icon

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
sisika
10. okt 2016

Prve Lego som dostala od otca pred skoro 35 rokmi. Este sa dalo tazko zohnat,len po znamosti-no mame ho doteraz. Pribudlo k nemu este vela a stale pribudaju.
Lego je hracka večná,stale zaujimavá a podnetna hracka pre vsetky generacie.
Nepoznam lepsiu hracku.

blonkyt
10. okt 2016

Veľmi,veľmi sa tešíme na novinky 🙂 moja malá sa s legom duplo aj kúpe 😀

ivec16
10. okt 2016

ja mam otazocku, existuje lego duplo s kompletnou abecedou? nie len zopar prvych pismeniek, najlepsie by sa nam hodilo vo forme vlacika tak ako cislice...

siskam79
10. okt 2016

Aj mi uz mame Lego Duplo vlacik a maly sa s nim velmi rad hra, Dostal ho na svoje 1. narodeniny, kedy bol este vo faze nicenia, ale teraz uz krasne prichadza na to, ze tie kocky sa daju aj spajat a nie len rozpajat. Ma 16m a uja rusnovodica vola "teta" a vzdy sa ho snazi ulozit do kabiny, Potom mu pomozeme vlacik pospajat a uz s nim krasne beha po koberci a recni pri tom "si-si-si". Tesime sa, ked mu lego pekne podolname 🙂

trinity888
10. okt 2016

Mame dve plne krabice Lego Duplo a nikdy nie je dosť. Stále dokupujeme kde sa da koľajnice a kocky a staviame.

ivec16
10. okt 2016

@trinity888 wau mozeme sa prist k vam hrat? 🙂

zuzanna_sc
10. okt 2016

lego je super,kupujem ho synovcovi každé Vianoce a narodeniny 🙂 ja sa s ním tiež rada zahrám,nepozná dieťa v mojom okolí,ktoré by nemalo rado lego duplo 🙂

lucasko2013
10. okt 2016

Lego duplo je top....už mame aj pod stromček nachystané (mickeho aj stavenisko) už teraz som zvedavá ako sa poteší krpec 👍😉😉😉

styrizuby
10. okt 2016

Duplo je super pre deti uz od 1 roka, mala je prave v tom veku a uz sa vie prave so zvieratkami a panacikmi zahrat aj pol hodku. Staviame domceky, kde otvara a zatvara dvere a okna a schovava tam zvieratka, velmi sa oscedcil aj kociar pre Popolusku, ktory sa tiez da otvarat a zatvarat, traktor s vleckou. Zvieratka s nami cestuju aj na dovolenku, prasiatko bohuzial skoncilo svoju zivotnu cestu v odtoku hoteloveho bazena.;) Urcite vsetkym odporucam, daju sa vymyslat zaujimave pribehy, hlavne ked mate viacero setov.

matricia
10. okt 2016

Ano, tesime sa, ze su tu opat dni Lego Duplo🙂. Nasi chlapci sa s nim radi hraju, hlavne starsi syn, tak im planujeme dokupit a verim, ze sa casom zapoji do hry aj mladsi.

zata2
10. okt 2016

Aj ja sa tesim

piera22
10. okt 2016

Tesime sa, mala ma 14 mesiacov a prave s Lego Duplom zaciname.☺

denisa121
10. okt 2016

Jeeejjj....my sa veelmi tesime...my postupne kupujeme lego duplo...uz máme vlaciky a strašne veľa kolajnic a všetko možné...ked to s deťmi poskladame..tak je to na celú detskú...syncek bude mať na Vianoce 2 rocky a planujeme dokupit ďalšie...teraz ale skôr nejaký box kociek a nejaké auta..😊

trinity888
10. okt 2016

@ivec16 nech sa páči 🙂

macopka
10. okt 2016

Teším sa, že začínajú super dni Lego Duplo 😊

marybell
10. okt 2016

My už máme doma 3druhy Lego Duplo, moje deti rad hraju s lego stavebnicami. Tesime sa na suťaž.

mimushiatko
10. okt 2016

najlepšia hračka aku doma mame mame uz plny velky box čo sa nam za tri roky nazbieralo ale teda ju to ešte neomrzelo a stale sa s tym super prehra ♥

126
10. okt 2016

Moji synovia nechcú inú hračku len lego Duplo. Takže teraz bude onedlho Lukáša a už mám kúpené ďalšie lego Duplo.

kami10
10. okt 2016

tesim sa na sutaz,drobcek bude mat rok a planujem zadovazit lego duplo

anles
10. okt 2016

S legom duplom rastú od malička obe moje deti. Lego duplo je úplne super. 😉 Darček v podobe lega nesmie chýbať na žiadnej oslave.

marttina333
10. okt 2016

My tiez milujeme Lego duplo. Uz mame niekolko duplo doma 🙂 Syn sa s nim rad hrava, najma s autickami 😀

retiazka
10. okt 2016

U nás už dlho na vianoce nosí ježisko Lego Duplo.Predtým len synovi,teraz aj dcérke. Zahráme sa radi a my rodičia 😀

ivettbalint
10. okt 2016

Aj my sa radi hráme s logom duplo🙂

kristinka1987
10. okt 2016

Ja som mala lego ako mala a bola to moja najoblubenejsia hracka a urcite ho kupim aj mojej malej

totatimeka
10. okt 2016

Teším sa tejto téme pretože lego je hračka ktorá môjho syna posledné týždne baví najviac. Teší sa z neho nie len on ale aj my rodičia keďže lego podporuje jeho fantáziu, kreativitu, motoriku rúk a u nášho aj trpezlivosť 😂 lebo keď sa mu vežička "zlomí" dá mu to zabrať aby všetko netresol o zem 😊 no a ešte duplo je super pretože sa zabaví nie len dieťa ale aj rodičia 😉
Práve intenzívne riešim vianočné darčeky a určite budeedzi ne patriť aj duplo aj keď sa neviem rozhodnúť čo k tomu základnému dokúpiť. Ale už teraz viem že to neostane pri jednom, veď aj starý rodičia musia niečo darovať 😊 a nás drobec má hneď po vianociach aj narodeniny aj meniny 😉

koralka2
10. okt 2016

Zboznujeme lego duplo. Vsetky 3deti sa s nim hraju.kupujeme kazdemu na narodeniny a meniny.na vianoce dostanu vacsiu sadu zoo

g_fecka
10. okt 2016

Tesime sa, Duplo je u nas naj hracka...

petrapod
10. okt 2016

TESIM SA ze je tu opat tato moznost zasutazit si s Legom. Ked sa nepodari vyhrat dufam ze mi aspon poradite co vybrat na Vianoce mojmu synovi a neterke. 🙂

magdalena459
10. okt 2016

Tešíme sa veľmi

ap524uc
10. okt 2016

S lego duplom sa veľmi radi hrajú aj naše dvojičky, hlavne Viktor. Aj teraz majú práve výstavu v škôlke. Stále ešte majú aj kúsky, s ktorými začínal ešte ich ocko... 😉