Ja viem, že je ešte priskoro plánovať Vianoce, ale i tak 🙂 Mám kamarátky, čo kupujú vianočné darčeky už od júla, a potom kamarátov, čo to nechávajú na 23. decembra... Ale prečo sa neporozprávať o darčekoch už teraz, keď ešte nenastal predvianočný zhon a v obchodoch nie je taký nával?
Mám tu pre vás hneď niekoľko tipov na krásne darčeky pod stromček, ktoré sa hodia i pre starých rodičov, ktorí nevedia, čím svojim vnúčatám urobiť radosť. S našou malou nápoveďou sa určite trafia správne 🙂
@bara_lego Chcem sa Vas spytat, ci nechcete urobit sutaz aj na ine druhy lega. My sme legomaniaci, len popravde, uz ani detom nehovorim o vasich sutaziach, naco, ked vsetky sutaze robite len pre male deti. Duplo uz u nas nie je az take aktualne. Sem tam vynimocne sa zahraju. Na koniku su aj mamicky so starsimi detmi.
Ženy,ako to robíte, mať doma nejaký darček pre deti niekoľko mesiacov pred Vianocami a nedať im ho! Ja keď kúpim niečo super, čo viem, že sa im bude páčiť, nevydržím tak dlho čakať. Chcem im urobiť radosť hneď! Preto musím kupovať darčeky len v predstihu pár dní. A pretože neznášam predvianočné preplnené obchody, väčšinou to riešim na nete.
Jasné, niektoré sme kúpili cez leto, nejaké mám ešte z minulého roka, keď ma zaujali, ale dievky boli na ne ešte malé. Takto sa vyhnem stresu, nakupovanie mi robí radosť a aj finančne je to ľahšie zvládnuteľné😊
evita_g zamkni darčeky do pivnice a daj kľúče manželovi😂
Ja som už prvé dva darčeky objednala (obidva pre synovca). Keďže má 1,5 roka, tak je čas začať s Duplom🙂 Dostane od nás veľký box s kockami, aby si mohol skladať čo chce🙂 Pre mňa je Lego ideálny darček pre deti (nie len). Niečo také, ako Pandora pre mňa🙂 Na každé narodeniny, meniny, Vianoce či iný sviatok majú všetci moji blízki o "starosť" menej🙂 Vždy vedia čo kúpiť mojej dcére aj mne (jej Lego, mne Pandoru) 🙂
Vianočné darčeky kupujem priebežne,nenechávam si nič na poslednú chvíľu 🙂Synčeka mám už viac-menej vybaveného a už sa neviem dočkať,ako zareaguje,keď uvidí tie darčeky pod stromčekom 🙂
my nemame ani jeden, lebo este budu do vianoc u nas narodeniny, aj meniny :D, nakupujem v decembri a bez zhonu, som na rodicovskej, takze pohoda velkolepa :D stiham s prehladom vsetko
My sa rozprávame s deťmi už koncom leta, že čo by chceli od Ježiška. A cca od polky septembra pomaličky kupujem (väčšinou objednávam z netu), to čo chcú deti na Vianoce. Každý rok je to lego - mám doma totiš 3 legomaniakov 🙂 Aj tento rok u nás nebude chýbať lego - friends, city a duplo (dcérka - 7 rokov, synček - 4 roky a dcérka - 2 roky) 😉 Kniha tiež nesmie chýbať...
Od nas darceky nie su ale babka s dedkom urcite prispeju a tak im budem moct dokupit nieco do boxu s legom duplom. Uz teraz eledujem co ... a plastelina je top, toto sa tam urcite najde.
Zatial len jeden darček mám 🙂 ale je kopec času nato
Ja mám už skoro všetky
Ja kupujem vtedy keď mi veci padnú do oka 🙂 nech je január alebo júl, nie je to dôležité... potom ich skrývam do "zázračnej" skrinky a na sviatky (Vianoce, narodeniny a tak) postupne vyťahujem 😀
Uz mame 5 darčekov pre syna,medzi nimi 1 lego duplo, a pre manzela mam uz nieco premyslene len treba zrealizovať kupu
budem čakať, až kým sa malá nerozhodne pre konečný darček, spravidla to mení každý týždeň 🙂
áno ten najhlavnejší - nič ... 🤐
to nemyslíte vážne? aj v jednom obchodnom reťazci už majú takýto tovar a ja , že čo ste sa zbláznili? ved ešte ani jeseň nezačala, dušičky ešte neboli a už strašíte s vianocami?
@marybell Môžem sa opýtať,kde mali tú akciu na Lego friends? Ďakujem
Ja uz som zacala tiez pomalicky kupovat. Prve darceky uz su schovane. Niektore objednane a na ceste ☺. Pomalicky z oktobrovej vyplaty plus nieco z novembrovej a december uz iba odkladam na stravu k vianociam a k silvestru. Takto nejako to mam rozLozene 😉😉😉
Jasne ze mam neznasam tie zhony tesne pred vianocami a je aj malo zliav vtedy 😉
Ja tento rok askosi nestiham...inac stale som uz pomalicky zacinala kupovat, ale tento rok fakt neviem co 🙂
Niečo som kúpila a tak naozaj plánujem začať budúci týždeň. Po rodicaku, plánujem si nechať časovú rezervu pri objednávkach zo zahraničia. Stále premýšľam nad ich darčekmi. A veru stále nie som rozhodnutá
Ja som ešte pár rokov dozadu patrila do tej skupiny ,čo si všetko necha na poslednú chvíľu 😕 Všetko sa zmenilo,keď som nezohnala pre syna darček ktorý si veľmi prial.Na tie jeho smutné očka nezabudnem.Viem,že Vianoce niesú o darčekoch ,ale vysvetlite to 4 ročnému dieťaťu 😢 Odvtedy vianočne darčeky začínam kupovať od Septembra 😵 Určite môžem len odporúčať...kúpite všetko čo chcete a hlaaaaavne v kľude 😉
Volakedy som nakupovala uz od leta co mi cinklo do nosa. Velmi som sa tomu tesila. Teraz som druhy rok na materskej a veru pri nasom vymyselnikovi nestiham skoro nic. A veru vobec neviem, kedy stihnem darceky vymysliet, nie to ich aj nakupit 😨
ano, pomaly uz nakupujeme, na mikulasa dostane lego autobus a na vianoce lego policiu a este uvazujem nad hasicmi 🙂 a samozrejme, oblecenie 😀
ja to pomaly skreckujem, ale niekedy mam problem vydrzat nedat darcek skor ako na vianoce. zatial mam vsak nakupene len ponozky :D to vydrzim nedat, s hrackami
by to bolo tazsie, tie musim kupit az 23. decembra :D
Ano už máme a teda mam tam aj Lego pre neter, ale nakolko ona je uz vacsia tak Lego classic