VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

Nasa malicka este kreslit nevie, ale ak by kreslila, tak by nakladiak doviezol zvieratka 🙂
Synček si rozkazal takýto nákladiak, cestu kreslil on. Keď som sa ho pýtala, čo bude viezť, nekazal mi kresliť veci, ale osoby, rodinu. Jediné zviera, ktoré tam je, je kohútik, ten totizto predstavuje prastarku, ktorá má sliepocky. No a jediná vec, ktorú kázal nakresliť je vláčik, ako povedal, aby priviezol jeho tetu, ktorá vláčikom odišla. Stále to platí, že rodina je dôležitejšia ako veci. Je dojímavé, že si to uvedomuje už 2 a pol ročné dieťa. 🙂
Emicka ma 21 mes. Kreslit konvenčné este veľmi nevie, ale velmi rada kresli a miluje abstraktne kresby 😂 Dnes sa rozhodla, ze sa aj ona zapoji do sutaze o lego. A svoju kresbu nakladu, ktory by rada odvviezla v lego nakladiaku aj sama odprezentuje 😂 Emuska velmi rada sklada lego, preto by ju vyhra urcite potesila
mali sme na návšteve sesterničku Tamku s Jurkom su najväčšie lásky takto sa cely den vozili po dome a potom si kreslili vždy mi prinášali papier a diktovali co mam kresliť Jurko vždy chcel auta a Tamka kvety... Dookola som kreslila to iste a ked som potrebovala odbehnúť vybrať pradlo z pracky musela som ich trocha zamestnať Tamke som nakreslila luku slnko mraky a Kazala jej dokresliť farebne kvety a Jurkovi som nakreslila traktor\nakladak nech ho vymaľuje a dokresli co vezie... Neverila som ze to pochopia a ze budem mat 10minut pokoja zrazu ma zborovo volaju reku už sa mlatia prídem a okrem toho že ma čakala pomaľovaná celá izba do výšky kam dosiahli úlohu splnili . A tak som si čupla k ich vytvorom a pýtala si k nim vysvetlenie . Tami pomenovala ,,ket,, (kvet) ,,maka,, (mláka) ,,fuj,, to neviem co bolo všetko to boli carbulinky no a tak sa pýtam Jurka čo su tie tri gulky a on ,,šaaak Tami Uko a bakeč,, v preklade Tamarka Jurko a braček na ktorého sa poctivo pripravujeme už 9mesiacov a každú chvíľu by nas mal potešiť jeho príchod 😍 veríme že ho vezmú do partie aj naozaj 😛
Veru ani mi nemame este ziadne LEGO DUPLO ale veeelmi by sme chceli.Maličký má len 1,5roka takze kreslit este nevie ale vsetkym posiela veeelke bozteky 👄 a velmi dúfa, ze vyhrá nakladiacik ☺☺☺
On chcel kreslit slniecko, co uz s nim narobime🙂

Tatino s Matuškom mali kreativny večer s kamionom LEGO DUPLO🙂 Tatinko kreslil kamion a Matuškom si vykres dotvoril: su tam školkari, dokonca naša Eliška v kočari🙂 a zvieratka 🙂