Máte už prvé vianočné darčeky pre deti?

bara_lego
12. okt 2016

Ja viem, že je ešte priskoro plánovať Vianoce, ale i tak 🙂 Mám kamarátky, čo kupujú vianočné darčeky už od júla, a potom kamarátov, čo to nechávajú na 23. decembra... Ale prečo sa neporozprávať o darčekoch už teraz, keď ešte nenastal predvianočný zhon a v obchodoch nie je taký nával?

Mám tu pre vás hneď niekoľko tipov na krásne darčeky pod stromček, ktoré sa hodia i pre starých rodičov, ktorí nevedia, čím svojim vnúčatám urobiť radosť. S našou malou nápoveďou sa určite trafia správne 🙂

michala.s
12. okt 2016

Ano už máme a teda mam tam aj Lego pre neter, ale nakolko ona je uz vacsia tak Lego classic

perdiem
12. okt 2016

@bara_lego Chcem sa Vas spytat, ci nechcete urobit sutaz aj na ine druhy lega. My sme legomaniaci, len popravde, uz ani detom nehovorim o vasich sutaziach, naco, ked vsetky sutaze robite len pre male deti. Duplo uz u nas nie je az take aktualne. Sem tam vynimocne sa zahraju. Na koniku su aj mamicky so starsimi detmi.

evita_g
12. okt 2016

Ženy,ako to robíte, mať doma nejaký darček pre deti niekoľko mesiacov pred Vianocami a nedať im ho! Ja keď kúpim niečo super, čo viem, že sa im bude páčiť, nevydržím tak dlho čakať. Chcem im urobiť radosť hneď! Preto musím kupovať darčeky len v predstihu pár dní. A pretože neznášam predvianočné preplnené obchody, väčšinou to riešim na nete.

slavaf
12. okt 2016

Jasné, niektoré sme kúpili cez leto, nejaké mám ešte z minulého roka, keď ma zaujali, ale dievky boli na ne ešte malé. Takto sa vyhnem stresu, nakupovanie mi robí radosť a aj finančne je to ľahšie zvládnuteľné😊

djubka
12. okt 2016

evita_g zamkni darčeky do pivnice a daj kľúče manželovi😂

mamkababkajanka
12. okt 2016

Ja som už prvé dva darčeky objednala (obidva pre synovca). Keďže má 1,5 roka, tak je čas začať s Duplom🙂 Dostane od nás veľký box s kockami, aby si mohol skladať čo chce🙂 Pre mňa je Lego ideálny darček pre deti (nie len). Niečo také, ako Pandora pre mňa🙂 Na každé narodeniny, meniny, Vianoce či iný sviatok majú všetci moji blízki o "starosť" menej🙂 Vždy vedia čo kúpiť mojej dcére aj mne (jej Lego, mne Pandoru) 🙂

ciusinka
12. okt 2016

Vianočné darčeky kupujem priebežne,nenechávam si nič na poslednú chvíľu 🙂Synčeka mám už viac-menej vybaveného a už sa neviem dočkať,ako zareaguje,keď uvidí tie darčeky pod stromčekom 🙂

celasapremenim
12. okt 2016

my nemame ani jeden, lebo este budu do vianoc u nas narodeniny, aj meniny :D, nakupujem v decembri a bez zhonu, som na rodicovskej, takze pohoda velkolepa :D stiham s prehladom vsetko

evita_g
12. okt 2016

@djubka to by nepomohlo 🙂 To by som mojim babám prezradila aspoň to, že mám pre ne darček a ony by postupne áno-nie metódou uhádli, čo je to 🙂

lulu369
12. okt 2016

My sa rozprávame s deťmi už koncom leta, že čo by chceli od Ježiška. A cca od polky septembra pomaličky kupujem (väčšinou objednávam z netu), to čo chcú deti na Vianoce. Každý rok je to lego - mám doma totiš 3 legomaniakov 🙂 Aj tento rok u nás nebude chýbať lego - friends, city a duplo (dcérka - 7 rokov, synček - 4 roky a dcérka - 2 roky) 😉 Kniha tiež nesmie chýbať...

pistalocka
12. okt 2016

Od nas darceky nie su ale babka s dedkom urcite prispeju a tak im budem moct dokupit nieco do boxu s legom duplom. Uz teraz eledujem co ... a plastelina je top, toto sa tam urcite najde.

erikaemkina
12. okt 2016

Zatial len jeden darček mám 🙂 ale je kopec času nato

erickatt
12. okt 2016

Ja mám už skoro všetky

ixa
12. okt 2016

Ja kupujem vtedy keď mi veci padnú do oka 🙂 nech je január alebo júl, nie je to dôležité... potom ich skrývam do "zázračnej" skrinky a na sviatky (Vianoce, narodeniny a tak) postupne vyťahujem 😀

lenka_ems
12. okt 2016

Uz mame 5 darčekov pre syna,medzi nimi 1 lego duplo, a pre manzela mam uz nieco premyslene len treba zrealizovať kupu

pavcova
12. okt 2016

budem čakať, až kým sa malá nerozhodne pre konečný darček, spravidla to mení každý týždeň 🙂

mm2008
12. okt 2016

áno ten najhlavnejší - nič ... 🤐
to nemyslíte vážne? aj v jednom obchodnom reťazci už majú takýto tovar a ja , že čo ste sa zbláznili? ved ešte ani jeseň nezačala, dušičky ešte neboli a už strašíte s vianocami?

popoluska305
12. okt 2016

@marybell Môžem sa opýtať,kde mali tú akciu na Lego friends? Ďakujem

bonitka7
12. okt 2016

Ja uz som zacala tiez pomalicky kupovat. Prve darceky uz su schovane. Niektore objednane a na ceste ☺. Pomalicky z oktobrovej vyplaty plus nieco z novembrovej a december uz iba odkladam na stravu k vianociam a k silvestru. Takto nejako to mam rozLozene 😉😉😉

googlinqa
12. okt 2016

Jasne ze mam neznasam tie zhony tesne pred vianocami a je aj malo zliav vtedy 😉

adulka691
12. okt 2016

Ja tento rok askosi nestiham...inac stale som uz pomalicky zacinala kupovat, ale tento rok fakt neviem co 🙂

rheia27
12. okt 2016

Niečo som kúpila a tak naozaj plánujem začať budúci týždeň. Po rodicaku, plánujem si nechať časovú rezervu pri objednávkach zo zahraničia. Stále premýšľam nad ich darčekmi. A veru stále nie som rozhodnutá

katkanr
12. okt 2016

Ja som ešte pár rokov dozadu patrila do tej skupiny ,čo si všetko necha na poslednú chvíľu 😕 Všetko sa zmenilo,keď som nezohnala pre syna darček ktorý si veľmi prial.Na tie jeho smutné očka nezabudnem.Viem,že Vianoce niesú o darčekoch ,ale vysvetlite to 4 ročnému dieťaťu 😢 Odvtedy vianočne darčeky začínam kupovať od Septembra 😵 Určite môžem len odporúčať...kúpite všetko čo chcete a hlaaaaavne v kľude 😉

mooonushka
12. okt 2016

Volakedy som nakupovala uz od leta co mi cinklo do nosa. Velmi som sa tomu tesila. Teraz som druhy rok na materskej a veru pri nasom vymyselnikovi nestiham skoro nic. A veru vobec neviem, kedy stihnem darceky vymysliet, nie to ich aj nakupit 😨

ivkah131
12. okt 2016

ano, pomaly uz nakupujeme, na mikulasa dostane lego autobus a na vianoce lego policiu a este uvazujem nad hasicmi 🙂 a samozrejme, oblecenie 😀

ivec16
12. okt 2016

ja to pomaly skreckujem, ale niekedy mam problem vydrzat nedat darcek skor ako na vianoce. zatial mam vsak nakupene len ponozky :D to vydrzim nedat, s hrackami
by to bolo tazsie, tie musim kupit az 23. decembra :D