SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

U nás sú teraz najzaujímavejšie rybičky. Máme nové akvárium a nášmu 1,5 ročnému synčekovi sa veľmi páčia. Vydrží sa na ne pozerať aj niekoľko minút, čo je pri ňom priam zázrak 😀
U nas je najoblubenejsi lev. Hanka, ked pocuje slovo lev, hned zacne revat ako on. A ide jej to naozaj dobre. Myslim, ze by tym nastrasila aj samotneho leva 😀
U nas momentalne vyhrava havko. Zvukovo je to zatial "ha, ha" a vonku ich vsetkych nahana 🐶
U nás je to mačička🙂 krsnátko by veľmi lego potešilo.
U nás sú top teraz pavúky na stenách. Všade, kde prídeme (do MŠ, k lekárke, na návštevu....) ihneď drobci pozerajú na steny, či tam nejakého nezbadajú ....
U nás je to psík a morské prasiatko ktoré dcerka dostala na narodeninky...a musím uznať stará sa oňho nato, že má 7 veľmi pekne....so psíkom jej musím pomáhať ale má ho veľmi rada🙂
My takéto lego duplo ešte nemáme takže nevieme povedať ktoré zvieratko je u nás najobľúbenejšie. Ale výhra by potešila 🙂
U nás sú obľúbené všeobecne všetky zvieratká. Už od úplného bábätka ju fascinovali knihy a obrázky zvierat. Aktuálne je pre Agátku (2r.) top žirafa 😊 s mini plyšovou kľúčenkou žirafky aj spáva. A keď žirafy videla naživo v ZOO, ani nedýchala ☺☺
my mame radi najviac vcsetky zvieratka stymi sa hrame najviac vsetko co su v legu ked sa hraju 3 deti tak sa podkynam o same zvieratka ale co uz ked sa hraju amaju radi lego duplo
Aj u nas je to psik, mame steniatko, no prave vcera som hovorila, ze som mohla kupit radsej desat sliepok...sice by narobili neplechu ako psik, no mali by sme aspon vajicka 🙂. Decka so mnou samozrejme nesuhlasia 🙂 🙂.
u nasho Adamka vyhrava pes a macka.....u susedov maju tri male maciatka, tak ich chodime pozerat kazdy den ....no a psikov stretavame pocas prechadzky takmer na kazdom kroku, pricom "vyskakujeme" z kociara 😉
zvieratka vsetky, je to velka 13mesacna milovnicka vsetkych zverov, je v obdobi, kedy kazde zive stvorenie je pre nu uzasne, cez vsetkych chlpacov az po najnovsie zaby a hadiky, ktore robia sssssssssssssssssssssss
@bara_lego u nás sú jednoznačne najobľúbenejšie koníky 🙂 a to vo všetkých podobách klasické koníky, jednorožce, pegasovia, poníky. Skrátka všetko. Touto koňomániou :D trpia všetky 3 dcérky, takže doma už máme obrovské stádo (viď foto). Z duplo zvieratiek sú najobľúbenejšie koníky a zajačiky 🙂
Lego Cesta okolo sveta už obzeráme s dcérkami veľmi dlhú dobu, bohužiaľ financie nepustili a tak sme im ho nemohli dopriať. Ak by sa nám ho podarilo vyhrať, dcérky by boli neskutočne štastné 🙂
Moja Terezka ma rada asi vsetky zvieratka, ale najradsej ma havka. Niekedy je "hav" jej prve slovo po zobudeni, ale havka aj zo sna 🙂 Lego duplo este nemame a velmi by nas potesilo.
My mame radi zvirka trochu tradicne-netradicne. Starsia dcera stale nieco vymysli a dotiahne domov, tak ta vkus trochu netradicny 🙂 Doniesla minule slimaky co ziju v pralese od kamarata, vonku chyta zaby, motyle, mravce atd... no proste vsetko co sa nestihne schovat, hlavna vec ze ked je na okne mucha tak ako 2r jacala na raty 🙂 No uvidime ake prekvapenie nas este caka .... v zoo sa vsetky deti fotili s medvedom, levom , tigrom a nasa sadala na chrobaka najradsej.... alebo potom si zmyslí netradicne zvierata ktorym moze liezt do papule - veleryba, krokodyl atd. - viz foto . Bola by pre ne jednohubkou 😵 Mladsia je zase na koniky a zamilovala sa do ponika Zuzanky, ktorý bol kratkodobo atrakciou na trhoch....Museli sme sa tam chodit pozerat 2x denne pocas 4 dní. Mame to doma s nimi veselo, clovek sa nestihne nudit. Horsie to bude teraz v zime.... kedze nic vonku nepoletuje ani sa neplazí tak nemaju sa ako "zahrat" , preto dufame ze kocky by to mohli napravit 🙂
Naša dcérka sa zamilovala do osmak degu. Pretože si po 1.krát môže vyskúšať starostlivosť o zvieratko 🙂
S LEGOM DUPLOM sme sa hrali,
veď zvieratká máme radi!
Každý deň nás v skrinke čaká,
radosť je to .. a vieš aká?
Tiger, panda a či lev?
Hrať sa s nimi stále chcem!
Prosím pekne od Vás DARČEK!
Veď je jedno či som dievča a či chlapček.
Milujeme všetky zvieratká, ale najoblubenejsi je psik...lebo ho mame doma a je nas 🙂
Moja dcerka od zaciatku milovala psikov. Myslim si, ze ich ma zo zvieratiek stale najradsej.. No top je teraz macko usko 😀 ..jej slovami "macko z plysu" 🙂
U dcerky je to mucha :D neviem povedat preco, lebo este nerozprava ale dokaze ich hladat v izbe a cakat kym si sadne a ona ju pozoruje ;) Je to pre nu velka sranda ked ju chce chytit a ona jej odleti, potom nastane ticho lebo ju pocuva kde bzuci ;) A u syna, ktory je hotovy polnohospodar su to domace zvierata, ktore chova na farme 🙂
Moj 2. rovny syn miluje lev, dcerka ma rada slony, obe maju rady macku u starky, rada a nou hraju v zahrade, na zaciatku macka Mici ne bola priatelska s mojimi DEŤMI ale pocas leta vsetko sa zmenilo.
U nás ...avo avo... psík😊
Lego Duplo kupujem môjmu dieťaťu na kazdy sviatok 😊 Myslim ze sa ním rozvíja jeho motoricka i duševná stránka prešli sme uz cez rôzne sady je to super hračka no momentálne tuzime po pande 😍 Lego je mojou súčasťou od môjho detstva a ked vidím kufor autá ktorý balil moj milovaný manžel vždy len zhodnotím ze je vidieť ze nikdy neskladal lego 😄 Radšej minim peniazky na lego ako na nejaké hlúpe čínske hračky!!!
U nas doma su najoblubenejsie zvieratka vsetky....ale musia byt v telke 🙂 inak sa bojime vsetkeho 🙂 dokonca aj muchy 🙂 cize lego zvieratka by nas urcite potesili 🙂
U nas momentalne ficia macky 🐱🐱🐱 🐈🐈🐈tie plysove samozrejme. A nejake neidentifikovatelne zvieratko, ktore neviem co to je. Mala tvrdi ze lasica a ja ze fredka. 😂😂 Inak na dvore u babky su oblubene zajace 🐰🐰🐰 🐇🐇🐇sliepky 🐔🐔🐔🐔🐓🐓🐓 prsiatko 🐷🐽🐷🐽 u susedy ovecky 🐑🐑🐑 kravicky 🐄🐄🐄 a kozicky 🐐🐐🐐 Lubime aj sesternicinu korytnacku Rajliho 🐢🐢🐢 Ale nepohrdneme ani 🐛🐝🐜🐞🐌. Ved treba vsetko preskumat. 😉🍀
Náš Riško má najradšej medveďa, lebo je huňatý a má rád medík, rovnako ako on 🙂
Na dlhú dobu vyhrávajú rybky. Vôbec netuším prečo, ale drobec je nimi fascinovany.
U nás vyhráva jednoznačne psík,preto sme si v lete jedného malinkého zadovážili a obaja sa majú radi ale aj hašteria a bijú ako súrodenci 🙂

Najmladší syn miluje psíkov, všade kde ich vidí, kričí haf haf haf, ked cestujeme autom a nechcem, aby zaspal, stačí povedať kde je psíček a ten hned očká otvorí, starší syn-prostredný :D ten má najradšej koníkov, stále deda "otravuje" aby s ním chodil na ne pozerať na ranč a dcéra má rada poníkov rada sa na nich vozí 🙂