icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Strana
z23
bajuska21
29. okt 2017

Synovým najobľúbenejším zvieratkom je ovečka, ktorú musí držať v ruke keď zaspáva

yicky
29. okt 2017

Tak u nás je najobľúbenejší lev...syn neustále napodobňuje jeho rev 😊

tomajka
29. okt 2017

U nás je to macko medvedík. Máme dvoch jeden maly macko uško druhý maco Laco. Bez nich ani na krok. Jedenie za stolom zaspávanie a sú aj najlepši kamaráti na vyzalovanie sa. Ale zle nedobre je keď sa musí ísť
macík umyvat kúpať- do práčky. To
už musí ísť sen tam dobrovoľne nasilu😲de obľúbené pre naše druhé bábo

simaxxx
29. okt 2017

Doma mame psa,zaja ale naj oblubene zviera je tiger uz od malicka lebo robi waaaaaa

janfo
29. okt 2017

U nás klasicky psík. V postieľke ich má až 3 a každego Adelka pomenovala tak isto ako živych. Jeden je náš Laila, druhý starkin a tretí u krstnych. A každý večer im hovorí že sa bude s nimi hrat keď budú posluchat. Presne ako živí. 😀

cilkau
29. okt 2017

mame doma už len staršie zvieratá mačku buravú 11 ročnú a psa o par rokov mladšieho maly sme aj kocúrov.🐱🐶👍👏😍😉🌜🌧🍀🍂🌳

sticker
anezka13
29. okt 2017

U nášho Davidka sú obľúbené hlavne všetky mláďatká zvieratiek, každú chvíľu to je iné zvieratko, ale tento rok malé jahniatka, ktoré sme chodievali kŕmiť kúsok od nášho domu 🙂

elanor
29. okt 2017

@katrin69
@sarra01
@anulienka30
@anezka13
@cilkau
@janfo
@simaxxx
@tomajka
@yicky
@bajuska21
dievata asi ste si nevsimli, ale toto je rok stara sutaz, ktora uz svojich vitazov ma.
Treba sa zapojit do tohtorocnych.
Tu uz nic nevybojute 😉

tomajka
29. okt 2017

@elanor ojej to som si nevsimla 😨😀 vdaka za info

slavka11
29. okt 2017

u nas je oblubeny medvedik. Mladsi syncek ma 2,5 roka a od malinkata je na medvede zatazeny. Je uplne jedno ci je to ladovy, hnedy, plysovy, textilny, nakresleny, farebny alebo ciernobiely. Staci je to medved. A kazdy sa vola Bubu. A este su pre neho velmi zaujimave aj opice. Tie by asi bral so sebou domov keby sa dalo. Ale tie vynimocne musia byt zive ine sa nerataju 🙂)))

cilkau
29. okt 2017

škoda aj ja som si tiež až teraz všimla datum minuloročný splatnosti že je po suťaži ale nevadí. ☹😒😕👎👎🌜🌧

sticker
evamajercak
29. okt 2017

@elanor ja som to tu písala už 17.55 a stále tu pribúdajú príspevky 😉 škoda, že sa maminky len zapájajú do súťaže, ale nečítajú príspevky.. Veď Lego týždeň nie je len o tom vyhrať krabicu Lega... aj keď, koho by to nepotešilo 😍

slavka11
29. okt 2017

@elanor vdaka za upozornenie do aktuálnych sutazi som sa zapojila a neslo mi do hlavy preco nevidim sutaz o t cestu okolo veta ale brala som to tak ze mi zblbol prehliac. Este ze su tu take sikulky ako Ty a vsetko odchytia a odsleduju 😉

elanor
29. okt 2017

@slavka11 nesledujem, len mi nato nahodou padli oci. A cudovala som sa, reku sak takato sutaz bola tusim minoly rok, lebo sa mi mari, ze sme sa do nej vtedy zapojili 🙂

cilkau
29. okt 2017

dakujem za upozornenie ja som tiež zapojena v dalších suťažiach 😉

sticker
tinka_21
30. okt 2017

ups :D

yanka1979
30. okt 2017

Dobrý deň,u nás je to mačička..dcéra by najradšej zobrala domov všetky mačky z ulice,u starkej má jednu o ktorú sa príkladne stará,vyrába je domceky,hračky..starká je vždy pokojná,keď tam mala je,lebo presne vie kde je a čo robí..hra sa s macickou!Na karnevale je za mačičku,na Halloween je za macicku..všade kreslí mačičky..petshopakov a plysiakov samé mačičky..samozrejme nevynechame žiadnu výstavu mačiek..ale má rada všetky zvieratká..u babky majú zajace a kozy..stará sa o ne na jednotku, keď sme tam..ma 9,ale ako začala rozprávať,,tvrdí,keď bude veľká,chcela by byť veterinárkou a bude chovať veľa mačičiek.

evickav
30. okt 2017

@yanka1979 tato sutaz uz je stara 🙂

keena
30. okt 2017

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️SUTAZ SA SKONCILA. HALOOOOOOOOO. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

erikaemkina
30. okt 2017

ved ich nechajte , ved nečítaju ..

Strana
z23