Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.
Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Veľmi,veľmi sa tešíme na novinky 🙂 moja malá sa s legom duplo aj kúpe 😀
ja mam otazocku, existuje lego duplo s kompletnou abecedou? nie len zopar prvych pismeniek, najlepsie by sa nam hodilo vo forme vlacika tak ako cislice...
Aj mi uz mame Lego Duplo vlacik a maly sa s nim velmi rad hra, Dostal ho na svoje 1. narodeniny, kedy bol este vo faze nicenia, ale teraz uz krasne prichadza na to, ze tie kocky sa daju aj spajat a nie len rozpajat. Ma 16m a uja rusnovodica vola "teta" a vzdy sa ho snazi ulozit do kabiny, Potom mu pomozeme vlacik pospajat a uz s nim krasne beha po koberci a recni pri tom "si-si-si". Tesime sa, ked mu lego pekne podolname 🙂
@trinity888 wau mozeme sa prist k vam hrat? 🙂
lego je super,kupujem ho synovcovi každé Vianoce a narodeniny 🙂 ja sa s ním tiež rada zahrám,nepozná dieťa v mojom okolí,ktoré by nemalo rado lego duplo 🙂
Lego duplo je top....už mame aj pod stromček nachystané (mickeho aj stavenisko) už teraz som zvedavá ako sa poteší krpec 👍😉😉😉
Duplo je super pre deti uz od 1 roka, mala je prave v tom veku a uz sa vie prave so zvieratkami a panacikmi zahrat aj pol hodku. Staviame domceky, kde otvara a zatvara dvere a okna a schovava tam zvieratka, velmi sa oscedcil aj kociar pre Popolusku, ktory sa tiez da otvarat a zatvarat, traktor s vleckou. Zvieratka s nami cestuju aj na dovolenku, prasiatko bohuzial skoncilo svoju zivotnu cestu v odtoku hoteloveho bazena.;) Urcite vsetkym odporucam, daju sa vymyslat zaujimave pribehy, hlavne ked mate viacero setov.
Ano, tesime sa, ze su tu opat dni Lego Duplo🙂. Nasi chlapci sa s nim radi hraju, hlavne starsi syn, tak im planujeme dokupit a verim, ze sa casom zapoji do hry aj mladsi.
Aj ja sa tesim
Tesime sa, mala ma 14 mesiacov a prave s Lego Duplom zaciname.☺
Jeeejjj....my sa veelmi tesime...my postupne kupujeme lego duplo...uz máme vlaciky a strašne veľa kolajnic a všetko možné...ked to s deťmi poskladame..tak je to na celú detskú...syncek bude mať na Vianoce 2 rocky a planujeme dokupit ďalšie...teraz ale skôr nejaký box kociek a nejaké auta..😊
@ivec16 nech sa páči 🙂
Teším sa, že začínajú super dni Lego Duplo 😊
My už máme doma 3druhy Lego Duplo, moje deti rad hraju s lego stavebnicami. Tesime sa na suťaž.
najlepšia hračka aku doma mame mame uz plny velky box čo sa nam za tri roky nazbieralo ale teda ju to ešte neomrzelo a stale sa s tym super prehra ♥
Moji synovia nechcú inú hračku len lego Duplo. Takže teraz bude onedlho Lukáša a už mám kúpené ďalšie lego Duplo.
tesim sa na sutaz,drobcek bude mat rok a planujem zadovazit lego duplo
S legom duplom rastú od malička obe moje deti. Lego duplo je úplne super. 😉 Darček v podobe lega nesmie chýbať na žiadnej oslave.
My tiez milujeme Lego duplo. Uz mame niekolko duplo doma 🙂 Syn sa s nim rad hrava, najma s autickami 😀
U nás už dlho na vianoce nosí ježisko Lego Duplo.Predtým len synovi,teraz aj dcérke. Zahráme sa radi a my rodičia 😀
Aj my sa radi hráme s logom duplo🙂
Ja som mala lego ako mala a bola to moja najoblubenejsia hracka a urcite ho kupim aj mojej malej
Teším sa tejto téme pretože lego je hračka ktorá môjho syna posledné týždne baví najviac. Teší sa z neho nie len on ale aj my rodičia keďže lego podporuje jeho fantáziu, kreativitu, motoriku rúk a u nášho aj trpezlivosť 😂 lebo keď sa mu vežička "zlomí" dá mu to zabrať aby všetko netresol o zem 😊 no a ešte duplo je super pretože sa zabaví nie len dieťa ale aj rodičia 😉
Práve intenzívne riešim vianočné darčeky a určite budeedzi ne patriť aj duplo aj keď sa neviem rozhodnúť čo k tomu základnému dokúpiť. Ale už teraz viem že to neostane pri jednom, veď aj starý rodičia musia niečo darovať 😊 a nás drobec má hneď po vianociach aj narodeniny aj meniny 😉
Zboznujeme lego duplo. Vsetky 3deti sa s nim hraju.kupujeme kazdemu na narodeniny a meniny.na vianoce dostanu vacsiu sadu zoo
Tesime sa, Duplo je u nas naj hracka...
TESIM SA ze je tu opat tato moznost zasutazit si s Legom. Ked sa nepodari vyhrat dufam ze mi aspon poradite co vybrat na Vianoce mojmu synovi a neterke. 🙂
Tešíme sa veľmi
S lego duplom sa veľmi radi hrajú aj naše dvojičky, hlavne Viktor. Aj teraz majú práve výstavu v škôlke. Stále ešte majú aj kúsky, s ktorými začínal ešte ich ocko... 😉

Prve Lego som dostala od otca pred skoro 35 rokmi. Este sa dalo tazko zohnat,len po znamosti-no mame ho doteraz. Pribudlo k nemu este vela a stale pribudaju.
Lego je hracka večná,stale zaujimavá a podnetna hracka pre vsetky generacie.
Nepoznam lepsiu hracku.