icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý vláčik!!! 🙂

bara_lego
Moderátor
24. okt 2017

Všetci nastúpiť do LEGO DUPLO vláčika! Vydajte sa s nami na výlet do sveta fantázie a hier 🙂 Malí cestovatelia si užijú výpravu do sveta železníc. Pestrofarebný parný vlak so zvukovými efektami, vagónom pre pasažierov, stanicou s pokladňou, čerpacím stojanom a návestidlom je základ pre dobrodružné popoludnie.

Práve o päť stavebníc LEGO DUPLO Môj prvý vláčik si teraz môžete zasúťažiť. Napíšte nám sem do fóra, čo zaujímavé ste na cestách zažili a získajte srdiečka. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnym balíčkom 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý vláčik!!! 🙂
andi32
26. okt 2017

My sme s vlakom este necestovali, ale ked mame cestu okolo vlakovej stanice, vzdy sa zastavime pozriet. Na odchadzajuce a prichadzajuce vlaky. Raz ked bol starsi syncek mensi, jeden vlak prisiel (konecna) a zastavil na odstavnu kolaj lebo mal hodinu casu do odchodu. Spytala som sa pana sprievodcu zeci sa mozeme odfotit vnutri a povedal nam na nasu velju radost, ze tu hodinu tam kludne mozeme byt. To bola radost, ked sme si mohli takto vlacik prezriet 🙂 dakujeme velmi pekne mily pan sprievodca 🙂

dobreranko
26. okt 2017

Mam troch chlapcov a ako vsetci chlapci aj ti nasi maju radi dobrodruzstva. Pocas poslednych teplych dni babieho leta sme chodili najmä na huby do rôznych kutov Slovenska. Niekedy si hribiky natrhame a niekedy sa s nimi len tak odfotime. inak nasi chlapci maju teraz najoblubenejsiu hru prave vlaciky. Postavia si kolajnice a uz si vymyslaju pribehy co vlaciky zazili. 🙂

beky27
26. okt 2017

Naša príhoda je veľmi stručná no o to zaujímavejšia :D keď sme so synčekom išli vlakom na výlet do Tatier, tak sa stala táto úsmevná príhoda :D Bolo mu treba veľmi cikať tak sme išli na záchod, ktorý je vo vlaku veľmi super. Keď synček zbadal, že je v záchodíku diera začal veľmi plakať a začal kričať, že vlak sa rozpadáva, pretože mu cikanica išla dole na koľajnice :D a, že musíme rýchlo výstúpiť lebo vlak havaruje :D Tak a odvtedy do vlaku nemôžeme ani vkročiť :D Verím ale, že tento Duplovský by mu navrátil chuť ku železniciam :D

gabikas82
26. okt 2017

Staršia dcérka sa už vláčikom na cestovala, keďže pravidelne cestuje k babke 400 km. Mladší synček ešte ozajstným vlakom nešiel, ale vláčik na kolotoči mu spravil obrovskú radosť a veľký zážitok mal z takejto jazdy 🙂

suschi6
26. okt 2017

Vlacik je to co nasa Hanka,ktora bude mat na vianoce 2 roky miluje. Byvame vedla vlakovej stanice,cize na vlaciky chodime pozerat kazdy den, jej prve slovo bolo TAK....co znamenalo VLAK. Ked ide osobak tak Hanicka mava vlaciku o stosest a ten nam vzdy zablika aj zatrubi. Cestujeme vlacikom babke. Ked kreslime kriedami tak najradsej vlacik, ked kreslime na papier tak vlacik, ked staviame z kociek tak domcek alebo vlacik. Mame knizku o vlacikoch, mame plastovy vlacik, mame vlacik na elektriku ale duplo vlacik nemame. Ten by Hanicku na vianoce potrsil dvojnasobne. Poprve preto ze je to lego a podruhe ze je to este aj vlacik. Bol by to idealny darcek na vianoce a zaroven narodeniny.

marget
26. okt 2017

Dobrý deň, naše deti, teda traja chlapci a najmladšia dcérka milujú výlety. Tieto prázdniny sme si ich užili naozaj dosť. Najviac sa tešili v Prahe, kde sme behom jedného dňa vystriedali štyri dopravné prostriedky, autobus, metro, loď a električku. Doma sa zase veľmi radi celá rodina byciklujeme, korčuľujeme alebo furikujeme 😉

boculienka
26. okt 2017

S nasim drobcom su vylety veru zaujimave 😊 najma tie v aute. Vsetko zo seba strhava a rozhadzuje kade tade. Teraz sa naucil odrazat na odrazadle a zistil ze sa vie tak lepsie presuvat tak najradsej chodi na vylet von na ulicu 😊 vlakom sme este nesli..aspon nie takym ozajstnym, zato ten kolotocovy sa mu velmi pacil 😍

martinka2005
26. okt 2017

Moj maly huncutik miluje vlaciky...z hraciek su to prenho top zabavky a taktiez rad stoji so mnou pri okne a sludujeme ako kazdu hodinu prechadzaju okolo nasho domu vlaciky kedze byvame pri zeleznicnom priecesti ziaden nam neujde ;) taktiez sme si uz uzili niekolko jazd vlakom na male vyletiky z Bj do Po aj do Ke vzdy je nas plny vozen 🙂 Moj Filipko je velmi spolocensky a zvedavy chlapcek preto je to skoro stale zabava pre vsetkych spolucestujucich po vsetkych pozmurkava, usmieva sa a robi grimasy 🙂 Ta sada Lego je uzasna a zatial sa nenachadza v nasej zbierke ;)

nathalie111
26. okt 2017

Radi cestujeme a este radsej mame vlaciky...😍Mame tri dcerky,takze na cestach je vzdy o zabavu postarane a kazda jedna cesta je silnym zazitkom..teda hlavne pre mna..😊Ale s vlacikom Lego duplo by to aj pre ne este len bola ta prava zabava...😉

smidka2279
26. okt 2017

ahojte,máme dve deti 11 ročnú dcéru a 2 ročného syna,patríme do Klubu slovenských turistov,takže výletov si užijeme až až a všetky sú veľmi príjemné,pretože ich trávime spolu ako rodina,veľmi zaujímavý výlet podnikáme každý rok v apríli,kedy sa koná Prebúdzanie Katky.Táto parná mašinka je naozaj krásna a preteky s druhou parnou mašinkou vedľa Katky je fantastické,krásny zážitok pre celú rodinku a hlavne deti.LEGO DUPLO si chceme poprosiť od Ježiška

martinusik91
26. okt 2017

Môj synček sa naozajstným vláčikom ešte neviezol ale plne si to vynahrádza vlacikom od dupla 😂 Toto je fotka s pred dvoch rokov ked ešte len začínal s vláčikom a teraz ked za chvilku bude mat 4 roky má trať cez celú izbičku 😂 To by bola paráda mať ešte jeden😍 Máme veľa ,,pajkov,, ako volá panáčikov a len jeden vozen tak mu je to málo nemá ich kde usadiť 😂

vrtulnik
26. okt 2017

Náš malý huncút vláčikom ešte necestoval, takže nemáme nijakú zaujímavú príhodu spojenú s vlakom. Nuž a teraz mám taký pocit, že to budeme musieť v najbližšej dobe napraviť🙂. Ale vláčiky má veľmi rád. Takže sa doma hrá aspoň týmto dreveným, keď už necestoval ozajstným. Rád chodí ale vláčiky pozerať ku stanici a vždy sa veľmi teší, keď mu ujo rušňovodič zatrúbi, vtedy kýva o sto šesť.

bbazsova
26. okt 2017

Verte či nie, ale prvé slovo môjho syna bolo VLAK alebo LAK a myslel tým určite vlak, pretože sme boli na výlete na Čiernohorskej železničke a hneď, ako zbadal lokomotívu povedal to slovo. Cestovali sme vláčikom a videli sme zmenšeninu železnice, bol to vydarený výlet a potom vyzážitkovaný cestovateľ si dal šlofíka. Komu je lepšie🙂. Bol to krásny deň...a užili sme si ho. Tento výlet budem synovi spomínať, keď vyrastie . Vtedy mal rok , teraz má o tri mesiace viac a nadšenie z vlakov u neho rastie. Svetelná signalizácia, stanice a viesť sa vláčikom to je jeho. Hugino ľubime ťa čifutata ši ši ši🙂

kittyjuliette
26. okt 2017

Uplne najzaujimavejsie?🤔Asi minuly rok,maly bol este krpec,bolo leto,horuco,krpcovi isli zuby-no cele zle,absolutne sme nespali,cele dni aj cele noci na rukach (kazda mama pozna)...
Najhorsie,ze uz davnejsie sme mali naplanovanu cestu vlakom a rovno do Prahy😓odlozit som ju nemohla,lebo to uz by bolo treti krat za posledne 2 mesiace a teda taku neurozu som mala uz 2 dni vopred,ze strach.
A nastal den D.
Partner ma nalozil do vlaku s obrovskym batohom a prenosnou vanickou,v ktorej ako inac vytrvalo vrestalo moje dieta.V duchu pripravena na 5 hodinovy krik sprevadzany zurivymi pohladmi spolucestujucich som zazila sok.Ako sa vlak pohol,moje dieta zaspalo a gabal celuuuuu cestu😯Boze,to bola ta najkrajsia trasa Zilina-Praha,aku som kedy zazila a odvtedy,ked ma zase raz maly svoj Den sa smejeme,ze je nacase zorganizovat vyletik😅

veronikaveron
26. okt 2017

My sme išli tento rok prvý krát do Chorvátska autom s dvomi deťmi. Išli sme na noc, keď spali, kedze v sedačke dlho nevydržia sedieť a ja zabávať dve deti naraz 12 hodín nedokážem (tablety, mobily nepoznaju).
Dovolenka prebiehala podľa našich predstáv, až pokiaľ si mladší nedal do nosa kamienok. Bežali sme z apartmánu do hotela, ktde mal byť lekár, tam nám povedali, že je v ďalšom hoteli, v druhom hoteli nám povedali, že tam nie je, ale môžeme skúsiť ambulanciu. Išli sme pesi, starší v kočíku, mladšieho som niesla na rukách. Prišli sme teda do ambulancie, dr.len zalarmovala rukami a úplne sa rozklepala, čo nevedela, čo robiť. Poslala nás na pohotovosť. Tak sme išli pekne krásne naspäť do apartmánu a z tade autom na pohotovosť. Kamienok mal dosť hlboko a doktorke to vôbec nešlo vybrať, tak volala druhého dr. to už som sa bála, že ho budú chcieť dať pod narkózu, ale našťastie bolo vidno, že doktor je skúsený a kamienok vybral na prvý šup.
Na druhý deň , aby toho nebolo málo ma rozbolel zub, museli sme ísť k zubárovi, ktorý mi zub vyvrtal.
Toľko naša prvá dovolenka.
Pravidelne inak chodievame do Tatier, kde je krásna príroda . Muž ide sám autom a my ideme vlakom, keďže naši "cestovatelia" v sedačke nevydržia. Samozrejme tunely sú najlepšie 🚇
So starším synom sme ešte donedávna chodili denne na vlakovú stanicu odprevadzat vlaky. Samozrejme aj so svietacím tercikom
🚅

mirkov
27. okt 2017

Moje deti isli vlakom teraz 1x a to rovno na Sri lanke 2triedou s domacimi. Bol to vlak po krasnom pobrezi kde sa dvere zasadne nezatvarali a cestovalo v nom vela domacich s roznymi vecami ako sliepky a aromaticke jedla. Bol to neuveritelny zazitok. Paradne su znacky pri cestach-pozor !moznost vyskytu pavov. To sme nikde na svete nevideli😊

jakubella
27. okt 2017

S deťmi cestujeme radi a ako to už pri nich býva, o vtipné aj menej vtipné príhody je vždy postarané. Teraz ma napadá pre nás s mužom dosť trapna situácia, keď náš vtedy dvojročný syn, prvýkrát zbadal v Dubaji vo výťahu zahalenu arabsku ženu...jeho nadšený úsmev(zo všetkého najradšej sa vozil na pohyblivých schodoch, pasoch a vo výťahu) úplne splasol, vyplastil okale, skoro mu vypadli, roztvoril usta od prekvapenia, tak uprimne, ako to len deti vedia a nespustal z nej oči. Žena sa usmiala (očami) a veľmi milo sa mu anglicky prihovarala...syn sa tak prelakol, že sa ukryl za mňa a len vykukoval držiac sa ma ako kliest...no ta cesta zo 65.poschodia sa nám zdala nekonečná, aj keď bol výťah veľmi rychly...

ludka140281
27. okt 2017

všade chodievame peši,alebo autom,,,len cez prázdniny mame čas a spoznávame aj ine cestovanie,,autobusom či vláčikom a občas len tak stojime pri stanici a čakáme na zapískanie 🙂 aj na dovolenke sme si taký jeden našli a okukali 🙂 bolo to aj pre mna velmi zaujímave 🙂 už sa tešíme opat na prázdniny 🙂 a raz sme čakali na vláčik a odstavenej už nefunkčnej kolaji cele tri hodiny,,,až potom sme pochopili,ža tam žiadny neuvidime 😀 aj tortičku sme sa snažili ovláčikovat 🙂

kristinka86
27. okt 2017

Vláčikom my cestujeme
od útleho malička.
Babku, dedka milujeme,
krátka k ním je cestička.

Stačí na vlak nastúpiť
a pekne sa usadiť.
Nemôžeme zablúdiť,
dedko vie, kedy vystúpiť.

Z okna pekne sleduje,
čo sa robí vôkol nás.
Ľuďom, autám zakýveme,
vonko mnoho pestrých krás.

Najviac sa nám páčia kone,
zvieratká a vláčiky.
Kam pôjdeme najbližšie - kto vie?
Možné vláčikom až do Afriky!

Keď vyhráme Lego krásne,
to nás i tam zavedie, snáď.
Veď už máme Safari, to je jasné,
môžeme o super vláčik hrať.

Keď to ale spojíme,
to už bude ale hej!
Vlastný svet si stvoríme,
to je malý detský sen.

Pozdravuje Radko, Kika,
meninky má sestrička.
Nech si aj tá skoro zvyká,
skladať Duplo od malička. ❤ 🌹

ivanka.7
27. okt 2017

Chodievame vlakom raz za cas do Prahy a snazime sa dievcatam vzdy cestu sprijemnit, kedze trva viac ako 4,5 hodiny. Posledna cesta bola trosku smutna, lebo sme sa kvoli chorobe vracali skor - rezervovala som preto cele kupe, nech nikoho nenakazime a kedze nebolo volne detske kupe, tak aby dievcata nikoho nerusili. Zachranilo nas okrem ineho aj Lego Duplo, ktore sme mali so sebou, dievcata sa prehrali skoro cely cas a nakoniec z toho bola velmi prijemna cesta 🙂

tarvika
27. okt 2017

Moja dcerka ma strasne rada rozne dopravne prostriedky. toto leto sme navstivili ciernohronsku zeleznicku a povozili sme sa na starodavnom vlaciku. To bolo radosti!

lucanka49
27. okt 2017

keď cestovať tak s poriadnym výhľadom 🙂

lyrrya
27. okt 2017

Zaujimave 😂 Nasa Vivi neoblubuje moc cestovanie, nieje prave nadsena zo sedacky a tak sa nam stalo, sli sme na nasu prvu spolocnu dovolenku aj s manzelom a starsim synom. No a nasa Vivi si priamo pod Strecnom zmyslela,ze ona v tej sedacke nechce byt, revu akoby ju rezali, kopala, metala sa na vsetky strany a snazila sa odopnut pasy-co uz bezne zvlada. Do toho starsi, ze ho z nej bolia usi a nemoze ju pocuvat, manzelovi aby nebolo malo,volal prave sef (nemec) a pred nami policajti😅 Naozaj dobrodruzne su tie nase cesty. Nikdy sa s nimi nenudime.
A vlacikom sme slubili detom,ze pojdu, tym sme s nimi este nesli. Cakame na troska lepsie pocasie a mame na plane vylet k babke

mamca31
27. okt 2017

V lete sme boli prvy krat s detmi vlakom, velmi sa im to lubilo, boli nadseni, pozerali sa z okna, tlieskali. Naj bolo, ked bol Dominik s babkou na toalete, ked prisiel naspat, hovori: Pod ukazem ti, kde som bol, len si musis dat tricko k nosu, lebo tam smrdi 😂😅. Sme sa dobre zasmiali. Bolo to trochu narocnejsie, ale dalo sa to zvladnut 😊.

klamarka5
27. okt 2017
lucanka49
27. okt 2017

Milujeme hory a⛰ keď máme takéto krásne kúsok od nás bolo by škoda keby sme sa tam nešli aj každý deň pozrieť 🇸🇰

maminatimka
27. okt 2017

Výlet do ZOO je super zábava na celý den a to nielen pre deti 😀

sisi208
27. okt 2017

Náš Alexík veľmi rád cestuje, asi to zdedil po mne 😀 ,,porozprával" sa so sprievodcom a s ľuďmi v kupé no nenudili sme sa 🙂 🙂 všetko ho zaujíma, ale kedže cesta z východu na západ je dlhá tak si krásne pospinkal na tatovi 🙂 o týždeň oslavuje 3tie narodeniny bol by to skvelý darček 🍀

fifina461
27. okt 2017

moj syncek ma velmi rad vlaciky...byvame v obci,kde nie je vlacik...ale aspon 2x za mesiac sa nim vydame do mesta, aby mal syncek zazitok :D