icon

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
ri_jana
10. okt 2016

Duplo je 🔝 pre starsie zas friends

katkam123
10. okt 2016

Lego duplo je top! Náš ročný synček ho už objavil tiež a veľmi sa mu páči. Teším sa. 🙂

annna.m
10. okt 2016

my ficime na legu uz roky a stale todecka bavi, takze sa potesime, ked budeme moct rozsirit zbierku 🙂

papalinka7
10. okt 2016

Syn má 18.10 meniny a troje duplo stroje a autá už čakajú v skrini

adianaha
10. okt 2016

Aj my sa doma radi hráme so stavebnicami 😵 nikdy nieje na škodu mať niečo nové v zásobe 😉 ale tak či onak určite u nás budu pod vianočným stromčekom 😀 .

kaciiatko
10. okt 2016

Duplo máme veľmi radi, nedávno sme našu zbierku rozšírili o veľkú stavebnicu a určite chceme rizširovať aj Ďalej, nech sa dá viac a viac skladať a hrať 🙂

lenka_ems
10. okt 2016

Náš synček mal v septembri rok,ale uz dva mesiace sa hrava s LEGO DUPLO je pre neho top,aj pre nášho ocka 😀 Máme uz tri sady a ďalšie dve čakajú v skrini na príchod Vianoc 🙂

lyrrya
10. okt 2016

Lego je u nas must have kazdych Vianoc 😉 syn momentalne stavia najcasrejsie rolby, dcera zas rada vsetko rozoberia

eviline
10. okt 2016
katka1981
10. okt 2016

Dcerka ma 7 rokov, ale Lego Duplo je naj. Najvacsi trest je pre nu, zakaz Lega. A ja sa s nim tiez rada pohram. S malym Legom ma to nebavi 🙂 A na Vianoce planujeme dokupit zas.

novakkata
10. okt 2016

Práve dnes som kúpila Lego Duplo, naše prvé, a plánujeme kúpiť aj ďalšie na Vianoce. Syn miluje skladať a hlavne rozobrať 😀.

martusicka
10. okt 2016

Tesime sa na sutaz😊

katem1
10. okt 2016

Huraaaa ano,tesime sa 🙂 dcerka bude mat teraz v novembri 2rocky a lego miluje.mame uz dobru zbierku asi 7,ma rada zvieratka,auticka a najlepsi je postaveny domcek s postavickami..takze sa tesime na nove inspiracie a samozrejme a sutaz😉

velkaamama
10. okt 2016

Kedze lego bolo a aj je drahsia hracka, som rada ze si ju mozem obcas dovolit kupit svojim detom 2-rocnym dvojickam. Ako dieta som tiez tuzila mat lego a jedno som aj dostala, ktore mam dodnes komplet v krabici ulozene. Je to skvela hracka pre rozvoj deti a uz sa tesim ako si ho budu deti rozbalovat pod stromcekom 🙂

hulahop
10. okt 2016

My sme naposledy kupili bager,je ozaj super 🙂

kupcovci
10. okt 2016

Krásný deň želám, veľmi sa teším na dní s lego duplo na veľa informácií, súťaži a diskusii teraz pred vianocami je to veľmi užitočná téma a ak sa postasti dúfam že niečo pekné aj vyhrame 🙂

dusidu
10. okt 2016

Dobrý deň, aj my sa tešíme! Dvojo už máme doma a moji malí sa s ním radi hrajú 🙂 Na Vianoce by to bol veľmi pekný darček.

mausik01
10. okt 2016

Tesime sa! 😊
Moja dcerka je Duplo maniačka, presedi hodiny a len stavia, preklada, tvorí
Uz sa hrame aj s lego friends ale duplo je 🔝
Samozrejme na Vianoce si zela jedno duplo lego a jedno lego friends 😀

martineckaagmailcom
10. okt 2016

Super, my sme tiez uz kupili prve duplo dive kacky a moj prvy domcek je uz pripraveny na Vianoce 🙂

nikuska307
10. okt 2016

Ja sa chystám malej kupit vláčik a lesopark k vianociam ☺, tak dúfam, že sa jej to bude páčiť.

meggie83
10. okt 2016

ja mam doma sice iba jedno dieta, ktore to splna vekovo, ale aj manzel je vacsie dieta..
tomu malemu kupujeme duplo, ci len obycajne kocky, poziarnikov, vlacik...vzdy sa nieco najde..aj ked len malicke vrecusko kde je postavicka a 2-3 kocky....ale ma uz aj vela takeho klasickeho lega...vseto co je chlapcenske, ako to on nazyva...a hlavne vela si pozera v telke co sa da od lego...ci rozne stroje, friends, hero..a to ma len 3,5roka..a tatino si zase kupuje postupne lego technic...nieco ma postavene a nieco je v pivnici odlozene na lepsie horsie casy, ked drobec podrastie...a teraz pridu zase vianoce, tak rozmyslame, ze co by nam tak pasovalo do zbierky

mama80
10. okt 2016

Zatial doma nemame ziadne lego ale uz planujem kupit na vianoce, mne osobne sa to velmi paci tak verim ze aj mojed dcerke bude

dzipsi
10. okt 2016

No môj syn dovrši už 15 rokov, ale lego DUPLO je preňho ešte stále hračka, ktorú neopomenie u babky. Stavia z nej stále a dcéra tá ma 7 rokov a kreativita z tohto lega nemá hraníc. 🙂 😉 🙂

miroslavan
10. okt 2016

Tak vitaj medzi nami aj s legom 😀

koala5
10. okt 2016

Ak sa ma niekto opýta, s čím som sa v detstve najradšej hrávala, odpoveď je jednoznačne "s legom" 🙂 a rovnako sa už teraz teším, ako aj ja budem postupne obdarovávať svojho 14-mesačného synčeka práve Legom Duplo, ktoré u nás nesmie chýbať ani pod stromčekom 🙂

merry_v
10. okt 2016

aj u nas vedie lego duplo, je to topka 😎

majba
10. okt 2016

Už sa time. Aj nasu dcérku baví skladanie lego kociek 🙂

matrix87
10. okt 2016

my davame lego synovi na narodky aj vianoce, vzdy je nadseny a tesi sa z toho, co postavi.... lego duplo je super 🙂

pivonia14
10. okt 2016

Super!Milujeme DUPLO a aj sutaze,este sme sice nic nevyhrali ale skusame stastie 🙂

marquisse
10. okt 2016

Krpana dostala vláčik s číslami a nie je dňa kedy by sa s ním nehrala
Lego duplo top 💜💛