icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
viktoriask
14. okt 2016

Najmladší syn miluje psíkov, všade kde ich vidí, kričí haf haf haf, ked cestujeme autom a nechcem, aby zaspal, stačí povedať kde je psíček a ten hned očká otvorí, starší syn-prostredný :D ten má najradšej koníkov, stále deda "otravuje" aby s ním chodil na ne pozerať na ranč a dcéra má rada poníkov rada sa na nich vozí 🙂

katka1987
14. okt 2016

U nás sú teraz najzaujímavejšie rybičky. Máme nové akvárium a nášmu 1,5 ročnému synčekovi sa veľmi páčia. Vydrží sa na ne pozerať aj niekoľko minút, čo je pri ňom priam zázrak 😀

popilka
14. okt 2016

U nas je najoblubenejsi lev. Hanka, ked pocuje slovo lev, hned zacne revat ako on. A ide jej to naozaj dobre. Myslim, ze by tym nastrasila aj samotneho leva 😀

klamarka5
14. okt 2016

U nas momentalne vyhrava havko. Zvukovo je to zatial "ha, ha" a vonku ich vsetkych nahana 🐶

nika4568
14. okt 2016

U nás je to mačička🙂 krsnátko by veľmi lego potešilo.

janettan
14. okt 2016

U nás sú top teraz pavúky na stenách. Všade, kde prídeme (do MŠ, k lekárke, na návštevu....) ihneď drobci pozerajú na steny, či tam nejakého nezbadajú ....

sisa1987
14. okt 2016

U nás je to psík a morské prasiatko ktoré dcerka dostala na narodeninky...a musím uznať stará sa oňho nato, že má 7 veľmi pekne....so psíkom jej musím pomáhať ale má ho veľmi rada🙂

martina374
14. okt 2016

My takéto lego duplo ešte nemáme takže nevieme povedať ktoré zvieratko je u nás najobľúbenejšie. Ale výhra by potešila 🙂

bukvickaaa
14. okt 2016

U nás sú obľúbené všeobecne všetky zvieratká. Už od úplného bábätka ju fascinovali knihy a obrázky zvierat. Aktuálne je pre Agátku (2r.) top žirafa 😊 s mini plyšovou kľúčenkou žirafky aj spáva. A keď žirafy videla naživo v ZOO, ani nedýchala ☺☺

jankaajanko
14. okt 2016

my mame radi najviac vcsetky zvieratka stymi sa hrame najviac vsetko co su v legu ked sa hraju 3 deti tak sa podkynam o same zvieratka ale co uz ked sa hraju amaju radi lego duplo

tomba
14. okt 2016

Aj u nas je to psik, mame steniatko, no prave vcera som hovorila, ze som mohla kupit radsej desat sliepok...sice by narobili neplechu ako psik, no mali by sme aspon vajicka 🙂. Decka so mnou samozrejme nesuhlasia 🙂 🙂.

bibi134
14. okt 2016

u nasho Adamka vyhrava pes a macka.....u susedov maju tri male maciatka, tak ich chodime pozerat kazdy den ....no a psikov stretavame pocas prechadzky takmer na kazdom kroku, pricom "vyskakujeme" z kociara 😉

dardulka
14. okt 2016

zvieratka vsetky, je to velka 13mesacna milovnicka vsetkych zverov, je v obdobi, kedy kazde zive stvorenie je pre nu uzasne, cez vsetkych chlpacov az po najnovsie zaby a hadiky, ktore robia sssssssssssssssssssssss

lenemmka
14. okt 2016

@bara_lego u nás sú jednoznačne najobľúbenejšie koníky 🙂 a to vo všetkých podobách klasické koníky, jednorožce, pegasovia, poníky. Skrátka všetko. Touto koňomániou :D trpia všetky 3 dcérky, takže doma už máme obrovské stádo (viď foto). Z duplo zvieratiek sú najobľúbenejšie koníky a zajačiky 🙂
Lego Cesta okolo sveta už obzeráme s dcérkami veľmi dlhú dobu, bohužiaľ financie nepustili a tak sme im ho nemohli dopriať. Ak by sa nám ho podarilo vyhrať, dcérky by boli neskutočne štastné 🙂

matyuska
14. okt 2016

U nas "frcia"vsetky zvieratka.Ale od kedy bol s ujom na rybach su to oni.

aamaria9
14. okt 2016

Moja Terezka ma rada asi vsetky zvieratka, ale najradsej ma havka. Niekedy je "hav" jej prve slovo po zobudeni, ale havka aj zo sna 🙂 Lego duplo este nemame a velmi by nas potesilo.

1tranzitka
14. okt 2016

My mame radi zvirka trochu tradicne-netradicne. Starsia dcera stale nieco vymysli a dotiahne domov, tak ta vkus trochu netradicny 🙂 Doniesla minule slimaky co ziju v pralese od kamarata, vonku chyta zaby, motyle, mravce atd... no proste vsetko co sa nestihne schovat, hlavna vec ze ked je na okne mucha tak ako 2r jacala na raty 🙂 No uvidime ake prekvapenie nas este caka .... v zoo sa vsetky deti fotili s medvedom, levom , tigrom a nasa sadala na chrobaka najradsej.... alebo potom si zmyslí netradicne zvierata ktorym moze liezt do papule - veleryba, krokodyl atd. - viz foto . Bola by pre ne jednohubkou 😵 Mladsia je zase na koniky a zamilovala sa do ponika Zuzanky, ktorý bol kratkodobo atrakciou na trhoch....Museli sme sa tam chodit pozerat 2x denne pocas 4 dní. Mame to doma s nimi veselo, clovek sa nestihne nudit. Horsie to bude teraz v zime.... kedze nic vonku nepoletuje ani sa neplazí tak nemaju sa ako "zahrat" , preto dufame ze kocky by to mohli napravit 🙂

michallina
14. okt 2016

Naša dcérka sa zamilovala do osmak degu. Pretože si po 1.krát môže vyskúšať starostlivosť o zvieratko 🙂

dzidzibula
14. okt 2016

S LEGOM DUPLOM sme sa hrali,
veď zvieratká máme radi!
Každý deň nás v skrinke čaká,
radosť je to .. a vieš aká?
Tiger, panda a či lev?
Hrať sa s nimi stále chcem!
Prosím pekne od Vás DARČEK!
Veď je jedno či som dievča a či chlapček.

Milujeme všetky zvieratká, ale najoblubenejsi je psik...lebo ho mame doma a je nas 🙂

barriw
14. okt 2016

U nás u dcéry (3 roky) vedú králičkovia a slon- neviem prečo práve táto kombinácia 🙂) Syn (1,5 roka) zase zbožňuje krokodílov - "waaaaaaa" s kartičkou krokodíla bolo hádam jeho prvé slovo :D

rebelka2014
14. okt 2016

Moja dcerka od zaciatku milovala psikov. Myslim si, ze ich ma zo zvieratiek stale najradsej.. No top je teraz macko usko 😀 ..jej slovami "macko z plysu" 🙂

rena107
14. okt 2016

U dcerky je to mucha :D neviem povedat preco, lebo este nerozprava ale dokaze ich hladat v izbe a cakat kym si sadne a ona ju pozoruje ;) Je to pre nu velka sranda ked ju chce chytit a ona jej odleti, potom nastane ticho lebo ju pocuva kde bzuci ;) A u syna, ktory je hotovy polnohospodar su to domace zvierata, ktore chova na farme 🙂

marybell
15. okt 2016

Moj 2. rovny syn miluje lev, dcerka ma rada slony, obe maju rady macku u starky, rada a nou hraju v zahrade, na zaciatku macka Mici ne bola priatelska s mojimi DEŤMI ale pocas leta vsetko sa zmenilo.

maxe38
15. okt 2016

U nás ...avo avo... psík😊

87kattka
15. okt 2016

Lego Duplo kupujem môjmu dieťaťu na kazdy sviatok 😊 Myslim ze sa ním rozvíja jeho motoricka i duševná stránka prešli sme uz cez rôzne sady je to super hračka no momentálne tuzime po pande 😍 Lego je mojou súčasťou od môjho detstva a ked vidím kufor autá ktorý balil moj milovaný manžel vždy len zhodnotím ze je vidieť ze nikdy neskladal lego 😄 Radšej minim peniazky na lego ako na nejaké hlúpe čínske hračky!!!

anulienka30
15. okt 2016

U nas doma su najoblubenejsie zvieratka vsetky....ale musia byt v telke 🙂 inak sa bojime vsetkeho 🙂 dokonca aj muchy 🙂 cize lego zvieratka by nas urcite potesili 🙂

keena
15. okt 2016

U nas momentalne ficia macky 🐱🐱🐱 🐈🐈🐈tie plysove samozrejme. A nejake neidentifikovatelne zvieratko, ktore neviem co to je. Mala tvrdi ze lasica a ja ze fredka. 😂😂 Inak na dvore u babky su oblubene zajace 🐰🐰🐰 🐇🐇🐇sliepky 🐔🐔🐔🐔🐓🐓🐓 prsiatko 🐷🐽🐷🐽 u susedy ovecky 🐑🐑🐑 kravicky 🐄🐄🐄 a kozicky 🐐🐐🐐 Lubime aj sesternicinu korytnacku Rajliho 🐢🐢🐢 Ale nepohrdneme ani 🐛🐝🐜🐞🐌. Ved treba vsetko preskumat. 😉🍀

zuzkoch
15. okt 2016

Náš Riško má najradšej medveďa, lebo je huňatý a má rád medík, rovnako ako on 🙂

bory195
15. okt 2016

Na dlhú dobu vyhrávajú rybky. Vôbec netuším prečo, ale drobec je nimi fascinovany.

lucy125
15. okt 2016

U nás vyhráva jednoznačne psík,preto sme si v lete jedného malinkého zadovážili a obaja sa majú radi ale aj hašteria a bijú ako súrodenci 🙂