icon

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?

bara_lego
10. okt 2016

Pozdravujem Vás, som rada, že sa opäť stretávame v rámci Dní LEGO DUPLO. 🙂 Mám pre Vás pripravené tipy na darčeky, inšpiratívne hry a informácie o kreativite Vašich najmenších. Celý týždeň tu s nami bude i Paula Fassati, odborníčka na rozvoj detí. Pripravili sme s ňou pre Vás i chat, kde sa s ňou budete môcť poradiť. Chýbať samozrejme nebudú ani súťaže o krásne stavebnice LEGO DUPLO. Na prvú súťaž sa môžete tešiť už dnes.

Prijmite moje pozvanie do LEGO DUPLO sveta plného dobrodružstiev a kreatívnych hier s kvalitnými a bezpečnými stavebnicami. Rada Vám tiež zodpoviem Vaše otázky a pomôžem Vám zistiť všetko, čo Vás o LEGO DUPLO zaujíma. Tešíte sa, keď si spolu zasúťažíme? 🙂

Dni s LEGO DUPLO začínajú! Čo Vás čaká?
Strana
z7
majulik5
11. okt 2016

Lego duplo používame od asi dvoch rockov, teraz máme päť, a je stále aktuálne 😉

hippinka
11. okt 2016

Určite si zasúťažíme veď Lego duplo je vždy najlepší nápad. 🙂

jullytibor
11. okt 2016

Jedno duplo sme uz dostali...a na vianoce babicky tiez dostanu zoznam na ktorom duplo urcite nebude chybat 🙂

apolkaaa
11. okt 2016

Na tento týždeň sa tešíme 😊

atinkaa
11. okt 2016

tesime sa, velmi!

dada33
11. okt 2016

Tesime sa! Uz vyberame k Vianociam nakladiaky, hasicske auto, lietadlo, lode, garaze.... Proste vsetko, co mali chlapi miluju 🙂

eva423
11. okt 2016

My asi od dvoch rokov pravidelne kupujeme Lego, naposledy to bolo Lego Friends ale aj tak je n.1 LEGO Duplo ku ktorému sa decká stále vracajú a veľmi radi si z neho stavajú 😉 .

fidorka221
11. okt 2016

Nechcem, aby konstatovanie, ze najviac sa moje deti vyhrajú s Legom-duplom znel ako klišé, ale je to vskutku tak. Majú kadejake iné hračky, či drevené alebo autá a bábiky ale kreatívne a dlhšie sa zahrajú práve s Duplom!😉 A Duplo kocky využívame aj edukatívne na vytváranie písmen abecedy.Je jednoducho super!

marteenka
11. okt 2016

Syn je akurát vo veku, kedy ho lego začína baviť. Kúpila som mu základnú zostavicku a už komandujem celu rodinu, co ma jezisko priniesť 🙂 s manželom sa tešíme, ako sa budeme so synom hrať. Asi viac ako on sám :D chceme mu na každý sviatok dokupovat sady. Synovi a netere majú za svojich 10 rokov tak neskutočnú zbierku a chceme ju aj synovi dopriať. Dúfam, ze nejakú súťaž vyhráme 🙂

editpiaf
14. okt 2016

My máme 4stavebnice Duplo čo sme kupovali dcérke, no keďže pribudol minulý rok chlapček určite dokupime pod stromčekom ďalšie. Lego je bomba

ivejn
14. okt 2016

Aj my mame a hrame sa s legom Duplom kazdy den. Kazda nova krabica urcite potesí.🙂🙂🙂

diablikovci
14. okt 2016

Moj maly sa naučil s lego počítať po anglicky. A stále ked ideme do hračakárne tak poviem mama toto si prosím a toto už mám 🙂

lalai
15. okt 2016

Lego duplo je dokonala hracka pre vsetky deti 🙂 a podla mna nie len do 5 rokov. Vyhrame sa s nim aj my dospelaci 😀 niekedy viac ako deti 😀

Strana
z7