icon

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
lenkuliak
10. okt 2016

Lego duplo nechýba ani u nás...najvďačnejšia hračka 🙂 síce niekto povie, že je drahé, ale ide o kvalitný výrobok, ktorý sa asi nikdy nezničí, ako mnohé iné hračky...a navyše sa dieťa rozvíja 🙂 u nás Ježiško priniesol pod stromček duplo zatiaľ každé Vianoce (teda nerátam prvé, ked boli ešte malinkí)...a teším sa na súťaž 🙂

anka3x3
10. okt 2016

Lego duplo máme aj my, rozvíja kreativitu, predstavivosť, motoriku a dokáže nášho nezbedníka zaujať na dlhší čas 🙂 Na súťaž sa veľmi tešíme 🙂

evelyn_lia
10. okt 2016

Jeej velmi sa tesim ze je tu takato tema. Chcem kuput Duplo malemu na Vianoce.. bude mat rok a pol tak urcite sa s nim zahra. Len vobec neviem ake lebo je ich tooolko dufam ze tu najdem nejake inspiracie 🙂

rica1
10. okt 2016

@bara_lego my sme posadnuti duplom 🙂 manzel najviac a vzdy ked kupi tak sa najviac raduje on a potom to cele hodiny stavaju a vymysla rozne veci ktore nasledne stavia nasej malej ta ma este len 16mesiacov ale bavi ju to a sama pri tom tiez dlho presedi na vianoce ideme kupit vlaciky a cestu okolo sveta 😎 a este jednu krabicu univerzalnych kociek

rica1
10. okt 2016

@alenkapalenka tu podlozku zhaname aj my a nikde nie je

strihalka
10. okt 2016

Jsme lego pozitivni 🙂

melouche
10. okt 2016

´p=é´é=´p´=úúúúúúúúúú

zuzka_ba
10. okt 2016

Aj my Duplujeme 😊

holubienka7
10. okt 2016

To je super. U nás je lego duplo tiež veľmi obľúbené u oboch našich detí 😉

saldi
10. okt 2016

Moja dvojročná dostala v lete lego duplo a stale sa k nemu vracia. Ma len minnie a jej cukraren,no kedze rada stavia veze, sme nuteni jej dokupit dalsie. Na trhu je toho velmi vela,takze sama neviem ktore🙂

medicina
10. okt 2016

My sme s muzom premyslali ci sa rozhodneme pre Lego alebo playmobil. 😉 zvitazilo Lego, Lego na nom vyrastal aj moj muz 😃👍 (rakusan) ja som taku sance nemala!
My sme kupili synovi kocky duplo, podlozky a na Vianoce dostal zeleznicu a posl. Vianoce nemocnicu. Na narodeniny mu venoval jeho bratranec cele jeho duplo😋👌👍
Zbierka je CCA 15 roof stara , from sa vytesujeme , ze sa dedi aj Lego duplo👌👍😃

bielavila
10. okt 2016

@bara_lego tiez sa tesim na sutaz, moj syncek prave objavil caro lega ked dostal od kamaratky policajta a zlodeja s policajnym autom 🙂 je to jeho prve lego a zda sa mi, ze urcite nie posledne 🙂

bambinomio99
10. okt 2016

Aj my sme duplo fans, vianoce,meniny,narodky a odmena kazdy mesiac a vzdy je to duplo alebo friends

ivuska36
10. okt 2016

Aj u nas je.s Legom zabava 😉 tesime sa na dalsie napady 🙂

rebelka2014
10. okt 2016

Jej, ako sa viem zapojit do dnesnej sutaze? 🙂 Moja miluje lego. Nie je den, kedy by sa s nim nehrala 🙂 Ma 20mes. ;)

betka22betka
10. okt 2016

@rebelka2014 tiež som zvedavá, ako sa môžem zapojiť?.....

fadama
10. okt 2016

My mame doma tiez vela lega aj lego duplo no moj syn uz z neho vyrastol tak je to zastrcene v zadu v skryni.

ap524uc
10. okt 2016

@bara_lego ako sa môžeme zapojiť do súťaže ? Tešíme sa ☺

elanor
10. okt 2016

aj my sme Duplo pozitivni 🙂

bara_lego
autor
10. okt 2016

@ap524uc @rebelka2014 @betka22betka Hezký den, soutěže budou postupně vyhlášené na našem fóru. 🙂 Už dnes se můžete těšit na první! 🙂

marian86
10. okt 2016

ja sa priznam prve Lego Duplo dostale tento rok moj /5r./ syn na dovolenke ako darcek od hotelu.. kedze je velmi aktivna dlho s jednou hrackou nevydrzi ale s tym aj v aute pekne dlho vydrzak hrat.. dcerka ma 11 mes. uz ma svoje prve.. tiez od hotela 🙂 Urcite planujem aj na Vianoce synovi kupit nejaku --mozno aj na Mikulasa 🙂 🙂

sasena12
10. okt 2016

U nas je lego duplo top hracka. Ako prve sme dostali moj prvy vlacik a postupne nasa zbierka zacala narastat, kupovala svokra, rodina aj my. Moj muz s detmi dokaze pri nom sediet hodiny a vzdy postavia take veci, ze ja sama len pozeram. Vedie to deti ku kludnej hre, susetredenosti, kreativite. Aj ked si myslime, ze uz toho mame naozaj dost, nasa Dominika nam povedala, ze by chcela lego duplo doktorku, takze tieto vianoce bude opat duplo 🙂

katkullka
10. okt 2016

My plánujeme malemu kúpiť lego pod stromček

s1m.one
10. okt 2016

Samozrejme,ze sa tesim aj na sutaze🙂 vyhra bude urcite super 🙂 potesila by stavebnica kde je minnie mouse.tu ma dcerka velmi rada 😉

natalushka
10. okt 2016

Supeer🙂Lego dni som este nezazila🙂maly najradsej duplo,ktore dostane vzdy k nejakej prilezitosti.
Takze mame doma preduplovane🙂ale co by sme pre nase deti nespravili🙂tesime sa na sutaze🙂

alenkapalenka
10. okt 2016

@rica1 aj dnes som bola v draciku a nic...neviem co to ma znamenat...aj mi deti vyrastu, kym to bude na pulte :-\

katkanr
10. okt 2016

Jasneeeeeee,že kto by sa netešil 😀 Duplo ešte doma nemáme 😵

eviku85
10. okt 2016

mám dvch synov vo veku 4,5 a 3,2 roka. Lega máme doma dve sady, ale nakoľko je to najobľúbenejšia hračka u drobcov tak ju určite ježiško rozšíri. Je to vynikajúca stavebnica.

cilkajanka
10. okt 2016

Super! 🙂 Lego malo vždy u detí úspech 🙂

eviku85
10. okt 2016

toto lego je u nás aj v materskej škole top hračka.