Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.
Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Určite si zasúťažíme veď Lego duplo je vždy najlepší nápad. 🙂
Jedno duplo sme uz dostali...a na vianoce babicky tiez dostanu zoznam na ktorom duplo urcite nebude chybat 🙂
Na tento týždeň sa tešíme 😊
tesime sa, velmi!
Tesime sa! Uz vyberame k Vianociam nakladiaky, hasicske auto, lietadlo, lode, garaze.... Proste vsetko, co mali chlapi miluju 🙂
My asi od dvoch rokov pravidelne kupujeme Lego, naposledy to bolo Lego Friends ale aj tak je n.1 LEGO Duplo ku ktorému sa decká stále vracajú a veľmi radi si z neho stavajú 😉 .
Nechcem, aby konstatovanie, ze najviac sa moje deti vyhrajú s Legom-duplom znel ako klišé, ale je to vskutku tak. Majú kadejake iné hračky, či drevené alebo autá a bábiky ale kreatívne a dlhšie sa zahrajú práve s Duplom!😉 A Duplo kocky využívame aj edukatívne na vytváranie písmen abecedy.Je jednoducho super!
Syn je akurát vo veku, kedy ho lego začína baviť. Kúpila som mu základnú zostavicku a už komandujem celu rodinu, co ma jezisko priniesť 🙂 s manželom sa tešíme, ako sa budeme so synom hrať. Asi viac ako on sám :D chceme mu na každý sviatok dokupovat sady. Synovi a netere majú za svojich 10 rokov tak neskutočnú zbierku a chceme ju aj synovi dopriať. Dúfam, ze nejakú súťaž vyhráme 🙂
My máme 4stavebnice Duplo čo sme kupovali dcérke, no keďže pribudol minulý rok chlapček určite dokupime pod stromčekom ďalšie. Lego je bomba
Aj my mame a hrame sa s legom Duplom kazdy den. Kazda nova krabica urcite potesí.🙂🙂🙂
Moj maly sa naučil s lego počítať po anglicky. A stále ked ideme do hračakárne tak poviem mama toto si prosím a toto už mám 🙂
Lego duplo je dokonala hracka pre vsetky deti 🙂 a podla mna nie len do 5 rokov. Vyhrame sa s nim aj my dospelaci 😀 niekedy viac ako deti 😀

Lego duplo používame od asi dvoch rockov, teraz máme päť, a je stále aktuálne 😉