Ano tesime sa velmi. Lego duplo je u nas top a akurat vcera sme si objednali do zbierky dalsie no deturence si nan budu musiet pockat do vianoc 🙂

ellinka13
10. okt 2016

tesime sa 🙂 aj moja dcera ma rada lego DUPLO, najviac postavicky 🙂

angelika4
10. okt 2016

už sa nevieme dočkať 🙂

bonitka7
10. okt 2016

Urcite sa tesime ☺ a aj na napady a inspiracie, ktore prinesiete pocas tohto tyzdna ☺

luckato
10. okt 2016

Ahoj, my lego duplo ešte nemáme, chcela som ho už pred rokom, no kúpili nám iné, no ja chcem lego duplo, nakoľko naša Natalka sa rada hra s panacikmi a zvieratkami. Keďže som chcela pre ňu aj domček pre bábiky, je to ideálna stavebnica, kde je fakt veľa možností. Všetko s sebe pasuje a dopĺňa sa. Kľudne prijmem vašu radu, aký kúsok bude najvhodnejší, aby spĺňal moje kritériá. Ďakujem

emily_666
10. okt 2016

super, investícia do lega dupla boli doteraz najlepšie vložené peniaze. Máme deti 3 a 6r, a stále je duplo v kurze, raz domčeky, potom stajne, potom 6 poschodový panelák, potom roboty a zvieratká, stále niečo staviame a stále máme málo kociek 🙂

teenushka
10. okt 2016

Jeej,dcérka oslavuje vo stvrtok 1.narodeniny a prave duplo jej chceme kúpiť. Ešte musim rychlo naštudovať dievčenské varianty 🙂. Teraz sa hráva so synovymi a je to same brm brm 🙂 🙂 🙂. Syn ma sice už 6, ale este stále pri nich dokáže obsediet pomerne dlho.

alja20
10. okt 2016

Jupiii moc sa tesime na sutaze😎,u nas je lego duplo top ,ostatne hracky ticho v bednickach zavidia,mamaaaa poj jego hjat😁,kedze nas drobec ma po vianociach aj narodky a meniny tak na kazdy sviatok dostane duplo a na mikulasa rozmyslam ze tiez poriesime duplo namiesto sladkosti🙆,uf uz aby som zacala setrit😅

ivoshka
10. okt 2016

Veľmi sa teším. Lego Duplo je proste TOP 🙂

jabucko
10. okt 2016

Jasné. LEGO JE TOP. Ked uz Neviem, ako zabavit a zaujat srobajza, LEGO to isti. Perfektne, tvorive, neustale nove moznosti. Perfektne! !!

fintitko
10. okt 2016

u nas je lego duplo top hracka pre dcerku uz od jedneho roka kedy ho dostala na vianoce. uz bude mat tri a stale sa s nim hra denno denne. mame uz niekolko kolekcii a najnovsie sa chystame na vianoce kupit lego duplo vlacik 🙂

kachniatko17
10. okt 2016

Super, milujeme lego diplom hrajú sa s nimi všetci doma ešte aj o inko deťmi a lego duplicitné nesmie chýbať pod 🎄

ixa
10. okt 2016

Tak u nás sa s kockami Duplo aj spinká 😀 tešíme sa!

jankak055
10. okt 2016

Tesime sa aj my 🙂

ajusik86
10. okt 2016

jéééj sútaž by velmi potešila. Mám skoro dvojročné dvojičky dievčatká a na vianoce im plánujeme kúpit duplo. velmi radi majú stavebnice 🙂

szilvu
10. okt 2016

Tesime sa, u nas LEGO DUPLO este stale TOP****

moniqp
10. okt 2016

Pod vianocnym strimcekom aj u nas sa najde lego pre synceka 4 a pol a dceku 19 mesiacov.

spring1808
10. okt 2016

Jasné, teším sa na súťaž a snáď sa dočkáme aj výhry 🙂 Pre dcéru plánujeme kúpiť Lego-domček, koncom mesiaca oslavujeme 3. narodeniny ;)

ivet2013
10. okt 2016

my máme doma Lego maniaka... už dlho ním je a ešte dlho bude... ja sama tiež milujem Lego!!! 🙂