icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
victoria021
13. okt 2016

Tatino s Matuškom mali kreativny večer s kamionom LEGO DUPLO🙂 Tatinko kreslil kamion a Matuškom si vykres dotvoril: su tam školkari, dokonca naša Eliška v kočari🙂 a zvieratka 🙂

yvaine
13. okt 2016

Nasa malicka este kreslit nevie, ale ak by kreslila, tak by nakladiak doviezol zvieratka 🙂

janka_po
13. okt 2016

Lego Duplo nákladiak je u nás vytúženým vianočným darčekom, takto ho Miško namaľoval spolu s tatinom 🙂 vezú sa v ňom vianočné darčeky 🙂

jabucko
13. okt 2016

Maxik ma 1.5r a zatial sa len zoznamuje s farbami a kreslenim. Dnes v atelieriku maloval. 🙂

iwet1990
13. okt 2016

Peťka kreslenie moc nebavi ale kedze chce moc moc vyhrat lego tak nakladiak ktory vezie auto nakreslil.

barbiers
13. okt 2016

Synček si rozkazal takýto nákladiak, cestu kreslil on. Keď som sa ho pýtala, čo bude viezť, nekazal mi kresliť veci, ale osoby, rodinu. Jediné zviera, ktoré tam je, je kohútik, ten totizto predstavuje prastarku, ktorá má sliepocky. No a jediná vec, ktorú kázal nakresliť je vláčik, ako povedal, aby priviezol jeho tetu, ktorá vláčikom odišla. Stále to platí, že rodina je dôležitejšia ako veci. Je dojímavé, že si to uvedomuje už 2 a pol ročné dieťa. 🙂

ajka6
13. okt 2016

Taktiež sme sa pokúsili niečo nakresliť. V necelých dvoch rokoch nám snaha vydržala asi minútu 🙂 Výsledkom je LEGO

norosko
13. okt 2016

Podklad : Pertík 3roky - voskovky, Kresba: maminka 34 rokov - fixka 🙂
u nás to bola spolupráca 🙂

mulliken
13. okt 2016

Lego kamion od Viktorka 3 roky. Kamion vezie banany tie hnede su uz prezrete aj s muchami.

bara_lego
autor
13. okt 2016

@marian86 Dobrý den, soutěžíme až do soboty. 🙂

ryolita
13. okt 2016

Emicka ma 21 mes. Kreslit konvenčné este veľmi nevie, ale velmi rada kresli a miluje abstraktne kresby 😂 Dnes sa rozhodla, ze sa aj ona zapoji do sutaze o lego. A svoju kresbu nakladu, ktory by rada odvviezla v lego nakladiaku aj sama odprezentuje 😂 Emuska velmi rada sklada lego, preto by ju vyhra urcite potesila

lubinka26
13. okt 2016

Nas nakladiak nesie zvieratka a pred nim je velka jama 👀😂

ankazdca
13. okt 2016

U nas samostatna kresba este nie je, tak aspon takto vyfarbujeme

matulkam
13. okt 2016

Keby to niekto nespoznal, tak toto je náš kamión a vezie Anny a Elsu :D

ajsha123
13. okt 2016

U nás kreslili 4 deti, piata, najmladšia (1 rok), sa len pozerala na svojich súrodencov 🙂
Na Jakubkovom nákladiaku sú krabice od Lego Duplo. Na Slávkinom je tiež Lego Duplo, ktoré by rada dostala. Betka by tiež rada dostala Lego Duplo a Slavojko na svojom nákladiaku vezie obľúbený traktor 🙂

erikab82
13. okt 2016

Kamión ( to je v ľavo dole) 🙂 vezie huby a to všetko naokolo je búrka 🙂 Kreslila aj vymyslela malá ( 2 roky a 2 mes ) 🙂

andrea027
13. okt 2016

Náš Janík povedl, že nákladiak by mal určite privieť do ZOO viac zvieratiek aby sme tam mohli zostať dlhšie. Tatík nakreslil a Janík vyfarbil. Snažili sa 😉

slavuska237
13. okt 2016

mali sme na návšteve sesterničku Tamku s Jurkom su najväčšie lásky takto sa cely den vozili po dome a potom si kreslili vždy mi prinášali papier a diktovali co mam kresliť Jurko vždy chcel auta a Tamka kvety... Dookola som kreslila to iste a ked som potrebovala odbehnúť vybrať pradlo z pracky musela som ich trocha zamestnať Tamke som nakreslila luku slnko mraky a Kazala jej dokresliť farebne kvety a Jurkovi som nakreslila traktor\nakladak nech ho vymaľuje a dokresli co vezie... Neverila som ze to pochopia a ze budem mat 10minut pokoja zrazu ma zborovo volaju reku už sa mlatia prídem a okrem toho že ma čakala pomaľovaná celá izba do výšky kam dosiahli úlohu splnili . A tak som si čupla k ich vytvorom a pýtala si k nim vysvetlenie . Tami pomenovala ,,ket,, (kvet) ,,maka,, (mláka) ,,fuj,, to neviem co bolo všetko to boli carbulinky no a tak sa pýtam Jurka čo su tie tri gulky a on ,,šaaak Tami Uko a bakeč,, v preklade Tamarka Jurko a braček na ktorého sa poctivo pripravujeme už 9mesiacov a každú chvíľu by nas mal potešiť jeho príchod 😍 veríme že ho vezmú do partie aj naozaj 😛

evasarlota
13. okt 2016

Moj drobec este kreslí len haky-baky tak sme si na pomoc prizvali bratranceka, odborníka na kamióny A naložil ho moj syn tym co ma rad a co mu kázal kreslit Medzitým este umelecky dotvoril pozadie 😂😳

angelika4
13. okt 2016

U nás nesie samozrejme ,,obľúbené zvieratká,, -prasiatká 🙂
Nakreslené, vystrihnuté a aj nalepené - ,,naložené,, na nákladiak 🙂
(-druhá fotka je len ,,zosvetlená,, -zdalo sa mi že je príliš tmavá )

j_and_p
13. okt 2016

Eliska (3 roky) nakreslila nakladiak, ktory vezie mamicku a jej oblubenu vodicku 😀

ive3t
13. okt 2016

Veru ani mi nemame este ziadne LEGO DUPLO ale veeelmi by sme chceli.Maličký má len 1,5roka takze kreslit este nevie ale vsetkym posiela veeelke bozteky 👄 a velmi dúfa, ze vyhrá nakladiacik ☺☺☺

cailana
14. okt 2016

Moj syn Artur zatial velmi kreslit nevie,zato ale pozna vsetky znacky.Najradsej ma Tatru a vozi v nej svoju malu sestricku😉

jaska_c
14. okt 2016

Samkov nákladiak. Pre tých, ktorí nemajú veľmi veľkú obrazotvornosť (vrátane mňa): Nákladiak vezie žraloka a sáčiky s akváriovými rybičkami a morskými tvormi 🙂

barby1982
14. okt 2016

Naši chlapci ešte kresliť nevefia a mams tiež nie, ale takýto výtvor sa nám podaril 😀 Náš kamión vezie jablko, hrušku, hrozno, jahodu, jogurt, syr, cucu a obľúbeného macka 🙂

editpiaf
14. okt 2016

No prcek ešte kresliť nevie, no segra sa už snaží, posiela obrázok aby brasko mohol vyhrať 😀

kessinka
14. okt 2016

Nákladiak môže viezť napríklad aj vodu, pretože voda je potrebná. Tak Maťko nakreslil takúto cisternu: 🙂

ivuska09
14. okt 2016

Nas Risko sa snazil a maminka mu trosku drzala rucicku a pomohla... vlacik vezie srdiecka. Auticka zboznuje 🙂

matricia
14. okt 2016

Nasmu synkovi sa nechcelo kreslit, tak aspon postavil z kociek kamionik

matricia
14. okt 2016

On chcel kreslit slniecko, co uz s nim narobime🙂