icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
10. nov 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
katriona1
10. nov 2015

tak toto je umělecké dílko mojí dcerky - motýl z otlačků jejích nožiček, má 21 měsíců a miluje vše co lítá a má pro to i univerzální pojmenování ,,pio"

lemasa
10. nov 2015

Dcérky majú taktiež radi zvieratká asi ako každé dieťa 🙂 Sárka nakreslila havka,ježka,mačičku,motýlika a vtáčika 🙂 myslím,že podoba tam je 🙂

annikaa
10. nov 2015

Kreslíme všetko čo vidíme na prechádzke a učíme sa písať 🙂

odm3
10. nov 2015

Môj trojročný má najradšej dinosaurov. Nakresliť ich ale ešte nevie, tak mu pomohol starší brat (13 r.) 🙂

gitka027
10. nov 2015

My mame 4 roky, kreslenie nam velmi nejde ale zato pozname skoro celu encyklopediu zvierat 🙂

nikolk
10. nov 2015

Náš malý syn miluje zvieratka od malilinka. Vedel napodobniť hyenu, slona, opicu a všakovaké iné špeciálne druhy ešte predtým ako začal chodiť a drží ho to doteraz. No na plnej čiare uňho vyhráva slon. Kreslí ho všade, na papier, tabuľu, do piesku. Preto prikladám jeho slonie výtvory. To žlté je podľa neho slon, ktorý sa schoval do žltého stanu 🙂 Veľmi by sa potešil ďalším zvieratkám, s ktorými by sa mohol hrať.

slecnamarplova
10. nov 2015

@bara_lego a keď máme detičky čo ešte kresliť nevedia ? :/

lenadka
10. nov 2015

Maminá musíš tam poslať môj obrázok Citušky čo som nakreslila 🙂 Tak tu je Lucka a obľúbený koník

lulistek
10. nov 2015

@bara_lego dcéra ako dvojročná - papier, pero a chvíľa ticha 🙂 inak najviac ma rada psíkov a mačky ale zvieratká má rada všetky🙂

bibyke
10. nov 2015

Neda sa mi z mobilu pridat foto a v pc nemam fotky☹

lulistek
10. nov 2015

ešte som chcela pridat fotky ako kreslime uz od roka, skoda ze sa nedalo k prvemu prispevku. 🙂

adoela
10. nov 2015

Kuriatka na dvore a lesopark v detskej izbicke 🙂

zuzka38
10. nov 2015

moje deti prirodu miluju, najoblubenejsie zvieratko je aktualne u starsieho lev u mladsieho kroko (krokodil)... na obrazku lev 🙂

bibyke
10. nov 2015

Tak,toto je uplne prve zvieratko nakreslené spolocne ocka s Leom ked mal cca 1rok 😀 (dufam,ze sa nikto nepohorší nad obrázkom,bolo to myslené so žartom 😀)

aluxka
10. nov 2015

Moje dcérky prírodu zbožňujú, milujú zvieratká a chcú si pohladkať každé jedno 🙂 Kreslenie je náš život, tak ako tvorenie z lega a hranie sa so zvieratkami. Dcérky však milujú každé jedno zvieratko, od mravca po dinosaura 🙂
Naše kresbičky - máme ich veľmi veľa 🙂
Je pre mňa ťažké vybrať jednu kresbičku alebo obľúbené zvieratko pretože mne ako mamine sa páči každý jeden výtvor a na každom si dali dievčence veľmi záležať 🙂

valilienka2
10. nov 2015

Kreslenie mu moc nejde tak sa snažíme tvoriť inak - náš ježko a keďže tu ide o kresbu tak domček s maminou, ktorá je tiež niekedy ako zviera, keď ma nahnevajú 😀

kvietok121
10. nov 2015

Na Matejko ma rad vsetky zvieratka. Dokonca aj doma sa rad hra so zvieratkami, napr. okolo zeleznice z lega si pouklada zvieratka a robi tak ZOO.

Zvieratko, ktore by vsak so sestrickou chceli mat najradsej zive doma, vam pripajam v podobe fotografie. Urcite viete, co to je.

Keby sme vyhrali zvieratka z lega, bol by z toho totalne hotovy.

kvietok121
10. nov 2015

Pripajam aj vymalovaneho

andrejockat
10. nov 2015

Dcérka (2 a 1/4 roka) má veľmi rada zvieratká, najmä mamičky a psickov, ktoré mame u starých rodičov. Kreslí tiež veľmi rada, teraz má obdobie "vyfarbovania" čo znamená, že obrázok zafarbí tak, že skoro nevidno pôvodný obrázok 😉 už vie veľa zvieratiek aj pomenovať, často chodíme do lesa alebo ZOO. Na výlete v Tatrach sme mali šťastie a dokonca videli aj ako veverička vyjednala semienka zo šišky z čoho sme mali veľký zážitok. Tiež sme mali požičaneho bernskeho salašníckeho psa, ktorého dcérka držala za vodítko ešte v kočíku a psík tak ťahal s ňou cely kočík 🙂 Do dnes na to spomína s radosťou a dokonca si pamätá ako sa psík volal, čo je podľa mna úplne super na 2 ročne dieťa.

hotacka
10. nov 2015

Lianka a jej havko 🙂

alenka76
10. nov 2015

Posielam Vám dielo mojej dcérky Lenočky, na ktorom sme pracovali cca 4 mesiace. Strom som nakreslila ja a postupne sme prštekom dotvorili celý obrázok. Začali sme v jej 18 mesiacoch a skončili keď mala 21 mesiacov. Poviem Vám, no na začiatku som si myslela, že to nedorobíme. Obrázok dokončila, som na ňu hrdá, že to zvládla🙂. Jej obľúbené zvieratko je tam len jedno - lienočka, ktorú som samozrejme ja dokreslila. Možno Vás dielko zaujme a ak nie nevadí, snáď inšpirujem mamičky, aby sa tiež so svojimi detičkami pustili do umeleckého diela🙂.

marcelatje
10. nov 2015

Milujeme zvieratká!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵

princezna20
10. nov 2015

milujeme prirodu a zvieratka..a milujeme aj duplo a lesopark je nas tajny vianocny sen 🙂 🙂 🙂

588488
10. nov 2015

aj ked obrazok som malovala ja pre mojho maleho chlapceka.. on este nevie malovat,ale rad vyuziva ze mu malujem vsetko to co napodobnuje alebo mi donesie a spolu si to malujeme a rozpravam mu ake to zvieratko je a ako zije a kde.pozorne pocuva.ma aj par zvieratiek zoo lego a miluje ich a vsade si to spakuje.

588488
10. nov 2015

nejde mi pridat obrazok..😢😢😢

s1m.one
11. nov 2015

@588488 skus cez pc nie mobil 🙂

s1m.one
11. nov 2015

do sutaze sa zapaja aj moja velka laska Brunko 🙂 nakreslil maca, jezka a vrany 🙂 do lesa chodievame kazdy vikend, nase deti maju pochodene cele karpaty 🙂 sme najma vasnivi hubari a k tomu vedieme aj nase deti 🙂 , ale chodievame aj mimo tejto sezony do lesa, stretli sme uz srnku a zajka 🙂

katarinka26
11. nov 2015

Moje deti síce bývajú v hlavnom meste, ale každý víkend odchádzame na chatu , kde sa menia na deti lesa 🙂. Príroda je plná farieb a je jedno, ktoré ročné obdobie je. Deti to inšpiruje a rozvíja to ich fantáziu. presne tak ako kocky lega , ktoré sú farebné. Moja Katuška pred pár dňami nakreslila takéhoto vtáčika , jeho meno si nepamätala , ale "mami to je ten čo sme pozerali o ňom v telke " = Kolibrík 🙂 . pridávam aj foto z novembrovej (8.11.2015) nedeľnej prechádzky 😉 .

gunner
11. nov 2015

Naša dcérka mala teraz 2 roky a zvieratká ešte kresliť nevie, tak prikladám obrázok, ktorý nakreslil náš ocko. Je to psík našej krstnej, volá sa Deny, v decembri bude mať 18 rôčkov a veľmi ho ľúbime. Rovnako ako sa ľúbime hrať s legom duplo, čo je naša najôbľúbenejšia hračka.

martina374
11. nov 2015

Keďže naša malá ešte nevie kresliť, tak pripájam fotku jej obľúbenej knižky o zvieratkách 🙂