Anketa: Ako často si umývate vlasy?
Nie, nebojte sa, nebudeme tu hodnotiť žiadne hygienické návyky 🙂 Tak ako je každý človek iný, rôzne a jedinečné sú aj naše pokožky. Ako je to u vás, ako často si zvyknete umývať vlasy? Máte aj nejaké triky aby sa nemastili často?

kedze pracujem so zvieratami, tak 5x tyzdenne, ked mam dovolenku alebo som dlhsie doma, tak kazdy treti den..
2x do tyzdna, mam dlhe a velmi huste vlasy
raz do tyzdna...tiez mam veeelmi huste
kazdy den...pred par rokmi to bolo kazdy druhy (s pomocou sucheho samponu) ale mojmu drahemu ten suchy strasne smrdel cize uz idem kazdy den 🙂
Och...ja ked som chodila do skoly alebo do roboty tak som MUSELA kazdy den...to bol des :( aj teraz sa mi mastia stale ale som doma s detmi tak to neprehanam...keby som si tak mohla zmyt vlasy raz do tyzdna ako niekto...
každý druhý, tretí deň, podľa potreby,
Kazdy druhy den 🙂 predtym 2*
Do tyzdna ale od leta sa mi mastia tak kazdy 2 den 🙂,
2 x do tyzdna
cha - cha - raz za dva týždne. ked som bola slobodná, bolo to raz do týždna, ale ked sa mi narodil syn, nestíhala som nič, takže som interval predlžila. a dnes viem, že mi to stačí. mám veľmi suché vlasy a ak ich umývam často, ešte sa viac vysušia a okrem toho sa vymýva farba.
každé ráno žihlavovým šapmónom
2-3krát do týždňa..teraz mám problém s lupinami.. :( neviem sa ich zbaviť..
Umyvala som kazdy den... od kedy som sa ostrihala, tak kazdy druhy 😒
Každý deň už 20 rokov. Veľmi sa mi mastia
približne každých 10 dní, niekedy aj dlhšie max. 2 týždne, kedysi sa mi mastili vlasy, na materskej som tolko umývať nestíhala a zistila som, že čím menej ich umývam, tým su lepšie, takže teraz mi tento interval vyhovuje 🙂
Mám strašne suché vlasy,teraz som nabehla na domáce masky a umyvam si ich každý 2-3 deň.
raz do tyzdna.
Ja 2x do týždňa
Ja každý druhý deň, malej raz týždenne 🙂
no ja som rada ked stiham 1x tyzdenne, malemu 2x do tyzdna...v stredu a v sobotu...
každý den, maximálne každý druhý
kazdy den 😒
Kazdy druhy den. Na druhy den uz musim dat vlasy do copu. Ked som doma a nejdem von tak si umyjem az na treti. Ale to je malo kedy :P
Ja si veru vlasy musím umývať každý druhý deň, rýchlo sa mi mastia a recept na nemastenie som veru ešte nenašla 😀
Kazdy stvrty, piaty den. Trik nepoznam ziadny, asi suchy sampon ked sa extremne rychlo mastia a clovek nestiha 😀
Vlasy si umyvam kazde 3 dni. Moja zachrana je suchy sampon 😕
ako si moze niekto nestihat umyt vlasy? osprchovat sa stihne?
Kazdy den, inak su mastne, a ziaden sampon, co som doteraz vyskusala, nepomaha.
ja si musim umyvat kazdy den,rano umyjem vecer uz mama mastne ziadny sampon nepomaha
Ja si musím každý deň umývať hlavu, pretože ich mám mastné, ešte som nenasla šampón ktorý by mi sadol..

Juj ja mam mastne...ale pouzivam aj suchy sampon..inak si umyvam cca 2xdo tyzdna🙂