Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.
Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

No super, tak sa tesime na sutaz. Tiez uz mame doma prvy lego duplo vlacik s cislicami a na vianoce urcite pribudne dalsia duplo krabica 🙂
Maly ma o tyzden narodeniny a Duplo uz caka schovane na vrchu skrine 🙂
Tesime sa aj my, dcerka sa rada hrava s legom a kedze nam v lete pribudol syncek budeme musiet zbierku rozsirit.
Lego duplo je super. Teraz ho berie madcsia staršej tak kúpime pod stromček máme dom a dajake domáce zvieratká. Tak už len dať tip aké kúpiť teším sa na inšpiráciu
Tešíme sa veľmi,asi pred pár mesiacmi sme kúpili prvé Duplo a nevieme naň dopustiť super hračka prehra sa celá rodinka,tesime sa na súťaž hádam sa nám podaril aj niečo vyhrať xi xi,mame už niečo kúpené aj na vianoce,stale niečo nové a pekné nachadzame.
Mi mame 2 roky aj 3 mesiace a urcite chceme kupit ale vobdc neviem jake ☹
Lego duplo najlepšia zábavka pre môjho synčeka a teda aj pre mna☺️ za chvíľu su tu jeho meniny a čoskoro Vianoce, uz sa teším, ze si zväčšime našu zbierku😍
Super, po Legu túžime, budeme vás sledovať a do súťaže sa radi zapojíme 👍😍
Velmi sa tesim!!!
super mame vlacik s cislami a mal velku radost a prehra sa dlhe hod planujem kupiť syncekovi na Vianoce dalsie duplo
Ano tesime sa velmi. Lego duplo je u nas top a akurat vcera sme si objednali do zbierky dalsie no deturence si nan budu musiet pockat do vianoc 🙂
tesime sa 🙂 aj moja dcera ma rada lego DUPLO, najviac postavicky 🙂
už sa nevieme dočkať 🙂
Urcite sa tesime ☺ a aj na napady a inspiracie, ktore prinesiete pocas tohto tyzdna ☺
Ahoj, my lego duplo ešte nemáme, chcela som ho už pred rokom, no kúpili nám iné, no ja chcem lego duplo, nakoľko naša Natalka sa rada hra s panacikmi a zvieratkami. Keďže som chcela pre ňu aj domček pre bábiky, je to ideálna stavebnica, kde je fakt veľa možností. Všetko s sebe pasuje a dopĺňa sa. Kľudne prijmem vašu radu, aký kúsok bude najvhodnejší, aby spĺňal moje kritériá. Ďakujem
super, investícia do lega dupla boli doteraz najlepšie vložené peniaze. Máme deti 3 a 6r, a stále je duplo v kurze, raz domčeky, potom stajne, potom 6 poschodový panelák, potom roboty a zvieratká, stále niečo staviame a stále máme málo kociek 🙂
Jeej,dcérka oslavuje vo stvrtok 1.narodeniny a prave duplo jej chceme kúpiť. Ešte musim rychlo naštudovať dievčenské varianty 🙂. Teraz sa hráva so synovymi a je to same brm brm 🙂 🙂 🙂. Syn ma sice už 6, ale este stále pri nich dokáže obsediet pomerne dlho.
Jupiii moc sa tesime na sutaze😎,u nas je lego duplo top ,ostatne hracky ticho v bednickach zavidia,mamaaaa poj jego hjat😁,kedze nas drobec ma po vianociach aj narodky a meniny tak na kazdy sviatok dostane duplo a na mikulasa rozmyslam ze tiez poriesime duplo namiesto sladkosti🙆,uf uz aby som zacala setrit😅
Veľmi sa teším. Lego Duplo je proste TOP 🙂
Jasné. LEGO JE TOP. Ked uz Neviem, ako zabavit a zaujat srobajza, LEGO to isti. Perfektne, tvorive, neustale nove moznosti. Perfektne! !!
u nas je lego duplo top hracka pre dcerku uz od jedneho roka kedy ho dostala na vianoce. uz bude mat tri a stale sa s nim hra denno denne. mame uz niekolko kolekcii a najnovsie sa chystame na vianoce kupit lego duplo vlacik 🙂
Super, milujeme lego diplom hrajú sa s nimi všetci doma ešte aj o inko deťmi a lego duplicitné nesmie chýbať pod 🎄
Tak u nás sa s kockami Duplo aj spinká 😀 tešíme sa!
Tesime sa aj my 🙂
jéééj sútaž by velmi potešila. Mám skoro dvojročné dvojičky dievčatká a na vianoce im plánujeme kúpit duplo. velmi radi majú stavebnice 🙂
Tesime sa, u nas LEGO DUPLO este stale TOP****
Pod vianocnym strimcekom aj u nas sa najde lego pre synceka 4 a pol a dceku 19 mesiacov.
Jasné, teším sa na súťaž a snáď sa dočkáme aj výhry 🙂 Pre dcéru plánujeme kúpiť Lego-domček, koncom mesiaca oslavujeme 3. narodeniny ;)
my máme doma Lego maniaka... už dlho ním je a ešte dlho bude... ja sama tiež milujem Lego!!! 🙂

Lego je super hracka. 🙂