Vyhlásenie výhercov! 🙂
Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili našich súťaží! Stavebnice LEGO DUPLO vyhrávajú:
LEGO DUPLO Škôlka
@kessinka
@ada510
@kkkatkaaa
@vonava007
@cata_leya
@lindana
@jahodka84
@pimpa12
@pifina
@denda0300
LEGO DUPLO Môj prvý vláčik
@adaharcarova
@keena
@papalinka7
@lalai
@bbazsova
LEGO DUPLO Veľký lunapark
@mamka_katka
@purinkaa
@zaba_zuzla
@marecek1
@zuzka_bluzka
LEGO DUPLO Rodinný dom
@majik66
@lulik01
@najjulinka
@tomaskova
@mirkov
Moc všem gratuluji a všechny výherce bych ráda poprosila, aby mi do soukromé zprávy poslali svoje celé jméno, adresu a telefon. Bára

Esteraz dakujeme za krasnu vyhru! Je odlozena pod stromcek, ale uz teraz viem, ze urobi megaradost😍.
Dnes dorazila vyhra dakujeme velmi pekne 😍 este raz tesi sa cela rodina 😘
Dnes dorazil balíček.velmi sa teším.odlozeny je k narodkam po vianociach,tak musím vydrzat.urcite bude mať radost.dakujeme krasne
Aj my sa pridávame, aj k nám dnes dorazil balíček! Radosť oboch detičiek (aj rodičov) je obrovská! Ešte raz VĎAKA! 🙂
My este nic. Ale baby ako si to tu citam tak mi napadlo ze dnes som mala zmeskany hovor a teda asi mozno aj od kuriera. (Nevolavam spat ked mam zmeskane, lebo hocikedy mi volaju aj kadejake otravy z dotaznikmi). Och snad v pondelok sa este ozve. Aka spolocnost vam to doniesla?
@bara_lego
Tak ja si myslím, že ak niečo čakám, tak sa oplatí zdvihnúť, nám dorazila výhra...tešíme sa veľmi...juchú🙂 Žiaľ neviem poradiť, aká spoločnosť nám lego doniesla...balík nás čakal na odbernom mieste.
@bbazsova mno ja som na to aj zabudla ze mi ma daco prist. Ale nezdvihla som preto ze som nechcela. Ale preto ze sme so synom cez obed spali. 😴😂Vzdy zdvihnem, len nikdy nevolam spat na nezname cislo. A vlastne mne ked daco ma prist tak mi rano pride najprv smska ze dnes pride kurier.

dík baby🌞